Dodaj do ulubionych

konkurs na modelkę- rozpoczęty , pomożecie ?

29.01.11, 15:34
Pomóżcie wybrać moje modelki :))))
Zapraszam do udziału w glosowaniu
Wszystkie kandydatki obecne na
ewamichalak.blogspot.com/search?updated-max=2011-01-28T21%3A36%3A00%2B01%3A00&max-results=50
wszystkie piękne, kobiece, reprezentantki obu końców tabelki oraz środka, rzecz jasna :)

Wy macie decydujący głos :)
Obserwuj wątek
    • abw-online Re: konkurs na modelkę- rozpoczęty , pomożecie ? 29.01.11, 15:49
      A w jaki sposób głosować? Wpisując komentarz?
      • ida14 Re: konkurs na modelkę- rozpoczęty , pomożecie ? 29.01.11, 16:01
        Brakuje mi rozmiarów noszonych przez Panie. Czy w ogóle wymiarów. Albo jestem slepa albo tylko jedna z kandydatek je podała.
      • aleksandralm Re: konkurs na modelkę- rozpoczęty , pomożecie ? 29.01.11, 16:07
        No wllasnie jak? I na ile dziewczyn mozna? Bo chcialabym na dwie...
    • bathilda Re: konkurs na modelkę- rozpoczęty , pomożecie ? 29.01.11, 16:12
      Właśnie właśnie - jak się głosuje? I super, że będzie można obejrzeć staniki na prawdziwych dziewczynach :)
    • justinehh Re: konkurs na modelkę- rozpoczęty , pomożecie ? 29.01.11, 16:24
      Mnie tu brakuje wymiarów modelek i rozmiarów staników, czy głosy oddaje się w komentarzach, czy będzie głosowanie przez sondę?
    • kryklu Re: konkurs na modelkę- rozpoczęty , pomożecie ? 29.01.11, 16:47
      Effuniak, Twoja zachęta do głosowania bez podania gdziekolwiek szczegółów technicznych jest bez sensu. Bo niby jak mamy głosować? :)
    • granatowoszara Głosowanie - szczegóły mają być dziś podane 29.01.11, 16:51
      Jak wyżej. Na stronie jest napisane,że dzisiaj będą szczegóły odnośnie głosowania i odbędzie się ono w formie ankiety. Więcej szczegółów (np. ile głosów itd.) nie ma, ale pewnie będą :)
      • ola_pozytywna Re: Głosowanie - szczegóły mają być dziś podane 29.01.11, 18:34
        Są już i można głosować.
        • gargutka Re: Głosowanie - szczegóły mają być dziś podane 29.01.11, 19:24
          ola_pozytywna napisała:

> Są już i można głosować.

gdzie konkretnie? chyba mam coś ze wzrokiem, bo nic nie widzę...
          • ola_pozytywna tutaj są 29.01.11, 19:28
            tu:

ewamichalak.blogspot.com/2011/01/konkurs-gosowanie.html
    • maith Wszystkich modelek jest 48, tak? n/t 29.01.11, 18:58
      Wszystkich modelek jest 48, tak?
      • abw-online Re: Wszystkich modelek jest 48, tak? n/t 29.01.11, 19:37
        Tak, jest ich aż 48 i nie mogę się zdecydować na którą oddać głos, bo wybrać można tylko jedną, a faworytek mam conajmniej kilka :(.
        • aleksandralm Re: Wszystkich modelek jest 48, tak? n/t 29.01.11, 19:55
          Jakos nie widze pozostalych 41...
          Zagwozdke mam, juz w tych pierwszych 7 sa 3 na ktore bym zaglosowala, a jeszcze nie widzialam pozostalych...
          • granatowoszara Re: Wszystkich modelek jest 48, tak? n/t 29.01.11, 19:59
            Musisz przejść na dalsze strony na blogu.

Ja jestem ciekawa, czy zwyciężczyni będzie tylko jedna, czy jury wybierze osobno jakąś swoją faworytkę.
            • aleksandralm Re: Wszystkich modelek jest 48, tak? n/t 29.01.11, 20:09
              Jakos przechodze ale nie ma. Widze caly czas tylko pierwsze siedem.

granatowoszara napisała:

> Musisz przejść na dalsze strony na blogu.
              >
              > Ja jestem ciekawa, czy zwyciężczyni będzie tylko jedna, czy jury wybierze osobn
              > o jakąś swoją faworytkę.
              • elftherinii Re: Wszystkich modelek jest 48, tak? n/t 29.01.11, 20:11
                ewamichalak.blogspot.com/search?updated-max=2011-01-29T01%3A30%3A00%2B01%3A00&max-results=50 a to Ci się otwiera? (na górze powinien być nr 40)
                • aleksandralm Re: Wszystkich modelek jest 48, tak? n/t 29.01.11, 22:33
                  otwiera - wlasnie skoczylam ogladac. I tak, myslalam ze wiem na kogo zaglosuje po obejrzeniu pierwszej siodemki, a po obejrzeniu reszty kandydatek mam metlik w glowie.
              • ola_pozytywna Re: Wszystkich modelek jest 48, tak? n/t 29.01.11, 20:11
                Kliknij na tytuł bloga, a automatycznie wskoczą najświeższe posty, w tym brakująca czterdziestka.
    • gargutka Re: konkurs na modelkę- rozpoczęty , pomożecie ? 29.01.11, 20:21
      fajnie, że takie zróżnicowanie rozmiarów jest wśród kandydatek.
      osobiście uważam, że w katalogu effuniaka powinno pojawić się więcej niż jedna, dziewczyn-zwyciężczyń z konkursu. Chyba podświadomie szukam wśród kandydatek biustu rozmiarem zbliżonym do mojego, na te z przeciwnej strony tabeli większej uwagi nie zwróciłam, bo to, jak na nich leżą modele staniczków, po prostu mniej mnie interesuje. a effuniakowy katalog oglądać będzie zapewne wiele dziewczyn w przeróżnych rozmiarach.
    • midi1 Re: konkurs na modelkę- rozpoczęty , pomożecie ? 30.01.11, 00:04
      Wybierajac modelke prezentujaca bielizne trzeba sie kierowac glownie walorami , ktore ladnie ja zaprezentuja ,czyli ladny biust , oraz proporcjonalna reszta sylwetki. Wzrost 170+ tez moze byc przydatny. Wg mnie kobiety z malym biustem sa zdyskwalifikowane od "strzalu" z uwagi na slabsza prezentacje produktu i to nie podlega dyskusji bo taka jest prawda , ze biust widoczny byc musi by staniczek ladnie sie prezentowal.
      Dla mnie osobiscie dobrymi kandydatkami do wyboru bylyby Panie z nr : 1,4,7,29,33,39,40,41 i tyle ;)
      W/w Panie posiadaja odpowiedniej wielkosci biust , zgrabna w miare figure oraz przyjazne buzie.
      Mam nadzieje ,ze inne glosujace osoby nie beda wybierac wg podobnych do siebie a wg tego co moze wplynac na rozwoj firmy Pani Ewy Michalak (czyt. spojrzcie na modelki zagranicznych marek)
      Pozdrawiam
      • roza_am Re: konkurs na modelkę- rozpoczęty , pomożecie ? 30.01.11, 00:32
        Sorry, ale to nie jest konkurs na modelkę najbardziej cieszącą męskie oko, tylko na najbardziej korzystną z pktu widzenia kobiety-klientki. Czyli taką (takie), która najlepiej pokaże walory praktyczne danego stanika czy kompletu. A owe walory praktyczne są równie ważne dla dziewczyn z małym, średnim, jak i dużym biustem. Każda grupa rozmiarowa zwróci uwagę na co innego, ale każdej będzie zależało na możliwości zobaczenia w katalogu, jak się rozpatrywany stanik prezentuje na biuście konkretnej (małej, dużej lub średniej) wielkości.

A co do marketingu marki, to przecież pokazanie modelek o różnych rozmiarach biustu najlepiej podkreśli oferowany przez markę szeroki wybór rozmiarów.
        • effuniak Roza_am 30.01.11, 10:28
          Uwaga w samo sedno !
          Staniki mające trafić do tak szerokiego grona odbiorczyń dla jakiego są przygotowywane moje konstrukcje powinny być prezentowane na trzech modelkach - dwóch w miarę skrajnych i średnim
          Bo jak kobieta z małym biustem ma wierzyc, że w czymśtam będzie jej biust fajnie wyglądał skoro będą zdjęcia tylko obfitszej modelki ?
          i na odwrót - ta z dużym biustem pewnie nie raz westchnie przy zdjęciach modelki z tzw środka i pomyśli "takiej to we wszystkim fajnie ale jak mój biust by się w tym prezentował?...Czy wogle warto próbować ? ..."

Produkt jest kierowany do KOBIET i to im zdjęcie reklamowe ma pomóc podjąć decyzję a nie ku uciesze facetów

Z mojego punktu widzenia świetnie, że jest w miarę szeroki wachlarz rozmiarów prezentowanych przez uczestniczki konkursu, bo dzięki temu uda się zaspokoić ciekawość klientek i pomoże im w podjęciu decyzji o zakupie moich staników

Tak mi się przynajmniej wydaje :)
          • sylwiastka Re: Roza_am 30.01.11, 19:39
            effuniak napisała:

> Staniki mające trafić do tak szerokiego grona odbiorczyń dla jakiego są przygot
            > owywane moje konstrukcje powinny być prezentowane na trzech modelkach - dwóch w
            > miarę skrajnych i średnim
            > Bo jak kobieta z małym biustem ma wierzyc, że w czymśtam będzie jej biust fajni
            > e wyglądał skoro będą zdjęcia tylko obfitszej modelki ?
            > i na odwrót - ta z dużym biustem pewnie nie raz westchnie przy zdjęciach modelk
            > i z tzw środka i pomyśli "takiej to we wszystkim fajnie ale jak mój biust by si
            > ę w tym prezentował?...Czy wogle warto próbować ? ..."
            >
            > Produkt jest kierowany do KOBIET i to im zdjęcie reklamowe ma pomóc podjąć decy
            > zję a nie ku uciesze facetów
            >
            > Tak mi się przynajmniej wydaje :)

Ewo, niezmiernie miło to czytać. Masz super podejście i naprawdę życzę Ci, aby te plany sie udały. Prezentacja konstrukcji na małych, średnich i dużych biustach to naprawdę ukłon w stronę klientek! fajnie też by było podać jaki dana modelka ma na sobie rozmiar :)
      • indigo-rose Re: konkurs na modelkę- rozpoczęty , pomożecie ? 30.01.11, 00:38
        Wzrost u fotomodelki chyba nie jest taki istotny, bo przecież na zdjęciu nie widać czy modelka ma 150, czy 180 cm :>
        • ida14 Re: konkurs na modelkę- rozpoczęty , pomożecie ? 30.01.11, 01:08
          zagłosowałam, ale wybór ciężki, oj cięzki. Dobrze, że nie zdecydowałam się brac udziału :D
      • azymut17 Re: konkurs na modelkę- rozpoczęty , pomożecie ? 30.01.11, 19:05
        midi1 napisał:

> Wg mnie kobiety z malym biustem sa
        > zdyskwalifikowane od "strzalu" z uwagi na slabsza prezentacje produktu i to ni
        > e podlega dyskusji bo taka jest prawda , ze biust widoczny byc musi by stanicze
        > k ladnie sie prezentowal.

Nie sposób się nie zgodzić, argument "to nie podlega dyskusji, bo taka jest prawda" jest nie do pobicia ;-)
        A tak serio, to chyba pomyliłeś fora kolego, tutaj takie dyskusje są niedozwolone.
    • a.m.a Re: konkurs na modelkę- rozpoczęty , pomożecie ? 30.01.11, 06:25
      Witam,

wybor kandydatki jest bardzo trudny :). Mnie tylko zastanawia jedno - Ewa ma zasade, ze wygrywa jedna dziewczyna. Jezeli przypadkiem wygra pani z rozmiarem np. 70H to rozumiem, ze miekkie halfy beda szyte do przynajmniej tego rozmiaru, bo wszystkie effuniaki trzeba przeciez na stonie zaprezentowac! HA! :P

Pozdrawiam, ama
      • effuniak a.m.a 30.01.11, 10:33
        ;))))))))

rozczaruję Cię
        Nie zamierzam na siłę rozszerzac rozmiarówki skoro wiem, że produkt nie będzie dobrze nosil biustu

Zamierzam mieć wiecej modelek ;)
        • a.m.a Re: a.m.a 30.01.11, 11:05
          Ja wiem, wiem, juz od kilku miesiecy jestem pogodzona z rozmiarowka miekkich halfow, dlatego planuje schudnac o rozmiar i sie w nie zmiescic :P
          ps. argument, ze cos nie bedzie dobrze lezalo, wiec nie ma sensu produkowac i firmowac swoim nazwiskiem calkowicie do mnie przemawia i w pelni rozumiem. Bardzo dziekuje rowniez za halfy na piance - robia cudo z mojego wymeczonego ciazami i karmieniami biustem.
          Pozdrawiam i zycze daleszgo rozwoju
          ama
          • luizka_85 Re: a.m.a 31.01.11, 15:02
            skoro ma być więcej modelek to dlaczego można głosować tylko na jedną??? powinien być podział modelek na trzy kategorie
            • ptysiowa_7 Re: a.m.a 31.01.11, 15:20
              No niby tak, ale ktoś by musiał arbitralnie przyporządkować modelki do kategorii: mało-, średnio- i dużobiuściastej. A to jest niewykonalne, bo dla niektórych małe biusty to tylko te poniżej D, a dla innych te aż do G... Czasem biust 70F właścicielka określa jako duży, a inna osoba swój 75HH jako średni.
              • granatowoszara Re: a.m.a 31.01.11, 20:54
                A ja się cieszę, że Internautki wybierają tylko jedną kandydatkę wg własnego uznania, a pozostałe Effuniak. Nie potrafię się oprzec wrażeniu, że takie konkursy to jednak plebiscyt ilości znajomych albo zaangażowania rodziny czy też popularności na forach. Choć oczywiście mogę się mylić.

Poza tym Pani Ewa chyba najlepiej wie, jaką twarz i figurę chcialaby widziec jako przedstawicielke swojej marki.
                • luizka_85 Re: a.m.a 31.01.11, 21:46
                  No to nie czaję? Te pozostałe dwie osoby, które będzie wybierać Ewa będą spośród tych 48 kandydatek czy będą to zupełnie inne osoby?

Co do określenia które biusty są małe, które średnie, a które duże, to powinna zdecydować producentka, biorąc pod uwagę na jakich etapach miseczek konstrukcja staników się zmienia.
                  • effuniak Luizka_85 01.02.11, 07:48
                    konstrukcja sie zmienia - co rozmiar
    • dorotaifilip jak oddac głos? 30.01.11, 09:16
      Modelkę wybrałam.
      Napiszcie mi łopatologicznie jak mam zagłosować, akaoś nie mogę dotrzec do informacji. Mam wpisac mój głos jako komentarz pod kandydatką?
      dorota
      • dorotaifilip już wiem 30.01.11, 09:39
        Już znalazłam na stronie głównej blogu i zagłosowałam.
        dorota
        • maheda pomożemy :) n/t 31.01.11, 20:56

• effuniak Re: pomożemy :) n/t 01.02.11, 07:44
            Jesteś bossska :))))))))))
            • maheda Wssajemnie! :) n/t 03.02.11, 17:41

• luizka_85 faworytki 31.01.11, 21:58
      Na kogo głosowaliście? Kto wam się podoba?
      Mój ranking od miejsca pierwszego do dziesiątego:
      nr 29
      nr 28
      nr 40
      nr 14
      nr 47
      nr 38
      nr 17
      nr 45
      nr 33
      nr 41
    • kulka_kulkowa Same pikne kobitki... 31.01.11, 22:45
      ...a ja mam tylko _jeden_ głos?
      Niee noo, ja się tak nie bawię ;)
    • adamantia Re: konkurs na modelkę- rozpoczęty , pomożecie ? 03.02.11, 16:10
      Szkoda, że nie ma możliwości oddania kilku głosów - w konkursach brytyjskich tak było...

Zagłosowałam na Agnieszkę nr 3 - bliskie mi okolice rozmiarowo (ciekawe, co to za miseczka) - a dodatkowo bardzo seksowna i emanująca pewnością siebie.
      ewamichalak.blogspot.com/2011/01/kandydatka-nr-3-agnieszka.html

Dodatkowo na moim podium:
      - srebro - Magda nr 28 - ładny biust i figura, ciekawa uroda, kojarząca mi się z latami 30 oraz z Magdaleną Schejbal.
      - brąz - Mhru nr 46 - super reprezentantka filigranowych małobiuściastych, wygląd muzy prerafaelitów.

Inne moje typy: Be nr 12, Dorota nr 14, Marta nr 32, Monika nr 37, Sylwia nr 45, Zofia n 47,

PS. Żal, że tak mało kandydatek ze sfery G plus.
      • ja_kate Re: konkurs na modelkę- rozpoczęty , pomożecie ? 04.02.11, 17:02

Ja też na Agnieszkę (3) ponieważ jest mi bliska rozmiarowo. Chciałabym móc zobaczyć jak wyglądają biustonosze dla tzw. J+ "na żywym biuście".
    • inez69 Są już wyniki! 05.02.11, 01:12
      Wygrała kandydatka nr 3, Agnieszka:
      ewamichalak.blogspot.com/2011/02/wyniki-konkursu.html
      • effuniak miłe moje Biuściaste 05.02.11, 08:11
        Chciałam podziekowac za udzial w konkursie zarówno kandydatkom jak i głosującym :)

Agnieszce serdecznie gratuluje wygranej :):):):):):)))))

Cieszę się, że to nie ja musiałam wyłonic tę pierwszą, bo bym miała taki sam problem jak i Wy ale bardzo mnie cieszy wybór jakiego dokonałyście

Jeszcze raz dziękuję za udział
      • nomya Re: Są już wyniki! 05.02.11, 09:55
        Gratuluję serdecznie Agnieszce i bardzo się cieszę, że wygrała ona, bo na nią zagłosowałam :)
    • yo_anka wyniki a jaki rozmiar nosi zwyciężczyni? :) 08.02.11, 23:17
      bardzo się ciesze że wygrała Agnieszka
      oddalam na nią swój głos, bo ładna dziewczyna i chyba najbliższa mi rozmiarowo, rzecz jasna :)
      (swoją drogą ciekawam jaki rozmiar nosi zwyciężczyni?

A poziom wysoko, wiela pięknolicych kobiet o cudnych figurach
      wysmakowane sesje - ostra konkurencja

Gratulacje!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka