siasion Re: La Bonita: Masquerade Casablanca po 8.40funta 07.09.08, 22:32 Ja co prawda nie zamawiam bo casablankę dostałam od mężusia w prezencie ale ostrzegam bardziej wrażliwe dziewczyny bo strasznie drapiącą koronkę ma, zwłaszcza na ramiączkach. Już ze trzy razy prałam i nadal gryzie ale twardym trza być nie mientkim :-) Odpowiedz Link
klaviel Re: La Bonita: Masquerade Casablanca po 8.40funta 08.09.08, 00:46 Ja też miałam casablankę i bardzo mnie "gryzła"koronka. Odpowiedz Link
bell9 Re: La Bonita: Masquerade Casablanca po 8.40funta 08.09.08, 10:36 hej, właśnie sprawdzałam na ich stronie.Mojego rozmiaru Casablanki już nie ma.Czyli rozszedł się.Ciekawa jestem jak to się skończy.Maile dostałam dwa, zaraz po złożeniu zamówienia.Jeden potwierdzający zamówienie,drugi płatność.Od tamtej pory cisza. Odpowiedz Link
nathd Re: La Bonita: Masquerade Casablanca po 8.40funta 08.09.08, 10:40 Ja dokładnie tak samo... Odpowiedz Link
lawendowata Re: La Bonita: Masquerade Casablanca po 8.40funta 08.09.08, 13:26 Ja się boję że jak mi coś wyślą, to nie do Polski, bo zdolna nie napisałam Poland w adresie :/ napisałam maila, ale póki co cisza... Odpowiedz Link
nathd Re: La Bonita: Masquerade Casablanca po 8.40funta 08.09.08, 14:33 Napisalam maila, "co z moim zamówieniem", na razie cisza :( Odpowiedz Link
frambuesa_m Re: La Bonita: Masquerade Casablanca po 8.40funta 08.09.08, 18:40 ja też - te dwa pierwsze @ to automatycznie, zaraz po zamówieniu i cisza - na karcie śladu, ale to nic dziwnego bo transakcje schodzą mi z opóźnieniem zamawiałam w niedzielę rano, a Wy? Odpowiedz Link
nathd Re: La Bonita: Masquerade Casablanca po 8.40funta 08.09.08, 21:50 Ja zamówiłam w piątek wieczorem, dziś napisałam maila z pytaniem jaki mam status. Cisza... Lepiej, żeby jutro odpisali, bo już się zaczęłam denerwować :) Odpowiedz Link
monissska Re: La Bonita: Masquerade Casablanca po 8.40funta 08.09.08, 21:51 też pisalam maile do nich i nic:( a zamawiałam w piątek wieczorem. Tak się napaliłam na Aragona;( ale to dziwne, jednym ściągają już z konta a u innych cisza:/ Odpowiedz Link
sylwia-osama Re: La Bonita: Masquerade Casablanca po 8.40funta 09.09.08, 08:24 Też zamawiałam koleżance w piątek wieczorem i do tej pory ani pieniędzy nie pobrali ani wiadomości o braku rozmirau nie otrzymalam :( Odpowiedz Link
nathd Re: Też od piątku nie mam od nich żadnego info n/ 09.09.08, 10:35 Już mnie to drażni, bo nie wiem czy mogę w takim wypadku kupić sobie coś innego czy może jeszcze się "obudzą". Dziś znów napiszę maila, że jeśli nie będą realizowali mojego zamówienia to niech napiszą. To moje drugie zakupy w necie zagranicznym i jestem bardzo rozczarowana. Brak kontaktu to najgorsza z możliwości :( Odpowiedz Link
idid Re: zwrot-czy jest możliwy przy wyprzedaży?n/t 08.09.08, 15:57 Ja kupowałam gacie od Aragona oyster jakiś czas temu - tez przecenione - oddałam bez problemu. Ale to nie była FINAL SALE, więc nie wiem jak teraz. Odpowiedz Link
klaviel Re: zwrot-czy jest możliwy przy wyprzedaży?n/t 08.09.08, 21:59 Oni piszą "Some items carry the symbol(NR)-this means non-returnable"Znaczy,że niektóre rzeczy noszą symbol (NR)-nie do zwrotu Odpowiedz Link
pomyslowa Panache Fiesta i inne 09.09.08, 16:45 Ja po perypetiach z kartą mBankową zamawiałam w końcu w piątek 5 września po południu płacąć kartą z BZWBK. Od razu dostałam dwa maile dotyczące zamówienia i płatności a wieczorem kolejnego - już nie z automatu - że obciążyli mi konto i wysłali paczkę. Dziś rano - we wtorek już przesyłkę otrzymałam :) Wszystko jest w środku, każda sztuka osobno spakowana w folię bąbelkową zaklejoną taśmą, wszystko w dużej kopercie bąbelkowej i też zaklejone taśmą dodatkowo. Faktura z przodu za folią. Muszę powiedzieć że full profesjonalizm i jestem bardzo zadowolona z zakupów. Czekam na nowy asortyment w ofercie sklepu. Odpowiedz Link
lawendowata Re: Panache Fiesta i inne 09.09.08, 18:19 Ja się boję że nie dostali moich maili albo nie zauważyli i wyślą paczkę nie wiadomo gdzie... :( bo nadal brak odzewu Odpowiedz Link
sylwia-osama dostałam e-mail 09.09.08, 18:29 Przed chwilą dostałam e-mail od sklepu z wiadomością, że rozmiar Casablanki jaki wybrałam został bardzo szybko wyprzedany i nie jest obecnie dostępny :( zapraszają mnie do korzystania z oferty w przyszłości... No to kumpela mnie chyba "zabije" za narobienie takiego smaczku na Casablankę ;) Odpowiedz Link
nathd Re: dostałam e-mail 09.09.08, 18:35 Ja dalej nie mam żadnej wiadomości :( Chlip... Odpowiedz Link
boziaj Re: dostałam e-mail 09.09.08, 20:08 a mozesz napisac jaki rozmiar zamawialas i kiedy? bo ja nadal nie mam zadnego info Odpowiedz Link
polta Re: dostałam e-mail - ja też 09.09.08, 20:36 Ja także dostałam maila. Zamawiałam 32G i niestety już go nie mają :( Odpowiedz Link
idid Re: dostałam e-mail - ja też 09.09.08, 20:47 Kiedy zamawiałaś? I z której godziny mail? Ja też nadal nic... Odpowiedz Link
polta Re: dostałam e-mail - ja też 09.09.08, 20:56 5tego około 20:30-21. Maila dostałam dziś około 19. Odpowiedz Link
klaviel Re: dostałam e-mail - ja też 09.09.08, 21:00 Dziś o11.30 dostałam maila,że wysłali Dzisiaj.Zamawiałam w niedzielę rano Odpowiedz Link
nathd Re: dostałam e-mail - ja też 09.09.08, 21:19 Ja zamawiałam w piątek po 21, rozmiar 32G Casablanki plus majtki do niej i Fieste 32G. Nic na razie nie dostałam :( Odpowiedz Link
inez69 Re: dostałam e-mail - ja też 09.09.08, 21:50 Ja zamawiałam to samo co Ty, ale parę godzin później chlip chlip chlip:((( A tak czekałam chlip Odpowiedz Link
frambuesa_m a ja nic, dalej czekam.... 09.09.08, 22:10 ciekawe, czy to dobry znak? cześć zamówionych rzeczy zniknęła ze sklepu, ale cześć dalej jest... Odpowiedz Link
idid Tak sobie myślę 09.09.08, 22:38 że przygniotłyśmy sklep zamówieniami :) Pewnie mają same z Polski :D Odpowiedz Link
bell9 ja maila nie dostałam..... 10.09.08, 14:11 i czekam dalej.na wczoraj nie ściągnęli z konta.zamawiałam w piątek 32G ok.23 Odpowiedz Link
aeyola A ja maila dostałam po zamówieniu, ale..... 10.09.08, 15:10 ...do tej pory nic nie wiem, co dalej z zamówieniem. Z konta też jeszcze nie ściągnęli. Ni widu ni słychu ;-) Odpowiedz Link
joannea Re: A ja maila dostałam po zamówieniu, ale..... 10.09.08, 15:21 mialam juz troche dosc czekania, wiec wlasnie do nich zadzwonilam. Mila pani powiedziala, ze Casablanca jest "completely sold-out". Na moje pytanie, czy to oznacza, ze moje piatkowe zamowienie nie bedzie zrealizowane, powiedziala, ze przekaze sprawe departamentowi on-line, ktory - nie wiedziec czemu :))) - przezywa wlasnie prawdziwe oblezenie, i to nie tylko z Anglii!!! Z Europy!!! (ciekawe, jaki kraj miala na mysli...). I im sie troszku w zwiazku z tym nawalem sypnelo organizacyjnie - nie spodziewali sie najwyrazniej ataku Lobby ;)))) Ogolny przekaz byl taki, zebym za bardzo na ten stanik nie liczyla ;( Odpowiedz Link
joannea Nie ma casablanki!!! :( 10.09.08, 15:53 Wlasnie dostalam maila: Dear ... Thank-you for your telephone enquiry regarding the above order number. We write to inform you that due to an overwhelming demand from this offer, Casablanca 32G is now completely sold out. We are so sorry to disappoint you, and thank-you for visiting our website. With our best regards Customer Service Dept nie lubie ich... Odpowiedz Link
joannea Re: Nie ma casablanki!!! :( 10.09.08, 15:54 W wolnym tlumaczeniu: Casablanki w 32G nie ma i nie bedzie ;( Zamowienie skladalam w piatek wieczorem. Mam nadzieje, ze chociaz niektorym z Was sie udalo... Odpowiedz Link
bell9 Re: Nie ma casablanki!!! :( 10.09.08, 16:21 właśnie dostałam maila, i nie ma!!!!!!!!!!!Chyba przeliczyli siłę na zamiary czyli ilość wyprzedawanych w stosunku do chętnych.To pech! Odpowiedz Link
aeyola Re: Nie ma casablanki!!! :( 10.09.08, 19:08 Również otrzymałam maila, że Casablanki brak. No cóż, trochę zaoszczędzonych pieniędzy :-) Nie kupiłam nic teraz, to przy następnej okazji. Odpowiedz Link
nathd Re: Nie ma casablanki!!! :( 10.09.08, 19:29 Do mnie w końcu napisali, nawet 2 razy, że wszystko co zamówiłam zostało wyprzedane. Wielka szkoda, ale cieszę się, że w końcu odpisali. Trudno, będzie więcej kasy na sklep we Wrocku :) Odpowiedz Link
inez69 Re: Nie ma casablanki!!! :( 10.09.08, 19:51 niet casablanki, niet ofeli, niet majtek, 2 meile dostałam;/ Odpowiedz Link
zarin U mnie to samo. 10.09.08, 17:12 Zamówienie składałam w piątek, dzisiaj dostałam maila, że Casablanki (70DD) niet i czy w związku z tym chcę resztę zamówienia (majtki do niej jeszcze są). Czuję jednak pewną ulgę - jest to jakieś ograniczenie w wydatkach ;). Odpowiedz Link
satia2004 Re: U mnie to samo. 10.09.08, 17:21 U mnie też właśnie przyszło :( Co ciekawe nie ani biustonoszy (Casablanca, Aragon 32f) jak i majtek. Szkoda bo apetytu sobie tylko narobiłam :(I jeszcze będę jeszcze musiała czekać na zwrot kasy :( Odpowiedz Link
satia2004 Re: A ja maila dostałam po zamówieniu, ale..... 10.09.08, 16:02 joannea napisała: > Na moje pytanie, czy to > oznacza, ze moje piatkowe zamowienie nie bedzie zrealizowane, powiedziala, ze > przekaze sprawe departamentowi on-line, ktory - nie wiedziec czemu :))) - > przezywa wlasnie prawdziwe oblezenie, i to nie tylko z Anglii!!! Z Europy!!! > (ciekawe, jaki kraj miala na mysli...). I im sie troszku w zwiazku z tym nawalem > sypnelo organizacyjnie - nie spodziewali sie najwyrazniej ataku Lobby ;)))) Hihi - tak właśnie myślałam :) Wyobraźcie sobie - przychodzisz w poniedziałek spokojnie do pracy - odpalasz kompa a tam... dziesiątki zamówień z Polski! Kurcze - ja bym podejrzewała atak hakerski :D Odpowiedz Link
idid Ja maila nie mam nadal 10.09.08, 17:43 ale w sumie płakać nie będę. Zamówiłam, bo tania i za dużo wina wypiłam w nocy ;-) Odpowiedz Link
joannea Re: Ja maila nie mam nadal 10.09.08, 19:20 idid napisała: > ale w sumie płakać nie będę. Zamówiłam, bo tania i za dużo wina wypiłam w nocy > ;-) u mnie podobnie, w sumie po przemysleniu sprawy sie ciesze, bo duzo bardziej podoba mi sie wersja na ten sezon - od kiedy ja zobaczylam na Yadze, wiedzialam, ze musze miec, a przeciez ile mozna... Odpowiedz Link
temperka casablanki niet, aragona niet.. 10.09.08, 21:00 dzisiaj wiecorem przyszły maile. Odpowiedz Link
monissska Re: casablanki niet, aragona niet.. 10.09.08, 21:50 ja tez dostałam maila(przyznać się kto mi Aragona 32 F sprzątnął - a ja o nim marzyłam;( ), rzeczywiście chyba dużo zamówień mają. Majtki mają ale po co mi same majtki, więc poprosiłam o anulowanie, jeszcze pieniądze z konta nie zeszły, wiec może mi się uda. Odpowiedz Link
diuszesa Re: casablanki niet, aragona niet.. 10.09.08, 22:34 Ja też poprosiłam o anulowanie zamówienia. Z tym, że u mnie było tak, że zamawiał mąż z podanego przeze mnie linka, i nie kapnął się, że przez noc z tejże strony zniknął mi z koszyka stanik (bo wyprzedali),a zostały same majtki. Mąż po prostu kupił to co mu podałam, hehe, nagle jaki posłuszny się zrobił :-) I jeszcze mi zadzwonił do pracy, że staniczek już kupiony. Ja szczęśliwa przychodzę, otwieram mail ze sklepu,a tam same majtki! Chyba nie muszę mówić, co mój M. miał w domu ;))) W kazdym razie, napisałam o anulowanie, że zamówiłam przez pomyłkę; no bo po co mi same majtki?! Pieniedzy z karty mi nie ściągnęli, ale tez nie odpisali, czekam 3 dzień na odpowiedź... A zamawiałam w sobotę. Odpowiedz Link
klaviel Re: A ja maila dostałam po zamówieniu, ale..... 10.09.08, 21:49 Słuchajcie dziewczyny,ale to jest naprawdę śmieszna historia,że tak ich załatwiłyśmy tymi zamówieniami z Lobby.Ja się naprawdę uśmiałam kiedy przeczytałam to co Ci powiedzieli,joanneo.Pieprzyć te zamówienia,ale jak sobie wyobraam ich zdziwienie na widok tylu zamówień z Polski:D Odpowiedz Link
zarin Ciąg dalszy 10.09.08, 21:13 Zdecydowałam się zostać przy jednych majtkach, ale dostałam wiadomość, że nie mogą pobrać pieniędzy z mojej karty (debetowa mBanku, kupowałam nią wiele razy na ebayu oraz w sklepach zagranicznych i nigdy nie było problemu). Czyli chyba ogólnie nic z tego. Odpowiedz Link
ellabillie Re: Ciąg dalszy 10.09.08, 21:24 no, ja też z dużym zaciekawieniem obserwuję rozwój sytuacji. teoretycznie załapałam się na Casablancę ;) + majtki, pieniądze ściągnięte, ale maila o wysyłce ciągle nie dostałam. W dodatku czekam dalej na zamówienie z tego sklepu złożone tydzień wcześniej, też niekompletne, bo część się zbyła z magazynu, ale ze strony już nie. Tamto chyba wysłane, tu podejrzewam już pocztę, która ostatnio chyba doszła już do perfekcji w znęcaniu się psychicznym nad klientami (opóźnienia, kradzieże i in). Ciężki żywot, jednym słowem. Chyba trzeba poluzować z zakupami. Odpowiedz Link
ellabillie Re: Ciąg dalszy 10.09.08, 21:25 Aha, wydaje mi się też, że kontakt z tym sklepem jest kiepściutki, może rzeczywiście nie byli przygotowani na taką ilość zamówień, ale to w sumie minus spory jest, jeśli nie można sprawnie uzyskać informacji. Odpowiedz Link
balbina_alexandra Re: Ciąg dalszy 10.09.08, 22:56 U to ja chyba dużo szczęścia miałam, fakt kupowałam wcześnie i złapałam rozmiar 32 G. Poprosiłam ich potem w mailu o przesyłkę signed-for i dostałam nawet w poniedziałek info jaki ma tracking number... Odpowiedz Link
joannea Re: Ciąg dalszy 11.09.08, 17:45 balbina_alexandra napisała: > U to ja chyba dużo szczęścia miałam, fakt kupowałam wcześnie i złapałam rozmiar > 32 G. Poprosiłam ich potem w mailu o przesyłkę signed-for i dostałam nawet w > poniedziałek info jaki ma tracking number... > > Niedobra, masz moj stanik :) off top: Olciu, tak intuicyjnie cos mi mowi, ze my sie znamy... Jezeli dalas fote na naszej klasie ze zlotu Lobby, to na bank ;) Odpowiedz Link
balbina_alexandra Re: Ciąg dalszy 11.09.08, 22:26 No of course że to ja! I znamy się bardzo dobrze, choc boleję bardzo że ostatnio nie było okazji coby się w realnym świecie spotkać :( powinnam juz dawno jakiegoś porządnego maila napisać... jaki jest Twój @? Ten co kiedyś, onetowy? Ciekawam strasznie co u Ciebie :) Odpowiedz Link
satia2004 Niestety ciąg dalszy :( 11.09.08, 15:29 Jak już pisałam wcześniej dostałam maila, że moje zamówienie nie zostanie zrealizowane. Coż spodziewałam się. Odpisałam z pytaniem, kiedy mogę się spodziewać zwrotu pieniędzy, bo zdążyli obciążyć moją kartę kredytową. Odpisali: 'As no order has been despatched, no charge has been made to your card details. These details have now been destroyed from our secure server ' Czyli - w związku z tym, że zamówienia nie wysłali karta nie została obciążona a jej dane zostały usunięte z systemu. Kurcze - niezły burel tam muszą mieć! Płatności kartą to poważna sprawa i bardzo nie podoba mi się możliwość 'przeoczenia' obciążenia karty! Przesłałam print screena z wyciągiem transakcji - czekam co mi odpiszą. A w międzyczasie - dziewczyny, które dostały maila z informacją, że towaru nie ma - sprawdźcie swoje karty! -- 72/94 Odpowiedz Link
polta Re: Niestety ciąg dalszy :( 11.09.08, 16:19 maila dostałam, kasy nie ściągnęli, czyli wszystko prawie w porządku, tylko casablanca znów pozostaje w sferze marzeń. Tym, które nie dostały jeszcze żadnej wiadomości polecam napisane do nich maila. Mi dopiero wtedy odpisali. Odpowiedz Link
idid Re: Niestety ciąg dalszy :( 11.09.08, 18:49 Ja nie mam nadal maila ani nie mam blokady nawet, więc się nie łudzę ;) Odpowiedz Link
sanna-ho Re: Niestety ciąg dalszy :( 11.09.08, 19:08 Zamówiłam casablankę (32 FF i 32 G) w piątek wieczorem, dostałam potwierdzenie złożenia zamówienia (automatem). A wczoraj dostałam maila, że casablanki nie ma:( I że automat się nie zaktualizował w porę:((( Buuu... Odpowiedz Link
satia2004 Re: Niestety ciąg dalszy :( - update 11.09.08, 20:53 Odpowiedź na maila dostałam w ciągu godziny i to ... uwaga ... od samej właścicielki sklepu:) Napisała, że sprawą mojej płatności zajmą się 'w trybie pilnym'. O 18 dostałam maila, że nastąpiła pomyłka a moje pełne zamówienie zostało wysłane w poniedziałek i powinno dojść w ciągu 3-5 dni :) Hurrrraaaa! Dla zainteresowanych zamawiałam komplety z Casablanki i Aragona 32F ok. 1 wnocy z piątku na sobotę (taaaa... to już nienormalne ;)) więc kto zamawiał przede mną pewnie dostanie :) --- 72/94 Odpowiedz Link
monissska Re: Niestety ciąg dalszy :( - update 11.09.08, 21:14 no to teraz się zdenerwowałam, bo w piątek zamawiałam Aragona(32F)i już o 23.30 miałam potwierdzenie zamówienia w skrzynce i potwierdzenie,że dane dot, płatności zostały wysłane, a przecież napisali mi że mój Aragon 32f is completely SOLD OUT! Odpowiedz Link
satia2004 Re: Niestety ciąg dalszy :( - update 11.09.08, 22:56 Mi też napisali dziś, że jest sold out ale okazało się to pomyłką. Może u Ciebie też. Ściągneli Ci pieniądze z karty? Odpowiedz Link
monissska Re: Niestety ciąg dalszy :( - update 12.09.08, 09:27 Napisali mi,że zostały same majtki, stanik jest SOLD OUT. więc poprosiłam o anulacje całego zamówienia i w następnym mailu dostałam potwierdzenia 'cancellation' i podkreślone,że 'no charge has been made to my card', więc już się nie łudzę, że to mała pomyłka ale to trochę nie w porządku, niezły burdel tam muszą mieć. Na pocieszenie zamówiłam sobie gorset Antośkę z Brastopu i od razu pojawiła się blokada na mbankowym koncie oby pasowal:P Odpowiedz Link
balbina_alexandra Re: La Bonita: Masquerade Casablanca po 8.40funta 12.09.08, 23:30 Moje już przyszły :) dziś siostra odebrała z poczty! Specjalnie wezwałam taxi po nocy coby mnie do niej zawiozła. Wrażenia co do Casablanki napiszę w wątku maskaradkowym, tu mogę jedynie powiedzieć, że sklep działą szybko, poprosiłam ich o wysyłkę signed-for i taką dostałam na naprawdę niewielką dopłatą, jedyny zgrzyt w tym wszystkim to to, że jako adres do wysyłki podałam firmowy a wysłali na domowy... na szczęście polecona więc doszła :) Odpowiedz Link
ellabillie Re: La Bonita: Masquerade Casablanca po 8.40funta 19.09.08, 21:15 Pamiętam, że pisałyście tu o wymianie korespondencji z tym sklepem. Czy możecie podać, na jaki adres pisałyście? Ja próbowałam kontaktu przez contact us na stronie głównej i przez customer service - bez odpowiedzi od paru dni. A muszę się dowiedzieć, czy moją przesyłkę wysłali, czy ukradziona- byłaby to pierwsza z kilkunastu. Już straciłam nadzieję- zamówienie sprzed 3 tygodni nie dotarło, to sprzed 2 - po tygodniu jest ( dobrze, że tak, bo w drugim Casablanca + majtki do kompletu) Odpowiedz Link
aeyola Re: La Bonita: Masquerade Casablanca po 8.40funta 19.09.08, 21:23 Ja pisałam na adres: mailserver@freestart.plc.uk - jest to adres, z jakiego przyszło do mnie powiadomienie pierwsze, później następne i po mojej odpowiedzi i potwierdzeniu - cisza. A wysyłałam im e-maila 2 tygodnie temu, do dziś żadnej odpowiedzi, ani żadnych operacji na karcie bankowej, tudzież koncie. Dałam już sobie z nimi spokój. Odpowiedz Link
ellabillie Re: La Bonita: Masquerade Casablanca po 8.40funta 19.09.08, 21:38 dziwny sklep, zdecydowanie. Ja na szczęście dostałam Masqueradki, ale ciekawa jestem, co z poprzednim zamówieniem - pieniądze ściągnęli w końcu, nawet jeśli były niewielkie, to chciałabym wiedzieć, czy oni nawalili, czy poczta. Ale to sklep raczej dla klientów o mocnych nerwach. Szkoda, bo takich cen nie spotkałam nigdzie, oprócz może e-baya. Odpowiedz Link
evolet adres e-mail 19.09.08, 22:05 ja dostałam od nich maila z takiego adresu: sales@labonitaonline.com i to nie był mail z automatu Odpowiedz Link