mordo.klejka Hello! 02.11.08, 01:26 Jejku jakie to miłe uczucie, ta wiedza, że duże piersi to nie problem, że są inne tak obdarzone, i że możliwe jest znalezienie stanika wygodnego/seksownego/dopasowanego/podtrzymującego itd. baaardzo miłe Odpowiedz Link
f.l.y witam i ja :) 03.11.08, 16:28 witam i ja... przyleciałam za mahedą :) no jakby nie było, potraktowałam wspomnienie o forum jako zaproszenie ;) odchudzam się psia kostka, a w biuście jakoś ciaśniej się zrobiło :) może to te niedobrane biustonosze tak się skurczyły w praniu? o...napewno! :) witam Was zatem i narazie sobie podczytam, no i może określę się w końcu rozmiarowo :) Odpowiedz Link
lilab77 Re: Witam:) 10.11.08, 18:19 A ja od dawna walczę w sklepach o 70 F, ostatnio kusiło mnie 65, bo mi się wydawało, że coraz luźniejsze te 70-tki szyją, i trochę mi było głupio, bo 65 to tylko dla nastolatek... fajnie, że ktoś mnie wreszcie rozumie ;) Witam się z radością Odpowiedz Link
edna25 Re: Witam:) 12.11.08, 00:25 Witam serdecznie wszystkie forumki Jestem na etapie mierzenia i kupowania staników w nowym, właściwym rozmiarze 30 F. Mieszkam w Toruniu, gdzie wciąż jeszcze trudno o dobrą bieliznę. Cieszę się, że dołączyłam do grona "uświadomionych" osób:) pozdrawiam edna25 Odpowiedz Link
agapio3 Re: Witam:) 16.11.08, 17:45 Witam wszystkie Panie. Jestem nowa i zachwycona tym forum. Bardzo się cieszę , że je znalazłam i że dzięki niemu (być może już niedługo) zaczne dobrze czuć się w biustonoszu. Pozdrawiam Odpowiedz Link
zuzia757 Re: Witam:) 17.11.08, 14:33 Ja też jestem nowa:) od jakiegoś tygodnia przeglądam forum i strasznie się cieszę, że tu trafiłam. Dzięki Wam już się wiele zmieniło. Dziś rozpoczęłam nowy stanikowy etap:) za radami dziewczyn udałam się do Pani Marysi z Peach field i jestem teraz 30G, a nie jak kiedyś 75E. To forum jest świetne i pozwoliło mi uświadomić sobie, że z moimi piersiami wszystko jest ok. Odpowiedz Link
tu-bu Nowa "nawrócona":) 20.11.08, 13:45 Witam serdecznie! Dziekuję wszystkim Twórczyniom tego forum! Dzięki Wam zamieniłam "klasyczne" 75B na... (aż sama nie mogę w to uwierzyć!!!) 65F, a nawet 60FF! Szok! Cały wieczór ubiegłego piatku spędziłam na buszowaniu po forum i oświecaniu siebie w kwestii staników:) Już wcześniej "coś tam mi świtało", szczególnie po programach na TVN Style, ale nie znalazło przełożenia na rzeczywistość. Postanowiłam działać od razu - w sobotę wybrałam się na zakupy do Yoshi (świetny sklep, bardzo miła i profesjonalna obsługa, była nawet gazetka dla męża przerazonego wizja przymierzania 15 modeli;-)), zaszalałam i zaopatrzyłam się w dwie Freye. Wiekszość starych staników bez żalu zlikwidowałam:) Teraz zamierzam ropocząć zakupy przez Internet, bo jednak ceny mogą nadszarpnąć niejeden budżet:) W każdym razie - jestem przeszczęśliwa i dumna, czuję się bardziej kobieco i w ogóle:) Nowy etap:) Pozdrawiam wszystkie Forumowiczki i jeszcze raz dzięki - realizujecie naprawdę dobrą Misję:) Przy okazji - co sądzicie o stanikach Mileny - mają "nasze" rozmiary i jednoczesnie miłe dla portfela ceny:) Hmm... chyba spróbuję...:) Odpowiedz Link
kadlinh Re: Witam:) 21.11.08, 23:31 DZień dobry. Jak przystało na kulturalnych ludków, witam się z szacownym gronem. Odpowiedz Link
magnoonka Re: Witam:) 22.11.08, 02:50 witam i ja dobrze "ostanikowana" od 5 dni :D lepiej pozno niz wcale ;) forum odkrylam w zeszly weekend - dzieki artykulowi na ktoryms z portali :) ...i po intensywnej dwudniowej lekturze bylo "eureko! przeciez ja pare rzeczy podswiadomie wiedzialam!" - tylko nigdy nie przyszlo mi do glowy ze dobrze dobrany stanik wplywa na tak wiele rzeczy a przede wszystkim na kondycje biustu [moj po prawie 2 letnim karmieniu i latach katowaniu za malymi stanikami wyglada nienajlepiej niestety]... na poczatku mama "ubierala" mnie w mlodosci zle dobrane staniki - wiadomo deficyt na rynku okropny byl te 15 lat temu...jak cos okazyjnie kupila i "jakos" ten stanik lezal to nosilam... uporczywie wmawiala mi ze skoro mam 80 pod biustem to musze miec rozmiar 80..nie pasowalo mi - zle sie czulam w za luznych stanikach ale myslalam ze tak ma byc prawidlowo a ekspedientki w sklepach same nieuswiadomione to jak mnie mogly uswiadomic...ale "buntowalam" sie i kupowalam 75 ale co z tego jak rzadko kiedy udalo mi sie znalezc miske wieksza niz C..a D to juz swieto bylo jakies ;) ...wiec przez lata cisnelam te moje piersi w tym nieszczesnym C lub D... ehhh... patrze na moje jedyne zdjecie sprzed 7 lat w samej bluzce bez stanika i wzdycham "to se ne vrati :(" [a idealnych piersi i tak wtedy nie mialam :/]...a teraz dzieki wam i temu forum oraz cierpliowsci pani ze sklepu Milla we wrocku mam nadzieje ze TO jednak chociaz w czesci wroci ;) wrazenia po tych 5 dniach noszenia panache harmony 34FF NIESAMOWITE... ale to juz znacie - nic nie wypada, nie odstaje, nie faluje itp. ...regeneracja tez szybko nastepuje - rozbroily mnie slowa mojej 3letniej corki ktora dzisiaj rano jak zawsze sie przytulila do moich piersi [nawyk z czasow oseska hihi] i nagle stwierdzila "ja ide sie przytulic do cycusiow babci bo sa miekkie a nie takie twarde jak twoje" :D ..nawet ona juz zauwazyla roznice ;) dziekuje ze jestescie i ze zostalam uswiadomiona :* ps. do wladzy forum: jako ze jestem adminem duzego forum [ponad 600 aktywnych uzytkownikow - a glownie kobity ;)] i wiem jaka to ciezka praca prowadzenie i moderowanie takiego forum - szczegolnie tu na gazecie gdzie mozliwosci sa bardzo male... mam pytanie czy nie myslicie o "przeprowadzce" forum w inne miejsce - na inny skrypt bardziej przyjazny zarzadzaniu? :) ...my tez zaczynalismy 3,5 roku temu od forum na gazecie ale z czasem forum sie rozroslo i po prostu musielismy sie przeniesc w lepsze miejsce:) ..przez te lata dorobilismy sie nawet wlasnego portalu na ktorym mamy 2 fora i podstrony zwiazane z nasza tematyka [zwiazki miedzykulturowe]... swietne jest to wasze forum [i blizniacze malobiusciaste tez :)] i super by bylo móc wykorzystac rozne "bajery" innych skryptow foromowych [podzial na dzialy, wlasne galerie itp] aby uczynic je bardziej "technicznie przyjaznym" dla forumowiczek :) ..ale jak tutaj wam dobrze to nic juz nie mowie ;) ...to sie rozpisalam na poczatek - przepraszam ze tak sie mądrze a dopiero co przyszlam ;) pozdrawiam serdecznie :) Odpowiedz Link
forevernumberone Re: Witam:) 22.11.08, 14:36 Witam Jestem nowa i jest mi bardzo miło znaleźć się na forum.Lat mam już sporo i nie wiem czy takie babcie przyjmujecie :( Rozmiar 28G ,ale już z niego wyrastam i zastanawiam sie co dalej? Sprawdzone marki Freya ,Panache i Krągła Kaśka :)Myślę,że znajdę na forum, to czego szukam :) Pozdrawiam Odpowiedz Link
agafka88 Re: Witam:) 22.11.08, 16:18 forevernumberone, Lobby jest dla wszystkich, bez względu na wiek. Zdziwiłabyś się, jakbyś zobaczyła przekrój wiekowy na naszych zlotach. A ile lat to dla Ciebie babcia? :) Witamy na forum :) Odpowiedz Link
yasmin79 Witam i ja :) 23.11.08, 21:05 Witam :) Juz od dawna nosilam sie z zamiarem zadomowienia na Lobby Biusciastych, ale nader kaprysny dostep do netu mi to uniemozliwial. Wreszcie doczekalam sie :). Lobby zarazila mnie kolezanka, przy okazji dokonujac mojego "nawrocenia" na prawidlowa numeracje stanikow. Dotychczas nosilam 75B, czasem 75C, a tu nagle sie okazuje, ze 65F lezy jak ulal! I oczywiscie biust wyglada zupelnie inaczej, co zostalo zauwazone u mnie w pracy (notabene babincu). Juz czuje misje stanikowego zbawiania kolezanek z pracy, wiec na pewno bede na Lobby stala bywalczynia :D. To prawdziwa kopalnia wiedzy! Pozdrawiam wszystkich serdecznie! yasmin aka Ash :) Odpowiedz Link
clarisse Faktycznie wypada się przywitać :) 25.11.08, 16:02 ... a nie tak tylko wpaść i wypaść. Witam, mam duży biust ;) Zawsze miałam i dłuuuugo się tego wstydziłam. Płaskim koleżankom mówiłam, że mogę się podzielić. Uwagi podchmielonych panów na ulicy doprowadzały mnie do płaczu. Musiało minąć dobre 20 lat od pojawienia się biustu, żebym go zupełnie zaakceptowała. Ale działo się to etapami Etap 1: Szłam ulicą w opiętym czymś, a jakiś pan kopiący rów zapodał do kolegi: "Ty patrz! Mąż tej pani, to on ma fajnie!" (nie miałam wtedy męża, ale poczułam się jakoś pozytywnie dowartościowana) Etap 2: Znajoma Kubanka opisywała mi kiedyś różnice kulturowe między naszymi krajami. W Polsce jak dziewczyna idzie ulicą, i facet rzuca tekst o jej biuście, ona się obraża a facet jest żul. Na Kubie, jeśli dziewczyna idzie ulicą a facet NIE rzuci za nią żadnego tekstu, to ona się załamuje i dostaje depresji, że jest brzydka i do niczego, bo jak to możliwe, żeby ładna dziewczyna z biustem szła a normalny mężczyzna nie zauważył?!! Etap 3. Niedługo przed ślubem, poznałam kumpla, który lubi biuściaste. Biustami może się zachwycać non stop. Ówże zobaczywszy moje zdjęcie z półprofilu (zapięte pod szyję) wyraził zachwyt wspaniałym "dekoltem" i zapytał nieśmiało czy to D, a po usłyszeniu, że to F rozkleił się i zapytał, czy ja tak na pewno za ten mąż wychodzę? A potem, że zazdrości mojemu mężowi :D Ubawił mnie setnie, a przy okazji pomyślałam sobie, że kurczę, jednak COŚ mężowi w posagu wnoszę, co się innym chłopom podoba! :D Etap 4. Będąc w ciąży (80I) trafiłam na Bravissimo, Brastop, Lobby i inne takie. Objawienie. Balkonetki 36G mnie zawojowały. A teraz... a teraz karmię Dziubasa i mam kolejny rozmiar. 32JJ, witam obecne tu Biusty i ich Właścicielki :))) Odpowiedz Link
malarhojden Czas sie przywitac:) 27.11.08, 07:02 Witam Forumowiczki! Przede wszystkim dziekuje ze jestescie:) dzieki podczytywaniu Forum, a takze Stanikomanii (szczegolnie 'biustu na zywo') i Balkonetce przeszlam z rozmiaru 80D do 65FF i czuje sie swietnie! komentarze ekspedientek, marny wybor stanikow w i tak niepasujacym rozmiarze i mysli typu 'moj ZA duzy biust' mam juz na szczescie za soba - uff ale ulga:) Pozdrawiam goraco! Odpowiedz Link
agafka88 Re: Czas sie przywitac:) 27.11.08, 07:07 Witamy na forum :) rozgość się i nie bój się pisać :) No i zapraszamy na nasze forum plotkarskie - stanikowe offtopy :) forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=86228 Odpowiedz Link
zielonykotek Re: Czas sie przywitac:) 27.11.08, 09:33 To i ja się witam:) Zielona w temacie jeszcze jestem, ale dzięki forum moje przeczucie, że z 75C jest coś nie tak, okazało się prawdziwe:D Na razie metodą prób, błędów i pomiarów nabyłam staniki 70F,ale chyba jeszcze mogłabym je lepiej dopasować. Przynajmniej dzięki forum nie boję się pytać o rozmiar i nie przejmuję się, kiedy ktoś patrzy na mnie jak na ufo... Dziewczyny, dobrze, ze jesteście:D Odpowiedz Link
skubcia Re: Witam:) 28.11.08, 08:46 75F (Triumph) to mi się udało dopasować kiedy byłam szczupła, kupiłam od razu 2 czarny i biały, bo było TYLKO po 102 zł (6 lat temu) Małżeństwo mi służy i przybrałam ciut w biuście i całkiem niedawno znalazłam 75H, które teraz oczywiście jest już za małe. Cieszę się, że są koleżanki z większym doświadczeniem w kwestii zakupów, bo do tej pory nie odważyłam się na zakupy przez internet. Niebawem szczególnie będzie potrzebna mi pomoc w doborze karmników, więc wszystkie opini i rady są niezwykle cenne. Odpowiedz Link
agafka88 Re: Witam:) 28.11.08, 08:49 skubcia, a byłaś w wątku rozmiarowym? Jeżeli nie, to serdecznie zapraszamy! :) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=32203&w=87513470 Odpowiedz Link
skubcia Re: Witam:) 01.12.08, 13:54 Byłam w rozmiarowym, ale i tak dalej głupia jestem. Kalkulator wylicza mnie na 32K, lub bardzo rozciągliwe 30M. Jadę niebawem na zakupy w dobrze zaopatrzone miejsce - rok temu mieli "niekarmniki" w rozmiarówce do K tyle, że bez fiszbin. Zobaczymy czy coś się w tym zakresię zmieniło. Na pewno się pochwalę jeśli uda mi się upolować coś ciekawego. Odpowiedz Link
liberinka Re: Witam:) 29.11.08, 00:57 Ja również grzecznie się melduję na forum! :) Wbrew pozorom nie jestem takim zupełnie "świeżym mięskiem", bo czytam lobby namiętnie od kilku miesięcy, ale jakoś dotąd nie czułam się wystarczająco kompetentna, żeby się wypowiadać :) Teraz, po przebrnięciu przez naście staników, przeszłam z bazarowego "czegokolwiek, co będzie w stanie pomieścić mój biust" na 32G-GG, 30GG-H i zaczęłam ostanikowywać świat!! ;] Serdecznie pozdrawiam wszystkie Forumki!! ;) Odpowiedz Link
oskabe Re: Witam:) 30.11.08, 22:02 Wypada sie przywitać, więc witam. Trochę Was podczytuję i od paru miesięcy się zbieram, żeby poznać swój prawdziwy rozmiar. Trochę przeraża ilość rzeczy do przeczytania, ale powoli to ogarniam. Zapewne wkrótce pomolestuję Was jeszcze w wątku rozmiarowym. Odpowiedz Link
marciasek Witam:) 01.12.08, 14:41 Witam Was serdecznie! Pół życia w wiszących stanikach 85e. Przejście na 80F wydawało mi się ongiś świetną decyzją (bo większych misek przecież nie robią a w mniejszy obwód bym nie weszła...). Teraz nosze 32h i to jest to :) Biust mi wrócił na miejsce. Dzięki Wam! Pozdrawiam ciepło Marta Odpowiedz Link
katka-85 Re: Witam:) 02.12.08, 22:49 Witam serdecznie i ciesze sie ze odkrylam to forum tylko szkoda ze takl pozno no ale lepiej pozno niz wcale :) mam mega cycki i jestem z tego powodu bardzo nie zadowolona bo wiecznie narzekam na brak odpowiedniego biustonosz by wszystko siedzialo na swoim miejscu :) licze ze dzieki temu forum niedlugo to sie zmieni :)pozdrawiam Odpowiedz Link
mariannawtrampkach Re: Witam:) 03.12.08, 22:17 Przywitam sie i ja. Dawniej znana jako "wiecznie wypadajace cycki 75C" ;) Teraz 65F w porywach do 60FF (ale z przedluzka ;) Forum odkrylam po lekturze Stanikomanii Kasicy (trafilam przypadkiem), ktore uwielbiam. Wiele watkow przeczytalam juz na LB, wiele jeszcze przede mna. Dodam, ze jestem aktywna uczestniczka forum wizazowego (biochemia) Pozdrawiam wszystkie stanikomaniaczki :-) Odpowiedz Link
szafqa Witam, 07.12.08, 22:07 chciałam się przywitać. i podziękować od razu :) nigdy nie myślałam, ze mam duży biust. myślałam zawsze, ze jakiś "niedopasowany" albo "niewymiarowy" dzięki Wam wiem, ze to nie ze mną jest coś nie tak :))) Odpowiedz Link
nati_88 Re: Witam:) 11.12.08, 00:27 To i ja sie przywitam ;-) Trafiłam tu przez przypadek, ale oderwać się od czytania nie mogę. Dzięki temu miejscu w końcu wiem, którą ścieżką (stanikową) powinnam pójść. Aktualnie szukam tego pierwszego dobrego stanika, który akuratny będzie na moją kieszeń ;-) Mam nadzieję, że w końcu mi się uda. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link
jana72 Re: Witam:) 12.12.08, 18:56 Witam pozdrawiam z Irlandii.Forum jest nieocenione - podczytuję i wciaż mi mało...Dzięki Wam zaczynam powoli przekonywać się do mojego biustu (70HH).Joanna Odpowiedz Link
myszonor MYSZONOR wskakuje na pokład z biuściastymi 17.12.08, 22:40 Witam wszystkie biusciaste serdecznie! Mówią na mnie Inka, moje wymiary to 75 pod biustem i 110 w biuście i już nie mieściłam się w 80G i schodziłam na psy w 85G itd. Ale poczytałam was sporo - fajne to forum i nie mogę się oderwać, i ciszę się za znajdę coś na mój biust. Wreszcie dziś postanowiłam sie w końcu wpisać, bo już trochę na forum buszowałam. A myślałam Fantasie Rimini 80G kupione za ciężkie pieniądze w avocado to już kres dla mojego biustu A tu widzę nowe perspektywy :)))))) Odpowiedz Link
jantarrka Re: Witam:) 21.12.08, 19:15 TO ja tez się przywitam :) Czytam LB od czasu artykułu w WO na temat staników. Dzięki Wam odkryłam, że rzeczywiście coś jest nie tak z tym 75Ba i to nie tylko moje przypuszczenia, ze ten rozmiar jest podejrzanie popularny ;) Wymierzyłam i pozmieniałam, piersi mi zmigrowały niesamowicie i jakoś niedawno się uspokoiły więc zaczynam poważnie poszukiwać stanika idealnego. Odpowiedz Link
after.midnight Re: Witam:) 21.12.08, 21:23 cześć :) jestem Marta i (na swoje szczęście) weszłam na to forum przypadkiem, uświadamiając sobie, co ja ze sobą robię :) mam 16 lat, może mało, ale myślę że nigdy nie jest za wcześnie na odpowiedni rozmiar :)) Odpowiedz Link
tepe0 Re: Witam:) 29.12.08, 12:39 witam, mam 75G, choć piesi mi spadły po karmieniu. do tej pory kupowałam za małe staniki, aż pani w sklepie we wrocławiu mnie oświeciła i dobrała odpowiedni firmy Samanta :) pozdrawiam Odpowiedz Link
nottowear Re: Witam:) 29.12.08, 13:29 Witam serdecznie, Nawet nie wiedziałam, że aż tyle kobiet ma taki sam problem jak ja, a przede wszystkim jestem zaskoczona, że aż tyle z Was już znalazło rozwiązanie tego problemu. Jeszcze nie wiem jaki mam rozmiar, ale jestem w trakcie ustalania - dzięki istnieniu tego miejsca. Zamierzam od czasu coś napisać, bo do tej pory byłam jedynie czytelniczką. Gratuluję pomysłu, gratuluję liczby wpisów, cieszę się, że tu trafiłam. Odpowiedz Link
tygrysek_uk Witam wszystkie biusciaste! 06.01.09, 15:23 poprzednio odpowiedzialam nie tam gdzie trzeba wiec teraz daje posta w odpowiednie juz (mam nadzieje) miejsce... Chyba nie musze opowiadac mojej historii..wiekszosc z Was to pewnie przerabiala...wciaskanie sie w za male staniki itd...Ja do tej pory nie mam dobrego stanika ale MUSZE to zmienic! obszukalam dzisiaj caly dom ale niemam miarki :( - pozycze od sasiadki, wymierze sie i pewnie przyjde do Was z prosba o pomoc:) Do tej pory wciskalam swoje biedaczki w DD, ostatnio pani w sklepie zaproponowala mi stanik Marks&Sencer 42C - mowila ze to polskie G..nie wiem...no - musze powiedziec ze juz mie tak wszystko nie wyplywa ze wszelkich mozliwych stron ale jak sie okazalo obwod za luzny bo jakbym nie poprawiala stanika to na koniec dnia mialabym haftki chyba na karku ;) Ciesze sie ze Was znalazlam...moze w koncu i moj biust bedzie wygladal ladnie a nie jak dwie obwisle kulki w worku... Odpowiedz Link
tygrysek_uk Witam wszystkie biusciaste! 06.01.09, 15:28 Mam nadzieje, ze nie wygonicie mnie za zasmiecanie forum ale mam nadzieje, ze tym razem wstrzele sie w odpowiednie miejsce z postem...wybaczcie poczatkujacej...jeszcze sie troche nie lapie... Chyba nie musze opowiadac mojej historii..wiekszosc z Was to pewnie przerabiala...wciaskanie sie w za male staniki itd...Ja do tej pory nie mam dobrego stanika ale MUSZE to zmienic! obszukalam dzisiaj caly dom ale niemam miarki :( - pozycze od sasiadki, wymierze sie i pewnie przyjde do Was z prosba o pomoc:) Do tej pory wciskalam swoje biedaczki w DD, ostatnio pani w sklepie zaproponowala mi stanik Marks&Sencer 42C - mowila ze to polskie G..nie wiem...no - musze powiedziec ze juz mie tak wszystko nie wyplywa ze wszelkich mozliwych stron ale jak sie okazalo obwod za luzny bo jakbym nie poprawiala stanika to na koniec dnia mialabym haftki chyba na karku ;) Ciesze sie ze Was znalazlam...moze w koncu i moj biust bedzie wygladal ladnie a nie jak dwie obwisle kulki w worku... Odpowiedz Link
wolffie Re: Witam:) 07.01.09, 00:01 Witam serdecznie wszystkie biuściaste bardzo się cieszę, że tu trafiłam czytam i czytam już od miesiąca to było dla mnie odkrycie normalnie na miarę koła i szkoda tylko, że tak późno to nastąpiło (pewnie to, że biust nigdy mi nie przeszkadzał, a biustonosze wprost przeciwnie więc zawsze chodziłam bez Odpowiedz Link
wolffie kontynuując, bo enter za szybko 07.01.09, 00:11 Witam serdecznie wszystkie biuściaste bardzo się cieszę, że tu trafiłam czytam i czytam już od miesiąca to było dla mnie odkrycie normalnie na miarę koła i szkoda tylko, że tak późno to nastąpiło (pewnie fakt, że biust nigdy mi nie przeszkadzał, a biustonosze wprost przeciwnie ;)) więc zawsze chodziłam bez i biustonosze nie bardzo mnie interesowały- przyczynił się do mego późnego uświadomienia szkoda, szkoda szkoda bo owszem biust mi nie przeszkadzał, nie bolał, mogę wszelkie sporty uprawiać itd ale 1)garbiłam się okrutnie i teraz wiem dlaczego 2)biust mam obwiśniety i rozsmarowany różnymi obcisłymi ciuszkami Wpadłam teraz w stanikową manię i jestem za to dozgonnie wdzięczna wszystkim forumkom p.s. Witam też wszystkie stare znajome z Galerii Potraw Fajnie, że jesteście biuściaste :))) Odpowiedz Link