Dodaj do ulubionych

W jakim wieku przejrzałaś na oczy?

22.03.07, 13:30
Zainspirowana wątkiem o wierzeniach, zakładam nowy.
Poproszę konkrety - liczby :)

Ja w temacie biuściastości przejrzałam na oczy dopiero teraz, czyli w wieku 28
lat.

A od jakichś 2 lat mgliście mi się kołatało, że z moją bielizną coś jest nie
tak. Głównie za sprawą męża, który często powtarzał - kup sobie wreszcie
większy stanik :D
Obserwuj wątek
    • yaga7 Re: W jakim wieku przejrzałaś na oczy? 22.03.07, 13:45
      Konkretnych liczb nie pamiętam - jakoś w połowie studiów :) To było dobrych
      paaaarę lat temu ;)
    • maheda 35 lat 22.03.07, 13:53
      Fajnie, nie? :/
      • molowiak ja nie lepsza - 30 lat n/t 22.03.07, 13:59

• metalowiec77 28-29 n/t 22.03.07, 14:05
      • badarka Re: 28-29 ja też 22.03.07, 14:19
        A oświeciło mnie to forum.
        Nawet szukałam tego wątku ostatnio, ale nie umiałam znaleźć :(
    • czarna.czajka Re: W jakim wieku przejrzałaś na oczy? 22.03.07, 14:22
      22, jakieś 3 lata za późno.
    • masaiimara Re: W jakim wieku przejrzałaś na oczy? 22.03.07, 14:24
      W sumie to chyba w wieku lat 19-20, kiedy zdałam sobie sprawę, że miseczka E Triumpha nie spełnia już swojej statutowej roli;)I wówczas rozpoczęły się poszukiwania... Aż trafiłam ponad 2 lata temu do Avocado i rozpoczęła się era miseczek F. A teraz już G coraz częściej. Dziś mam 23 lata i nadal dojrzewam;) Czyli z obwodu 70, który notorycznie zwężam mam zamiar przejść na 65. Więc- brastop nadchodzę!!!:)
    • besame.mucho Re: W jakim wieku przejrzałaś na oczy? 22.03.07, 14:34
      Ja jestem jedną z młodszych Biuściastych na forum :). Pierwszy raz przejrzałam na oczy w wieku ok. 15-16 lat i z robiących mi koszmarne buły C przerzuciłam się na 75E. Po raz drugi doszło do mnie, że nie jest dobrze, w wieku 19 lat i kupiłam pierwsze 70F. Teraz mam 20 i jakiś czas temu przerzuciłam się na 65G. Zobaczymy jak się to skończy ;).
    • suziliu Re: W jakim wieku przejrzałaś na oczy? 22.03.07, 15:21
      Oświecenie moje nastapiło gdy miałam lat 26. Teraz mam prawie 29. Zawdzięczam
      ten stan pani ze sklepu w CH Land w Warszawie.

Przed DO ( dniem oświecenia) nosiłam 85 D (już zaczynałam przymierzać 90D), po
      dostałam 75 F. Teraz jestem przed zakupem internetowym i pewnej zmianie w
      rozmiarze i celować będę w 32 F
      • maat7 Re: 40 - WYGRAŁAM ;D 22.03.07, 16:22
        Żyłam w doskonałej nieświadomości, tyłam, chudłam, tyłam, a stanik wymieniałam
        jak był za mały, a kiedy chudłam to smętnie jechał mi na kark, ale przynajmniej
        biust się mniej bułeczkował :(
        Pierwsze wątpliwości naszły mnie rok temu kiedy pięknie wyszczuplona zaczęłam
        odświeżać garderobę - trafiłam na 80D Triumpha, który ze wszystkich
        przymierzanych staników najładniej upychał biuścik na boki :) Kiedyś dorwałam
        artykuł o sławnej Pani Hani (tak chyba ma na imię ?) z Warszawy. Chwyciłam
        centymetr i ruszyłam do sklepów. Litościwym milczeniem pominę to co wówczas
        kupiłam skłonna wysłuchać rady sprzedawczyni.
        A potem szperając sobie po forum trafiłam na Wasze posty dot. sklepu na
        Grochowskiej i tak po nitce do kłębka ... Nastałą Światłość :D
        • five_o_clock Re: 40 - WYGRAŁAM ;D 22.03.07, 16:34
          Maat7, faktycznie należy Ci się laur, z tym że chyba raczej ostatnieństwa, nie
          pierwszeństwa :)
    • joa8 Re: W jakim wieku przejrzałaś na oczy? 22.03.07, 17:40
      jakieś trzy lata, ale pełne oświecenie nastąpiło dopiero tu, na forum, jakiś
      rok temu :-)
      A literalnie przejrzałam na oczy, jak pierwszy raz weszłam na bravissiomo :-))
    • carmelli Re: W jakim wieku przejrzałaś na oczy? 23.03.07, 02:58
      five_o_clock napisała:
      >Ja w temacie biuściastości przejrzałam na oczy dopiero teraz, czyli w wieku 28
      >lat. A od jakichś 2 lat mgliście mi się kołatało, że z moją bielizną coś jest
      >nie tak.

A juz myslalam, ze ze mna cos nie tak... Mam 28 lat i dwa miesiace i oswiecilo
      mnie jakos w grudniu ubieglego roku, ale przyznam, ze byly przeblyski
      swiadomosci juz od paru lat, glownie za sprawa pierwszego 80D wcisnietego przez
      litosciwa Pania z Triumpha. Wtedy miski pasowaly, obwod byl za duzy, ale to i
      tak byla rewolucja po latach meczenia sie w 85C(!!!).

Pozdrawiam
      Karolina
    • bianna Re: W jakim wieku przejrzałaś na oczy? 23.03.07, 12:58
      No niespełna miesiąc temu, czyli chyba jeszcze w sile wieku :)) 27 lat na karku
      a ja głupia całe życie 75E i 75E i to ze wstydem i pewną taką nieśmiałością... A
      tu nagle przez to forum wielkie bum! Teraz zamówiłam 70F, a myślę jeszcze czy
      nie spróbować 65G... Pożyjemy, pomierzymy :)
      • natder równa 30-cha :-) 23.03.07, 13:16
        ale podobno lepiej późno niż wcale ;-)))
        Trafiłam tu przypadkiem szukając informacji o producentach bielizny. Wiedziałam
        że z tym moim 75D coś jest bardzo nie tak ;-P
        U mnie niestety sytuację gmatwa fakt że mam biust kapryśny, w push-upie w 75E
        jest całkiem względnie choć zamierzam się przeżucić na 70F, w biustonoszach
        miękkich piersi mi się nagle kurczą... I weź tu człowieku dogódź takim...
        • madlen_k Re: równa 30-cha :-) 23.03.07, 15:05
          natder, możemy podać sobie rękę:) 30 lat to piękny wiek na oświecenie:)

Najpierw oczywiście trafiłam na to Forum jako obserwator - czytelnik:) no a
          potem udałam się do p. Hani z Atutu, która dosyć brutalnie zweryfikowała
          rozmiar mojego ówczesnego stanika... Przyznam szczerze, że stojąc pół-naga w
          przebieralni z biustem tarmoszonym przez p. Hanię czułam się po prostu
          OBRZYDLIWIE.

Gdyby nie to, że pilnie szukałam biustonosza do sukienki ślubnej, pewnie bym
          tam nie poszła, tylko kierując się naprawdę świetnymi wskazówkami na Forum
          zamówiła coś za granicą:)
          • butters77 Re: równa 30-cha :-) 23.03.07, 19:46
            Madlen, cieszę się (i na pewno nie tylko ja:), że wskazówki z forum okazały się
            przydatne! O pani Hani już wiele takich opinii padło... Jedyna pociecha w tym,
            że stanik dobrała Ci dobry. Ale ja chyba nigdy nie pojmę, dlaczego ta kobieta
            uważa, że klientki trzeba traktować jak bezrozumne uczennice...
            • kasica_k Re: równa 30-cha :-) 23.03.07, 21:34
              butters77 napisała:
              > O pani Hani już wiele takich opinii padło... Jedyna pociecha w tym,
              > że stanik dobrała Ci dobry. Ale ja chyba nigdy nie pojmę, dlaczego ta kobieta
              > uważa, że klientki trzeba traktować jak bezrozumne uczennice...

Nigdy bym nie przypuszczala, ze wyraze taka opinie, ale ja ja zaczynam
              troche rozumiec :) Bo pewna czesc tych klientek to zapewne sa dosc bezrozumne
              stworzenia, ktore _nigdy w zyciu nie uwierza_, ze powinny sobie kupic
              75G zamiast 100D, chyba ze sie na nie huknie z grubej rury. A ze w
              dodatku ludzie zwykle sadza podlug siebie... to i mamy wyjasnienie
              zjawiska :) Tym niemniej nie oznacza to poparcia.
              • anias0401 Re: równa 30-cha :-) 27.04.07, 21:50
                Ja miałam 32 lata. I co by obrzydliwego o Pani Hani nie napisać- to ona była
                autorką tego olśnienia. Zmieniła mi rozmiar z 75D na 70 F. I to był strzał w
                dziesiątkę. A co do jej zachowania- fakt, jest kontrowersyjna, ale ja
                potraktowałam ją jako część folkloru praskiego. Ot, swoista ciekawostka
                "ornitologiczna". Jestem jej wdzięczna za ową przemianę, ale drugi raz do niej
                nie wróciłam. Myślę, że gdyby Pani Hania była miłą ekspedientką, sklep nie
                miałby takiej reklamy i dużo więcej z nas nosiłoby staniki z biustem obficie
                wylewającym się bokami
    • nunia01 Re: W jakim wieku przejrzałaś na oczy? 23.03.07, 17:06
      w okolicach przedślubnych - czyli 28 lat, ale skończyło sie na zakupie ślicznego
      80 C rozciągliwego bardzo - czy li zero wsparcia 100% uroku:)
      Dopiero ponad rok później zebrałam się do odwiedzenia p. Hani. Byłam
      przygotowana na najgorsze - wyszłam ze ślicznym stanikiem za straszne pieniądze
      - tak się zaczęło. Potem były dwa sportowe. A teraz muszę się pilnować - bo
      grozi mi uzależnienie.
    • balbina11 Re: W jakim wieku przejrzałaś na oczy? 23.03.07, 19:35
      Oświecenie przyszło teraz czyli 33 lata. Wcześniej coś przeczuwałam, ale nie
      było oferty w handlu i fachowej pomocy.
      • mareda33 Re: W jakim wieku przejrzałaś na oczy? 23.03.07, 23:04
        Łomatko!!
        Stanowczo za późno:) Coś około 30 (prawie 33 mam) ale pocieszam się, że lepiej
        późno niż później:) I od tego czasu zaczęło się i szukam swojego ideału:)
    • jaginger Re: W jakim wieku przejrzałaś na oczy? 23.03.07, 23:46
      Teraz tzn dzięki forum pełna jasnoś nastała
      Ale od jakiegoś czasu wychodziłam w bardzo gęstej mgły:)
      33 lata, mogło być później:)
      -------------------------------
      www.gaelonline.com/
      i reklama:
      www.sklep.devilnet.pl/
    • veev 29. mieszcze sie w sredniej ;) n/t 24.03.07, 00:34
    • ananke666 Ja to całkiem głupio 24.03.07, 01:32
      Przejrzenie na oczy miałam lekkie w wieku ok. 17 lat, kiedy w ręce mi wpadł stanik DD, pierwszy, który jakoś pasował. Potem nadejszła faza niestety zaćmienia umysłowego, staniki ładne, ale dobrane źle. Wiecie, patrzę na swoją fotę sprzed paru lat i zastanawiam się dziś mocno, jakim cudem upchnęłam to w stare staniki... jakieś C czy D na cienkich ramiączkach czy coś koło tego :p wsadziłabym fotę, to popukałybyście się znacząco w czoła. Zmądrzałam w podeszłym wieku 28 lat.
      • maheda No, uważaj na swój ostry jęzor, pani kuleżanko ;-) 24.03.07, 10:23
        ananke666 napisała:

> tę, to popukałybyście się znacząco w czoła. Zmądrzałam w podeszłym wieku 28 lat
        > .

Ty mię nie nerwuj ;) Chyba, że potem już się młodnieje?
        • ananke666 Re: No, uważaj na swój ostry jęzor, pani kuleżank 24.03.07, 11:44
          Naturalnie, że się młodnieje! O czym najlepiej świadczy posłanie babcinerskiego staniora w diabły! :D
    • mary_lu Re: W jakim wieku przejrzałaś na oczy? 24.03.07, 12:04
      Przebłyski świadomości miewałam cały czas, ale dopóki nie znalazłam tego forum,
      to nie byłam pewna swojego obwodu... Więc przejrzałam na dobre mając już 28 lat.

Ale to i tak nie jest tak źle. Wczoraj rozmawiałam z babcią męża, będziemy
      ustalać prawidłowy rozmiar stanika na dwa miesiące przed jej 75 urodzinami...

Moja 50-letnia mama zapytana o to, czy jej (obrzydliwa) Cynthia z Triumpha
      występuje w rozmiarze E (bo zastanawiam się, czy babci takiego nie kupić)
      odpowiedziała: "nie wiem, bo ja C kupuję". Pokazała mi język i uciekła! Więc,
      skubana, już rozumie, że nosi staniki za małe (ma F jak nic!), ale się upiera.

Więc Wasze oświecenia nie są jeszcze takie późne...
      • five_o_clock Re: W jakim wieku przejrzałaś na oczy? 24.03.07, 13:56
        Mary_lu, jak już uszczęśliwisz stanikowo babcię, wjedź mamie babcią na ambicję :D
    • iw1978 28 lat 24.03.07, 12:15
      28 lat czyli prawie rok temu. Pomogła ciąża i karmienie :), do karmienia miałam zupełnie inny rozmiar niż przed ciążą i okazał się lepszy nawet po karmieniu. Najpierw trafiłam tu (szukając p.Hani a jakże) a potem na Grochowską. Wyszłam z 75F. Teraz noszę 75E albo F i cieszę się efektami, bo biust poprawił się i to bardzo.
    • kasiamat00 24/25 24.03.07, 12:58
      Trochę poniżej średniej, ale i tak za późno (cholera, a miałam taką fajną figurę
      na 2-3 roku i psułam sobie wygląd złymi stanikami). No nic, trzeba nadrobić
      stracony czas ;)
      • kasiamat00 małe sprostowanie 31.03.07, 21:37
        Dzisiaj się dowiedziałam, że na początku studiów (ponad 5 lat temu...)
        twierdziłam, że powinnam nosić 65DD (i jeśli dobrze pamiętam moje ówczesne
        wymiary, to to była prawda), ale że nigdzie takich nie ma, więc kupuję 70C.

A potem przyszło zaćmienie z którego pozostały mi staniki w rozmiarze np. 75C...
    • brzuchalek Re: W jakim wieku przejrzałaś na oczy? 24.03.07, 14:51
      Tak naprawde to nigdy nie byłam slepa. Ale ja tu jestem z tych mniej
      biuściastych i nigdy też nie przekroczyłam 75 w obwodzie, zawsze zapinanego na
      pierwsze haftki. Zawsze odróżniałam wielkośc obwodu od wielkosci miski. Nosiłam
      D albo E, zależnie od firmy, czasami z lekkimi bułkami, ale to mi specjalnie nie
      przeszkadzało. Jakos nigdy nie miałam specjalnych kłopotów z rozciągającymi się
      obwodami. Pod wpływem forum i Stanikomanii przeszłam na 70 zapinane na ostatnie
      haftki. Może faktycznie jest lepiej.
      Moją główną stanikową bolączką ostatnich lat był brak moich ulubionych fasonów,
      czyli miękkich balkoników, ewentualnie bardotek. Lubie takie staniki, a
      szczególnie jak mają dolny brzeg równy, czyli miseczki nie są niżej od
      połączenia między nimi. Jest bardzo mało takich fasonów. Królują za to wszelkiej
      maści staniki wypychane gąbką, albo takie zupełnie gładkie pancerzyki, których z
      kolei nie znoszę. Nie lubię też usztywnianych staników typu plunge, a w takim
      fasonie też najwięcej jest własnie takich, na dodatek źle uszytych. Tak że mimo
      posiadania piersi zupełnie niewielkich rozmiarów, wcale nie byłam w duzo lepszej
      sytuacji od prawdziwie biusciastych. Tu znalazłam firmy, które po prosty lepiej
      trafiają w mój gust.
      • aska01 Re: W jakim wieku przejrzałaś na oczy? 24.03.07, 16:08
        > Lubie takie staniki, a
        > szczególnie jak mają dolny brzeg równy, czyli miseczki nie są niżej od
        > połączenia między nimi.

A to nie half-cupy masz na myśli? Bo nie za bardzo sobie potrafię wyobrazić
        miseczki niżej niż połączenie. A half-cup nawet w E/F już ciężko dostać,
        widziałam Chantelle w tych rozmiarach tylko, zwykle są do D.
        • brzuchalek Re: W jakim wieku przejrzałaś na oczy? 24.03.07, 21:50
          Taki, który według mnie ma miseczki niżej od połączenia, to chociażby ten zaraz
          pod tytułem: Daj nura w dekolt, w blogu Kasicy. Chociaz ten jest i tak niezły,
          bo jest miękki, a nie gąbkowany. W ogóle w sklepach, które poleca Lobby, jest
          dużo staników, które mi sie podobają. Przed trafieniem tutaj nie znałam ani tych
          firm, ani sklepów. Z internetowych znałam tylko Avocado. Raz trafił do mnie
          stanik z Comeximu, ale nawet nie wiedziałam, ze Comexim ma sklep internetowy. A
          tak na polkach to są albo Triumphy, które mi cos nie pasują, albo gąbkowce.
          Feliny są OK., ale z kolei sa dla mnie za bardzo zabudowane. A Chanetelle
          widziałam, nawet mierzyłam, ale tam z kolei dla mnie za duzo drapiącej koronki.
          Kalyani z blogu - to jest to!
          • kasica_k Re: W jakim wieku przejrzałaś na oczy? 24.03.07, 22:06
            brzuchalek napisała:

> Taki, który według mnie ma miseczki niżej od połączenia, to chociażby ten
            > zaraz pod tytułem: Daj nura w dekolt, w blogu Kasicy.

Hihi, ja sie od razu domyslilam :) Chodzi o modele szyte bez czesci
            zwanej "cradle", a po mojemu kolyski
            (stanikomania.blox.pl/2007/03/Anatomia-stanika.html), gdzie
            miski sa połączone tylko mostkiem posrodku, a tasma obwodowa zaczyna
            sie dopiero na skrzydelkach. Np. Panache Romany.
          • aska01 Re: W jakim wieku przejrzałaś na oczy? 24.03.07, 23:00
            A to już wiem, przeczytałam jeszcze raz i dotarło do mnie, że chodzi o dolny
            brzeg :) To wszystko jasne. Niektóre balkoniki tak mają - sądząc ze zdjęcia Lily
            Fantasie np. Ale half-cupy się nadal na to łapią - tam i górny i dolny brzeg
            zwykle ma równą linię. I tak, mam ostatnio half-cupową obsesję, gdyby ktoś pytał ;)
            • kasica_k Re: W jakim wieku przejrzałaś na oczy? 24.03.07, 23:37
              Zgadza sie, Lily i inne balkoniki Fantasie maja tasme na dole i sa szyte
              z "kolyska". Z Panache to juz roznie bywa.

A skoro masz half-cupowa obsesje, to znajdz mi half-cup na 75G ;))
              Bo mnie sie ta sztuka jakos nie udala :(
              • aska01 Re: W jakim wieku przejrzałaś na oczy? 24.03.07, 23:47
                No wiesz, Figleaves na hasło half-cup wyrzuca też Tango II, a to na pewno
                występuje w 75G :P. Na razie zderzam się w poszukiwaniach z murem z napisem D -
                chyba tylko Chantelle idzie nieco dalej :/
                • kasiamat00 Re: W jakim wieku przejrzałaś na oczy? 24.03.07, 23:52
                  Jeśli Tango II jest half-cupem, to co to jest full-cup? Coś zabudowanego po szyję?!
                  • limonka_01 Re: W jakim wieku przejrzałaś na oczy? 24.03.07, 23:57
                    Odnośnie Tanga II spotkałam się też z określeniem balkonik. Krój ma podobny do
                    full-cupa, ale miseczka na górze jest dużo płytsza. W full-cupach miseczka
                    obejmuje całą pierś i kończy się tak jak podstawa piersi. Można powiedzieć, że
                    full-cup to przeciwieństwo plunge, nie ma mowy o żadnych "kreseczkach".
                  • kasica_k Re: W jakim wieku przejrzałaś na oczy? 25.03.07, 00:55
                    Tango II daleko do half-cupa, jak Doreen do Aubade ;) Juz predzej 3/4 cup.
                    Panache w ogole nie robi half-cupow, moze z wyjatkiem tej swojej linii dla
                    malych biustow, ale na niej to juz sie nie znam. Listkom Figowym musialo sie cos
                    pokrecic.

Half-cupy sa praktycznie niespotykane w DD+. Sporo half-cupow mozna znalezc
                    w Aubade, Simone Perele, Valisere etc. - wszystkie najwyzej w rejonach D-DD
                    (ichnie E jest "oszukane"). Wsrod "naszych" najblizej do half-cupa maja balcony
                    (obnizona gorna krawedz miski, biust do przodu i w gore).
                    • aska01 Re: W jakim wieku przejrzałaś na oczy? 25.03.07, 01:03
                      Chantelle ma half-cup w F (czyli w E brytyjskim), Charnos chyba do F, ale
                      ogólnie to raczej niższe rejony, niestety.
                      A Listki zaliczają do half-cupów również niektóre plunge, więc nie można im
                      wierzyć.
                      • aska01 Re: W jakim wieku przejrzałaś na oczy? 13.04.07, 20:43
                        Prawie jak half-cup;) I aż do GG (w obwodzie do 34). 100% jedwabiu.
                        MimiHolliday
                        Mam nadzieję, że link wejdzie.
                        • kasica_k Re: W jakim wieku przejrzałaś na oczy? 14.04.07, 02:29
                          Ojeju, jaki fajny :) Dzieki za znalezisko. Gdybyz jeszcze byl chocby blekitny...
                          Ale i tak super. Ogladalam juz kiedys te ichnie halfcupo-balkoniki, ale
                          rozmiarowka nie teges.
    • mada.d.n Re: W jakim wieku przejrzałaś na oczy? 31.03.07, 22:32
      właśnie dziś -czyli mając 24 lata i 4 miesiące :)
      pierwszy problem miałam, jak w 8 klasie urosły mi piersi - jakoś na początku
      roku babcia kupiła mi bluzkę na koniec szkoły, a w czerwcu była już dużo za
      mała :) o rozmiarze trudno mówić, nie mam zielonego pojęcia. pod koniec liceum
      doszłąm do 75C, 3 lata temu do 75D, a dziś -do 70F :) narazię przy tym
      zostaję :)

84 dni :)
      Przestrzeń sugeruje, by się przemieszczać,
      jednak jedynym celem podróży mędrców jest ich dom.
    • anna-pia 24? nie pamiętam... 01.04.07, 22:04
      dawmo, bardzo dawno temu, kiedy po ziemi biegały dinozaury, a anna-pia nosiła
      70B, zobaczyła w sklepie cudny półgorsecik 75B
      pomyślała, że to prawie to samo, a że 70B nie było, to nabyła 75B
      w domu stwierdziła, że 75 to sobie na upartego przez biodra zdejmie - szczupła
      wówczas była - i zwęziła
      jako że igłą władała tak sobie, efekt był taki sobie ;p
      a w dodatku miseczka B z tego 75 okazała się być strasznie wielka i biust latał
      sobie luzem, wkurzając właścicielkę tak, że gorsecik pofrunął na śmietnik

od tej pory w/w pani stani mierzy najpierw pod względem zgodności obwodu pod
      biustem - jeśli leży na ścisk, to jest OK; potem umieszcz biust właściwy w misce
      - jest OK? kupujemy! wyłazi albo lata? precz!
    • lalinia 22 po odkryciu forum 04.04.07, 21:52
      pamiętam jak dziś ostatnie wakacje w przymierzalni miotając się w stercie
      potencjalnych przyszłych nabytków stanikowych w domniemanym wówczas rozmiarze
      75D i wszystko za małe :(, więc następnego dnia wycieczka do innego miasta i
      olśnienie rozmiar E (ale wtedy jak teraz myślę to też nie było to) i do piero tu
      całkiem niedawno spadło na mnie F-FF gdzie ja miałam oczy a raczej biust hm
    • ika5 Wstyd sie przyznac 14.04.07, 01:07
      za rok -pol wieku , a ja dopiero teraz ( po przeczytaniu tego forum )
      odkrylam , ze nie 90D lecz 80 G.... wlasnie sobie kupilam .... i taka jestem
      szcześliwa!!!!
      I wkurzona jednocześnie.....dlaczego do tej pory zadna ekspedientka , w żadnym
      sklepie z bielizną w( do cholery )wielkim mieście Wrocławiu -
      • butters77 Re: Wstyd sie przyznac 14.04.07, 09:00
        Ika, najważniejsze, że W OGÓLE zmieniłaś nawyki! Pomyśl, ile lat jeszcze mogłaś
        męczyć swój biust deformującymi stanikami...
        A teraz przed Tobą tylko ładnie układające się bluzki i efektowne dekolty!:)

A co do ekspedientek... Bywają zaślepione, niestety (patrz wątek: "Najgłupsze
        teksty ekspedientek") - ale biorąc pod uwagę, ile kobiet nosi zupełnie źle
        dobrane staniki, zdecydowanie powinny się podszkolić...
    • popea1 Re: W jakim wieku przejrzałaś na oczy? 16.04.07, 18:13
      Zawsze wiedziałam, że moje staniki są złe. Źle, że podjeżdzają do góry, że
      kształ pirsi zły... ale mieszkałam w małym miescie, gdzie się kupuje staniki na
      bazarze, internetu chyba jeszcze nie było:)... potem zobaczyłam reklamę katalogu
      Avocado i potwierdziły się moje przypuszczenia, że i F na tym świecie istanieje.
      Teraz już wiem, że i HH - mam 28 lat. Przejrzałam calkiem późno.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka