Dodaj do ulubionych

Apel do producentów

28.06.06, 14:11
Bardzo dawno nie zaglądałam na forum. Wybieram się na bieliźniane zakupy,
więc postanowiłam poczytać Wasze uwagi na temat nowości i w ogóle :)
Przed chwilą przeczytalam po raz kolejny ABC dobrego stanika i doszłam do
wniosku, że powinnyśmy wystosować apel do producentów polskiej bielizny, aby
projektując koronowe cudeńka, wzięli pod uwagę potrzeby kobiet z dużym
biustem.
Dlaczego nie może powstać staniki idealny? Przecież oni produkują towary dla
nas, klientek i powinni się liczyć z naszymi potrzebami i zachciankami.
Obserwuj wątek
    • barbie88 Re: Apel do producentów 28.06.06, 18:13
      jestem za!!!!chce kupic tani stanik za 10 -20 zl(na bazarku-maja ladne), to nie
      ma rozmiaru albo potrzebuje 75, a jest 85; nie chce kupowac zas za 100 zl w
      jakis markowych-bo uwazam ze to strata pieniadzy(dostalam stanik od siostry za
      40 dolcow-120 zl, a poprostu kolor wyplowial,i sie rozlazi). a jak sa tanie to
      nadaja sie(bez obrazy) dla bardzo otylych 80 latek-grube ramiaczka, ksztal
      miseczki jest obrzydliwy (sterczace) i praktycznie w dwoch kolorach, bez ozdob.
      • coffee1 Re: Apel do producentów 29.06.06, 09:55
        Z tym się akurat nie zgadzam. Uważam, że warto inwestować w staniki dobrej
        jakości, a one niesety kosztują. Te z bazarków za 10 zł są wykonane z fatalnych
        materiałów, wyłażą z nich druty, no i wyglądają kiepsko.
        Oczywiście można tez trafić na bubla za 100 zł. Dlatego warto bywać na tym
        forum, żeby poznać opinie innych kobiet, dzięki czemu wiadomo jakim firmom
        warto zaufać.
        • songor Re: Apel do producentów 02.07.06, 16:53
          a ja tam zazdroszcze mojej mamie (85b aczkolwiek staram sie ja przkonac ze
          powinna 80c nosic - narazie bezskutecznie ;/ bo wie lepiej)ze moze sobie
          spokojnie za 10 zł kupic na bazarku ladny stanik, ktory fajnie lezy i w ogole,
          a ja jak juz kupuje to ponizej 60 zł zadko kiedy schodzi (nie licZac wieeelkich
          przecen i kupowania troche w ciemno z necie na okazji). tez bym chciala moc
          kupic nowy stanik za 10 zł kiedy tylko mi sie zamazy a nei oszczedzac na
          kazdy ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka