charm WAŻNE 23.07.08, 22:06 Wszystkim zgłaszającym się wysłałam maila (na maile, w których się zgłaszały) Jeśli ktoś maila nie dostał, to proszę o info. W mailu podałam lokalizację, itp. Oczywiście nadal można się zgłaszać (i można będzie przez prawie dwa tygodnie, do 6VIII) Odpowiedz Link
dziwna_dziewczyna Re: WAŻNE 23.07.08, 22:30 To ja się uśmiechnę na znak, że wszystko na miejscu wylądowało. I przy gazetowych- dziewczyny sprawdźcie SPAM, bo mi poczta figla zrobiła ;) Odpowiedz Link
ciri_77 mnie tez jako spam to wskoczylo 23.07.08, 22:44 juz wszystko wiem i licze dni ;) Odpowiedz Link
charm Re: WAŻNE 24.07.08, 09:40 Przesłałam jeszcze raz, mam nadzieję, że teraz dotrze :) Odpowiedz Link
ewik-mysza Re: WAŻNE 24.07.08, 09:49 w mailu jest tylko informajca gdzie? (bo mi tez nie wyslalas, ale jak to info gdzie to nie ma potrzeby)hihi ale zlot zapowiada się rewelacyjnie :) co prawda nie wiem jak wytrzymam w towarzystwie tylu kobiet na raz... to może być dla mnie dziwne przezycie :P (jestem po informatyce i pracuje w informatycznej firmie wiec nie mam zbytnio kontaktu z duza iloscia kobiet na raz :P) Odpowiedz Link
lukrecjabo Ewik-Mysza 24.07.08, 09:52 ewik-mysza napisała: > co prawda nie wiem jak wytrzymam w towarzystwie tylu kobiet na > raz... to może być dla mnie dziwne przezycie :P ( Kobiety też mogą być w porządku:) Odpowiedz Link
mama_ryba1 OK, dostałam maila 24.07.08, 21:29 Acha, jestem z Tychów, więc z dojazdem nie mam żadnego problemu :-) Odpowiedz Link
wiszer Re: Śląskie spotkanie z Effuniak - 9 sierpnia 200 24.07.08, 07:39 Mam nadzieje, ze male biusty ze Slaska tez sa mile widziane, skoro duze moga przyjechac nawet z Australii :)), a tak na powaznie to bardzo chetnie sie pojawie, pisalam juz na maila, ze moge upiec ciasto marchewkowe, ale widze ze Nas tyle ze idziemy do knajpki, super pomysl i koszt tez bardzo fajny bo tak jak juz ktos powiedzial na pewno wynioslo by Nas to drozej, jedyny minis to to, ze nie skosztujecie mojego ciasta :). Moje wymiary to 64-65 na 79-80, nosze 60D lub 60DD (wszystkie 60D sa za male a 60DD za duze), ale nie mam niestety zadnego super stanika bo wszystko lezy jako tako, a zmierzylam chyba z 60 modeli. Moge przyniesc do przymierzenia Freye Saskie 60DD, Freye Lucille 60DD i stroj kapielowy 30DD Mai Tai fioletowy (te 3 rzeczy mam do sprzedania tez bo ze mna nie sa kompatybilne). Poza tym mam Freye Lottie 60DD, Mitzy 60DD i przerobiona Zete 60DD. Pozdrawiam Odpowiedz Link
effuniak Re: Śląskie spotkanie z Effuniak - 9 sierpnia 200 24.07.08, 07:59 Swietny pomysł z tą knajpką A i ta druga impreza tez super Dzięki niej można poszerzyć grono osób uświadomionych i jednoczesnie zwiększyć nacisk na sklepy i producentów Supper:)))) Odpowiedz Link
ewik-mysza Re: Śląskie spotkanie z Effuniak - 9 sierpnia 200 24.07.08, 09:12 A Ty, o Bogini Biustonoszy - szyj, szyj i twórz dużo i koronkowo, aby na Zlot nasz Śląski naręcza Twoich cudenek dotarły wraz z Tobą do nas :) by przymierzać i wybierać móc wśród nich i coś dla siebie dopasować :) Odpowiedz Link
eirenn Do wiszer i innych małobiuściatych 30.07.08, 15:44 Tak, tak, bierzcie, co tylko macie! Chętnie poprzymierzam! :) Swoje 65D też zabiorę. Tak więc stawi się kolejna uświadomiona biuścisto, choć jeszcze nieobyta i niedoświadczona :) Odpowiedz Link
salsa13 Re: Śląskie spotkanie z Effuniak - 9 sierpnia 200 24.07.08, 08:10 super, wszystko świetnie zorganizowane:-) Odpowiedz Link
b-eata Re: Śląskie spotkanie z Effuniak - 9 sierpnia 200 24.07.08, 09:11 Pomysł z knajpką świetny I tak jak juz ktoś pisał- wiadomość na moją pocztę też przyszła jako spam Nie moge się doczekać:-)) Odpowiedz Link
lukrecjabo Charm, wiem, że miałaś problemy z wysłaniem 24.07.08, 09:49 do mnie maila. Twój mail doszedł, mam nadzieję, że moja odpowiedź również doszła do Ciebie. Pozdrawiam Odpowiedz Link
charm AKTUALNA LISTA ZGŁOSZONYCH 24.07.08, 10:00 Jeśli kogoś pominęłam - pisać szybko w wątku, bo mogłam przeoczyć... (z góry bardzo przepraszam) Jeśli kogoś nie ma na liście, to pisać od razu tutaj, jeśli któraś nie dostała maila o tytule "Mail organizacyjny" to też pisać tutaj ;) (i sprawdźcie spam...) Odpowiedz Link
charm Re: AKTUALNA LISTA ZGŁOSZONYCH 24.07.08, 10:05 Lista w porządku alfabetycznym (jeśli komuś czegoś brakuje, to dopisałam do nicka) ania_i -skąd jesteś? arkac123 b-ata burza38 calanthe charm ciri_77 doris.bytom dziwna_dziewczyna -skąd jesteś? ewik-mysza joankb l-u-l-u lukrecjabo m_ania -skąd jesteś? ania? maheda -skąd jesteś? mama_ryba1 -skąd jesteś? myszka.xww -skąd jesteś? i jak masz na imię? pieczyste -skąd jesteś? i jakie masz wymiary? quleczka wampirek83 wiszer xseniaw -nie dostałam od Ciebie maila... jak masz na imię? zarin Odpowiedz Link
xseniaw Re: AKTUALNA LISTA ZGŁOSZONYCH 25.07.08, 08:02 Już nadrabiam zaległości, dziś wyślę maila do ciebie Charm :) Odpowiedz Link
pieczyste Re: AKTUALNA LISTA ZGŁOSZONYCH 25.07.08, 16:13 Charm doszedł do Ciebie którys z moich maili? Bo odpowiedzi brak:( Odpowiedz Link
charm Re: AKTUALNA LISTA ZGŁOSZONYCH 25.07.08, 20:05 > Charm doszedł do Ciebie którys z moich maili? Bo odpowiedzi brak:( Doszły, odpisałam kilka razy.. prześlę jeszcze raz maila organizacyjnego na pocztę gazetową, nie z o2... Odpowiedz Link
pieczyste Re: AKTUALNA LISTA ZGŁOSZONYCH 26.07.08, 08:04 Dzięki:) Nie wiem co mi się z tą pocztą robi:/ Odpowiedz Link
brzydula13 Re: AKTUALNA LISTA ZGŁOSZONYCH 01.08.08, 07:58 Jeśli jeszcze można (nie jest za późno) to i ja chciałabym się dopisać. Jestem z S-ca. A wymiary 78 / ok. 99. Mejla zaraz nadam. Odpowiedz Link
charm Re: AKTUALNA LISTA ZGŁOSZONYCH 02.08.08, 08:33 > Jeśli jeszcze można (nie jest za późno) to i ja chciałabym się dopisać. > Jestem z S-ca. A wymiary 78 / ok. 99. > Mejla zaraz nadam. Nie, nie jest jeszcze za późno ;) Już dopisuję do listy, aczkolwiek maila nie dostałam :( Odpowiedz Link
brzydula13 Re: AKTUALNA LISTA ZGŁOSZONYCH 04.08.08, 10:19 wysłałam raz jeszcze, z gmaila (nick ten sam), gdyż z gazetowej poczty nie korzystam. Odpowiedz Link
charm Re: AKTUALNA LISTA ZGŁOSZONYCH 04.08.08, 10:57 > wysłałam raz jeszcze, z gmaila (nick ten sam), gdyż z gazetowej > poczty nie korzystam. teraz doszło :) Odpowiedz Link
arkac123 Małopolska - może wspólny pociag? 24.07.08, 12:14 Na liście widzę osoby z Krakowa - może się umówimy na wspólny pociag? Co prawda ja będę wsiadać w Trzebini, ale zawsze lepiej w towarzystwie szukać knajpki;). Odpowiedz Link
joankb Re: Małopolska - może wspólny pociag? 25.07.08, 16:29 TAK!!! zaczniemy w pociągu... Odpowiedz Link
ottiss a moze nastepne spotkanie z Effuniak w Krk? 25.07.08, 16:33 nie wiem czy bylyby jakies chetne,wiec na razie pisze tu :) Moze po polowie sierpnia lub we wrzesniu zrobimy spotkanie z Effuniak?jeszcze co prawda nie pisalam do niej w tej sprawie,ale nie chce glowy zawracac jesli nie bedzie chetnych :) ja co prawda ze slaska,ale skoro ominie mnie spotkanie 9sierpnia (nadal nad tym boleje) to chetnie dojade do Krakowa.Co Wy na to? Odpowiedz Link
m.arta.m Re: a moze nastepne spotkanie z Effuniak w Krk? 25.07.08, 18:44 już mnie krakowskie biustenparty ominęło, ominie też śląskie, więc ja bardzobardzo chętnie, ale niech to będzie najwcześniej w listopadzie Odpowiedz Link
ederlezi1981 Re: Śląskie spotkanie z Effuniak - 9 sierpnia 200 24.07.08, 14:10 to ja też bym była chętna, jestem z Bytomia, ale 9 raczej będę na Tysiącleciu. Mogę być przewodniczka stada z Katowic, Bytomia, Chorzowa - mam charakterystyczne włosy ;-). Wymiary: ok. 81/100, wezmę bardotkę M&S 70g, innego M&S 70G, Czarne Mardo 70 I (75 jak nic :-( Jeżeli trzeba jakieś jedzonko, top z chęcią coś stworzę... Odpowiedz Link
wiszer Brak maila 24.07.08, 22:29 Sprawdzilam tez SPAM, niestety jeszcze nie dostalam, ale na liscie jestem :). Odpowiedz Link
frambuesa_m Re: Śląskie spotkanie z Effuniak - 9 sierpnia 200 25.07.08, 18:12 Czy można się jeszcze zgłosić, czy lista jest zamknięta? Odpowiedz Link
dziwna_dziewczyna Re: Śląskie spotkanie z Effuniak - 9 sierpnia 200 25.07.08, 18:21 Można, do Charm. Czytaj, później pytaj ;) Odpowiedz Link
mama_ryba1 Czy są chętne do przymiarki 40F i 38FF? 25.07.08, 20:00 Bo nie wiem, czy brać, czy dać sobie spokój :-) Odpowiedz Link
charm Re: Czy są chętne do przymiarki 40F i 38FF? 25.07.08, 20:06 mama_ryba1 napisała: > Bo nie wiem, czy brać, czy dać sobie spokój :-) Brać, brać ;) (choć ja z innej części tabeli) ;) Odpowiedz Link
mama_ryba1 Re: Czy są chętne do przymiarki 40F i 38FF? 25.07.08, 20:19 OK, chyba przyjadę z walizką ;-))) Odpowiedz Link
ticon Re: Śląskie spotkanie z Effuniak - 9 sierpnia 200 25.07.08, 21:48 Ja też, ja też :))) Z Bielska bym jechała, zabiorę 32G i 34F :) Odpowiedz Link
b-eata Re: Śląskie spotkanie z Effuniak - 9 sierpnia 200 26.07.08, 12:15 Dziewczyny bierzmy wszystko co mamy:-) oczywiście w temacie biustonoszy. Ja wezmą tez te, które są juz za małe albo po prostu nie dla mnie. Widzę tabun objuczonych kobiet, z ekstazą w oczach nacierających na k-wice:-) Odpowiedz Link
charm Nasze skarby 26.07.08, 12:24 W temacie biustonoszy - bierzemy to, co mamy (pasujące, niepasujące, za małe, za duże, do sprzedania, i co tam jeszcze mamy) Żeby było wiadomo, co czyje, to każdy biustonosz musi mieć zawieszkę - kawałek tekturki z nickiem właścicielki, rozmiarem, a jeśli jest do sprzedania to też ceną. Nie sprawdzają się delikatne ozdobne karteczki, naklejki, itp. Porządne, mocne kartoniki, zamiast delikatnej nici kawałek sznurka itp. (Zapasowe będę miała, jak ktoś zapomni albo się komuś zerwie, niemniej jednak lepiej, żeby większość miała już zawieszki zamontowane wcześniej ;)) Jak już napisałam wcześniej - aparatów fotograficznych NIE ZABIERAMY. Będę miała aparat, żeby zrobić dokumentację imprezy, i jeśli będzie ktoś chciał zdjęcia do galerii/stanikomanii/itp. Później prześlę fotki na maila. Poza zdjęciami galeriowymi itp na życzenie fotografowanych nie będzie żadnego fotografowania w biustonoszach itp. Odpowiedz Link
ottiss az mnie skreca.. 26.07.08, 13:19 z zazdrosci :) i z zalu ,ze mnie to spotkanie ominie :( Odpowiedz Link
charm maile 28.07.08, 13:05 Mam nadzieję, że wszystkie zgłaszające się dostały maila o temacie "mail organizacyjny". Jeśli któraś nadal nie dostała, to proszę o info. Odpowiedz Link
lukrecjabo Effuniak 28.07.08, 13:22 czy będę mogła mieć do Ciebie prośbę, abyś fachowo wygięła fiszbiny w moich biustonoszach, TangoII i Tango II plunge?:)Już któraś z forumek Cię chwaliła za to. A tak na marginesie, to już się nie mogę doczekać spotkania z Wami wszystkimi Odpowiedz Link
restless Re: Effuniak 28.07.08, 14:37 wysłałam maila zgłoszeniowego,ostatnie spotkanie śląskie minęło mnie ze względów okołochorobowych,ale tym razem nie odpuszczę ;) mam obecnie 2 staniki melissowe,mogę przynieść niestety mam 2 lewe ręce i fobię kuchenną,ale przybędę z jakąś ciekawą kupna zakąską Odpowiedz Link
lukrecjabo Ale będziemy robić składkę i nie zabieramy 28.07.08, 14:42 rzeczy do jedzenia, chyba że coś się zmieniło i ja o tym nie wiem Odpowiedz Link
restless Re: Ale będziemy robić składkę i nie zabieramy 28.07.08, 14:55 nie,nic sie nie zmieniło to mój błąd - przeoczyłam moment w wątku odnośnie nieprzynoszenia i jedzenia,mam problemy ze skrupulatnym czytaniem od nadmiaru słońca na monitorze ;) Odpowiedz Link
charm "Lokalizacje i nie tylko" 28.07.08, 15:51 Maila o takim temacie wysłałam wszystkim na gazetowego maila. Jeśli do kogoś nie dotrze proszę się upominać ;) Odpowiedz Link
charm Re: "Lokalizacje i nie tylko" 28.07.08, 16:10 calanthe3 i ewik-mysza - odbiło mi maila z gazetowej, poszło na drugiego maila (tego, z którego pisałyście do mnie). Wszystkie pozostałe poszły na gazetowe, sprawdźcie też spam... Odpowiedz Link
charm Re: Charm, przy mnie jest błąd, wysłałam maila n/ 28.07.08, 16:24 Poprawiłam, i jeszcze raz przepraszam... :( Odpowiedz Link
charm Re: "Lokalizacje i nie tylko" 30.07.08, 09:26 W formularzu wprowadziłam parę drobnych poprawek (to, co dostałam na maila) ;) (a tak poza tym, to trzeba było wątek podnieść, bo na drugiej stronie się zgubi, a jeszcze przez parę dni można się zgłaszać ;P) Odpowiedz Link
eirenn Kolejna małobiuściasta się stawia :) 30.07.08, 17:55 Ja i moje początkujące 65D też się pojawimy :) Charm, mam konto gazetowe bez maila, więc pisz do mnie na ten, z którego wysyłałam do Ciebie wiadomość - skrzynkę na o2. Odpowiedz Link
charm Re: Kolejna małobiuściasta się stawia :) 30.07.08, 22:12 > Charm, mam konto gazetowe bez maila, więc pisz do mnie na ten, z którego > wysyłałam do Ciebie wiadomość - skrzynkę na o2. Zabawne, że na konto gazetowe mam wiadomość jako dostarczoną, a na o2 odbiło, że nie można dostarczyć... Hmmm... jutro spróbuję z innego swojego maila... Odpowiedz Link
eirenn Re: Kolejna małobiuściasta się stawia :) 31.07.08, 08:22 No to naprawdę dziwne... :o Jakby o2 (eirennATo2.pl) nie chciało znów współpracować, to podam Ci wieczorem innego maila. Odpowiedz Link
eirenn CHARM, mail dotarł wreszcie :) 31.07.08, 20:23 Dzięki, już wszystko wiem, cieszę się, że Was, biuściaste, zobaczę :) Odpowiedz Link
aniete Re: Śląskie spotkanie z Effuniak - 9 sierpnia 200 02.08.08, 22:31 bardzo bym chciała się spotkać z biuściastymi koleżankami... wiem że wogóle nie udzielam się na forum, ale na swoją obronę mam alibii w postaći 3 miesięcznego smyka... dużo podczytuję i dzięki lobby dowiedziałam sie o istnieniu staników w MOIM rozmiarze mam nadzieję że pozytywnie moja prośba o właczenie mnie w grono zaproszonych będzie rozpatrzona Agata PS jestem z Gliwic, wymiary 80/109, mogę wziąść lustro, mogę jechać samochodem mam 2 miejsca wolne, bo musiałabym wziąść ze sobą jednego małego cycoholikowego facecika, który mam nadzieję nie będzie Wam przeszkadzał... Odpowiedz Link
charm Re: Śląskie spotkanie z Effuniak - 9 sierpnia 200 02.08.08, 22:57 Odpisałam na maila ;) W wypadku tego "facecika" zamiłowanie do piersi jest jak najbardziej naturalne ;-) Odpowiedz Link
mega35 Re: Śląskie spotkanie z Effuniak - 9 sierpnia 200 04.08.08, 07:41 cześć ja tylko czytam ale za to praktykuję:-) czy też mogę dołączyć? wysyłam meila:-) Odpowiedz Link
restless Re: Śląskie spotkanie z Effuniak - 9 sierpnia 200 04.08.08, 16:14 Czy mogłabym się przypisac na jedno z wolnych miejsc ? Jestem z Zabrza,ale mogę przybyć do Gliwic,mam dośc blisko Odpowiedz Link
aniete Re: bylo to apropos wiadomości aniete :) 05.08.08, 13:00 oki nie ma sprawy... wysłałam maila na gazetowy Odpowiedz Link
quleczka Re: bylo to apropos wiadomości aniete :) 05.08.08, 17:44 czy ja moglabym sie jeszcze pisac na drugie miejsce czy juz zajete? :) Odpowiedz Link
charm ZGŁOSZENIA 04.08.08, 12:12 Odpowiadając na wątpliwości niektórych - zgłaszać można się do jutra (tzn do wtorku 5.08.2008r godzina 23:59) Późniejszych zgłoszeń nie przyjmujemy.... Odpowiedz Link
eusha Re: ZGŁOSZENIA 04.08.08, 21:29 Ja też bardzo bym chciała się z Wami spotkać. Jestem całkowicie początkująca na drodze do prawidłowego ostanikowania. Mój rozmiar 30FF. Jestem z Katowic. Odpowiedz Link
aga1506 Re: Śląskie spotkanie z Effuniak - 9 sierpnia 200 05.08.08, 13:14 Ale Wam zazdroszczę. Szkoda że nie mogę na nie przyjść :( A z Małą nie będę sie pchać bo i tak nie da mi posiedzieć, popatrzeć a co dopiero przymierzyć. Bawcie się dobrze :) Odpowiedz Link
charm Re: Rozumiem, że każda zabiera naręcze staników : 05.08.08, 14:38 Oczywiście, im więcej tym lepiej :D Odpowiedz Link
quleczka Drobna prośba do wszystkich 05.08.08, 18:22 O dokladne opiłowanie paznokci przed zlotem :D Ostatnio udalo mi sie zaciagnac swoja Arabelke nutmeg niestety... jakos ja odratowalam ale wolalabym nie musiec tego nie powtarzac ;) Odpowiedz Link
xseniaw Re: Śląskie spotkanie z Effuniak - 9 sierpnia 200 06.08.08, 07:42 Zaczynam odliczanie: już tylko 3 dni :D Odpowiedz Link
charm Ostatnie podsumowanie - odliczanie czas zacząć 06.08.08, 09:09 Maila o takim tytule wysłałam do wszystkich zlotowiczek. Gdyby któraś nie dostała, to pilnie odzywać się na forum. (większość poszła na maile gazetowe, sprawdzić też spam, choć poszło i innego mojego adresu mailowgo) We wcześniejszym mailu była lista uczestniczek (uaktualniana na bieżąco), więc w sprawie dojazdu kontaktujcie się między sobą. W mailu podałam również swój numer telefonu (gdyby były jakieś problemy, itp, można dzwonić między 8 a 23), oraz, co najważniejsze, hasło, które będzie trzeba podać aby wejść itp ;-) Do zobaczenia :D Odpowiedz Link
charm LUSTRO 06.08.08, 09:33 Jeszcze jedno: Czy któraś ma przenośne lustro, które może zabrać ze sobą? (ja niestety nie, jest przyklejone...) Jest bardzo duże lustro w łazience, ale nie musimy tam chyba ciągle biegać, przydałyby się ze dwa - trzy przenośne (nawet 4 mogą być...) Kto może wziąć niech odpisze na forum... Odpowiedz Link
ewik-mysza Re: LUSTRO 06.08.08, 09:52 dużego nie mam, ale wpadłam na pomysł wyciągnięcia lustra z szafki łazienkowej.. wieksze to bedzie niż takie "ręczne" lusterko... Odpowiedz Link
charm Re: LUSTRO 06.08.08, 12:53 > dużego nie mam, ale wpadłam na pomysł wyciągnięcia lustra z szafki > łazienkowej.. wieksze to bedzie niż takie "ręczne" lusterko... Pomysł dobry ;-) Niestety jedyne większe lustro jakie aktualnie posiadam jest przyklejone do ściany w łazience, więc raczej nie do ruszenia... :( Mam nadzieje, że znajdzie się jednak kilka osób, które będzie mogło wziąć większe lusterka... ;) Odpowiedz Link
dziwna_dziewczyna Re: Ostatnie podsumowanie - odliczanie czas zaczą 06.08.08, 14:34 Nie mam nic :( No chyba że się do mnie czołga, to poczekam jeszcze chwilę i nie będę panikować... Odpowiedz Link
charm Re: Ostatnie podsumowanie - odliczanie czas zaczą 06.08.08, 14:56 > Nie mam nic :( No chyba że się do mnie czołga, to poczekam jeszcze > chwilę i nie będę panikować... Wysłałam drugi raz, mam nadzieję, że dojdzie ;-) Odpowiedz Link
dziwna_dziewczyna Re: Ostatnie podsumowanie - odliczanie czas zaczą 06.08.08, 15:21 Szczęśliwie jest :) Odpowiedz Link
mami2 Re: Ostatnie podsumowanie - odliczanie czas zaczą 06.08.08, 20:51 charm, nie mam maila, w ogole nie ma mnie na liscie tutaj w tym wątku, ale dopisałas mnie do formularza ktory linkowalas w pierwszym mailu! mami2 z lobby malobiusciastych Odpowiedz Link
mami2 przepraszam jest!! 06.08.08, 20:55 sorki za zamieszanie! nie zauważyłam w pierwszej chwili! do zobaczenia w sobote:) Odpowiedz Link
ewik-mysza Re: Ostatnie podsumowanie - odliczanie czas zaczą 06.08.08, 22:38 ja mam tylko nadzieję, że Effuniak nie zachoruje znów (tfu tfu i odpukać) Odpowiedz Link
charm Ale proszę.... 06.08.08, 23:22 Proszę, zorganizujcie jakieś lusterka.... mojego ze ściany nie oderwę..... ;-( Odpowiedz Link
wampirek83 Re: Ale proszę.... 07.08.08, 12:37 Moze mi sie uda zabrac jedno wieksze lusterko:) Odpowiedz Link
charm Re: Ale proszę.... 07.08.08, 14:53 > Moze mi sie uda zabrac jedno wieksze lusterko:) :D Mam nadzieję, że jeszcze jakieś się znajdzie :) Odpowiedz Link
aniete Re: Ale proszę.... 07.08.08, 18:19 ja wezmę lustro mam takie ok. 50x60... dokładnych wymiarów nie pamietam, bo jakiś czas temu wywiozłam je do mamy i teraz je pożyczę :] Odpowiedz Link
charm Re: Ale proszę.... 07.08.08, 18:24 > ja wezmę lustro mam takie ok. 50x60... dokładnych wymiarów nie > pamietam, bo jakiś czas temu wywiozłam je do mamy i teraz je > pożyczę :] :D :D :D Odpowiedz Link
charm Re: Ale proszę.... 07.08.08, 18:25 > ja wezmę lustro mam takie ok. 50x60... dokładnych wymiarów nie > pamietam, bo jakiś czas temu wywiozłam je do mamy i teraz je > pożyczę :] :D :D :D Odpowiedz Link
eirenn Odsprzedajecie coś, małobiuściaste? 07.08.08, 19:38 Bo nie wiem czy rezerwować sobie jakieś pieniążki :) A jeśli odsprzedajecie, to co i w jakim rozmiarze? Odpowiedz Link
mama_ryba1 Re: Odsprzedajecie coś, małobiuściaste? 07.08.08, 21:04 Mam parę sztuk w okolicach 30E i 32DD (ścisłe) :-) Odpowiedz Link