salomea_ 22.01.10, 11:27 Możecie polecic jakieś modele typu peek-a-boo? Czy są one w stanie podtrzymać taki juz lekko sflaczały biust (mamy 3 dzieci? :P)? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kura17 Re: peek-a-boo 22.01.10, 11:36 a co to jest modelk peek-a-boo? :) bo nie do konca wiem?... taki nisko zabudowany, dobry do poziomych dekoltwo, taki nisko zabudowany, dobry do glebokich dekoltow V, czy jeszcze cos innego? a moze taki stanik "bez miseczek" :D o roznych typach sa watki, napisz czego szukasz, to podamy jakies linki :) Odpowiedz Link
salomea_ Re: peek-a-boo 22.01.10, 11:46 mi sie takie staniki spodobały: www.intymna.pl/c31,836,0,0,0,biustonosze_peek-a-boo np.: www.intymna.pl/p31,836,0,12,7,,iraida-biustonosz-peek-a-boo-v-1321 ale tu małe rozmiary. > o roznych typach sa watki wyszukiwarka forumowa jakoś niewiele mi znalazła, dlatego zaczęłam wątek. Odpowiedz Link
yaga7 Re: peek-a-boo 22.01.10, 11:56 Pamiętam, że był jakiś wątek na ten temat. Ja swojego biustu 34G nie wyobrażam sobie w takim staniku, bo najzwyczajniej w świecie by się przelał przez krawędź i smętnie zwisał poza. A co dopiero biusty większe czy w gorszej kondycji od mojego? Wtedy to by wyglądało po prostu tragikomicznie. To jest chyba dobre tylko na biusty niewielkie czy samonośne. Odpowiedz Link
doris.bytom Re: peek-a-boo 22.01.10, 12:21 Można to w ogóle stanikiem nazwać? To jest wg mnie erotyczny gadżet do ubrania na kilka minut i zdjęcia w łóżku. A piersi do takiego czegoś trzeba mieć niewielkie i jędrne. Odpowiedz Link
kulka_kulkowa Re: peek-a-boo 22.01.10, 12:45 Był watek o półbiustonoszach i ich trzeba szukać w wyszukiwarce :) We właściwości podtrzymujące szczerze wątpię i traktowałabym to jako gadżet nawet na swoje jędrne i przeddzieciowe 28D/30C. Odpowiedz Link
babka-lancetowata funkcja tego typu biustonoszy 23.01.10, 20:48 Pytam poważnie z ciekawości, bez cienia ironii: jaka jest funkcja tego typu biustonoszy? Do sypialni (bielizna erotyczna) czy do noszenia na co dzień po to by się odznaczały przez bluzkę sutki (niektórym z różnych względów zależy na tym efekcie)? Odpowiedz Link
myff funkcja tego typu biustonoszy 23.01.10, 21:49 A SIĘ UHAHAHAŁAM jak to zobaczyłam. Czego to ludzie nie wymyślą :D jak na mój spaczony gust, to w sumie taki karmnik idealny;) Pierś zawsze gotowa do obsługi "klienta", nawet nie trzeba odpinać, przepinać, rozpinać etc. Odpowiedz Link
kasia_grubasia Re: peek-a-boo 23.01.10, 21:54 Nie słyszałam jeszcze tej nazwy takiego stanika, tylko "półbiustonosz". Peek a boo to trochę głupia nazwa, w sumie oddaje istotę, tylko czemu nie nazwali tego normalnie, polskim a ku ku? ;) Tańczyłam przez jakiś czas salsę i tam jest figura która też się tak nazywa :) Odpowiedz Link
indigo-rose Re: peek-a-boo 23.01.10, 23:05 Haha, kokardka na pierwszym zdjęciu jest urocza :P Ale cała reszta nasuwa mi na myśl tylko jedno: sam photoshop (zwłaszcza na tym powiększonym zdjęciu widać jakieś dodane graficznie iskierki przy majtkach) a w naturze nawet mój mały i młody biust zwisałby z tego smętnie. Ale nie jest mi jakoś szczególnie przykro z tego powodu ;) Odpowiedz Link
nomina Re: peek-a-boo 23.01.10, 23:37 Oba zestawy kokardkowe są śmieszne jako gadżet erotyczny. Odziać się w coś takiego, kazać TŻ najpierw zamknąć oczy, a kiedy zobaczy nas w tym opakowaniu, powiedzieć: "Kochanie, daję Ci siebie w prezencie. Zrób z prezentem, co chcesz" :). Odpowiedz Link
kocio-kocio Re: peek-a-boo 24.01.10, 01:27 Mój by umarł ze śmiechu :o) Ja pewnie nawet wcześniej. Odpowiedz Link
po.prrostu Re: peek-a-boo 24.01.10, 00:53 bo to są majtki z dziurką, a iskierka ma... hmm... zasłonić? :D Odpowiedz Link
do_ro_cik Re: peek-a-boo 07.06.16, 11:31 Podbijam wątek! No kurcze nie bądźmy takie pruderyjne! Oczywiście, że chodzi o seksowny na chwilę biutonosz do uciechy! Mój maż lubi duże biusty, miedzy innymi dlatego jestem jego zoną ;) fajnie by było to wykorzysatć! Czy może ktoś byl w sensownym sklepie i miał okazję przymierzać dobrej jakości staniki? W internecie tego pełno, niektóre wydają się sensowne w opisie - maja fiżbiny, częściowe podtrzymujące miseczki i wkładki push-up. Pytanie czy to dziala? Odpowiedz Link
kk345 Re: peek-a-boo 09.06.16, 18:52 >Pytanie czy to dziala? Przy dużym biuście? Nie ma prawa- grawitacja jest niepokonana. I nie ma to nic wspólnego z pruderią- podoba Ci się? Kupuj i noś, ale podtrzymania się nie spodziewaj, zadanie tych staników nie polega przecież na podtrzymaniu, to typowa bielizna do sypialni, nie do chodzenia;) Odpowiedz Link
kk345 Re: peek-a-boo 09.06.16, 18:54 No chyba, ze pytajac o działanie masz na mysli działanie na wybranego pana- ale to już pytanie nie do forum, tylko do rzeczonego pana;D Odpowiedz Link
do_ro_cik Re: peek-a-boo 13.06.16, 17:01 To wiem ;) Ale pytanie, czy duzy biust ma szansę w tym wyglądać kusząco. Nie w tanim czymś za 15 zł z chin ale moze w jakimś czymś co ma dobre ramiączka, czy jakiś krój który sprawi, ze to bedzie atrakcyjnie wyglądało. No nie będzie podtrzymywało przez cały dzień, wiadomo, ze nie o to chodzi! Odpowiedz Link
kk345 Re: peek-a-boo 13.06.16, 23:40 Powtórzę się: nie mam pojęcia, co działa kusząco na Twojego pana. Weź więc poprawkę na jego upodobania, dorzuć zmienną w postaci własnego gustu i uwzględnij kondycję swojego biustu- im jędrniejszy, tym lepiej dla tego rodzaju bielizny- i masz swój prywatny wynik. Jednej wyjdzie z tego dodawania chichot do białego rana, innej tragedia grecka, a innej recepta na udany wieczór:) Odpowiedz Link