yo_anka Podbijam Pytanie o SIENNE MINT 16.11.08, 12:29 Bo nie dostałm odpowiedzi Pytanie o SIENNE MINT zieloną lub czerwona będzie może jeszcze u ciebie coś z wąskiego rozmiaru z końca "literówki"? 28K lub 30JJ/K lub 32J/JJ? Odpowiedz Link
madziaost Re: Podbijam Pytanie o SIENNE MINT 16.11.08, 12:41 odpisałam mailowo. jutro w sklepie sprawdzę stan. oczywiście w grę wchodzi tylko kolor black/aqua lub black/ruby. jeśli mój mail nie dotarł, jutro odpiszę na forum. pozdrawiam magda Odpowiedz Link
egrunia Re: zapraszam wrocławianki 21.11.08, 11:32 Pani Magdo chciałabym jeszcze raz podziękować za uprzejmość i bardzo miła obsługę.Pozdrawiam! Odpowiedz Link
madziaost Re: zapraszam wrocławianki 21.11.08, 12:30 :)))) zapraszam częściej:) męża też:) pozdrawiam magda Odpowiedz Link
nathd Czy są już dostawy... 21.11.08, 12:40 Byłam w Milli 2-3 tygodnie temu, Pani Magda mówiła, że powinny być po tym czasie jakieś nowe dostawy nowych producentów. Czy już się pojawiły? Jeśli tak to jakie? Odpowiedz Link
ciemnogrodzianka Re: Czy są już dostawy... 21.11.08, 14:12 Czy jest juz moze Curvy Kate (32G a moze nawet 30H)? A tango plunge w jakims innym kolorze niz bialy (32G)? Odpowiedz Link
madziaost Re: Czy są już dostawy... 22.11.08, 09:49 witam od tego czasu pojawiły się staniczki Evelyn. małe miseczki, za to ciekawe rozwiązanie do sukni bez pleców: obwód skrzyżowany nisko na plecach i zapinany z przodu oraz inne do dekoltów. niestety obecnie jestem z dzieckiem w szpitalu, mam ograniczony dostęp do internetu oraz do tego, co mamy obecnie na stanie w sklepie. proszę więc o telefony z pytaniami bezpośrednio do salonu 071-33-44-701 w godzinach otwarcia. pozdrawiam magda Odpowiedz Link
jaagna Re: zapraszam wrocławianki 21.11.08, 16:49 Dziekuję za dzisiejsze miłe zakupy! :-) - wszystkim Paniom, z którymi długo rozmawiałam. Ależ macie cierpliwość do klientek... To ja kupiłam za dużą miseczkowo Cassie ;-))) Jeszcze do Was wrócę! ta Sienna Ruby chodzi mi wciąż po głowie... Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
nathd Re: zapraszam wrocławianki 22.11.08, 13:44 Bardzo dziękuję za kolejną wyrozumiałą współpracę :) A szczególnie tej niższej pani w ciemnych włosach :D (Ta gaduła z koleżanką i jej mamą, to ja). Naprawdę bardzo gorąco polecam wszystkim sklep!!! Odpowiedz Link
pani_ka_77 Re: zapraszam wrocławianki 23.11.08, 20:55 Ja trochę z innej beczki - gdzie w pobliżu salonu można zaparkować samochód? Bo na Ruskiej raczej nie da rady, tym bardziej ok. godz. 17... Odpowiedz Link
kokainistka Re: zapraszam wrocławianki 23.11.08, 21:15 kolo(pod?) heliosem jest parking podziemny, od sw. antoniego. to chyba najblizej, zdaje sie platny (ja nie zmotoryzowana, wiec nie wiem napewno). Odpowiedz Link
jaagna Re: zapraszam wrocławianki 23.11.08, 21:44 Mozesz zostawić samochód na płatnym parkingu w pobliżu Milli: jest pomiędzy Ruską a Mikołaja. Odpowiedz Link
wensday Re: zapraszam wrocławianki 24.11.08, 00:07 Jest parking płatny między Sw. Mikoła a Ruską, ale ilekroć usiłuję tam zaparkować to jest cały zapchany. Zazwyczaj staram się znaleźć miejsce na Włodkowica, ulica jest długa, więc na mój mały samochodzik zawsze coś się znajdzie. Co do podziemnych, to jest ten pod heliosem, ale osobiście go bardzo nie lubie, dlatego parkuje na podziemnym pod Sofitelem na Św.Mikołaja (wjazd od Rzeźniczej), to co prawda kawałeczek do przejścia, ale i tak bliżej niż np z Podwala :) Odpowiedz Link
nomina Re: zapraszam wrocławianki 24.11.08, 18:56 O Włodkowica zapomnij, tam przeniesiony jest Oriflame - nikt nie może znaleźć wolnego miejsca. Odpowiedz Link
babazgaga Re: zapraszam wrocławianki 24.11.08, 20:34 Huhu, parking pod Sofitelem to najdroższy chyba parking we Wrocławiu:) Ja parkuję właśnie między Ruską a Mikolaja, i nie miałam jeszcze nigdy problemów z miejscem, ale może to mojego szczęścia i dobrego timingu;) Za to na Włodkowica zawsze trafia mnie szlag nagły a jasny Odpowiedz Link
wensday Re: zapraszam wrocławianki 25.11.08, 09:50 Parking pod Sofitelem i pod Heliosem mają takie same ceny - ale potwierdzam oba są drogie :) dlatego parkuje tam jak musze szybko coś konkretnego w okolicach rynku/ruskiej załatwić :) Mi się ostatnio na Włodkowica miejsca trafiają i to o dziwo nawet wieczorową porą :) Odpowiedz Link
pani_ka_77 Re: zapraszam wrocławianki 25.11.08, 11:15 Oj, widzę, że będę miała problem. A nie wiecie, czy można autem wjechać w podwórko "akademii ruchu"? Kiedyś, dawno temu tam wjechałam, ale dawno nie byłam w tamtych okolicach samochodem i nie wiem czy przypadkiem nie postawili tam jakiegoś zakazu... I drugie pytanie - czy na tym parkingu między Ruską a Mikołaja jest zapchane ok. południa w dzień powszedni? Bo może mi się uda wyrwać do Milli własnie w tych godzinach. Dzięki :) Odpowiedz Link
wensday Re: zapraszam wrocławianki 26.11.08, 12:23 Na podwórko akademii ruchu można wjechać (przynajmniej jak ja idę wieczorem na zajęcia to nie ma żadnych pachołków, więc w ciągu dnia chyba też), ale chyba sporo osób zna to miejsce, bo jeszcze nigdy nie trafiłam na wolne miejsce. A na parkingu między Ruską a Mikołaja spróbuj. Myśle, że w ciągu dnia powinny być miejsca. Ja zazwyczaj jestem tam 14-17. Odpowiedz Link
nathd Re: zapraszam wrocławianki 26.11.08, 20:45 Po raz kolejny jestem zachwycona obsługą sklepu:) Kolejną koleżankę ostanikowałam (czas na jej babcię ;p) :) Jeszcze raz bardzo dziękuję obsłudze za pomoc!!! Wasza stała gaduła :) Odpowiedz Link
pieczyste Re: zapraszam wrocławianki 28.11.08, 18:07 Wykorzystując wątek sklepu, chciałam podziękować przemiłej pani ekspedientce, która dzis ostanikowała porządnie moją siostrę. To nie było łatwe zadanie, bo prowałam siostrze już od pół roku wytłumaczyć, że stanik 75C z Triumpha nie jest najlepszy na jej 74 pod biustem. Cóż, nie ma to jak fachowa siła;) Odpowiedz Link
izapi madziaost!-PILNE!!!!! 02.12.08, 09:20 Madziu, napisałam ci wiadomość na priva! Sprawdź proszę:) Odpowiedz Link
madziaost Re: madziaost!-PILNE!!!!! 02.12.08, 11:10 witam właśnie przeczytałam. do sklepu zapraszam, mimo iż mnie tam nie ma (nadal jestem z dzieckiem w szpitalu). Odpowiedz Link
sbarazzina Re: madziaost!-PILNE!!!!! 03.12.08, 00:12 Madzia, mam nadzieję, że Twoje dziecko szybko wyzdrowieje. Będę w ten piątek w Milli i tak się bardzo z tego powodu cieszę:) Jeszcze raz wszystkiego dobrego. Odpowiedz Link
madziaost nowości w Milli 03.12.08, 15:31 dziękuję za zyczenia zdrowia dla córeczki:) zapraszam na nowości: - bieliznę nocną firmy Welle - Fauve model India w kolorze czerwonym oraz uzupełnienia rozmiarów w dostępnych wcześniej modelach. niedługo model Eleanor firmy Freya w kolorze białym. pozdrawiam magda Odpowiedz Link
ciemnogrodzianka Re: nowości w Milli 03.12.08, 19:40 A jest jakieś tango plunge w kolorze innym niz biały w rozmiarze 32G? Czy można się spodziewać czegoś z zimowej kolekcji maskaradek: Ola, niebiesko czarna Coquette czy fioletowa Emerald? W katalogu bravissimo bardzo mi się spodobały. Odpowiedz Link
madziaost Re: nowości w Milli 04.12.08, 08:27 odnośnie maskaradek: - ola i emerald w tym właśnie kolorze zostały uszyte tylko na wyłączność dla bravissimo. może i my będziemy mieć kiedyś taką siłę przebicia:)) - coquette była kontraktowana juz dawno, ja jej niestety nie będę miała:( - plunge będą:) i curvy kate też już bardzo, bardzo niedługo:) Odpowiedz Link
ciemnogrodzianka Re: nowości w Milli 05.12.08, 19:03 To czekam z niecierpliwością na Curvy Kate i plunge Odpowiedz Link
nathd Re: nowości w Milli 09.12.08, 10:21 Niedługo będzie Kasia??? Czy można się jej spodziewać przed świętami? Odpowiedz Link
madziaost curvy kate 09.12.08, 20:05 już jest:) emily kremowa i czarna oraz kremowa portia. Odpowiedz Link
marciasek informacja - dezinformacja - ??? 06.12.08, 17:12 Najpierw tytułem wprowadzenia: Kupiłam niedawno eleanor 32h. Od forumki, nie w Milli. Niestety za duży. Mam obdarzoną dużym biustem siostrzenice we Wrocławiu, no to pomyślałam sobie, że może się dla niej nada. Wysłałam ja do Milli w celu przymierzenia _dokładnie tego rozmiaru_ w tym modelu, a przy okazji oględzin ogólnych asortymentu i ew. zakupów, z rekomendacja, że sklep jest ponoć doskonały. Tak nam było najprościej, bo mieszkam 300 km na wschód od Wrocławia i spotkamy sie dopiero na święta. Wizyta się odbyła. Dziewczyna nie dostała w ogóle do przymierzenia rozmiaru 32H "bo będzie o 3 (słownie: trzy) rozmiary za duży w miskach". Zamiast tego dopasowano jej 34G. Ponoć leży idealnie... Szanowne Panie, nie mam dużego doświadczenia w profesjonalnym bra-fittingu, ale nawet ja wiem, że pomiędzy 34G a 32H nie ma różnicy trzech rozmiarów w miskach. Co więcej, 32H na obwód 80/106 powinien miseczkami pasować równie dobrze jak 34G, jedyna różnica w ciaśniejszym obwodzie, co w przypadku rozciągliwego modelu, jakim jest Eleanor, nie ma większego znaczenia - najwyżej może leżeć lepiej. Bardzo proszę o wyjaśnienie, czy zaszła pomyłka, czy model Eleanor jest pod względem rozmiarówki jakiś wyjątkowy? Cóż, przyjadę na święta do Wrocławia i naocznie (oraz nabiustnie) sprawdzimy tę różnice trzech rozmiarów w miskach pomiędzy 34G a 32H... A Panie w Milli pozdrawiam. Siostrzenica zachwycona poziomem, kulturą i profesjonalizmem obsługi. Tylko o co chodziło z tym rozmiarem - ??? Odpowiedz Link
patrice7 Re: informacja - dezinformacja - ??? 06.12.08, 21:31 Czy moze ktos mi napisac jak ksztaltuja sie ceny? oczywiscie mniej wiecej? Odpowiedz Link
madziaost do patrice7 07.12.08, 21:19 witam. bardzo cięzko odpowiedzieć na to pytanie. jeśli to Pani nie zrobi kłopotu, proszę o telefon do salonu (nr 071- 33-44-701) i zapytanie o cenę konkretnego modelu, którym jest Pani zainteresowana. pozdrawiam magda Odpowiedz Link
madziaost do marciasek 07.12.08, 21:09 witam. niestety przez ponad dwa tygodnie nie było mnie w salonie (byłam w szpitalu z dzieckiem), ale od wtorku powinnam już wrócic do pracy i postaram się wyjasnić z pracownicami tę sprawę. chciałabym tylko wyjaśnić (nie znając dokładnie sprawy), że nawet staniki w tym samym modelu, a różych rozmiarach mogą się różnie "rozciągać" oraz że pomna wątku forumowiczki o tym, że dobrałyśmy jej za ciasny stanik, kazałam pod moją nieobecność po 10 razy pytać klientki, czy stanik nie jest za ciasny i raczej asekuracyjnie zawyżyć obwód, niż zaniżyć za bardzo. pozdrawiam i oczekuję na spotkanie w salonie magda Odpowiedz Link
madziaost Re: do marciasek 07.12.08, 21:13 oj, chyba szwankuje u mnie czytanie ze zrozumieniem... chodziło o wypowiedź pracownicy, że między 32h a 34g jest różnica trzech rozmiarów? mam nadzieję, że to jakaś pomyłka lub przejęzyczenie (czasami operujemy skrótami). mam też nadzieję, że ten stanik naprawdę pasuje idealnie i chyba to jest najważniejsze. jeszcze raz serdecznie pozdrawiam magda Odpowiedz Link
marciasek Re: do marciasek 10.12.08, 16:30 Czy stanik pasuje to się okaże pewnie w okolicy świat dopiero, ale mam nadzieję, że tak :) Z pewnością zaszła pomyłka. Dziękuję za odpowiedź, bo mi ta różnica trzech rozmiarów zupełnie zaburzała kształtujące się dopiero pojęcie na temat właściwego dopasowania i rozmiarówki. Czy przy okazji mogę poprosić o zamieszczenie tu, na forum, informacji na temat godzin otwarcia sklepu w wigilię i okres międzyświąteczny? Z przyjemnością wybrałabym się do Państwa na jakieś zakupy, ale we Wrocławiu będę dopiero w okolicy świąt i wiedza taka była by mi bardzo pomocna w zaplanowaniu wizyty. Pozdrawiam Odpowiedz Link
ciemnogrodzianka Re: do marciasek 08.12.08, 06:17 Ja bym wolała dostać nawet ciasnawy obwód (na dłużej będzie, a poza tym zawsze można przedłużkę na początek) niż za luźny Odpowiedz Link
madziaost Re: do marciasek 09.12.08, 20:55 chodzi o tango w innych kolorach? jeszcze nie:( Odpowiedz Link
brooklyn_girl Re: zapraszam wrocławianki 07.12.08, 22:29 Byłam wczoraj! (choć pisałam już na forum małobiuściastych, powtórzę się :) Super, fachowa i profesjonalna obsługa! Jestem bardzo zadowolona z zakupów, zwłaszcza z pomocy przemiłej Pani w doborze "nowego" rozmiaru... Nigdy wcześniej nie wyszłam aż tak zadowolona z żadnego sklepu :) Dziękuję Pani Magdo, za to, że wpadła Pani na pomysł otworzenia takiego wspaniałego sklepu we Wrocławiu :) Obiecuję, że ponownie pojawię się w styczniu! ;) Odpowiedz Link
sbarazzina Re: zapraszam wrocławianki 09.12.08, 22:47 Byłam w ostatni weekend w Pl i znowu odwiedziłam Mille. I to 2 razy :))) Byłam w piątek i przymierzyłam chyba wszystko w moim rozmiarze i w okolicach co było w sklepie. Trwało to ok 2h, ale nie zdążyłam nic kupić. Dlatego wróciłam w poniedziałek i znowu przymierzałam kolejną godzinę kolejne modele. Panie ekspedientki przemiłe, niesamowicie cierpliwe, o ogromnej wiedzy stanikowej. Bardzo dziękuję za profesjonalny bra-fitting na najwyższym poziomie. I szczególnie za pomoc w założeniu kilkudziesięciu staników i 3 gorsetów :) Kupiłam oliwkową Eleanorkę wraz z dołem. Przepiękna jest, nie mogłam się dzisiaj napatrzeć. Leży pięknie :))) Dziękuję P.S. Kawa lepsza niż w niejednej wrocławskiej kawiarni... Odpowiedz Link
chestnut_lynx Do pani Magdy 10.12.08, 00:18 Pani Magdo, czy uchowała się może jeszcze Panache Sienna w rozmiarze 65G, czy już się rozeszła? Odpowiedz Link
madziaost "cukierkowa" promocja i bony upominkowe 10.12.08, 20:53 witam:) serdecznie dziękuję za miłe opinie i mam przyjemność poinformować o: - "cukierkowej" promocji na tango II balkonetkę i plunge oraz majteczki w kolorze candy:) - następnej dostawie najnowszych strojów kapielowych na sezon wiosna/lato 2009 - wprowadzeniu bonów upominkowych o dowolnej wartości na nazwisko lub na okaziciela (panowie mogą się wykazać) :) przypominam także o curvy kate, od dziś w regularnej sprzedaży:) jednocześnie chciałabym poprosić panie o rozmiarze 28(60)GG/H o małą przysługę:) dostałam dziś do testowania staniki Dalii w takim właśnie rozmiarze i chciałabym przetestować je na żywym organizmie:) gdyby któraś z pań była u mnie na zakupach (lub kawce:)), bardzo proszę o przymierzenie ich. z mojej obserwacji: obwody b.ścisłe, jednak nie do końca potrafię sobie wyobrazić komfort noszenia (fiszbiny wysoko zabudowane pod pachą i na mostku). pozdrawiam magda Odpowiedz Link
marciasek Godziny otwarcia: wigilia i okres międzyświąteczny 11.12.08, 02:59 Uprzejmie proszę o podanie informacji czy - a jeżeli tak, to w jakich godzinach - sklep będzie czynny w wigilię i między świętami. Odpowiedz Link
madziaost godziny otwarcia w okresie światecznym 19.12.08, 21:00 sobota (20.12) 10-14 pn-wt 10-18 środa (24.12) 10-14 sobota (27.12) 10-14 sylwester 10-14 zapraszam:) Odpowiedz Link
ciemnogrodzianka pytanie 21.12.08, 12:15 Doszły jakieś plunge (w kolorze innym niż biały)? Odpowiedz Link
fairy-of-the-lake Akcent patriotyczny 28.12.08, 11:01 A czy możemy liczyć na to, że kiedyś przymieżymy sobie w naszym ulubionym sklepie stacjonarnym jakieś biustonosze Mileny? Odpowiedz Link
fairy-of-the-lake Re: Akcent patriotyczny 28.12.08, 11:48 Złapałam się za głowę widząc mój błąd ortograficzny. Zawsze najpierw wysyłam, a potem czytam, to co wysłałam. Nie mam nic na swoje usprawiedliwienie. :( Odpowiedz Link
madziaost adres mailowy 12.01.09, 16:05 witam:) w związku z obecnymi problemami z pocztą gazetową oraz jej wcześniejszymi "dziwnymi" zachowaniami, proszę o kierowanie korespondencji do mnie na adres madziaost(małpa)gmail.com właśnie "dokopałam" się do wiadomości sprzed miesiąca... za to spamu do wyboru, do koloru... pozdrawiam magda Odpowiedz Link
ma.malina Stroje kąpielowe 13.01.09, 11:09 Witam Mam chrapkę na strój kapielowy z nowej kolekcji Frey - pani Magdo - będą ? Odpowiedz Link
madziaost Re: Stroje kąpielowe 13.01.09, 11:23 witam mamy już model vodkatini w kolorze brązowym, jeszcze w styczniu ma być dostępny bamboo island (storm) czarny w kolorowe kwiaty, w lutym vodka chaser szary w białe grochy, w marcu castaway beach (sorbet) zółto-zielonym. są już dostępne sukienki plażowe w kolorach białym i brazowym oraz czarne parea z muszelkami. pozdrawiam i zapraszam magda Odpowiedz Link
metia Curvy Kate Thrill me (kolekcja wiosenna?)... 13.01.09, 23:28 ...będzie może? W zasadzie wszystko jedno która - obie mi się marzą :) Odpowiedz Link
madziaost Re: Curvy Kate Thrill me (kolekcja wiosenna?)... 15.01.09, 16:35 witam:) będzie:) tylko nie wiem jeszcze dokładnie kiedy. Odpowiedz Link
metia Re: Curvy Kate Thrill me (kolekcja wiosenna?)... 15.01.09, 16:59 Wspaniale. To będę (nie)spokojnie czekać :) Odpowiedz Link
madziaost Re: Shanghai 15.01.09, 16:36 witam:) oczywiście, że będzie. spodziewamy się nowych maskaradek w drugiej połowie lutego. Odpowiedz Link
magduska.k Re: zapraszam wrocławianki 18.01.09, 23:08 Witam!! I ja mam coś do dodania na temat cudownych dziewczyn z Milli *) Nie jestem z Wrocławia i na razie nie bardzo mogę się ruszyć z domu (przez Takiego Jednego Małego Ssaka;) a dość mam już zakupów przez internet - ciągłego czekania, wymiany... Do Milli wysłałam więc Mojego Lubego :* Modliłam się, aby była możliwośc kupienia 3 biustonoszy (mój rozmiar, mniejszy i większy), przymierzenia ich w domu, tak aby docelowo został jeden. Czy była możliwośc? I to jaka!! Miałam prawdziwą telekonferencję z przemiłą Panią Agatą, która wypytała, doradziła i pomogła. W rezultacie mąż wrócił z naręczem przepięknych biustonoszy, w różnych rozmiarach i fasonach. Teraz przymierzam, wybieram, podziwiam... Ach i och! Dziewczyny jesteście kochane!! Nie mogę się już doczekać, kiedy będę mogła Was odwiedzić osobiście. Na razie, w poniedziałek podsyłam męża ;) Dziekuję i pozdrawiam :* Odpowiedz Link
ankakaszanka Re: zapraszam wrocławianki 20.01.09, 19:24 To ja się też ujawnię, bo zazwyczaj tylko czytam. Byłam w Milli tydzień temu w poniedziałek. Było super, byłam już wstępnie nastawiona na mój nowy rozmiar stanika, bo dziewczyny z forum poleciły mi coś w okolicach 60-65E, więc nie przeżyłam zbytniego szoku, a to mój pierwszy dobry stanik. Wyszłam z Curvy Kate Portia Ivory 30E. Przymierzyłam chyba ze dwadzieścia i pani, która się mną zajmowała pokazała wszystko, jak zakładać, jak wygarniać itp! Fajnie! Z tej okazji kupiłam jeszcze majteczki do kompletu i spłukałam się doszczętnie na ten miesiąc (studencki budżet). Ale niedługo przyprowadzę mamę, siostrę i koleżankę do ostanikowania. :-) I pewnie sama też coś wtedy poprzymierzam... Może się na coś skuszę, chociaż się trochę boje teraz kupować, bo a nuż wyrosnę z okazji tej sławnej migracji. :-D Zobaczymy! Pozdrowienia z Wrocka! I do zobaczenia wkrótce! :-) Odpowiedz Link
magdalenkau Pytanie do Pani Magdy 20.01.09, 13:03 Czy będą w sprzedazy w Milli staniki Mileny? Będę wdzięczna za odpowiedź :) Odpowiedz Link
madziaost Re: Pytanie do Pani Magdy 20.01.09, 15:17 Witam, nie przewiduję staników Mileny w naszym asortymencie. Pozdrawiam Magda Odpowiedz Link
madziaost obniżamy ceny na jesienne maskaradki:) 21.01.09, 15:41 witam:) obniżyliśmy ceny na jesienną kolekcję masquerade: - antoinette biustonosz 99zł - antoinette szorty 39zł - polka w kolorze steel/pink 99zł - polka w kolorze choc/ivory 169zł - aragon biustonosz w kolorze pudrowego różu 99zł - aragon biustonosz w kolorze turkusowym 169zł zapraszam magda Odpowiedz Link
fairy-of-the-lake A nowe maskaradki kiedy będą? 26.01.09, 19:59 Bo już nie mogę się doczekać. :) Odpowiedz Link
madziaost Re: A nowe maskaradki kiedy będą? 26.01.09, 21:00 my też się nie możemy doczekać:) według informacji od dystrybutora maja być w lutym. jeśli się tylko pojawią z przyjemnością o tym powiadomię:) pozdrawiam magda Odpowiedz Link
madziaost Lilly i Ariza z wiosennej kolekcji 27.01.09, 19:57 Lilly i Ariza z wiosennej kolekcji Panache już w Milli. także czarne inferno i inne modele. pozdrawiam i zapraszam magda Odpowiedz Link
nathd Czy jest Pour Moi - model Provence lub St Tropez? 27.01.09, 20:30 Czy jest Pour Moi - model Provence lub St Tropez? A jeśli nie, to czy będą? Odpowiedz Link
madziaost Re: Czy jest Pour Moi - model Provence lub St Tro 27.01.09, 21:40 witam, niestety nie, ale być może w przyszłości. pozdrawiam magda Odpowiedz Link
martyna1013 Re: zapraszam wrocławianki 29.01.09, 20:17 Witam serdecznie, już dość długo nie zaglądałam na to forum i niesamowita niespodzianka dla mnie ,że jest sklep we Wrocławiu. Oczywiście w najbliższym czasie się do was wybieram -mam nadzieję,ze trafię coś fajnego. Czy macie jakiś wybór strojów kąpielowych 2 częściowych na rozmiar 60FF bo w tym rozmiarze kupowałam biustonosz z freya. Jak mi się uda to wybieram się was odwiedzić po niedzieli jak będę we Wrocławiu. pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
madziaost Re: zapraszam wrocławianki 29.01.09, 21:36 witam:) mamy stroje dwuczęściowe freya vodkatini i fantasie crete. reszta ( czyli panache i inne stroje freya i fantasie)ma być dostępna w ciągu najbliższych tygodni. zapraszam magda Odpowiedz Link
martyna1013 Re: zapraszam wrocławianki 29.01.09, 22:40 Dzięki wpadnę na małe zakupy, pozdrawiam Odpowiedz Link