ebony80 10.09.08, 15:12 mam pewien klopot nie mam dostepu do tego nowego forum :-( nad czym mocno ubolewam :-/ co musze zrobic poza wyslaniem prosby - ktora juz wyslalam - eby moc pisac posty na tym nowym forum? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
charm Re: forum kupie/sprzedam - pytanie 10.09.08, 15:29 > co musze zrobic poza wyslaniem prosby - ktora juz wyslalam - eby moc > pisac posty na tym nowym forum? Dać się poznać - być aktywną forumką, pisać posty, itp. Odpowiedz Link
ebony80 Re: forum kupie/sprzedam - pytanie 10.09.08, 15:31 no to czekam :-> tylko że ze mnie straszny niecierpliwiec :-) ale nic to czekac to czekam Odpowiedz Link
turzyca Re: forum kupie/sprzedam - pytanie 10.09.08, 18:06 Nie czekaj tylko sie udzielaj. :) Np napisz recenzje tych stanikow, ktore juz masz. Albo opisz swoje sklepy w okolicy (moze przy okazji znajdziesz jakis z przydatnym dla Ciebie asortymentem). Limity ilosci postow dla forum sprzedazowego sa bardzo niskie, ale sa - to dlatego ze byl coraz wiecej osob (i skarg na nie), ktore lobby wykorzystywaly do robienia interesow, nie wnoszac nic w zycie forum. A handel w obrebie lobby ma byc pomoca dla lobbystek, a nie zrodlem dochodu dla kazdego chetnego. Odpowiedz Link
madeleine.eve Re: ja też mam pytanie 10.09.08, 15:49 Jest jakiś temat, w którym wpisujemy prośby o dostęp, czy mail? Głupie pytanie, ale nadal ciężko mi się tu odnaleźć. Odpowiedz Link
sylwia-osama Re: ja też mam pytanie 10.09.08, 17:53 Jak chcesz napisac posta to wychodzi info, że nie masz dostepu i tam możesz kliknąć wyślij prośbę o dostęp, czy poproś o dostep, coś takiego :) W każdym razie spróbuj napisac posta to na peqno będziesz wiedzieć gdzie kliknąć ;) Odpowiedz Link
madeleine.eve Re: ja też mam pytanie 10.09.08, 18:06 Tak nie próbowałam, dzięki bardzo :) Odpowiedz Link