inca-nta 22.10.08, 15:23 Dawna Gorseteria obecnie "Wolbar butik" wprowadziła nowe kolekcje Panache i Masquarade z obwodami 65 do miseczki G. Prócz tego proponujemy balkonetki z Conturella i większe rozmiary biustonoszy firmy Corin. Zapraszamy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inca-nta Re: dlaczego tylko do G? 22.10.08, 21:34 Czekamy jeszcze na większe rozmiary, ale na razie nie doszły.Poinformujemy jak tylko dotrą do sklepu:) Odpowiedz Link
zazaz3 Re: CZELADŹ! Nowe kolekcje Panache w sklepie 22.10.08, 21:01 Lecę mierzyć!Dzięki! Odpowiedz Link
pinupgirl_dg Re: CZELADŹ! Nowe kolekcje Panache w sklepie 22.10.08, 22:03 Super! A można prosić o konkretniejsze namiary (nie znam Czeladzi)? Odpowiedz Link
inca-nta Re: CZELADŹ! Nowe kolekcje Panache w sklepie 22.10.08, 22:13 To Centrum Handlowe M1 na trasie Czestochowa-Katowice. Sklep mieści się po prawej stronie na drodze do Media-Markt. Odpowiedz Link
vesper_lynd :DDD 22.10.08, 22:15 A ja myślałam że ta CZELADŹ to taki wykrzyknik do nas... w sensie wołacz "Czeladź! do zakupów marsz!" ;) choć poprawnie pewnie by było "O, czeladzi!" Odpowiedz Link
inca-nta Re: :DDD 23.10.08, 21:31 vesper_lynd napisała: > A ja myślałam że ta CZELADŹ to taki wykrzyknik do nas... w sensie wołacz "Czela > dź! do zakupów marsz!" ;) choć poprawnie pewnie by było "O, czeladzi!" :DDD Odpowiedz Link
alex_k Re: CZELADŹ! Nowe kolekcje Panache w sklepie 22.10.08, 23:05 Informuję, ze radosną wieść posłałam właśnie SMS-em z Olsztyna do Wojkowic i Rogoźnika. Wiadomość została przyjęta entuzjastycznie :-) Odpowiedz Link
pinupgirl_dg Re: CZELADŹ! Nowe kolekcje Panache w sklepie 22.10.08, 23:18 W Dąbrowie Górniczej została przyjęta równie entuzjastycznie :D. Teraz już trafię :) Odpowiedz Link
inca-nta Re: CZELADŹ! Nowe kolekcje Panache w sklepie 23.10.08, 21:38 alex_k napisała: > Informuję, ze radosną wieść posłałam właśnie SMS-em z Olsztyna do > Wojkowic i Rogoźnika. Wiadomość została przyjęta entuzjastycznie :- ) Dziekujemy.Piszcie jakie modele się Wam najbardziej podobają to sprowadzimy.Niektóre marki są nadal niedostępne w Polsce /zazwyczaj cena jest nie do przyjecia/, ale jesli się uprzecie to i tak je upolujemy. Odpowiedz Link
leli1 Re: CZELADŹ! Nowe kolekcje Panache w sklepie 24.10.08, 21:57 mam nadzieje ze nastepnym razem bede mogla liczyc na wiekszy wybór w moim rozmiarze niz tylko Corin i Felina które dzis przymierzalam. Felina to droga marka, mam wrazenie ze np. Freya spokojnie moglaby byc w takij samej cenie lub taniej. Coz, pozostaje miec nadzieje ze skoro ktos tu zaglada to wie jakie sa nasze "pobozne zyczenia" :) Odpowiedz Link
inca-nta Re: CZELADŹ! Nowe kolekcje Panache w sklepie 27.10.08, 19:03 leli1 napisała: > mam nadzieje ze nastepnym razem bede mogla liczyc na wiekszy wybór w moim rozmi > arze niz tylko Corin i Felina które dzis przymierzalam. > Felina to droga marka, mam wrazenie ze np. Freya spokojnie moglaby byc w takij > samej cenie lub taniej. > Coz, pozostaje miec nadzieje ze skoro ktos tu zaglada to wie jakie sa nasze "po > bozne zyczenia" :) Będziemy Was informowac o nowych dostawach brytyjczyków:) Odpowiedz Link