midnight90
14.02.13, 11:38
Jako, że jestem mamą, podkusiło mnie, żeby przy wyborze stanika wybrać coś polskiego. I padło na firmę Melissa. Cóż, polecam tylko masochistkom - dwukrotnie (po 2 miesiącach, potem po jakiś 3 tygodniach od naprawy) wyszła fiszbina - super atrakcja wbijanie się takiej w pierś, polecam. W dodatku producent wypiera się jakiejkolwiek odpowiedzialności, kombinuje (niezałączanie paragonu) i wmawia, że stanik prany w pralce i stąd problemy - nie komentuję nawet...
Proszę zatem o pomoc - chcę mieć PORZĄDNY STANIK DO KARMIENIA. Nie mam zdolności do przeróbek, nie mam nawet takiego stanika, żeby go przerobić (nie ten krój, poza tym nie dam moich cacuszek pokroić =).
Gdzie w Warszawie można się udać po coś w rozsądnej cenie a co się nie rozleci. I właśnie - jaka firma się nie rozleci?
Do tej pory ze wszystkimi firmami,jakie miałam, było wszystko ok, a były to od brytyjczyków po polskie produkty.
Rozmiar mam jakoś 65H, więc to też nie ułatwia sprawy.
Nie mam już siły do tej sprawy (drugi stanik Lupoline też dokładnie to samo uszkodzenie - i to w dwóch egzemplarzach, bo wymienili mi na nowy). Potrzebuję szybko kupić coś porządnego bo nie mam w czym chodzić :(