Dodaj do ulubionych

Libellule - Warszawa ul. Piękna 16

24.04.12, 18:51
Przejeżdżając dzisiaj Piękną zauważyłam witrynę sklepu Libellule z całkiem dobrze widocznym napisem BRAFITTING. Ciekawość mnie zatem zżera, co to, kto to, co mają i jak z tym brafittingiem?

była tam któraś z Was może?

to tuż obok ambasady amerykańskiej
Obserwuj wątek
    • nelyen Re: Libellule - Warszawa ul. Piękna 16 24.04.12, 18:53
      tu ich fejsbuk: www.facebook.com/libellulewarszawa
    • joanka125 Re: Libellule - Warszawa ul. Piękna 16 28.10.13, 18:38
      Dzisiaj odwiedziłam sklep Libellule. Mój rozmiar to 70E czyli pospolity, jednak w większości sklepów trudno dostępny (znacie terror 80B). Pani brafitterka miła i cierpliwa. Dała mi do zmierzenia pewnie ze 20 staników, każdy komentowała co jest dobrze a co źle. Przyszłam po gładki, czarny stanik i taki też kupiłam (Henderson model 23444-90 zł). Jeszcze nie miałam tej firmy, wygląda przyzwoicie, jest wygodny. Jeszcze kilka z tych, które dostałam do mierzenia pasowało, ale zostawiłam sobie na inną okazję - Kinga, MAT - ceny w okolicach 100 zł, zatem przystępne a staniczki bardzo ładne. Wcześniej byłam na Smolnej u p. Hani - kupiłam Amourette Triumpha za 209 zł + 25 za przerobienie. To przerobienie to chyba dlatego, że 75 było a 70 nie. Będę kupować raczej w Libellule.
      • slotna Re: Libellule - Warszawa ul. Piękna 16 29.10.13, 15:04
        To milo, ze postanowilas nam o tym opowiedziec, dzieki temu na pewno nic w tym sklepie nie kupie :P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka