kasiamat00 02.05.07, 20:13 Na stronie e-lady (www.e-lady.pl/ ) pojawiła się ankietka o rozmiarach i zakupach internetowych. Wypełnienie obowiązkowe! :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
balbina11 Re: Uwaga! Ankietka! Wypełnienie obowiązkowe! 02.05.07, 20:30 Wypełniłam grzecznie ;-) kasiamat00 napisała: > Na stronie e-lady (www.e-lady.pl/ ) pojawiła się ankietka o rozmiarach > i zakupach internetowych. Wypełnienie obowiązkowe! :) > Odpowiedz Link
kasica_k Re: Uwaga! Ankietka! Wypełnienie obowiązkowe! 02.05.07, 20:59 Zaciekawilo mnie pytanie "czy zawsze jestes zadowolona ze swoich zakupow" czy jakos podobnie. Oczywiscie, ze jestem - jesli cos mi sie nie podoba, wymieniam na lepsze, nie ma dla mnie pojecia zakupow "nieudanych". Ale nie jestem pewna, czy e-lady bierze takie scenariusze w ogole pod uwage :) Odpowiedz Link
kasica_k Rozmiar 02.05.07, 21:00 No i oczywiscie zaznaczylam "H i wiecej", bo tyle mam w polskich stanikach. Pamietajcie, ze tam jest rozmiarowka polska :) Odpowiedz Link
jaginger Re: Uwaga! Ankietka! Wypełnienie obowiązkowe! 02.05.07, 21:30 Zadanie wykonane Odpowiedz Link
kasiamat00 Re: Uwaga! Ankietka! Wypełnienie obowiązkowe! 02.05.07, 21:30 Ciekawe czy nasza ukochana pani z e-lady się zdziwi, co tak dużo wejść i głosujących dzisiaj? I wszystkie biuściaste :) Odpowiedz Link
kasica_k Re: Uwaga! Ankietka! Wypełnienie obowiązkowe! 02.05.07, 21:40 A zaznaczacie jakies przyzwoite miski? Bo jak angielskie G beda glosowaly na polskie G, to bedzie to gruube przeklamanie :) Odpowiedz Link
kasiamat00 Re: Uwaga! Ankietka! Wypełnienie obowiązkowe! 02.05.07, 21:45 Ja zaznaczyłam zgodnie z prawdą polskie 65G :) I tak nikt poza Melissą tego nie robi, a jak choć tyle zrobią, to się ucieszę. Odpowiedz Link
ansil Re: Uwaga! Ankietka! Wypełnienie obowiązkowe! 02.05.07, 21:46 łii, kasica, w tabelach to rozumiem- roznica jest.. ale dam sobie reke uciac, ze np panache heaven czy inferno rozmiar G nie jest wieksze od Dalii o tym samym obwodzie.. raczej mniejsze- z obu firm mam przynajmniej po 2 egzemplarze.. Odpowiedz Link
ansil Re: Uwaga! Ankietka! Wypełnienie obowiązkowe! 02.05.07, 21:50 a tak na marginiesie 129 zł za stringi Freya!!! omg! to ja juz lepiej zostane w jukejowskich sklepach.. Odpowiedz Link
kasiamat00 Re: Uwaga! Ankietka! Wypełnienie obowiązkowe! 02.05.07, 21:53 Ansil, a gdzieś Ty była jak zjechałyśmy panią od e-lady na Stanikomanii (m. in. za ceny :)?! Kobieta się wtedy tłumaczyła, że nie zamierza konkurować ze sklepami zagranicznymi :) Odpowiedz Link
kasica_k sporo o e-lady 02.05.07, 22:18 stanikomania.blox.pl/2007/03/Nie-boj-sie-e-zakupow.html#ListaKomentarzy (polecam poczytac komenty) Odpowiedz Link
ansil Re: sporo o e-lady 03.05.07, 14:19 omg, nie dotarlam do konca, bo za bardzo mi sie wydawalo, ze "jak grochem o sciane"- co tylko ptwiedza moja teorie, zeby zostac w zagranicznych sklepach.. Odpowiedz Link
kasica_k Re: Uwaga! Ankietka! Wypełnienie obowiązkowe! 02.05.07, 22:12 ansil napisała: > łii, kasica, w tabelach to rozumiem- roznica jest.. ale dam sobie reke uciac, > ze np panache heaven czy inferno rozmiar G nie jest wieksze od Dalii o tym > samym obwodzie.. A w życiu Ci nie uwierze. Nawet Avocado H jest na mnie za male, splaszcza mi biust o 3 cm w obwodzie, a w Anglikach mam G. To jakas Dalia mialaby byc wieksza _w misce_? :) Bo ze w obwodzie, to nie watpie, ze po 1 praniu z 75 zrobi sie 85... Zwracam uwage na fakt, ze im dalej w miski, tym roznica jest wieksza - E i F ma szanse byc jakos tam zblizone, ale dalej to juz niekoniecznie. Odpowiedz Link
maith Re: Uwaga! Ankietka! Wypełnienie obowiązkowe! 02.05.07, 21:51 Uwzględniając skłonność polskich firm do rozciągania, to w zasadzie należałoby zaznaczać swój rozmiar w rozciągliwcach ;) Odpowiedz Link
mary_lu Re: Uwaga! Ankietka! Wypełnienie obowiązkowe! 02.05.07, 22:33 kasiamat00 napisała: > 55 N? :) Umarłam :D Odpowiedz Link
kasiamat00 Re: Uwaga! Ankietka! Wypełnienie obowiązkowe! 02.05.07, 22:52 No co? 60 zdarza mi się normalnie nosić w stanikach przeciętnie rozciągliwych (np. Freya Tutti Frutti), więc z rozciągliwców powinnam mieć co najwyżej 55. A to już daje różnicę 36 cm, czyli na moje oko coś koło polskiej miseczki M lub N (gdyby istniały oczywiście). Odpowiedz Link
mary_lu Re: Uwaga! Ankietka! Wypełnienie obowiązkowe! 02.05.07, 23:08 Mam staniki Sanpellegrino, które pewnie powinni produkować w takim razie w rozmiarze 35 O ! Może to jest najlepsza rada dla producentów rozciągliwców? Skoro nie umieją kupić nierozciągliwej tkaniny, to niech szyją inne obwody :) Odpowiedz Link
kasica_k Re: Uwaga! Ankietka! Wypełnienie obowiązkowe! 02.05.07, 22:14 Dlatego uwazam, ze zdecydowana wiekszosc z nas tutaj podpada pod "H i wiecej" :) Wiecie, ja nie bez powodu swoja sonde zrobilam w angielskich miskach :) (choc ile osob ten fakt zignorowalo, nie mam pojecia :)) Odpowiedz Link
zazulla Re: Uwaga! Ankietka! Wypełnienie obowiązkowe! 03.05.07, 11:47 U mnie nie ma wyboru, w angielskich jestem kolo J/JJ, z polskich mam tylko Melisse 75K a niedlugo zobacze 70L [zwezone 75K] :D Odpowiedz Link
magdalaena1977 Re: Uwaga! Ankietka! Wypełnienie obowiązkowe! 02.05.07, 22:46 Dobiło mnie pytanie, czy robiąc zakupy zwracam uwagę na cenę. Kto nie zwraca ? Jeśli kupuję paczkę chusteczek mogę nie zapytać najpierw o cenę, ale STANIK ??? BTW nie wiem co jej jako sprzedawcy da odpowiedź , czy mam swój ulubiony komplet bielizny Odpowiedz Link
mary_lu Re: Uwaga! Ankietka! Wypełnienie obowiązkowe! 02.05.07, 22:54 Magda, nie przejrzałaś ich sprytnego planu: sondują, czy są jeszcze gdzieś rozrzutne klientki dalej poszukujące kompletu bielizny. Skąpe będą ignorować, dla tych, co mają dobrą bieliznę też nic nie sprowadzą. Odpowiedz Link
lalinia mały problem 03.05.07, 10:38 heh a ja za nic nie mogę wejść na tą strone, próbuje od 1godz na różne sposoby, przez wyszukiwarke, przez linka itp, no nic spróbuje wieczorem Odpowiedz Link
maheda Fakt, strona się wyłożyła. 03.05.07, 10:53 Może za dużo wprowadzonych danych ;) Odpowiedz Link
lalinia Re: Fakt, strona się wyłożyła. 03.05.07, 11:33 nie spodziewali się takiego odzewu :) Odpowiedz Link
anna-pia Re: Uwaga! Ankietka! Wypełnienie obowiązkowe! 04.05.07, 21:39 rozkaz! wykonany znaczy się :) Odpowiedz Link
aislinn Re: Uwaga! Ankietka! Wypełnienie obowiązkowe! 05.05.07, 12:19 Wykonane ! Ale fakt, co za pytanie - czy mam swój ulubiony komplet bielizny... a jeśli mam ulubiony zestaw nie będący formalnie kompletem to jak to zakwalifikować ? ;) Odpowiedz Link
ananke666 wypełniłam wczoraj... 05.05.07, 17:41 chociaż po komentarzach na stanikomanii zęby mnie bolą na samą myśl, że pani stamtąd miałaby mi dobierać stanik. Odpowiedz Link
kasiamat00 Re: wypełniłam wczoraj... 05.05.07, 17:54 Właśnie dlatego podlinkowałam tę ankietę - żeby biednej pani z e-lady nie wyszło znowu, że wszystkie kobiety noszą miseczki od A do D. Swoją drogą ciekawe, dlaczego ona uważa, że ankieta u nich na stronie jest bardziej miarodajna niż w blogu Kasicy? Szczególnie, że ichnią ankietkę mogę sobie wypełnić dowolną ilość razy - czyli mogę pani rozwalić wyniki w ciągu pół godziny... I jeszcze jedno - czy mi się wydaje, czy kolejność stron ten ankietki jest losowa (tzn. jak się wchodzi na stronę, to losowana jest strona od której zaczynamy)? Bo jeśli tak - to jestem pod wrażeniem. Ktoś się rzeczywiście przyłożył. Odpowiedz Link
effka454 Re: Uwaga! Ankietka! Wypełnienie obowiązkowe! 06.05.07, 14:58 Zgodnie z rozkazem wypełniłam ;) chociaż z początku nie wiedziałam skąd wzięłyscie pytanie o rozmiarach, ale już wiem i też wypełniłam :) Odpowiedz Link
origami_21 Re: Uwaga! Ankietka! Wypełnienie obowiązkowe! 06.05.07, 15:15 Też wypełniłam i też oczywiście wpisałam H lub więcej - oni pomyślą, że to jakiś sabotaż:) Odpowiedz Link
bear80 Re: Uwaga! Ankietka! Wypełnienie obowiązkowe! 06.05.07, 20:09 Melduję posłusznie że wypełniłam! Też powyżej H :-) Odpowiedz Link