Dodaj do ulubionych

do-Bra stacjoniarnie SOSNOWIEC

10.11.10, 11:32
Witam,

Miło mi poinformować, że w przyszłym tygodniu ruszamy stacjonarnie w Sosnowcu. O dokładniej dacie otwarcia poinformuję w najbliższych dniach.

Sklep będzie znajdował się na ul. Targowej 8
Godziny otwarcia:
Od poniedziałku do piątku: 10 - 18
w soboty: 10 - 14

Na reszcie nie trzeba będzie się umawiać na przymiarki wystarczy przyjść :) . Już nie mogę się doczekać spotkań z biuściastą społecznością.

pozdrawiam
Anita
Obserwuj wątek
    • akna Re: do-Bra stacjoniarnie SOSNOWIEC 10.11.10, 13:27
      Ale szybko :)
      Gratulacje !
      • anita_do-bra Re: do-Bra stacjoniarnie SOSNOWIEC 10.11.10, 14:02
        akna napisała:

> Ale szybko :)
        > Gratulacje !

Dziękuję :)

Teraz na reszcie dziewczyny nie będę przepraszać, że tak długo siedziały (mnie to nigdy nie przeszkadzało), ja przepraszać, że moja kocica ciekawska je podgląda, a chłop przestanie pytać co jest w tych stanikach, że tyle o nich gadamy.
    • brafitteria Re: do-Bra stacjoniarnie SOSNOWIEC 10.11.10, 14:03

Gratuluję i życzę powodzenia w biuściastym biznesie :)

Asia Brafitteria
    • mohherowa Re: do-Bra stacjoniarnie SOSNOWIEC 11.11.10, 01:52
      Łooooo, ale super, super, super :D
      To ja w najbliższych dniach monitoruję ;)
      A z chłopem można przyjść? W sensie, można go gdzieś w sklepie zaparkować?
      • my-szka800 Re: do-Bra stacjoniarnie SOSNOWIEC 11.11.10, 14:19
        Witam. Chciałabym wiedzieć jakie są rozmiary biustonoszy , jakiej firmy i ceny. Ja potrzebuje 70JJ 75HH mniej więcej.
        • anita_do-bra Re: do-Bra stacjoniarnie SOSNOWIEC 11.11.10, 19:01
          mohherowa napisała:

> Łooooo, ale super, super, super :D
          > To ja w najbliższych dniach monitoruję ;)
          > A z chłopem można przyjść? W sensie, można go gdzieś w sklepie zaparkować?
          >

Można, można będzie parking na kanapie :)

my-szka800 napisała:

> Witam. Chciałabym wiedzieć jakie są rozmiary biustonoszy , jakiej firmy i ceny.
          > Ja potrzebuje 70JJ 75HH mniej więcej.

takie same jak i w naszym sklepie internetowym tutaj link www.do-bra.pl/
          do tego jeszcze w najbliższym czasie pour moi? , prowadzę rozmowy jeszcze z kilkoma firmami.
    • anita_do-bra Re: do-Bra stacjoniarnie SOSNOWIEC 15.11.10, 23:59
      Dziewczyny jutro, a prawie dziś czyli 16/11/2010 otwieramy. Startujemy o 10.00 jeżeli macie tylko czas i ochotę zapraszam serdecznie.

Przypominam sklep jest na ul Targowej 8, w nowo wyremontowanej bramie. My jesteśmy zaraz za sklepem z tkaninami. Jeszcze czekamy na szyld więc nie rzucamy się jeszcze w oczy.
    • anita_do-bra Re: do-Bra stacjoniarnie SOSNOWIEC 19.11.10, 10:17
      Jeszcze jedna informacja na razie jeszcze u nas nie można płacić kartą - tylko gotówka. Mam nadzieję, że nie długo się to zmieni w każdym razie pracujemy nad tym.

Pozdrawiam
      Anita
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka