Dodaj do ulubionych

Uwaga! Ankietka! Wypełnienie obowiązkowe!

02.05.07, 20:13
Na stronie e-lady (www.e-lady.pl/ ) pojawiła się ankietka o rozmiarach
i zakupach internetowych. Wypełnienie obowiązkowe! :)
Obserwuj wątek
    • balbina11 Re: Uwaga! Ankietka! Wypełnienie obowiązkowe! 02.05.07, 20:30
      Wypełniłam grzecznie ;-)
      kasiamat00 napisała:

> Na stronie e-lady (www.e-lady.pl/ ) pojawiła się ankietka o rozmiarach
      > i zakupach internetowych. Wypełnienie obowiązkowe! :)
      >
    • kwiat_jabloni wypełniłam :) 02.05.07, 20:36
    • masaiimara Rozkaz!;) 02.05.07, 20:48

• abrakadabra_82 wypelnilam:) 02.05.07, 20:50
    • miotlica Re: i ja! 02.05.07, 20:57
    • kasica_k Re: Uwaga! Ankietka! Wypełnienie obowiązkowe! 02.05.07, 20:59
      Zaciekawilo mnie pytanie "czy zawsze jestes zadowolona ze swoich zakupow" czy
      jakos podobnie. Oczywiscie, ze jestem - jesli cos mi sie nie podoba, wymieniam
      na lepsze, nie ma dla mnie pojecia zakupow "nieudanych". Ale nie jestem pewna,
      czy e-lady bierze takie scenariusze w ogole pod uwage :)
      • kasica_k Rozmiar 02.05.07, 21:00
        No i oczywiscie zaznaczylam "H i wiecej", bo tyle mam w polskich stanikach.
        Pamietajcie, ze tam jest rozmiarowka polska :)
    • mary_lu Re: Uwaga! Ankietka! Wypełnienie obowiązkowe! 02.05.07, 21:22
      Wykonano!
    • jaginger Re: Uwaga! Ankietka! Wypełnienie obowiązkowe! 02.05.07, 21:30
      Zadanie wykonane
    • kasiamat00 Re: Uwaga! Ankietka! Wypełnienie obowiązkowe! 02.05.07, 21:30
      Ciekawe czy nasza ukochana pani z e-lady się zdziwi, co tak dużo wejść i
      głosujących dzisiaj? I wszystkie biuściaste :)
      • kasica_k Re: Uwaga! Ankietka! Wypełnienie obowiązkowe! 02.05.07, 21:40
        A zaznaczacie jakies przyzwoite miski? Bo jak angielskie G beda glosowaly na
        polskie G, to bedzie to gruube przeklamanie :)
        • kasiamat00 Re: Uwaga! Ankietka! Wypełnienie obowiązkowe! 02.05.07, 21:45
          Ja zaznaczyłam zgodnie z prawdą polskie 65G :) I tak nikt poza Melissą tego nie
          robi, a jak choć tyle zrobią, to się ucieszę.
        • ansil Re: Uwaga! Ankietka! Wypełnienie obowiązkowe! 02.05.07, 21:46
          łii, kasica, w tabelach to rozumiem- roznica jest.. ale dam sobie reke uciac,
          ze np panache heaven czy inferno rozmiar G nie jest wieksze od Dalii o tym samym
          obwodzie.. raczej mniejsze- z obu firm mam przynajmniej po 2 egzemplarze..
          • ansil Re: Uwaga! Ankietka! Wypełnienie obowiązkowe! 02.05.07, 21:50
            a tak na marginiesie 129 zł za stringi Freya!!! omg!
            to ja juz lepiej zostane w jukejowskich sklepach..
            • kasiamat00 Re: Uwaga! Ankietka! Wypełnienie obowiązkowe! 02.05.07, 21:53
              Ansil, a gdzieś Ty była jak zjechałyśmy panią od e-lady na Stanikomanii (m. in.
              za ceny :)?! Kobieta się wtedy tłumaczyła, że nie zamierza konkurować ze
              sklepami zagranicznymi :)
            • kasica_k sporo o e-lady 02.05.07, 22:18
              stanikomania.blox.pl/2007/03/Nie-boj-sie-e-zakupow.html#ListaKomentarzy
              (polecam poczytac komenty)
              • ansil Re: sporo o e-lady 03.05.07, 14:19
                omg, nie dotarlam do konca, bo za bardzo mi sie wydawalo, ze "jak grochem o
                sciane"- co tylko ptwiedza moja teorie, zeby zostac w zagranicznych sklepach..
          • kasica_k Re: Uwaga! Ankietka! Wypełnienie obowiązkowe! 02.05.07, 22:12
            ansil napisała:

> łii, kasica, w tabelach to rozumiem- roznica jest.. ale dam sobie reke uciac,
            > ze np panache heaven czy inferno rozmiar G nie jest wieksze od Dalii o tym
            > samym obwodzie..

A w życiu Ci nie uwierze. Nawet Avocado H jest na mnie za male, splaszcza mi
            biust o 3 cm w obwodzie, a w Anglikach mam G. To jakas Dalia mialaby byc
            wieksza _w misce_? :) Bo ze w obwodzie, to nie watpie, ze po 1 praniu z 75 zrobi
            sie 85...

Zwracam uwage na fakt, ze im dalej w miski, tym roznica jest wieksza - E i F ma
            szanse byc jakos tam zblizone, ale dalej to juz niekoniecznie.
        • maith Re: Uwaga! Ankietka! Wypełnienie obowiązkowe! 02.05.07, 21:51
          Uwzględniając skłonność polskich firm do rozciągania, to w zasadzie należałoby
          zaznaczać swój rozmiar w rozciągliwcach ;)
          • kasiamat00 Re: Uwaga! Ankietka! Wypełnienie obowiązkowe! 02.05.07, 21:56
            55 N? :)
            • mary_lu Re: Uwaga! Ankietka! Wypełnienie obowiązkowe! 02.05.07, 22:33
              kasiamat00 napisała:

> 55 N? :)

Umarłam :D
              • kasiamat00 Re: Uwaga! Ankietka! Wypełnienie obowiązkowe! 02.05.07, 22:52
                No co? 60 zdarza mi się normalnie nosić w stanikach przeciętnie rozciągliwych
                (np. Freya Tutti Frutti), więc z rozciągliwców powinnam mieć co najwyżej 55. A
                to już daje różnicę 36 cm, czyli na moje oko coś koło polskiej miseczki M lub N
                (gdyby istniały oczywiście).
                • mary_lu Re: Uwaga! Ankietka! Wypełnienie obowiązkowe! 02.05.07, 23:08
                  Mam staniki Sanpellegrino, które pewnie powinni produkować w takim razie w
                  rozmiarze 35 O ! Może to jest najlepsza rada dla producentów rozciągliwców?
                  Skoro nie umieją kupić nierozciągliwej tkaniny, to niech szyją inne obwody :)
          • kasica_k Re: Uwaga! Ankietka! Wypełnienie obowiązkowe! 02.05.07, 22:14
            Dlatego uwazam, ze zdecydowana wiekszosc z nas tutaj podpada pod "H i wiecej" :)

Wiecie, ja nie bez powodu swoja sonde zrobilam w angielskich miskach :)
            (choc ile osob ten fakt zignorowalo, nie mam pojecia :))
            • zazulla Re: Uwaga! Ankietka! Wypełnienie obowiązkowe! 03.05.07, 11:47
              U mnie nie ma wyboru, w angielskich jestem kolo J/JJ, z polskich mam tylko
              Melisse 75K a niedlugo zobacze 70L [zwezone 75K] :D
    • magdalaena1977 Re: Uwaga! Ankietka! Wypełnienie obowiązkowe! 02.05.07, 22:46
      Dobiło mnie pytanie, czy robiąc zakupy zwracam uwagę na cenę. Kto nie zwraca ?
      Jeśli kupuję paczkę chusteczek mogę nie zapytać najpierw o cenę, ale STANIK ???

BTW nie wiem co jej jako sprzedawcy da odpowiedź , czy mam swój ulubiony komplet
      bielizny
      • mary_lu Re: Uwaga! Ankietka! Wypełnienie obowiązkowe! 02.05.07, 22:54
        Magda, nie przejrzałaś ich sprytnego planu: sondują, czy są jeszcze gdzieś
        rozrzutne klientki dalej poszukujące kompletu bielizny. Skąpe będą ignorować,
        dla tych, co mają dobrą bieliznę też nic nie sprowadzą.
    • maheda Panie prezesie, zadanie wykonane ;) n/t 02.05.07, 23:03

• anias0401 Re: Uwaga! Ankietka! Wypełnienie obowiązkowe! 03.05.07, 00:04
      gotowe
    • lalinia mały problem 03.05.07, 10:38
      heh a ja za nic nie mogę wejść na tą strone, próbuje od 1godz na różne sposoby,
      przez wyszukiwarke, przez linka itp, no nic spróbuje wieczorem
      • maheda Fakt, strona się wyłożyła. 03.05.07, 10:53
        Może za dużo wprowadzonych danych ;)
        • konwalia-82 Re: Fakt, strona się wyłożyła. 03.05.07, 11:08
          ja też nie mogę wejść :(
        • lalinia Re: Fakt, strona się wyłożyła. 03.05.07, 11:33
          nie spodziewali się takiego odzewu :)
          • lalinia zrobione 03.05.07, 11:43
            już działa
    • anna-pia Re: Uwaga! Ankietka! Wypełnienie obowiązkowe! 04.05.07, 21:39
      rozkaz!
      wykonany znaczy się :)
    • bubix77 Re: Uwaga! Ankietka! Wypełnienie obowiązkowe! 05.05.07, 00:09
      wykonane :)
    • aislinn Re: Uwaga! Ankietka! Wypełnienie obowiązkowe! 05.05.07, 12:19
      Wykonane !

Ale fakt, co za pytanie - czy mam swój ulubiony komplet bielizny... a jeśli mam
      ulubiony zestaw nie będący formalnie kompletem to jak to zakwalifikować ? ;)
    • ananke666 wypełniłam wczoraj... 05.05.07, 17:41
      chociaż po komentarzach na stanikomanii zęby mnie bolą na samą myśl, że pani stamtąd miałaby mi dobierać stanik.
      • kasiamat00 Re: wypełniłam wczoraj... 05.05.07, 17:54
        Właśnie dlatego podlinkowałam tę ankietę - żeby biednej pani z e-lady nie wyszło
        znowu, że wszystkie kobiety noszą miseczki od A do D. Swoją drogą ciekawe,
        dlaczego ona uważa, że ankieta u nich na stronie jest bardziej miarodajna niż w
        blogu Kasicy? Szczególnie, że ichnią ankietkę mogę sobie wypełnić dowolną ilość
        razy - czyli mogę pani rozwalić wyniki w ciągu pół godziny...

I jeszcze jedno - czy mi się wydaje, czy kolejność stron ten ankietki jest
        losowa (tzn. jak się wchodzi na stronę, to losowana jest strona od której
        zaczynamy)? Bo jeśli tak - to jestem pod wrażeniem. Ktoś się rzeczywiście przyłożył.
    • effka454 Re: Uwaga! Ankietka! Wypełnienie obowiązkowe! 06.05.07, 14:58
      Zgodnie z rozkazem wypełniłam ;)
      chociaż z początku nie wiedziałam skąd wzięłyscie pytanie o rozmiarach, ale już
      wiem i też wypełniłam :)
    • origami_21 Re: Uwaga! Ankietka! Wypełnienie obowiązkowe! 06.05.07, 15:15
      Też wypełniłam i też oczywiście wpisałam H lub więcej - oni pomyślą, że to
      jakiś sabotaż:)
    • bear80 Re: Uwaga! Ankietka! Wypełnienie obowiązkowe! 06.05.07, 20:09
      Melduję posłusznie że wypełniłam!
      Też powyżej H :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka