Dodaj do ulubionych

Publiczny Wątek Dziękczynny :D

26.05.07, 14:10
Pragnę publicznie, wielkim wrzaskiem i z całego serca podziękować Dziewczynom z Lobby, które pomogły się dokształcić stanikologicznie (to, że dobiły mnie niemal zerową ofertą na mnie wśród polskich firm, to szczegół)- nicków wymieniać należałoby dużo... Kasica_k, Besame.Mucho, Maith, Limonka, Butters, Metalowiec, Zazulla, Anna-Pia, Veev i jeszcze inne, które w swej sklerozie pominęłam.
Szczególne podziękowania dla Kasiamat00, która pomogła mi w napadzie ślepoty odnaleźć w UK ścigany stanik.

A NAJWIĘKSZE dla Wspaniałej Nieocenionej Ansil, która pomogła łajzie bez karty i paypala zakupić w UK ów stanik i pośredniczyła w transakcji. Przemiły i bezinteresowny gest (szczegóły w wątku "Parszywa Teoria Maith") dla całkiem obcej osoby, który zostanie uwieczniony w bliżej nieznanej, acz nie bardzo odległej przyszłości straszliwym POŁEMATEM, który stworzę, ale na razie nie mam czasu ni weny i mam dwa wersy na krzyż ;p Ansil - jeszcze raz Ci bardzo strasznie dziękuję! :))
Obserwuj wątek
    • ansil ;) 26.05.07, 22:15
      az sie zarumieniłam tutaj ;)
      nie ma sprawy ananke, przeciez to zaden problem- jakby znowu cos- wal jak w dym!

znaczy stanik dotarł? wszystko ok? pasuje??
    • anna-pia Re: Publiczny Wątek Dziękczynny :D 26.05.07, 22:17
      Ananke, bardzo mi miło, żeś mnie umieściła na tym Olimpie Biuściatystych :)

:))))
    • kasica_k Re: Publiczny Wątek Dziękczynny :D 27.05.07, 01:18
      ananke666 napisała:
      [ciach]

> ścigany stanik.

:))))

Wyobrazilam sobie, jak scigam np. Freye Tie, ktora w oddali lopocze mi zlosliwie
      metka 34G...
      • butters77 Re: Publiczny Wątek Dziękczynny :D 27.05.07, 14:10
        O tym samym pomyślałam:) Już, już wydaje Ci się, że chwytasz ten stanik... gdy
        znowu metka znika za rogiem!:)

Ananke, nie ma za co dziękować - my w równym stopniu mogłybyśmy podziękować
        Tobie, bo Twój wkład w forum jest bardzo duży - i też na pewno pomogłaś
        niejednej z forumek!
        Pozdrawiam bardzo serdecznie:)
    • besame.mucho Re: Publiczny Wątek Dziękczynny :D 27.05.07, 17:24
      To i ja wszystkim publicznie dziękuję ;-).
      Najbardziej oczywiście Butters za stworzenie tego forum - niedługo chyba postawię sobie w pokoju Twój ołtarzyk i będę zanosić modły dziękczynne.
      • maith Re: Publiczny Wątek Dziękczynny :D 27.05.07, 17:42
        Dziewczyny, super że istniejecie :)
        I dzięki za wymienienie, Ananke :)
      • butters77 Re: Publiczny Wątek Dziękczynny :D 27.05.07, 20:47
        Nie, nie, nie, Besame - założyć to tylko początek, ale trzeba je jeszcze
        rozwinąć! A bez Was to tutaj by... nie było niczego, jak mawiał Krzysztof
        Kononowicz:)

Więc ja z tego miejsca SERDECZNIE DZIEKUJE wszystkim aktywnym forumkom, które
        dzielą się swoim doświadczeniem, wiedzą i spostrzeżeniami z całą biuściastą
        społecznością!:) Już nieraz dziękowałam, ale nie zaszkodzi przypomnieć:)
        Również Tobie, Besame, za ilustrowany kurs stanikowy i... całą resztę! Jak
        najbardziej serio!

• kasiamat00 Re: Publiczny Wątek Dziękczynny :D 29.05.07, 20:47
        Dołączam się do podziękowań od wszystkich dla wszystkich :) Mój kolejny objaw
        stanikomanii i uzależnienia od forum - jestem w Polsce od niecałych dwóch
        godzin, zdążyłam sprawdzić pocztę i siedzę na forum. Przez 10 dni zebrało się
        trochę do przeczytania.
    • maheda Re: Publiczny Wątek Dziękczynny :D 29.05.07, 20:57
      Przyłączam się do podziękowań!
      Gdyby nie Wy, do tej pory łaziłabym w stanikach Triumpha 90G lub Feliny 90H, w
      których wszystko wylewałoby się, jak chcąc, z coraz bardziej deformującym się
      kręgosłupem (który już i tak nadaje się chyba do remontu, jutro specjalista ma
      się wypowiedzieć na jego temat), nie mając zielonego pojęcia o stanikach Freya,
      Avocado.
      Gdyby nie Wy, pojechałabym na wakacje w stroju e<cośtam>, który nosiłam, bo
      przecież jest luźny i nie za mały - a że biust w nim wygląda, jakby nie
      wyglądał, to cóż; zamiast tego siedzę w stroju jednoczęściowym Fantasie, ciesząc
      się, że wyglądam jak człowiek mimo (?!) dużego biustu.

!!! DZIĘKUJĘ !!!
    • xseniaw Re: Publiczny Wątek Dziękczynny :D 31.05.07, 12:20
      Ja również przyłączam się do podziękowań wszystkim Lobbystkom, które mnie
      uświadomiły że nie mam 80 F tylko 80K :D Dzięki że pomagacie, że uświadamiacie,
      dzięki że jesteście :)
      • xseniaw Re: Publiczny Wątek Dziękczynny :D 01.06.07, 11:37
        Dodam tylko że dzięki wam dziewczyny wyprostowałam się i zaczęłam ubierać
        większe dekoldy :D
    • zuz-anka Re: Publiczny Wątek Dziękczynny :D 31.05.07, 12:26
      Ja też dziękuję, czuję się tu jak w domu:)
    • elenion_ankalima Re: Publiczny Wątek Dziękczynny :D 12.08.07, 17:50
      Dziewczyny, dzięki za forum, za wszystkie rady i podpowiedzi. Dzięki Wam moja Mama wygląda piękniej a ja wreszcie zaczełam nosić stanik :). Polecam wszystkim moim kolezankom(nawet tym niebiuściastym- jak ja :)) Wasze forum.

Dzięki Wam jestem szczęśliwsza :)
    • gama2003 Re: Publiczny Wątek Dziękczynny :D 12.08.07, 20:03
      I ja bardzo dziękuję, ogromnie żałuję,że nie trafiłam na forum
      wcześniej ;-)))... Tuż przed znalezieniem forum zaliczylam wesele na
      ktorym głównie zajmowałam sie pilnowaniem własnego biustu
      wyskakujacego z sukienki na cienkich ramiaczkach, nie powiem jak
      wyszedł na zdjeciach bo wlaśnie- wyszedł- a nie miał..:-((
      Uświadamiam kolejne biuściaste i mam parę sukcesów na koncie.
      Własnie planuję podrzucic do przychodni znajomego ginekologa
      forumową ulotkę...a nuż komuś sie przyda...
    • masaiimara Wiwat Zazulla!!!! :D 13.08.07, 13:20
      Wiwat Zazulla! Kobieta, Której się Chce:) cierpliwie podrzucać do wątku "sześćdziesiątkowego" pojawiające się na Allegro staniki z małymi obwodami:) Dzięki w imieniu wszystkich 60-tek:)
      • zazulla tu tez sie rumienie :) n/t 17.08.07, 23:11
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka