tulu 25.06.08, 14:46 zobaczcie dlaczego: wiadomosci.o2.pl/?s=257&t=511572 Ciekawe, czy to badania "sponsorowane" ;)) - tylko przez kogo? Producentow za malych stanikow? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
myszka.xww Re: Kocham SE :))))) 25.06.08, 14:51 sheilunia napisała: > A co to "rozmiar 103"?? :)))) to samo, co rozmiar "duze D" :) Odpowiedz Link
sheilunia Re: Kocham SE :))))) 25.06.08, 14:54 Wydaje mi się, że to nawet mogło być to tajemnicze, ogromne De De... tylko ciiii, nie mówmy o tych gigantycznych, przerażających rozmiarach, bo nam jeszcze jakaś pani w rozmiarze 103 przywali z siłą boksera... :D Odpowiedz Link
angella456 103 25.06.08, 16:30 To jest dokładnie tyle, ile mi po mierzeniu ostatnim wyszło w biuście. Idę powiedzieć chłopu, że się związał z męską bokserką...;) Odpowiedz Link
pierwszalitera Re: Uwaga na kobiety z duzym biustem ;))))) 25.06.08, 14:56 No, nareszcie coś pozytywnego o nas. ;-) Tak trzymać kobiety! ;-))) Odpowiedz Link
ma_go Re: Uwaga na kobiety z duzym biustem ;))))) 25.06.08, 14:57 A ja myślę,że to nie wynik badań, tylko potraktowania na LB Pani Redaktor wiadomej "gazety":) Troszkę jej się dostało. Odpowiedz Link
sheilunia Re: Uwaga na kobiety z duzym biustem ;))))) 25.06.08, 14:59 No fakt, żadna nie chciała zaistnieć ze swoim biustem na łamach tego poważnego pisma ;) prawdę mówiąc też mi to przyszło do głowy. Hmmm. :) Odpowiedz Link
pierwszalitera Re: Uwaga na kobiety z duzym biustem ;))))) 25.06.08, 15:02 Nie, ja wiem czemu one takie agresywne. Staniki je gryzą i ramiączka się wbijają, to jak tu nie być agresywnym? ;-) Odpowiedz Link
ocisza ma_go 26.06.08, 09:30 Dokładnie to samo napisałam w innym wątku, gdzie też się znalazł ten link :-) Odpowiedz Link
ottiss pozytywne wykorystanie.. 25.06.08, 15:08 moze niektore z nas powinny chodzic z tym artkulem w torebkach... i wykorzystac ,gdy np. jakis facet powie niewybredny komentarz na temat naszego biustu... scenka rodzajowa: K jak kobieta idzie sobie spokojnie. F jak fajfus(facet) rzuca komentarz. K jak kobieta daje mu artykul(F czyta) i pyta ,czy odwazy sie on powtorzyc komentarz ?:> no i zawsze mozna jeszcze "wrrr... nie wiesz ,ze biusciaste bija mocniej?!!!!??!!!" ;) Odpowiedz Link
rockiemar Re: Uwaga na kobiety z duzym biustem ;))))) 25.06.08, 15:48 A mnie zaciakwilo, jak ci rzekomi naukowcy doszli do takich wnioskow? Za rosniecie biustu odpowiadaja estrogeny, ktore z tego co wiem, zwiazku z agresja nie maja. A kobiety z bardzo duzym poziomem testorenu raczej zwykle nie narzekaja na duzy biust;) Odpowiedz Link
pierwszalitera Re: Uwaga na kobiety z duzym biustem ;))))) 25.06.08, 16:23 To dowód na to, że kobiety są bardziej skomplikowane i nie tak łatwo wytłumaczalne przez hormony jak naukowcom (facetom) się wydawało. ;-) Następnym razem nie muszę zwalać na pms. Mogę być agresywna przez wszystkie dni cyklu. To baaaardzo wyzwalające! ;-) Odpowiedz Link
inez69 Re: Uwaga na kobiety z duzym biustem ;))))) 25.06.08, 20:53 poplułam się!!! :)))) Odpowiedz Link
koza-1985 Re: Uwaga na kobiety z duzym biustem ;))))) 25.06.08, 16:26 proponuję inne badania: wielkość członka a upodobania kulinarne do gotowanych jarzyn:) to tylko SE nie spodziewajmy się zbyt wiele. estrogeny, testosteron, drugorzędne cechy płciowe, podwzgórze>przysadka>jądra... przecież to było tak dawno, że się pani redaktor mogło pomylić i zamiast artykułu o wpływie podwyższonego poziomu testosteronu na męskie cechy i agresję wyszło to co wyszło ;) wiecie może kto pisał ten artykuł? czyżby nasza pani redaktor? Odpowiedz Link
roza_am Re: Uwaga na kobiety z duzym biustem ;))))) 25.06.08, 16:48 Podpisane tylko skrótem: www.se.pl/mezczyzna/wszystko-o-kobietach/niebezpieczny-biust_58216.html W oryginale takie oto zdanie: "Panie z wydatnym biustem są bardziej pewne siebie, bardziej bezpośrednie i częściej wpadają w szał niż panie z małymi rozmiarami piersi." Odpowiedz Link
s4r4hk4ne Re: Uwaga na kobiety z duzym biustem ;))))) 25.06.08, 17:23 Idę w przypływie szału powiedzieć mojemu TŻ, że muszę go zacząć lać, żeby dopasować się do wyników badań. ;) Odpowiedz Link
dariamax Re: Uwaga na kobiety z duzym biustem ;))))) 25.06.08, 17:27 Wychodzi,że terminator to dla mnie pestka. Mam 119. Odpowiedz Link
mmm-mm Re: Uwaga na kobiety z duzym biustem ;))))) 25.06.08, 20:33 Ja jestem wyjatkiem potwierdzającym regułę. Mam niewielki biust, ale facetów biję często i to lubię:) Skarżą się że uderzenia moich kościstych pięści bolą ich bardzo mocno. Możnaby powiedzieć że mam za dużo testosteronu, ale nie mam bynajmniej męskiej budowy i też nie rozumiem skąd oni wzięli te wyniki? No to teraz chłopa za kark i niech no spróbuje podskoczyć! Ciekawi mnie jak wygląda dziennikarka SE, która tu niedawno szukała dziewczyn chętnych do opisania i pokazania w tej gazecie. Zaraz poszukam, moze znajdę:) Odpowiedz Link
sheilunia Re: Uwaga na kobiety z duzym biustem ;))))) 25.06.08, 20:35 Nie szukaj. Atakujemy głupotę/brak kompetencji czy inne złe cechy, nie wygląd :) Odpowiedz Link
mmm-mm Re: Uwaga na kobiety z duzym biustem ;))))) 25.06.08, 20:40 Ale mi nawet przez głowę nie przemknęło żeby krytykować jej wygląd:) Jestem tylko ciekawa. Odpowiedz Link
nchyb Re: Uwaga na kobiety z duzym biustem ;))))) 26.06.08, 20:31 > wnioskow? Za rosniecie biustu odpowiadaja estrogeny, ktore z tego co > wiem, zwiazku z agresja nie maja. A kobiety z bardzo duzym poziomem > testorenu raczej zwykle nie narzekaja na duzy biust;) bo te 103 to rozmiar w klacie, pewnie tyle miał Arnold S. w czasach mister olimpia. Obwód olbrzymi, ale bez biustu, testosteronu mnóstwo to i agresja rośnie... Odpowiedz Link
frambuesa_m Re: Uwaga na kobiety z duzym biustem ;))))) 25.06.08, 22:32 tu ten sam artykuł i jakie komentarze - wpisujcie się podając rozmiar :))) bo ktoś twierdzi, że H nie istnieje Odpowiedz Link
frambuesa_m Re: Uwaga na kobiety z duzym biustem ;))))) 25.06.08, 22:33 frambuesa_m napisała: > tu ten sam artykuł i jakie komentarze - wpisujcie się podając rozmiar :))) bo > ktoś twierdzi, że H nie istnieje linka zapomniałam dac facet.interia.pl/ciekawostki/roznosci/news/biusciaste-bardziej-agresywne,1134881 Odpowiedz Link
mika_p Re: Uwaga na kobiety z duzym biustem ;))))) 27.06.08, 00:11 Tam jest ankieta... ja wybrałam odpowiedź "w ogóle mnie nie podniecają kobiety i ich biusty" ;-) Odpowiedz Link
end.of.world11 Re: Uwaga na kobiety z duzym biustem ;))))) 25.06.08, 22:52 litości. Ja mam biust średniej wielkości i owszem, jestewm agresywna, ale jak mi ktoś podniesie ciśnienie.Choć dość łatwo mnie wytrącić z równowagi, szczególnie głupotą :D Odpowiedz Link
kasica_k Re: Uwaga na kobiety z duzym biustem ;))))) 26.06.08, 01:10 Dziewczyny, ja rozumiem, że korci, ale czy naprawdę każda durnota na temat biustu znaleziona w necie musi koniecznie mieć swój wątek? Please, od tego jest wątek ŚMIETNIK: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=32203&w=77617755&s=0 - który powstał po to, coby forum nie zaśmiecać... Odpowiedz Link
maith Zemsta dziennikarki SE, której nie chciałyśmy się 26.06.08, 23:18 Zemsta dziennikarki SE, której nie chciałyśmy się dać sfotografować? Bo "amerykańskich naukowców" "potwierdzających" dowolną bzdurę nietrudno znaleźć. Odpowiedz Link