anahgrin Re: Perfekcyjne Dopasowanie - jak było? 15.10.07, 10:19 Dziewczyny, bardzo się cieszę, że jest tyle pozytywnych opinii z Waszej stony:))). Miałyśmy z Izą z Bellissimy szaleńczą tremę oragnizując całe to przedsięwzięcie...teraz widać, że było (i będzie!!!) warto. Wiem, że niedciągnięć było sporo - będzie wiadomo nad czym popracować. Wiem, że prezentacje były "suche" i "nieprofesjonalne", jednakże proszę o odrobineczkę wyrozumiałości, gdyż tak jak i Iza, tak i ja robiłyśmy coś takiego po raz pierwszy (także ciężko o profesjonalizm)...a trema zjadała nas od środeczka jak "danonowy mały głód"... Ciekawa jestem, czy któraś z Was skorzystała z masażu dłoni kremem różanym Soyelle? Jeśli tak to baaardzo proszę o opinie :) Chciałabym podziękować Wam za to, że przyjechałyście - bo to Wy tworzyłyście klimat i zainspirowałyście nas. Ogromnie przyjemnie było poznać Was osobiście! Hołd dla Kasicy [w jednym słowie "za całokształt":), bo inaczej byłoby baaaaardzooooo długo] i dla Butters77 [przyznam, iż z butters77 miałam przemiłą okazję spotkania się już wcześniej - dopiero na Perfekcyjnym Dopasowaniu dowiedziałam się KIM ONA jest :)))]. Pozdrowionka ----------------- soyelle Odpowiedz Link
maith Re: Perfekcyjne Dopasowanie - jak było? 15.10.07, 14:08 Anahgrin, jasne, przecież Wy też jesteście tylko ludźmi. To napiszę Ci trochę przyjaznych uwag, skoro już siedziałam wtedy na widowni :) Jak następnym razem będziesz przedstawiać markę, to spróbuj zrobić to metodą: Obrazek (czy zdjęcie) pokazujący problem i pytanie "Zdarza się Wam taki problem? Właśnie. Mamy na to metodę" (i wtedy dopiero obrazek/zdjęcie produktu, a potem następne z tą samą bluzką/sukienką, spod której już nic nie wystaje itd. To nawet możnaby pokazywać na dwóch modelkach, z których jedna nie ma Waszego rozwiązania, druga ma, a na planszy widać, jak rozwiązanie wygląda pod sukienką. A na końcu wystarczy: -wytłumaczyć, że jakość Waszych produktów jest znakomita i w odróżnieniu od podróbek niewiadomego źródła nie rozepną się w kluczowym momencie (to skutecznie zniechęci ludzi do nie wiadomo czego) -dodać, że produkty nadają się też świetnie na dodatki do prezentów, ponieważ to francuska marka, więc dbają o elegancję, opakowania itp. Długo nie mogłyśmy z Olusimamą pojąć, o co chodzi z tą francuzkością i po co komu odświeżacz do bielizny, jak bielizna jest świeżo wyprana, a jutro będzie... znowu wyprana, to o co chodzi? I wtedy przypomniałam sobie, że przecież Ci przywoływani Francuzi to się np. w Wersalu nie kąpali, tylko perfumowali ;) Dopiero w domu przypomniałam sobie, że przecież ostatnio sama musiałam skorzystać z odświeżacza do ubrań. Na ostatnią chwilę oddałam bluzkę do przeszycia krawcowej (świeżo wypraną), krawcowa pali, więc oddała mi ją "pachnącą" popielniczkowo, a ja już musiałam wyjść, o kolejnym wypraniu i wysuszeniu nie mogło być mowy. Wtedy mój mąż przyniósł odświeżacz Lenor, jak ją odświeżył, to w reakcji na zapach mój kot zwymiotował. Może zapach Soyelle byłby lepszy? Ale żeby to sprawdzić musiałabym przyjść z kotem ;) Tak czy inaczej jak widać istnieją racjonalne przyczyny używania tego typu pomysłów, inne niż naśladowanie wersalskiego niemycia się i nieprania bielizny ;) Jak już napisałam, fajne wrażenie było, kiedy w knajpie roznosił się wokół nas zapach róż, co tylko któraś otworzyła torebkę :) Z masażu kremem różanym nawet chciałam skorzystać, ale kolejka mnie zniechęciła ;)Pomysł na pewno świetny :) Zauważyłyśmy też, że nasze zaproszenia po wyjęciu z kopert pachniały różami, co też było bardzo miłe :) Trzymaj się i nic się nie martw, pierwsze koty za płoty, doświadczenia w końcu są po to, żeby radzić sobie coraz lepiej :) Odpowiedz Link
anahgrin Jeszcze raz podziękowania :))) 15.10.07, 15:31 Dziękuję za słowa otuchy - jesteście KOCHANE! Maith - Twoje uwagi i "pocieszenia" już skopiowałam na dysk w miejsce, gdzie trzyma się rzeczy ważne i pomocne! Bardzo bardzo dziękuję, bo teraz rzeczywiście widzę co i jak można zrobić lepiej, a przede wszystkim ciekawiej. Co do masażu to faktycznie zaskoczyła nas kolejka... Przewidywałyśmy raczej tłumek (który faktycznie był) przy przymierzalniach... "Moce przerobowe" jednej osoby okazały się zbyt małe, chociaż Małgosia masowała właściwie czas cały... Przynajmniej wiemy teraz, że pomysł był (i jest) wart realizacji :))) Jeszcze raz pozdrawiam i dziękuję za wszelkie opinie, bo to WY tu jesteście ostateczną "wyrocznią".... Przyznam na końcu, że jestem też tą "nawróconą". Jak niektóre z Was zauważyły zapewne biust mam gdzieś w rejonach bardziej mniejszych niż większych ;). Jednakże dzięki forum z nieśmiertelnego 75B przeniosłam się niespodziewanie na 70C... Z wielką korzyścią nie tylko dla wyglądu, jak i również z pomocą dla duszy :). Jeszcze raz dzięki za wszelkie opinie :) ___________________________ soyelle Odpowiedz Link
kasica_k Re: Perfekcyjne Dopasowanie - jak było? 15.10.07, 15:02 A ja chciałam przede wszystkim pogratulować Wam odwagi i tego, że w sumie organizacja całości poszła sprawnie, bez większych zgrzytów. Przy następnej tego typu imprezie z pewnością będzie jeszcze lepiej, bo mam nadzieję, ze będą kolejne edycje :) To było naprawdę pionierskie przedsięwzięcie, a do tego potrzeba właśnie odwagi, podobnie jak do wprowadzania każdej nowości na rynek, a powiedzmy sobie szczerze, takie podejście do bielizny jakie prezentowały obie firmy jest w Polsce nowością. Belissima przywiązuje wagę do doskonałego dopasowania rozmiaru (bez kompromisów, na które wciąż godzi się większość kobiet), a Soyelle pomaga całość udoskonalić, zachęca też do dbania o bieliznę oraz "podarowania odrobiny luksusu" naszym staniczkom oraz nam samym :) Ten zapach róż na sali był super. Niestety z masażu nie skorzystałam, bo ciągle gdzieś biegałam, ale żałuję :) Odpowiedz Link
ganbaja Re: Perfekcyjne Dopasowanie - jak było? 15.10.07, 15:55 Tak sobie jeszcze myślę, że następnym razem może by zainteresować Dove? Oni teraz mają pomysł na reklamy w których udział biorą kobiety normalnie wyglądające, z biustem i biodrami. Może na tym polu mogła by powstać jakaś współpraca? Odpowiedz Link
zazulla Re: Perfekcyjne Dopasowanie - jak było? 15.10.07, 18:40 anahgrin napisała: > Ciekawa jestem, czy któraś z Was skorzystała z masażu dłoni kremem > różanym Soyelle? Jeśli tak to baaardzo proszę o opinie :) O ludzie, to ta pani kolo dj'ow to masowala dlonie? Bylam pewna, ze to przedstawicielka Avon albo Oriflame, ktora wykorzystala, ze na takiej imprezie bedzie duzo kobiet. Odpowiedz Link
bathilda Re: Perfekcyjne Dopasowanie - jak było? 15.10.07, 10:40 Kurcze jak tak czytam to coraz bardziej żałuję i zastanawiam się czy teść naprawdę tak strasznie by się obraził jakbym zdezerterowała z jego imienin.... No ale jeśli na wiosnę będzie repeta to na pewno się pojawię. I może pierwszy raz, tuż przed 30-tką, kupię sobie porządny kostium kąpielowy .... Odpowiedz Link
anahgrin Czy korzystałyście z masażu dłoni Soyelle? 15.10.07, 13:27 Bardzo proszę o opinie jeżeli któraś z Was miała okazję z niego skorzystać....Będzie to dla mnie bardzo pomocne na przyszłość. Z góry dziękuję :) ______________________ soyelle Odpowiedz Link
maith Re: Czy korzystałyście z masażu dłoni Soyelle? 15.10.07, 13:37 Wiesz no, tam była kolejka :) Odpowiedz Link
maheda Re: Czy korzystałyście z masażu dłoni Soyelle? 15.10.07, 13:50 Ano... a myśmy chciały ze sobą pogadać i się trochę poznać ;) Odpowiedz Link
butters77 Re: Czy korzystałyście z masażu dłoni Soyelle? 15.10.07, 13:57 Noo, ja też nawet nie zdążyłam o tym pomyśleć - trzeba było przecież pogadać, pomierzyć itp.:) Ale przyznam, że po wszystkim, w sobotę wieczorem, miałam ochotę na taki masaż:) Odpowiedz Link
annnullla Re: Czy korzystałyście z masażu dłoni Soyelle? 15.10.07, 17:39 ja skorzystałam:) cudowne uczucie i świetny relaks:) gdybym miała możliwość fundowałabym sobie taki masaż codziennie. Swoją drogą to nie spodziewałam się,że masaż dłoni może tak zrelaksować! Ciekawe uczucie, bo najpierw przez dłonie przechodziły ciarki, a potem robiły się one coraz lżejsze i delikatniejsze. A krem ma niezwykle delikatny zapach, ale bardzo długo się utrzymuje. Nawet po umyciu dłoni leciutko pachniały różą. Co więcej bardzo ładnie nawilża i wygładza skórę na dłoniach. Odpowiedz Link
estrella78 Re: Czy korzystałyście z masażu dłoni Soyelle? 15.10.07, 18:49 Ja skorzystałam i byłam zachwycona!!! Masaż bardzo relaksujący, krem pięknie pachniał. Oby więcej takich atrakcji następnym razem! To był świetny pomysł! Zapach róż czułam prawie do końca dnia ;-) Odpowiedz Link
izyda.e Re: Czy korzystałyście z masażu dłoni Soyelle? 15.10.07, 19:43 Niestety, co tam patrzałam, żeby oszacować ilość stojących i się ustawić w kolejce, to ta kolejka nic a nic się nie zmniejszała... Odpowiedz Link
maith Re: Czy korzystałyście z masażu dłoni Soyelle? 15.10.07, 20:00 Wiem co zrobimy - następnym razem weźmiemy krzesła w dłonie i ustawimy sobie nasz krąg jak diament na sznurku kolejki ;) Odpowiedz Link
od_jutra_ideal Re: Perfekcyjne Dopasowanie - jak było? 15.10.07, 14:08 To moze i ja się ujawnię. Jestem jedną z "modelek" :) - ta "nieszczesną" co nie zmieściła się w kostium o którym pisała Brzuchalek. ;) Czytam was i czytam i generalnie nie udzialam się, ale chyba Perfekcyjne Dopasowanie to dobry powód. :) Smiałam się z dziewczynami, że napewno od razu zobaczycie zle dobrane biustonosze, ale wszystkie miały ten sam rozmiar a dobrze wiecie, że 70E w jednym modelu nie równa się 70E w drugim. Musze przyznac, że wasze brawa dodawały mi otuchy niesamowicie. I z każdym wyjściem było coraz lepiej. Przyznaje z pokora, że niestety "doły" niektóre miałam niedopasowane, jednak nie miałam na to za dużego wpływu. Swiadoma okragłosci bioderek probowałam cos działać, ale niestety nie udało mi się to najlepiej. Co do fotek :) Mam dwa super zdjęcia jak jesteśmy wszystkie na końcu + p. Iza z Bellissimy. Mogę się podzielić tylko dajcie znać kto chce :) Reszte fotek tez mam, ale z racji, że robił je mój narzeczony jestem na nich tylko ja. hihi Nie powiedziałam mu, żeby robił wszystkim dziewczynom, a on się chyba "bał" , że zarzucę mu "oglądanie się" za innymi - żartuje oczywiście. :) Odpowiedz Link
maheda Re: Perfekcyjne Dopasowanie - jak było? 15.10.07, 14:12 A jak wyglądasz i co na sobie miałaś? :) Odpowiedz Link
od_jutra_ideal Re: Perfekcyjne Dopasowanie - jak było? 15.10.07, 14:16 Jak śpiewa Kazik - tę burzę włosów każdy zna :) Jedyna ruda z burzą loków na wybiegu :) Odpowiedz Link
maheda Re: Perfekcyjne Dopasowanie - jak było? 15.10.07, 14:18 :) OK, dziękuję za info, wieczorem zobaczę, co się da zrobić z tym, co mam u siebie na dysku :) Odpowiedz Link
od_jutra_ideal Re: Perfekcyjne Dopasowanie - jak było? 15.10.07, 19:09 :) było by super. Czekam z niecierpliwoscia bo bylo to wydarzenie w moim zyciu jedyne w swoim rodzaju i chcialabym miec jak najwiecej "pamiatek" :) Odpowiedz Link
maith Re: Perfekcyjne Dopasowanie - jak było? 15.10.07, 14:34 To Tobą się tak zachwycałyśmy, zastanawiając się właśnie, czy jesteś jedną z nas :) A już w mojej ulubionej Antoinette wyglądałaś bosko :) Odpowiedz Link
od_jutra_ideal Re: Perfekcyjne Dopasowanie - jak było? 15.10.07, 14:41 Jestem jedna z was, narazie bardzo nieśmiało udzielam się :). Dziękuję za komplement :) :) Super wiedziec, ze sie podobało, naprawde Odpowiedz Link
olusimama Re: Perfekcyjne Dopasowanie - jak było? 15.10.07, 20:27 aa więc to byłaś Ty! Już chciałam zakładać wątek z żądaniem, żeby się ruda ujawniła, w celu bicia jej pokłonów ;-) Zostałam Twoja fanką, masz te włosy genialne, świetną figurę i powinnaś prezentować bieliznę zawodowo :-) ukłony i oklaski wznosiłam okrzyki na Twoją cześć ;-) Odpowiedz Link
od_jutra_ideal Re: Perfekcyjne Dopasowanie - jak było? 16.10.07, 19:53 :):) chyba sobie to wydrukuje i powiesze nad biurkiem, jak bedzie mi zle to bede sobie czytac :) Wahalam sie przez chwile , nawet dluzsza czy dobrze zrobilam zglaszajac sie na ten pokaz - juz wiem ze to był super pomysł. Odpowiedz Link
balbina11 Re: Perfekcyjne Dopasowanie - jak było? 15.10.07, 14:19 Chyba nie zdradzę tajemnicy jak powiem, że ten ideał to płomiennowłosa modelka. Naprawdę zazdroszczę tego koloru ;-) Odpowiedz Link
od_jutra_ideal Re: Perfekcyjne Dopasowanie - jak było? 15.10.07, 14:22 no i teraz oprócz płomienny włosów , mam też płomienne policzki - bardzo dziękuje :) Odpowiedz Link
balbina11 Re: Perfekcyjne Dopasowanie - jak było? 15.10.07, 14:25 Mam Cię na zdjęciach i na filmie. Gdzie Ci je przesłać? Odpowiedz Link
od_jutra_ideal Re: Perfekcyjne Dopasowanie - jak było? 15.10.07, 14:28 od_jutra_ideal@gazeta.pl Slicznie dziękuję :) Odpowiedz Link
maheda Ze względu na ograniczoną wielkośc maili... 15.10.07, 14:35 na gazeta.pl Sprawdź skrzynkę pocztową :) Jeśli nie teraz, to zaraz będzie w niej mail ode mnie. Odpowiedz Link
kama78gdy Re: Perfekcyjne Dopasowanie - jak było? 15.10.07, 20:18 czy ja tez mogłabym prosić o zdjęcia? też byłam modelką w długich blond włosach i niestety nie mam po tym występie zadnej pamiatki Odpowiedz Link
kasica_k Re: Perfekcyjne Dopasowanie - jak było? 15.10.07, 14:51 od_jutra_ideal napisała: > Co do fotek :) Mam dwa super zdjęcia jak jesteśmy wszystkie na > końcu + p. Iza z Bellissimy. Mogę się podzielić tylko dajcie znać > kto chce :) Ja bardzo pięknie poproszę :) Niestety po dwóch godzinach pomiarów ciut opadłam z sił i prawie nie robiłam zdjęć, więc pożądam wszelkich materiałów :) Wyglądałaś super :) Pamiętam te piękne rude włosy i zgrabną kobiecą figurę. Gratuluję! Odpowiedz Link
od_jutra_ideal Re: Perfekcyjne Dopasowanie - jak było? 15.10.07, 14:55 oczywiście :) wszystko wyśle z domu, po 16 :) Odpowiedz Link
xseniaw Re: Perfekcyjne Dopasowanie - jak było? 15.10.07, 15:28 Maheda, Kasica_K i inne Dziewczyny bardzo proszę o wszelakie zdjęcia z "Perfekcyjnego Dopasowania" na adres xseniaw@gazeta.pl Też chciałabym zobaczyć jak było (i coraz bardziej żałuję że tam nie pojechałam :( ), ale jak zrobicie spotkanie w Krakowie to stanę na głowie żeby przyjechać :D Odpowiedz Link
maheda Xeniu, nie gniewaj się... 15.10.07, 15:30 ... ale zdjęcia dostają wyłącznie dziewczyny, które były na PD. Jeśli następnym razem będziesz, to na pewno też dostaniesz :) Odpowiedz Link
turzyca Re: Xeniu, nie gniewaj się... 15.10.07, 18:51 no to leze i kwicze, chyba ze zrobicie perfekcyjne dopasowanie w Warszawie tuz po swietach. Albo w Poznaniu 29 grudnia. :D No i oczywiscie jakis nadmorski zlot w lutym.... ;P Odpowiedz Link
yaga7 odnośnie zdjęć 16.10.07, 06:52 Czy może mi któraś z Was prosto i logicznie wytłumaczyć, dlaczego nie chcecie się podzielić zdjeciami? :) Nie mówię od razu, żeby każdemu, kto chce, wysyłać wszystkie zdjęcia, ale czemu np. nie chcecie udostępnić kilku przykładowych zdjęć, aby pokazać osobom, które nie były, jak to wyglądało? W końcu nie było to chyba zamknięte spotkanie dla VIP-ów, a przyznam się, że powoli takie mam odczucia. Jest to chyba pierwsze forum (a w ciągu lat bywałam na wielu), które uważa, że zdjęcia ze spotkań powinny być oglądane tylko przez osoby, które na tych spotkaniach były. No ale może na dziwnych forach bywałam ;) Odpowiedz Link
zania_uk Re: odnośnie zdjęć 17.10.07, 18:43 zdjecia masz tutaj www.tiny.cc/KN6Ck i nie kwicz. ja rozumiem ze dziewczyny sie nie chca podzielic prywatnymi zdjeciami. w koncu jak sobie robily w przymierzalni fotki po pokazie w grupie, to chyba jasne ze nie chca ich pokazywac calemu swiatu. Odpowiedz Link
yaga7 Re: odnośnie zdjęć 17.10.07, 18:48 Tak, te zdjęcia już widziałam, bo Bellissima umieściła do nich link. I własnie o coś takiego mi chodziło. A nie chodziło mi o prywatne zdjęcia w przymierzalni - przeciez chyba napisałam wyraźnie, że nie chodzi mi o wszystkie możliwe zdjęcia, tylko o kilka przykładowych? I nie kwiczę. Odpowiedz Link
zazulla Re: odnośnie zdjęć 17.10.07, 19:08 Sek w tym, ze na wiekszosci zdjec bylysmy bezposrednio my, dopiero przy artykule z linku Bellissimy zobaczylam bardziej ogolne foty. Odpowiedz Link
kama78gdy Re: Perfekcyjne Dopasowanie - jak było? 15.10.07, 20:15 Witaj Bardzo proszę o fotki, bo niestety mi nikt nie robił zdjęć :( dziekuje i pozdrawiam Odpowiedz Link
brzuchalek Re: Perfekcyjne Dopasowanie - jak było? 15.10.07, 15:24 Rusałko, to ja tez bardzo poprosze o zdjęcia. Wyglądałaś przepieknie :) Do Ciebie szczególnie pasowały te jasne komplety. Szczegolnie zielony. To zdążyłam zauważyc :) Jeśli możesz to wyslij, proszę, zdjęcia na maila gazetowego, czyli na brzuchalka :) Odpowiedz Link
anahgrin Zdjęcia....i "mały margines" :) 16.10.07, 10:13 Dziewczyny, mam gorącą prośbę. Jeżeli któraś z Was dysponuje zdjęciami, (które oczywiście zgadza się udostępnić publicznie!) to bardzo bym poprosiła o przesłanie ich na adres soyelle@soyelle.pl Chcielibyśmy zamieścić na naszych stronach relację z seminarium. Może udałoby się również umieścić je w gazetach i wszędzie, gdzie będą szczerze relacją zainteresowani.Niestety część naszych zdjęć niespecjalnie nadaje się do wykorzystania ze względu na słabe światło :( Tak na marginesie: Na wybiegu byłyście wszystkie świetne!Zaprosiłam znajomą, która swego czasu profesjonalnie prezentowała bieliznę, aby oceniła pokaz. Oprócz paru niedociągnięć sfery technicznej (odrobinę światło, muzyka i niedopasowane do końca rozmiary)była zachwycona właśnie WAMI. Stworzyłyście rewelacyjny klimat, którego na "zwykłych" pokazach nie uświadczysz. GRATULACJE! Pozdrowionka ---------------- soyelle Pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link
ganbaja Re: Zdjęcia....i "mały margines" :) 16.10.07, 18:45 anahgrin napisała: > Tak na marginesie: Na wybiegu byłyście wszystkie świetne!Zaprosiłam > znajomą, która swego czasu profesjonalnie prezentowała bieliznę, aby > oceniła pokaz. Oprócz paru niedociągnięć sfery technicznej (odrobinę > światło, muzyka i niedopasowane do końca rozmiary)była zachwycona > właśnie WAMI. Stworzyłyście rewelacyjny klimat, którego > na "zwykłych" pokazach nie uświadczysz. GRATULACJE! I nawet domyślam się dlaczego tak było :-) Otóż to były prawdziwe kobiety, istoty czujące się kobieco a nie jak deski do prasowania. Odpowiedz Link
maith Ganbaja, regulamin please - skalpel proszę. 16.10.07, 19:14 Na pierwszej stronie napisano wyraźnie "Dyskusje "DUŻY BIUST vs MAŁY" będą KASOWANE!". Kobiety z małym biustem są tak samo prawdziwe, jak my. Odpowiedz Link
zazulla Re: Ganbaja, regulamin please - skalpel proszę. 16.10.07, 20:35 Ganbaja, miala chyba na mysli to, ze modelki nie byly suchymi wieszakami, niekoniecznie chodzi o sam maly biust. Odpowiedz Link
maith Re: Ganbaja, regulamin please - skalpel proszę. 16.10.07, 22:11 Czyli z jakiego powodu prawdziwe modelki miałyby się nie czuć kobieco? Odpowiedz Link
kasica_k Re: Ganbaja, regulamin please - skalpel proszę. 16.10.07, 23:07 Chyba nie o to chodzi, że prawdziwe modelki są be, tylko o to, że na wszystkich pokazach są TYLKO one. Ten był wyjątkowy, bo były na nim też kobiety odbiegające od modelkowego standardu (rozmiar 34, nieduży biust). W populacji takie parametry stanowią mniejszość. Co nie znaczy, że są w czymkolwiek gorsze, tylko po prostu nie są reprezentatywne dla większości. Odpowiedz Link
ganbaja Re: Ganbaja, regulamin please - skalpel proszę. 17.10.07, 08:34 Ja naprawdę nie mam nic do kobiet z małym biustem. Są one tak samo kobiece jak inne. Ale chyba sama przyznasz, zę między kobietą z małym czy nawet bardzo małym biustem a modelką z wybiegu jest kolosalna różnica? Dla mnie te wychudzone anorektyczki nie są ani odrobinę kobiece. Są kompletnie nieapetyczne. Miałabym ochotę wołać o pomoc medyczną widząc takie pokazy. Poza tym zauważ, że najczęściej one nie mają w ogóle staników na sobie. A jeśli pokazują bieliznę to niestety nie wygląda to dobrze bo mają źle dobrane staniki do swojej budowy. Kobieta z małym biustem, ale właściwe ostanikowana wygląda ładnie i kobieco. Przepraszam jeśli uraziłam kogoś. Mam nadzieję, ze udało mi się wyjaśnić co miałam na myśli. Odpowiedz Link
szarsz Re: Ganbaja, regulamin please - skalpel proszę. 17.10.07, 12:54 Bo, Ganbaja, profesjonalne modelki nie nadają się na deski do prasowania. Kości im wystają :( I masz rację, one są przerażające, a nie kobiece. Co innego modelka z wybiegu a co innego drobna kobieta z małym biustem. Te drugie często gęsto bywają śliczne i bardzo kobiece. Można moją wypowiedź wyciąć, wyrzucić itp. ale nie zmienię zdania. Jeśli dziewczyna, kobieta doprowadza się do stanu, który niszczy jej zdrowie i zagraża życiu - to nie jest normalne. I jest niestety potwornie brzydkie. Odpowiedz Link
maith Re: Ganbaja, regulamin please - skalpel proszę. 17.10.07, 13:23 Mam zatem prośbę o niestosowanie wobec nikogo określenia "deski do prasowania", bo ono jest tak samo niewłaściwe, jak różne pogardliwe określenia, którymi niektórzy określają kobiety z dużym biustem. Odpowiedz Link
vinnica Re:perfrkcyjne dopasowanie relacja 17.10.07, 18:25 Witam wszystkich bardzo serdecznie. Dla mnie perfekcyjne dopasowanie było niesamowitym doświadczeniem ,dzieki za zachęte żeby troche pobuszować na lobby bo dla mnie to pierwsze takie forum w takim kształcie. Co do spotkania w sobote: to jestem zadowolona że byłam nawet niektóre z was mogłam poznać szczególnie pozdrawiam i ściskam tą która obsługiwała mnie przy mierzeniu dowiedziałam się jak nakładać biustonosz i jaki mam prawidłowy rozmiar. Mój maż był zaskoczony profesjalnościa takiego spotkania i bardzo dobrze przyjął wszytkie modele na pokazie, nie było dla nas żadnych brzydkich modeli mnie osobiście podobaja się figi i majteczki, oraz szorty. niecierpie Stringów;\. Wszystkie modelki były naturalne, piękne i miały gracje. Co zreszta było widać szkoda, że ten pokaz miał bardzo szybkie tempo i fiotki w 80 % nie powychodziły:( ale cóż może w przyszłym roku. Gratulacje za cudowna profesjonalna obsługe, miłe towarzystwo, profesjonalne doradzenie, cudowną atmosfere bo ona tworzy sie poprostu dlatego że jesteśmy sobą. pozdrawiam Odpowiedz Link
achemiczka Re: Perfekcyjne Dopasowanie - jak było? 18.10.07, 09:24 Czy ja mogłabym także poprosić o zdjęcia na @ gazetowego.. wiem, że dziewczyny pstrykały, a ja nie mam żadnej pamiątkowej fotki. Mahedo uśmiecham się do Ciebie z pewną nieśmiałością :D Odpowiedz Link
wronki12 Re: Perfekcyjne Dopasowanie 13.03.08, 13:43 podbijam temat i pytam naszych guru, czy w tym roku będzie takowa impreza i jeśli tak, to kiedy? Odpowiedz Link
slim.fast Re: Perfekcyjne Dopasowanie 13.03.08, 14:00 Ja tez się chętne zapiszę i naprawdę nie ważne, w jakim mieście ;) Odpowiedz Link
kasica_k Re: Perfekcyjne Dopasowanie 13.03.08, 14:36 wronki12 napisała: > podbijam temat i pytam naszych guru, czy w tym roku będzie takowa impreza i > jeśli tak, to kiedy? Do bycia guru się nie poczuwam ;) ale odpowiem: to jest pytanie do organizatorów, czyli Bellissimy i Soyelle, bo my tam byłyśmy gośćmi jeno. Odpowiedz Link