e.m.i1
09.02.08, 18:13
Znowu urosly mi cycki!
Pare dni temu mierzylam sie, wyszlo 95. Wczoraj zalozylam Arabelke 60G, i co? Strasznie sie rozciagnela, za luzna w obwodzie (mam 70cm), biust ucieka w obwod, a jak wszystko wygarne to pojawiaja sie bulki... Dzis zakladam ukochana Fieste 60GG.. i tez bulki! Wiec znow sie zmierzylam - wyszlo 96, 97 na maksymalnym wdechu. Z tabelki jak byk wychodzi 60H:(
A jeszcze rok temu kupowalam push-upy !70B!... W miedzyczasie od lekow przytylam 10kg, ale juz odstawilam to swinstwo i zaczelam chudnac. A cycki i tak rosna.
Z drugiej strony tez sie ciesze, bo zawsze mialam ogromny kompleks malego biustu, nawet teraz nie jest duzy, w ogole nie wyglada na taki rozmiar (mozna sobie zobaczyc w galerii). No i zawsze chcialam miec tyle samo w biuscie co w biodrach, teraz brakuje tylko 6cm:)
Aha, od ponad pol roku biore pigulki, mozliwy jest taki staly wzrost biustu? Myslalam ze to tylko na poczatku.
Co ja mam robic? :(
Nie mam w tej chwili ZADNEGO dobrego stanika, poza tym wlasnie (jeszcze nieswiadoma nowych wymiarow) kupilam 2 M&S 65G. Mam szanse sie zmiescic?
Chlip ;(