miss-alchemist 20.09.12, 20:27 Skoro zatem forum uzyskało status forum ogólnozwierzęcego, zakładam wątek na zdjęcia naszych psiaków. Niestety, "pokapsiaka" nie rymuje się jak "pokakota", ale też może być Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miss-alchemist Mika 20.09.12, 20:30 Oto moja grubasińska, lat 9, wielorasowa: Jak widać na zdjęciach, jej ulubione hobby to spanie i jedzenie, ewentualnie merdanie ogonem. (wiem, miałam dodać też zdjęcia "moich" kotów, dodam, jak znajdę je w odmętach dysku) Odpowiedz Link
brykanty Re: Pokapsiaka 21.09.12, 12:00 Skoro koty można cudze, ale ulubione, to akurat tu wyjątkowo niech pies (i każde inne stworzenie) nie będzie gorszy. Pokazywać wszystkie ulubione! Odpowiedz Link
daslicht Re: Pokapsiaka 21.09.12, 22:44 Moje 15 kilo gryzącego ADHD o imieniu (Gry)Zelda. Ma już 6 lat, ale szaleje prawie jak szczeniak. Poluje na koty i robi wieczorny obchód w poszukiwaniu ogrodowego jeża (jego pokażę w innym wątku). Ma w sobie coś z kota - drapie łapką, a gdy była mała, wspinała się po firankach i meblach. Uwielbia długie spacery po lesie. Zelda gryzie. Zelda pozuje - chwilę później oczywiście wlazła na drzewo. Odpowiedz Link
zmijunia.lbn Re: Pokapsiaka 24.09.12, 14:29 Nie wiem czemu, ale czarne labradory mnie przerażają. Zdecydowanie bardziej niż bulteriery, rottweilery czy amstaffy. Dziwna jestem No dobra, przerażają mnie na zdjęciach - jak dojdzie do konfrontacji, to rasa i kolor nie mają znaczenia. Miziam na śmierć, jeśli tylko delikwent wyraża chęć. :3 Pomiziaj ode mnie psa rodzinnego w związku z tym. Odpowiedz Link
indigo-rose Lady 26.09.12, 22:35 Pies prawieteściów, sznauceropodobna kudłata Lady: Teraz ma już około 6 lat. Adoptowali ją, kiedy miała 4, od tego czasu zrobiła się rozpuszczona jak dziadowski bicz, ale psie szkółki wyprowadzają ją na grzecznego psa Kochana (noo, czasem trochę zbyt namolna) przylepa i przejść życiowych po niej już nie widać, chociaż czasami jeszcze ma te swoje schizy (np. na wakacjach część z nas jechała do miasta, a ona zachowywała się, jakby zostawała sama i to na zawsze, widać ma lęk przed porzuceniem). Świetnie dogaduje się z innymi zwierzakami. Odpowiedz Link