Dodaj do ulubionych

Przyjazne sklepy :)

• fajnykrzysiaczek Wrocław!!!! 28.06.09, 19:30
      Szukam naprawdę dobrego sklepu z dobrą obsługą. Możecie mi polecić
      jakiś dobry sklep?!!
      • roza_am Re: Wrocław!!!! 28.06.09, 19:33
        We Wrocławiu polecamy sklep Milla na ul. Ruskiej: stanikowe-sklepy.blogspot.com/2008/10/milla.html
    • zakwiej12 Re: Przyjazne sklepy :) 23.09.09, 01:20
      WARSZAWA odkrylam wlasnie bardzo przyjazny sklep Ladys Place. miesci
      sie w galerii Metro Centrum, ale maja takze na Tarchominie.Bardzo
      mile panie,ktore doradzaja bardzo dobrze,maja duzy wybor biustonoszy
      i chyba wszystkie mozliwe rozmiary. No i chyba bardzo popularny,
      spotkalam tam trzy slawne postaci warszawskich scen.
    • bandamka Poznań - Amazonka 26.09.09, 19:34
      Zakochałam się z poznańskim sklepie Amazonka z Półwiejskiej - uśmiechnięta
      obsługa, nawet w momencie zamknięcia sklepu (trafiłam przypadkiem przed
      czternastą w sobotę).
      Korekta w momencie podania rozmiaru natychmiastowa, a potem już tylko
      rewelacyjnie dobrane staniki, tym samym pomniejszyłam sobie obwód i powiększyłam
      miseczkę:) teraz czekam na dostawy towarów, bo nie było wszystkich kolorów:))
      naprawdę polecam ten sklep i pracujące tam panie.
    • florianska24 Re: Przyjazne sklepy :) 25.10.09, 14:20
      KRAKÓW FLORIAŃSKA 24
      Rozmiary 60 - 115
      Miseczki A B C D E F G H I J K L M
    • salonbieliznydesu ŻYWIEC - Salon Bielizny DESU 31.10.09, 10:42
      ŻYWIEC- Salon Bielizny DESU
      Największy wybór bielizny na Podbeskidziu.
      W sprzedaży m.in. Felina, Panache, Triumph, Samanta, Gaia, Kinga.
      Miła i profesjonalna obsługa.
    • alison12 Re: Przyjazne sklepy :) Brodnica 05.10.10, 09:12
      znajdziesz tam miłą obsługę rozmiarówkę od 60 AA do 90KK polecam
      • paskudek1 Re: Przyjazne sklepy :) Brodnica 05.10.10, 16:33
        alison serio w Brodnicy jest jakiś sklep przyjazny z szeroką rozmiarówką? Prosze daj namiar gdzie, mam znajome w Brodnicy i okolicach. Chciałabym im dać namiary moze się skuszą
        • makami_kasia Re: Przyjazne sklepy :) Brodnica 06.10.10, 08:52
          paskudek1 napisała:

> alison serio w Brodnicy jest jakiś sklep przyjazny z szeroką rozmiarówką? Prosz
          > e daj namiar gdzie, mam znajome w Brodnicy i okolicach. Chciałabym im dać namia
          > ry moze się skuszą

Ja nic o tym nie wiem żeby był jakiś sklep a nabiegałam się dużo, po wielu staraniach otwieram taki sklep w naszym miasteczku i zapraszam na otwarcie do mnie ruszam 16.10.2010 czyli już za tydzień znajdziesz fajną bieliznę w "dużej" rozmiarówce, jeśli chcesz wiedzieć więcej napisz makami2@o2.pl
          • ania.kar Re: Przyjazne sklepy :) Brodnica 06.10.10, 09:03
            Makami_kasia, dlaczego nie napiszesz więcej szczegółów na forum? Gdzie będzie ten sklep, w jakich godzinach będzie otwarty i najważniejsze, jakie marki będą dostępne?
            • makami_kasia Re: Przyjazne sklepy :) Brodnica 06.10.10, 09:35
              ania.kar napisała:

> Makami_kasia, dlaczego nie napiszesz więcej szczegółów na forum? Gdzie będzie t
              > en sklep, w jakich godzinach będzie otwarty i najważniejsze, jakie marki będą d
              > ostępne?

Otwarcie planuję na 16.10 będzie otwarty pon-piątek 9-18 sobota 9-14 sklep będzie mieścił się na ul.Batalionów Chłopskich 40A (Grunwald I) w domku jednorodzinnym jeśli idzie o marki to Panache, Freya, Fantesie angielskie marki. Zapraszam
    • majeczka_9 Gliwice 27.01.11, 18:45
      Polecam sklep Obssesion w CH Forum maja staniki w rozmiarze 65 i to nawet dosc spory wybor na dodatek w kolorach co jak wiemy sie rzadko zdarza kupilam dwa i jestem bardzo zadowolona obsluga mila fachowa i konkretna,Polecam wiem ze maja salony w innych miastach
    • milstar Słupsk, stary Real Kobylnica, sklep Anna 09.09.11, 19:19
      Nie wpisuję do dobrych, bo nie sprawdziłam pod względem brafittingu i szerokości rozmiarówki :)
      Oprócz Triumpha i Feliny mają Biggi, Corin i nieco Panache, miski do co najmniej polskiego G. Bardzo sympatyczna obsługa
    • izmma13 Re: Przyjazne sklepy :) 12.01.15, 17:09
      Najstarszym sklepem z bielizna we Wrocławiu jest sklep perfekcyjne-dopasowanie.pl Ma on 12 lat. Dwa lata temu otwarte zostały dwa kolejne punktu ul. Kosciuszki 49 i ul. Grabiszyńska 34. Firmy takie same jak w Milli a ceny internetowe. Dziewczyny są po szkoleniu z Trinny i Susannah w Warszawie. W każdym sklepie jest właścicielka czyli mama i dwie córki! Jestem klientką od 5 lat naprawdę polecam!
      • kasica_k Re: Przyjazne sklepy :) 12.01.15, 18:12
        izmma13 napisał(a):
        > Jestem klientką od 5 lat naprawdę poleca
        > m!

Naprawdę? Czy jesteś po prostu spamerką? Wrzuciłaś dziś mnóstwo postów o tym sklepie. Moderatorki naprawdę to widzą. Spam to nie jest dobry sposób na promocję sklepu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka