dadaczka Bardzo polecam:Twist Front Jersey Dress 18.11.10, 15:53 mała czarna na różne okazje. Dobry materiał, fajne krój, dobry stosunek ceny do jakości. Obfociłam, jak będę miała chwilkę, wrzucę do galerii. Odpowiedz Link
anna-pia Double Breasted Jacket by Bravissimo (BL86) 19.11.10, 10:13 www.bravissimo.com/products/clothing/coats-and-jackets/bravissimo/bl86-details.aspx?ck=c9pI30DRsJs%3d Kupiłam rozmiar 14SC, jak zwykle. Standardowy rozmiar stanika 32GG, IMO 32H powinno się dopiąć, na większy biust nie polecam. IMO to 14 z tendencją do 16, nie posiadam talii, wręcz przeciwnie ;) i nie ma żadnych luzów, osobie szczupłej w pasie poleciłabym rozmiar mniej niż zwykle. Noszę jako żakiet, można i jako kurtkę, cieplutkie toto (zawiera wełnę). Jedna uwaga: raczej dla osób o węższych ramionach, ja mam wąskie i na mnie leży świetnie (większość żakietów w rozmiarze 14 czy 44 ma na mnie zdecydowanie za szerokie ramiona). Odpowiedz Link
emalia1231 offtop- zakupy 22.11.10, 09:51 mam pytanko bardzo spiesze sie z zakupem stroju kapielowego ale mam problem z karta a raczej numerem issue number i verification no. który to który?? pomocy:))) Odpowiedz Link
daisy0811 Re: offtop- zakupy 22.11.10, 14:36 U mnie na karcie Visa to są te trzy cyferki z tyłu karty na pasku na którym jest podpis posiadacza. Odpowiedz Link
emalia1231 Re: offtop- zakupy 22.11.10, 19:36 tak tylko jak nazywaja sie te trzy cyferki issue nr? gdzie w takim razie znajde numerek verification no. Bez jednego z nich nie chce przejsc;/ Odpowiedz Link
daisy0811 Re: offtop- zakupy 22.11.10, 20:31 Te trzy cyfry to verification number jesli chodzi o kartę Visa, Issue number to jest pole tylko dla kart innych. Odpowiedz Link
ptasia Re: offtop- zakupy 22.11.10, 21:02 issue no nie jest konieczny, zostawiam to puste. Verification no czyli CV2 jest konieczny. Płacę zawsze tam eKartą, za każdym razem przy 1szym podejściu odrzuca transakcję, przy 2 lub 3-cim jest ok (i ściągana jest 1 kwota). Odpowiedz Link
zazulla Striped Cotton Dress (BL73) 24.11.10, 23:32 Już kiedyś pokazywałam ten blog i piżamę oraz sukienkę Bravissimo. frocksandfroufrou.com/2010/11/chevron/ Odpowiedz Link
nientepaura kiedy przeceny? 13.12.10, 17:20 czy dobrze myślę, że po świętach/nowym roku (opcjonalnie) szykują się przeceny? nawet 20% rabat to za mało, a ostrzę zęby na jedną kieckę;) Odpowiedz Link
yaga7 Luxe Lace Bandeau Dress IX12 24.12.10, 07:22 Na stronie przeważają opinie, że trzeba wziąć rozmiar większą. I faktycznie, w standardowym 12SC się nie dopięłam wcale, ale 14SC okazała się być strzałem w dziesiątkę. Jak zwykle w bravissimowych sukienkach talię mam nie w talii sukienki, ale w tym przypadku nie przeszkadza to aż tak bardzo, bo talia nie jest tak bardzo wydzielona. Mogłabym się przyczepić jedynie do kształtu biustu z profilu, bo fiszbiny dają trochę dziwny kształt, ale z drugiej strony nie jest to aż tak bardzo widoczne moim zdaniem. Nie myślałam wcześniej, że mi będzie dobrze w takim kolorze, ale Luby stwierdził, że wygląda bomba i zostaje ;) Sukienka jest bardzo delikatnie rozszerzana i taki krój mnie osobiście bardzo odpowiada. Można nosić bez ramiączek, ale ramiączka są ładne i ozdobne, więc podejrzewam, że i tak będę ją nosić z ramiączkami. Polecam. Odpowiedz Link
irenka65f Re: Luxe Lace Bandeau Dress IX12 12.01.11, 21:35 No to się zamartwiłam. Balerinkę czarną (z ubiegłego roku) mam 10C. Trochę mi się przytyło i dzięki temu lepiej przylega w talii, ale za to jest ciut przymała w biuście, co nie przeszkodziło mi włożyć ją na bal sylwestrowy i udawać, że te leciutkie buły są zamierzone i seksi. W tej sytuacji zamówiłam Luxe Lace Bandeau Dress IX12 w rozmiarach 10C i 10RC do porównania. Myślałam o 12C, ale doszłam do wniosku, że to będzie przesada, a teraz to już nie wiem. Martwię się, że będzie za mała, a tak liczyłam, że włożę ją 22 stycznia. Kurcze. Jak będę musiała wymieniać to nie zdążę :-(( Odpowiedz Link
yaga7 Re: Luxe Lace Bandeau Dress IX12 13.01.11, 06:06 Mnie się udało dorwać czarną balerinkę 12SC i chwilowo jest na mnie zbyt ciasna (chyba materiałowe ciuchy muszę brać w 14, albo muszę schudnąć), ale się zapnę. Natomiast w przypadku Lace Dress w rozmiarze 12SC nie byłam w stanie się zapiąć w biuście, talia była ok. Więc może dla Ciebie to 10RC będzie dobre. Bo gdybym miała 12 Super Super Curvy, myślę, że byłoby dobre. Odpowiedz Link
irenka65f Re: Luxe Lace Bandeau Dress IX12 14.01.11, 18:53 Trochę mnie pocieszyłaś. Nie mogę się już doczekać paczki. Może faktycznie być dobra bo ja dość szczupła w talii jestem a i biust niewielki (95cm). Odpowiedz Link
irenka65f Re: Luxe Lace Bandeau Dress IX12 20.01.11, 14:48 No i góóócio. Nie dopięłam się w biuście. W sobotę wkładam kieckę w której byłam na sylwestra :-((. Dobrze, że inne towarzystwo. Ale za tydzień i za trzy tygodnie znów imprezy i tym razem w tym samym gronie, więc muszę mieć coś nowego. Napisałam do bravissimo, żeby wysłali mi szybko większą nie czekając na mój zwrot, a kasę oddadzą jak już dojdzie zwrot. Jak myślicie, czy tak się uda? Czy lepiej żebym zrobiła po prostu nowe zamówienie. Odpowiedz Link
mmadalena79 Re: Luxe Lace Bandeau Dress IX12 13.01.11, 15:11 Ja mam takie doświadczenia z sukienkami z Bravissimo: Mam: BL28 Navy 12SC BL74 Red Flower 12RC Te dwie sukienki zamówiłam latem, obie są tkaninowe, granatowa to bawełna z elastanem, ładnie leży, prawdopodobnie weszłabym w 10 (bo się rozciąga), czerwona bawełna i jedwab, jest rozkloszowana na dole, również leży ok, prawdopodobnie weszłabym też w 10, ze względu na kształt, ma miejsce w biodrach, talia nie jest ciasna. Teraz zamówiłam : IX10 Teal 12RC BL82 Blue Check 12RC Obie tkaninowe, nieelastyczne, jedna z z grubszej wełny z dodatkami, druga satynowa . Zamawiając zastanawiałam się czy wziąć 10 czy 12 I dobrze, że wzięłam 12. Sukienka w kratkę leży pięknie, sama sukienka nie jest bardzo obcisła, ale podszewka jest mniejsza od sukienki, nie miałabym szans wejść w 10, bo zupełnie się nie rozciąga (mam w tej chwili 76 cm w tali i 98 w biodrach, stanik 32FF). Przedwczoraj dostałam IX10 Teal Tulip Dress i znów byłam zadowolona, że wzięłam 12, bo leży jak ulał. A jeszcze uwaga, z BL28 Navy, wzięłam SC, bo nie było RC, a sukienka bardzo mi się podobała, leży ok, bo miski są marszczone, ale mogły by być mniejsze spokojnie. Mam nadzieję, trochę rozjaśniłam kwestię rozmiarów sukienek. Odpowiedz Link
clarisse Ruffle Spot Shirt (TF13) 12.01.11, 13:10 Zamówiłam, bo przecena i bardzo dobre opinie klientek Bravissimo. Wczoraj przyszła. Straszliwie się sobie w niej podobam :D Zamówiłam 14 Super Curvy na biust z okolic 30K (w Biubiu z rzeczy nierozciągliwych koszule noszę 40bbb, a Madisonki były dobre w biuście w 44bbb). Otóż to 14SC pasuje jak ulał, przy czym w samym biuście jest dość obcisłe i na styk. Jednak to ten styk sprawia, że bardzo ładnie wygląda. Jeszcze nie jest za małe, nic się nie rozjeżdża gdzie nie powinno, a jednocześnie biust się pięknie prezentuje. Na razie zakładałam wyłącznie na plunge Effuniaka (70L), nie wiem jak by wyglądało na jakiejś balkonetce, bo jednak bluzka ma głębokie wcięcie. W talii dla mnie jest świetne, bo z jednej strony widać, że mam talie, z drugiej strony bluzka nie przykleja się do moich fałdek i ich nie uwypukla, a przeciwnie, lekko je kryje. Piszą na stronie Bravissimo, że jest empirowa - może to właśnie to, chociaż jak dla mnie to aż tak strasznie empirowa ona nie jest ;) Materiał (bawełna) jest bardzo cienki i półprzejrzysty, na co zamawiając nie zwróciłam uwagi (ale na zdjęciach bravissimowych to widać). Ta cienkość bravissimowych materiałów nieco mnie przeraża, bo wydaje mi się, że są strasznie podatne na zniszczenie. No cóż, zobaczymy. No i modlę się, żeby w praniu się nie zbiegła, bo wtedy koniec :( Teoretycznie mogłabym próbować i większego (16SC), żeby mieć zapas na wypadek utycia jeszcze lub skurczenia się w praniu - ale nie mam pewności, jak bardzo to "większe" jest większe. Niestety tabelki Bravissimo w niczym mi nie pomagają :( Kiedyś mieli dużo lepsze. Odpowiedz Link
clarisse Wycofuję to o tabelkach :D 12.01.11, 13:39 clarisse napisała: > Niestety tabelki Bravissimo w niczym mi nie pomagają : > ( Kiedyś mieli dużo lepsze. Właśnie zajrzałam i się zdziwiłam. Miesiąc temu jeszcze tabelka była do d...uszy, bo mówiła "zamów swój normalny rozmiar konfekcyjny i wybierz C / RC / SC zależnie od miseczki biustonosza (były podane zakresy). To niestety guzik mi mówi, po po pierwsze ich rozmiary konfekcyjne są mi obce, a po drugie która dużo- albo wielkobiuściasta ma coś takiego jak "normalny rozmiar konfekcyjny" w normalnych niebiuściastych ubraniach :) A teraz - hurrra! znowu jest tabelka z centymetrami w obwodzie! super! Odpowiedz Link
kasiadj07 Re: Ruffle Spot Shirt (TF13) 29.01.11, 21:28 W oczekiwaniu na nowości w Biubiu zakupiłam i ja. W rozmiarze 16SC, na biust w rozmiarze brytyjskim ok. 75H i effuniakowym 80GG. To mój pierwszy zakup tej firmy, sugerowałam się tabelką i mogę stwierdzić, że ten model w biuście pokrywa się z wymiarami tabelkowymi, w pasie pasuje na trochę więcej centymetrów. Moje odczucia są podobne, fantastycznie podkreśla figurę. Aż zdziwiłam się prostotą kroju, dół z tradycyjnymi koszulowymi zaszewkami, część biustowa bez zaszewek, jedynie przymarszczona od dołu. Dzięki cięciu ze skosu układa się rewelacyjnie:) Tkanina to taki cieniutki batyst, będzie idealna na lato, choć i teraz z podkoszulką można ją swobodnie nosić. Na pierwszy rzut oka wygląda porządnie, zobaczymy jak będzie się zachowywać w praniu. Odpowiedz Link
ida14 nie robi ktos zamowienia? 14.01.11, 10:35 w najblizszym czasie? Bo chętnie bym do kogoś dołączyła, fajna sukienke maja dla mnie na promocji, ale ja nie mam jak zmowic ;( Odpowiedz Link
yaga7 Re: nie robi ktos zamowienia? 14.01.11, 10:53 Ja chyba na pewno będę zamawiać, ale w weekend lub dzisiaj wieczorem (bo mi od wczoraj 2 rzeczy zniknęły), więc dzisiaj musiałabym od Ciebie dostać na konto pieniądze, a w sumie nie wiem, na ile to jest możliwe, bo banki chyba tak szybko nie chodzą. Jak coś, pisz na gazetowego, do 14 jestem na bieżąco pod mailem. Odpowiedz Link
inez69 Asymmetric Jersey Top (LA03) 16.01.11, 21:07 Rozmiar C/RC. Uszyta z elastycznego, matowego materiału. Zarówno mi jak i modelce w sklepie prawe ramiączko nachodzi na dekolt zniekształcając go. Przód uszyty jest z dwóchwarstw, wierzchnia dużo luźniejsza, świetnie tuszuje brzuch. Próbowałam kilku bluzek próbujących zakryć fałdki, ale ta zdecydowanie wygrywa. Zaszewki na biuście ze spodniej warstwy przebijają. Przy moich 170 cm do spodni jest za krótka, do spódnicy wygląda OK. Bluzka w pełnej rozmiarówce aktualnie jest na wyprzedaży. Zdjęcia do obejrzenia w Galerii LB. Odpowiedz Link
animko Kargidan,dwie sukienki i t-shirt-early spring 2011 25.01.11, 12:33 Właśnie przyszła do mnie paczka z czterema nowościami z kolekcji wiosna 2011. - granatowy kardigan (Saddle Stitch Cardi) 8SC - wszystkie sweterki z Bravissimo zamawiam w tym rozmiarze, gdyż w moim standardowym 10RC są na mnie za duże w talii. Tak też zrobiłam i tym razem, zanim na Facebooku przeczytałam, że ktoś wziął go w rozmiarze większym(!) niż zwykle. Trochę się przestraszyłam, ale okazało się, że niepotrzebnie. 8SC leży super, w rzeczywistości wydaje się ciemniejszy niż na zdjęciu, jest bardzo przyjemny. - czerwona bluzka w kropki (Spotty Tee) 10RC - bardzo sympatyczny t-shirt, z trochę grubszej bawełny, dodatkowo te kropki powodują, że jest sztywniejszy, nie opina i nie rozciąga się nadmiernie. - sukienka w łączkę (Chiffon Trim Floral Dress) 10RC - fajna jest :), pod spód założyłam granatową tekilę z Biubiu i tak poszłam do pracy. W biuście ma sporo materiału, więc jeśli ktoś jest na granicy C/RC albo RC/SC, lepiej wziąć ten mniejszy rozmiar. - czerwona sukienka (Notch Neck Shift Dress) 10RC - jest w 100% nierozciągliwa, nawet na milimetr, jest dość sztywna, nie znam się na materiałach, ale jest z takiego jakby sztywnego płótna (przypomina mi ten, z którego jest uszyty mój wiosenno-jesienny płaszcz też z B). W tym rozmiarze swobodnie się mieszczę, jeśli chodzi o talię i biodra, natomiast w biuście jest sporo za mała, zapinam suwak, ale biust jest wgnieciony w klatkę. Gdybym się na nią uparła, to powinnam ją wymienić na 10SC, ale zwracam, bo źle się czuję w niej, z powodu sztywności materiału. Jestem bardzo zawiedziona, bo się tak bardzo na nią napaliłam :(. Odpowiedz Link
kasienka.body Re: Kargidan,dwie sukienki i t-shirt-early spring 25.01.11, 12:39 A wstawiłabyś zdjęcia do galerii LB? Jestem bardzo ciekawa tych ubrań :) Odpowiedz Link
yaga7 Re: Kargidan,dwie sukienki i t-shirt-early spring 25.01.11, 13:04 Popieram!! Też jestem ciekawa, zwłaszcza Notch Dress, bo na nią ostrzę ząbki. Odpowiedz Link
animko Re: Kargidan,dwie sukienki i t-shirt-early spring 25.01.11, 13:16 Postaram się wrzucić zdjęcia dziś lub jutro wieczorem. Odpowiedz Link
animko Re: Kargidan,dwie sukienki i t-shirt - zdjęcia 28.01.11, 22:39 Dopiero teraz miałam czas na wklejenie zdjęć. Sukienka w kwiatki: img403.imageshack.us/img403/2230/p1010213t.jpg img80.imageshack.us/img80/4646/p1010217up.jpg Czerwona sukienka: img251.imageshack.us/img251/8826/p1010222x.jpg img99.imageshack.us/img99/4733/p1010225u.jpg Bluzka w groszki: img710.imageshack.us/img710/1281/p1010228z.jpg Odpowiedz Link
mmadalena79 Re: Kargidan,dwie sukienki i t-shirt - zdjęcia 31.01.11, 10:17 We wszystkim bardzo Ci ładnie, nawet w czerwonej sukience, w której źle się czujesz. Ja się strasznie napaliłam na tę czerwoną sukienkę. W sobotę złożyłam zamówienie na nią i jeszcze jedną (tę szarą z kwiatkiem, nie pamiętam modelu), po czym dostałam info, że czerwona jest już "out of stock":(ale może nie ma czego żałować, skoro jest taka sztywna? Odpowiedz Link
animko Re: Kargidan,dwie sukienki i t-shirt - zdjęcia 31.01.11, 12:44 Jeśli szukasz sukienki i nie musi być ona czerwona, to bardzo polecam Aubergine Tweed Dress (BL83), a jeszcze bardziej Check Shift Dress (BL82), mam je obydwie w moim standardowym rozmiarze 10RC, nie robią nic złego biustowi i są z przyjemnych w dotyku materiałów. Co do czerwonej, to już ją odesłałam i nie zdecydowałam się spróbować innego rozmiaru, po prostu materiał tak bardzo mnie zniechecił, chociaż kolor ma boski. Odpowiedz Link
yaga7 Re: Kargidan,dwie sukienki i t-shirt - zdjęcia 31.01.11, 12:51 A pokazałabyś się też w tych sukienkach? :) Odpowiedz Link
animko Zdjęcia sukienek BL83 i BL82 - na prośbę yaga7 31.01.11, 20:55 A proszę bardzo :) W kratkę BL82 (10RC) img545.imageshack.us/i/p1010241h.jpg/ img717.imageshack.us/i/p1010240x.jpg/ img96.imageshack.us/i/p1010239u.jpg/ Fioletowa BL83 (10RC) img841.imageshack.us/i/p1010246d.jpg/ img842.imageshack.us/i/p1010247j.jpg/ img152.imageshack.us/i/p1010248w.jpg/ Odpowiedz Link
yaga7 dzięki :D 31.01.11, 21:11 Do mnie ta kratka przyjdzie w ramach wymiany i widzę, że będzie fajna :) Super. Ta druga jest jest fajna! Odpowiedz Link
mmadalena79 Re: Kargidan,dwie sukienki i t-shirt - zdjęcia 01.02.11, 09:33 Dzięki, ja też mam check shift dress i bardzo lubię, a od ponad roku szukam czerwonej kiecki:( Odpowiedz Link
irenka65f Re: Kargidan,dwie sukienki i t-shirt - zdjęcia 01.02.11, 19:13 Też namierzam się na tę szarą BH70. Czy możesz napisać jaki zamówiłaś rozmiar i na jakie wymiary? No i oczywiście jak leży? Odpowiedz Link
mmadalena79 Re: Kargidan,dwie sukienki i t-shirt - zdjęcia 02.02.11, 10:05 Napiszę, jak tylko przyjdzie, dopiero wysłali, a zamówiłam 12RC/SC na 32FF, 76 cm w tali i 98 w biodrach. Odpowiedz Link
mmadalena79 Top Stitched Jersey Dress by Bravissimo (BH70). 10.02.11, 10:54 Przyszła i niestety leci z powrotem. Przede wszystkim mam trochę za dużo miejsca w biuście. Zamówiłam 12 RC/SC na moje 32FF, czasem G i widzę, że powinnam była celować w mniejszy rozmiar, większość ciuchów mam RC, jedną sukienkę SC więc bałam się, że mniejszy będzie za mały, tym bardziej, że materiał jest elastyczny( ta sukienka ma tylko dwa rozmiary, łamane). Mogłabym spróbować z mniejszym, ale drugi problem jest taki, że ona jest wyraźnie uszyta na kogoś wyższego niż ja, jeżeli pas sukienki mam w talii, a zaszewki na biuście, to pozostaje miejsce na ramionach i dekolt opada mi na boki, jak podciągnę w dół, to dekolt jest olbrzymi, a pas wypada poniżej talii. Nie jest to wina, dodatkowego miejsca w biuście, bo sobie spięłam odrobinę zaszewki, żeby to sprawdzić. Mam 163 cm wzrostu, na kogoś wyższego powinno być ok. Poza tym 12 pasuje akurat na moje 76 w talii i 98 w biodrach. Sukienka ładna, ładnie wykonana, niestety nie dla mnie. Odpowiedz Link
edzia100 Re: Kargidan granatowy – rękawy? 28.03.11, 11:41 Czy rękawy w tym kardiganie są normalnej długości czy takie 3/4? Odpowiedz Link
andziula_ania pierwsze zakupy 25.01.11, 13:00 nie kupowałam jeszcze ubrań tej firmy, mam effuniakowe 65 gg, czasami 70 g. zdaje się że z innych firm już wyrosłam tak czy owak nie mam biustonoszy innych firm które by teraz na mnie pasowały. Chcę kupić koszulkę do spania bravissimo i nie wiem jaki rozmiar zamawiać. 28gg-h czy 30gg-h Może ktoś mi pomóc? A i czy firma trzyma rozmiarówkę czy muszę o każdy model oddzielnie pytać? Z góry dziękuję za pomc Odpowiedz Link
animko Re: pierwsze zakupy 25.01.11, 13:24 Tak jak większość firm, Bravissimo mniej więcej trzyma się swojej rozmiarówki, ale oczywiście zdarzają się wyjątki. Nie znam się na rozmiarach staników effuniakowych, ale przy moich 95cm w biuście koszulki 28gg-hh były za małe. Mój rozmiar to 30G (brytyjski, nie effuniakowy), mam koszulki 30GG-HH i muszę przyznać, że mogłyby być ciut większe. Odpowiedz Link
yaga7 Spódnica TF06, sukienka BH54 25.01.11, 15:59 Spódnica fajna, wzięłam 14 i rozmiarowo jest ok. Na Bravissimo piszą, że jest krótka i faktycznie mogłaby być dłuższa, ale mnie to nie przeszkadza. Ale podejrzewam, że do pracy byłaby za krótka. Materiał fajny. Sukienkę wzięłam do porównania 12R/SC i 14R/SC. Większa się marszczy na plecach, więc jak już co, zostaje mniejsza. Kolorystycznie jest jaśniejsza niż na fotach bravissimowych i krótsza. Nie ma podszewki, nie ma zamka, jest wkładana przez głowę. Szczerze powiem, że myślałam, że będzie ciut lepiej wykonana. Foty wrzucę do galerii. Odpowiedz Link
anial_ek jersey with satin trim nightdress 28f-g 31.01.11, 23:51 moja ulubiona od pierwszego zalozenia (a mam 3 inne koszulki bravissimo) milutki material (zobaczymy co bedzie po praniu), idealny do spania. w moim odczuciu wbudowany stanik ma jakos lepszy ksztalt niz w reszcie ubran bravissimo i nie rostawia tak po bokach, wiec maz zachwycony widokiem ;) Odpowiedz Link
anial_ek racer back cami top 28f-g 31.01.11, 23:56 dlugo sie zbieralam, ale czekoladowy mnie skusil i nie zaluje. kupilam go z zamiarem noszenia w cieple dni, a nie jako pizame i jak najbardziej sie do tego nadaje. jak wiele z topow ktore przymierzalam robi troche kwadratowy biust, ale na tyle delikatnie, ze sie zastanawiam jaki kolor teraz dokupie. rozmiarowo moim zdaniem w normie. Odpowiedz Link
irenka65f sukienka Luxe Lace Bandeau Dress by Bravissimo (iX 06.02.11, 19:53 I kicha. Mam właśnie w domu 10C, 10RC, 12C, 12RC i żadna nie leży. Już nie chce mi się dalej próbować, a jest taaaka piękna. Jeśli ktoś chciałby odkupić to zapraszam. W ciągu tego tygodnia muszę odesłać. Odpowiedz Link
yaga7 Re: sukienka Luxe Lace Bandeau Dress by Bravissim 06.02.11, 20:49 Może zrób foty porównawcze do galerii?? Może coś poradzimy? A czemu nie leży? Odpowiedz Link
irenka65f Re: sukienka Luxe Lace Bandeau Dress by Bravissim 07.02.11, 19:14 Spróbuję zrobić te fotki, ale zanim je wyślę to: 10C - zupełnie się nie dopinam 10RC - od talii do górnych żeber wydaje się ok., ale jak wyżej dopnę (z trudem) to mam problem z głębszym wdechem, pod pachami widać wałki tłuszczu, nad górnym brzegiem przodu też, chociaż sam przód miejsca na biust (tam gdzie są fiszbiny) wydaje się nieco luźny. Tak jakbym próbowała założyć biustonosz ze zbyt zamknietą miseczką. 12C - plaskaci piersi, talia luźna. 12RC - cała góra za luźna. Po odpięciu ramiączek zwyczajnie opada. Tak kombinuję, że albo wpadam między rozmiary, albo 10SC miałoby szanse leżeć, ale te odsyłki tyle mnie będą kosztować, że nie wiem czy warto próbować. Odpowiedz Link
yaga7 Re: sukienka Luxe Lace Bandeau Dress by Bravissim 07.02.11, 19:28 No to z tego, co piszesz, moim zdaniem 10SC powinna być dobra, skoro w 12 masz za luźną talię. Ewentualnie jest opcja zwężenia 12RC, gdyby Ci się chciało i miałabyś taką możliwość. Może to wyjść taniej niż takie odsyłki. Odpowiedz Link
irenka65f Re: sukienka Luxe Lace Bandeau Dress by Bravissim 07.02.11, 19:42 Nie mam krawcowej, której powierzyłabym takie zadanie. Wiesz jak ładnie odszyta jest ta kiecka. Boję się, że po przeróbkach już taka ładna nie będzie. Ta 10RC jest dość dopasowana w talii, ale z kolei 12 - spory luz. Dlatego obawiam się, że może jestem gdzieś między rozmiarami. W dodatku dla mnie karnawał się skończył (4 bale i mam już dość), więc nie wiem czy prędko miałabym okazję włożyć tę sukienkę. Jeszcze się pozastanawiam. Mam czas do 18 lutego ;-)) Odpowiedz Link
yaga7 Re: sukienka Luxe Lace Bandeau Dress by Bravissim 07.02.11, 20:12 Hmm, to może faktycznie jakoś wpadasz między rozmiarami. Bo ja mierzyłam 12SC i 14SC, zostawiłam 14SC, ale w talii były dobre obydwie, w sensie, że ta 14-tka wcale nie jest bardzo luźna. Odpowiedz Link
irenka65f Re: sukienka Luxe Lace Bandeau Dress by Bravissim 07.02.11, 20:42 A co tam. Kazałam sobie rezerwować tę 10SC. Jeszcze pomyślę ;-))) Odpowiedz Link
irenka65f Re: sukienka Luxe Lace Bandeau Dress by Bravissim 07.02.11, 19:43 Poprawka. Mogę wstrzymać się z odsyłką do 18 lutego. Odpowiedz Link
joan-nako Re: sukienka Luxe Lace Bandeau Dress by Bravissim 10.02.11, 19:58 Dziewczyny a jak jest z długościa? Gdzie Wam wypada koniec? Skienka śliczna, ale ja mam 150 cm wzrost, i boje sie ze w takim fasonie będe wygladała jak w worku... Odpowiedz Link
yaga7 Check Shift Dress BL82 Notch Neck Shift Dress iX21 16.02.11, 21:05 Na czerwoną byłam napalona od początku. Ale :( 14SC jest wybitnie za duże w biodrach, 12 SC jest dobre w biodrach, ale spłaszcza biust. Będę jeszcze mierzyć na inny stanik, ale nie sądzę, żeby to pomogło, bo do tego talia jest powyżej mojej talii i niefajnie to wygląda :(( Natomiast ta kraciasta jest rewelacyjna. Jest inaczej szyta, rozmiarowo pasuje 12SC. Po przyłożeniu do czerwonej kraciasta w rozmiarze 12SC jest większa o parę cm od 12 i ciut mniejsza od 14 - może komuś się się przyda taka informacja. Na Bravissimo piszą, że jest ciasna w udach i faktycznie jest, ale większa na pewno byłaby za duża. Foty kraciastej w galerii na pewno kiedyś będą, co do czerwonej to niestety nie wiem, bo mam sporo innych rzeczy na głowie i nie wiem, czy zdążę zrobić foty przed wysyłką. Oczywiście gdyby któraś z Was chciała czerwoną 12SC albo 14SC, mogę sprzedać po cenie zakupu. Odpowiedz Link
yaga7 Flower Print Shift Dress by Bravissimo (BL93) 24.02.11, 18:18 Mam 12SC i pasuje :) W przeciwieństwie do czerwonej Notch Dress jest inaczej szyta, ma inaczej zrobiony biust i biodra; inaczej - w moim przypadku znacznie lepiej. Niestety materiał nie do końca jest fajny, jest dość cienki i boję się, że będzie się zaczepiać o wszystko. Ale z drugiej strony sukienka jest boska i nie potrafiłabym jej oddać ;) Odpowiedz Link
ciociazlarada Re: Flower Print Shift Dress by Bravissimo (BL93) 24.02.11, 18:28 Czy określiłabyś ją jako sporą? Moja czeka na poczcie (właśnie wyjęłam ze skrzynki awizo) i boję się, że nie będzie pasować. Mogłabyś napisać więcej na temat materiału? Mam tylko dwie rzeczy z Bravissimo i jakość jest raczej kiepska, martwię się, że ta sukienka to też szmatka będzie. Odpowiedz Link
yaga7 Re: Flower Print Shift Dress by Bravissimo (BL93) 24.02.11, 18:42 W sensie czy jest duża? Moim zdaniem jest tak samo duża, jak inne ciuchy bravissimowe. Zwykle pasuje na mnie 12SC i tutaj też ten rozmiar jest dobry. Czasem lepsze jest 14SC. Natomiast na pewno w porównaniu z rozmiarówką innych firm rozmiarówka Bravissimowa jest spora. Na pewno jakość mogłaby być lepsza, ale w sumie to nie wiem, gdzie mogłabym kupić podobną sukienkę, więc mam trochę na zasadzie albo ta, albo żadna. Sukienki w polskich sklepach raczej na mnie nie pasują, nie mówiąc o tym, że takich fasonów po prostu nie ma. Odpowiedz Link
ciociazlarada Re: Flower Print Shift Dress by Bravissimo (BL93) 26.02.11, 12:09 Dzięki za informację, właśnie zbieram się na pocztę. Trochę mnie wystraszyłaś tym cienkim materiałem. Odpowiedz Link
yaga7 Re: Flower Print Shift Dress by Bravissimo (BL93) 26.02.11, 12:24 Daj znać, jak Ci pasuje :) Odpowiedz Link
ciociazlarada Flower Print Shift Dress by Bravissimo (BL93) 8C 26.02.11, 17:24 No i wtopa:( Sukienka jest faktycznie śliczna, satyna tak jak pisałaś cienka, ale razem z podszewką nie wygląda to źle czy tandetnie. 8C pasuje mi bardzo ładnie w biuście, w talii OK, bez wora, co najwyżej miejsce na ekstra przekąskę jest:), ale niestety rzyć mi się litościwie ledwo mieści, to cud, że materiał nie skrzypi przy chodzeniu, choć jak stoję to wyglądam jak Mała Syrenka, niestety ruchliwość mam również podobną:). Nie wiem co zrobić, oprócz wykupienia ekstra karnetu na siłowni... 10C będzie mi na pewno dobre w pupie, ale gdzie indziej za duże. Szkoda, bo to piękna sukienka. Chyba naprawdę ze swoimi wymiarami powinnam przestać się łudzić i kupować ciuchy szyte dla biuściastych, a zacząć lobbować na rzecz "Dupdup". Odpowiedz Link
kasiadj07 Nowe przeceny 01.03.11, 14:47 Dorzucili dziś sporo ubrań do wyprzedaży, ciekawe, czy szykują się już z nową marką:) Odpowiedz Link
kasikk68 zamawia ktoś? 01.03.11, 20:25 czy któraś z Was będzie zamawiać może? podłączyłabym się do zamówienia Odpowiedz Link
zajacowa Re: zamawia ktoś? 14.03.11, 16:12 Ja bym z chęcią zamówiła, mieszkam w Warszawie, może połączymy koszty? Zbieram się, ale ciągle nie mogę a miałabym impuls... Odpowiedz Link
agata272 Re: zamawia ktoś? 18.03.11, 00:44 Zajacowa, ja tez z Warszawy i się właśnie zbieram z decyzją :). Jak się kontaktować z tobą, żeby ustalić szczegóły? Odpowiedz Link
zajacowa Re: zamawia ktoś? 23.03.11, 16:46 Napisz na maila zajacowa@o2.pl, uzgodnimy szczegóły! Odpowiedz Link
korlat Satin Trim Nightie (RN31) 03.03.11, 12:50 Witam, zastanawiam sie nad zamowieniem Satin Trim Nightie (RN31) i chcialam sie zapytac czy ktoras z Was ma ja moze i jak wyglada w niej rozmiar stanika. Zazwyczaj nosze 70H/HH i zastanawiam sie czy zmieszcze sie w 32 GG-H. A jezeli nikt nie ma tej to moze ktos ma podobna i moglby sie podzielic spostrzezeniami. Z gory bardzo dziekuje :) Odpowiedz Link
ptasia Re: Satin Trim Nightie (RN31) 03.03.11, 13:03 masz tam trochę wyżej recenzję tej koszuli. Moje spostrzeżenia są niestety takie, że te "miski" (bo to wszystko miękkie) są maławe. Mam dwie koszule Bravissimo, 30 f-g, i gdybym miała faktycznie 30g, brałabym opcję GG-H. Innymi słowy obawiam się, że raczej będzie na Ciebie za mała. Odpowiedz Link
rudaa26 Re: Satin Trim Nightie (RN31) 03.03.11, 14:06 Ja noszę 30J i zaryzykowałam zamowienie 32GG-H Jest luźno i te miski faktycznie troche forumują mój biust w taka jedna masę. Wstawię niebawem zdjecia do galerii Jednak na korzysć tej koszulki przemawia fakt ze jak do tej pory nie miałam na soebie nic nocnego co tak fajnie trzymało by mój biust. Do chwili obecnej spałam w koszulach które nie miały nic. Może lepiej to niz nic. Jesli chcesz zaryzykowac spróbuj 34 Odpowiedz Link
korlat Re: Satin Trim Nightie (RN31) 04.03.11, 11:41 Dziekuje za odpowiedzi... No sama nie wiem co zrobic... Mam dosyc lejacy sie biust, ktory nie wyglada dobrze w obsolutnie zadnej zwyklej nocnej koszulce wiec bravissimo to dla mnie jedyna opcja ale wlasnie boje sie ze bedzie za male :/ Niestety do galerii nie mam dostepu wiec sobie nie ogladne ale dziekuje :) Odpowiedz Link
anial_ek Re: Satin Trim Nightie (RN31) 04.03.11, 12:28 ja mam ta ciemniejsza w 28F-G (moja recenzja byla gdzies wyzej) i uwazam, ze koszulka jest super (zamowilam ja juz zreszta w tym drugim kolorze:P) i obawiam sie, ze niestety bedzie na Ciebie za mala, bo ja mam biust FF/G raczej niepelny po niedawnym karmieniu i to F-G jest bardzo akurat, moze nawet odrobine za male. oczywiscie moze sie tak zdarzyc, ze rozmiarowka jest niekonsekwentna i nastepny rozmiar jest duzo wiekszy, ale mam tez kilka innych koszulek bravissimo i w porownaniu do nich ta ma raczej mniejsze miski. Ale jesli zamawiasz tez cos innego z bravissimo to moze warto dac jej szanse, bo koszulka jest naprawde swietna, a najwyzej odeslesz... Odpowiedz Link
apall classic shirt BL88 04.03.11, 01:47 Witam.Chciałam zamówic sobie taką koszulę(zwykła biała),ale zostało bardzo mało rozmiarow i nie wiem czy warto.Mam 81 w pasie i 103 w biuscie,a jedyny rozmiar w tzw.okolicy to 12 super curvy.Z tabelki wychodzize ok,ale wiecie jak jest z tabelkami.Czy ktos ma może takie cudo i wie więcej? Odpowiedz Link
animko Re: classic shirt BL88 04.03.11, 13:49 Ja mam tę koszulę. Zwykle zamawiam ubrania w rozmiarze 10RC albo 8SC, czyli biustowo tak samo, różnią się szerokością w talii. W tym przypadku zamówiłam 8SC i jest dobra, miły materiał, dość cienki. Odpowiedz Link
apall Re: classic shirt BL88 05.03.11, 01:22 animko napisała: > Ja mam tę koszulę. Zwykle zamawiam ubrania w rozmiarze 10RC albo 8SC, czyli biu > stowo tak samo, różnią się szerokością w talii. W tym przypadku zamówiłam 8SC i > jest dobra, miły materiał, dość cienki. Animko,a możesz napisac cos więcej o twoich wymiarach w pasie i biuscie,zebym miała jakies porownanie?Boje sie że ta 12 będzie za duza,a to moj pierwszy ciuch z bravissimo.Zwykle noszę brytyjską 10,tylko biust się nigdy nie miesci. Odpowiedz Link
animko Re: classic shirt BL88 07.03.11, 15:43 apall napisała: > animko napisała: > > > Ja mam tę koszulę. Zwykle zamawiam ubrania w rozmiarze 10RC albo 8SC, czy > li biu > > stowo tak samo, różnią się szerokością w talii. W tym przypadku zamówiłam > 8SC i > > jest dobra, miły materiał, dość cienki. > Animko,a możesz napisac cos więcej o twoich wymiarach w pasie i biuscie,zebym m > iała jakies porownanie?Boje sie że ta 12 będzie za duza,a to moj pierwszy ciuch > z bravissimo.Zwykle noszę brytyjską 10,tylko biust się nigdy nie miesci. 30G/30GG i w talii 72cm (niestety). Odpowiedz Link
irenka65f Re: classic shirt BL88 07.03.11, 18:49 Wydaje mi się, że ta koszula wypada dość duża. Ja zwykle noszę brytyjską 10, ale, jako, że nie było zamówiłam 8C i jest dobra. Dość mocno dopasowana, ale jednak ok. Mam 95 w biuście i chyba z 76 w talii. Odpowiedz Link
animko Czerwona Notch Dress i eBay 09.03.11, 12:13 Co jakiś czas zerkam na eBay szukając ubrań Bravissimo w interesujących cenach. Dziś zauważyłam, że pojawiła się czerwona Notch Dress w cenie dwa razy niższej od oryginalnej, więc jeśli ktoś bardzo chciał ją kupić a nie zdażył, to ma teraz okazję. I jednocześnie tak sobie myślę i nie mogę zrozumieć. Zauważyłam, że na eBayu pojawia się pełna rozmiarówka niektórych ubrań w cenach naprawde znacznie mniejszych od oryginalnych, nie są to ubrania z wyprzedaży, nie ma informacji, że ubrania zostały odrzucone z powodu wad. Tylko, że są orygnalne i nowe, ale bez papierowych metek. Ot, chociażby płaszczyk CC09 w sklepie kosztuje 69f, a na ebayu 29f. I nie chodzi mi o sytuację, kiedy ktoś kupił niepasującego ciucha i chce go odsprzedać, ten sprzedawca ma ten płaszcz w wielu rozmiarach. Pojawiają się też ubrania, których nie pamiętam z żadnej kolekcji (jestem na bieżąco od 4 lat), a mają wszywkę Bravissimo. Węszę coś podejrzanego :). Odpowiedz Link
ptasia Re: Czerwona Notch Dress i eBay 09.03.11, 12:55 Część obawiam się, że "spadła z tira". Część to stare. Część chyba były wycofane przez sklep, bo coś było nie tak. Jest teraz wysyp takich szarych sukienek na podszewce, z kwiatkiem. Ja ich nie pamiętam, ale jakaś dziewczyna z UK sobie przypomniały, że pojawiły się na chwilę rok temu, ale Brav je wycofało, ma materiał ma jakieś skazy. Pewnie partie towaru trafiły do jakichś outletów. Odpowiedz Link
malma11 Re: Czerwona Notch Dress i eBay 10.03.11, 12:28 apropos ciuchów z ebaya to ja kupiłam z tej najnowszej kolekcji płaszczyk CC09 i jest rewelacyjny, uszyty bardzo precyzyjnie, bez zadnej skazy, leży jak ulał, metki oryginalne, tylko przecięte, chyba dlatego zeby nie zwrócic do sklepu. No więc nie wiem, czy to jakiś odrzut, z drugiej strony gdyby ciuchy pocgodziły z kradzieży to policja chyba by do tego doszła, płaszczyk kupiłam w sklepie działającym na ebay, dostałam fakturę itp Odpowiedz Link
anial_ek Re: Czerwona Notch Dress i eBay 10.03.11, 12:42 tez mysle ze to "odrzuty", co wcale nie znaczy, ze musza miec jakies wady:) moga miec np bardzo dokladna kontrole jakosci i wtedy krzywo przyszyty guzik dyskfalifikuje dana rzecz, poza tym dochodza tez wlasnie wycofane modele, koncowki kolekcji, wszystkie "próbki" itp. jak w kazdym outlecie :) Odpowiedz Link
animko Re: Czerwona Notch Dress i eBay 11.03.11, 14:38 Ja też mam ten płaszczyk z ebay, po dokładnym obejrzeniu zauważyłam, że ma odrobinę wyprutą szlufkę paska - może to był powód odrzutu. Poza tym jest fantastycznym bardzo ładnie leży. Kiedyś kupiłam biustonosz Frei z ebaya, odrzucono go z powodu delikatnie popsutej ozdóbki na mostku. Naprawdę liczę na to, że te ciuchy sprzedawane są legalnie i nie pochodzą z jakieś kradzieży. Moja logika podpowiada mi tak samo - wydaje mi się, że gdyby to było nielegalne, to ktoś by się tym już zajął. Odpowiedz Link
boziaj Floral Grey Dress 10.03.11, 12:54 o taka cgi.ebay.co.uk/BRAVISSIMO-Floral-Grey-Dress-FREE-P-P-Size-8-RC-/290542678320?pt=Women_s_Clothing&hash=item43a5b17130 czy ktos taka ma? fajna? jak wypada rozmiarowo? Odpowiedz Link
margo13ak Re: Floral Grey Dress 10.03.11, 18:03 Mam... na sprzedaż, bo nie pasuje ("wisi" na giełdzie). Ogólnie - ładna, zdecydowanie ciemniejsza, niż na zdjęciach - taka stalowo-szara, nie srebrna. Piękny wzór, długość za kolano przy 1,7m wzrostu. Rozmiarowo - tabelkowa. Mam 14RC, mieści mój biust (102cm) z zapasem, talia jak w tabeli bravissimo, mieści moje 108 w biodrach - na styk. Bardzo mi się podoba, niestety, jest szyta na osoby o krótszym tułowiu - ja mam krótkie nóżki i sukienka ma biodra wyprofilowane niemal w mojej talii.... :( Dlatego czeka na nową właścicielkę. Odpowiedz Link
boziaj Re: Floral Grey Dress 10.03.11, 19:23 o dziekuję :) a materiał gniotliwy czy nie? Odpowiedz Link
margo13ak Re: Floral Grey Dress 13.03.11, 14:25 Hmm... właściwie trudno powiedzieć - owszem, gniecie się, ale nie od przysłowiowego patrzenia. Jak wisi w szafie - to się nie gniecie. Szarfa do wiązania - od wiązania się gniecie. A że jej nie nosiłam - to nie wiem, jak się zachowuje, kiedy np. usiądziesz... od przymierzania się nie pogniotła, nie musiałam jej też prasować, jak przyszła pocztą, w kopercie, złożona. Odpowiedz Link
maith Wkurzyli mnie i to mocno 13.03.11, 16:20 Właśnie dostałam od nich odpowiedź, że moje zamówienie jednak nie zostanie wcale zrealizowane z powodu ekstremalnego zainteresowania produktem (sic!) A było tak. Mają piżamki do spania, w tym takie spodenki w kropeczki, brązowe. Do nich multum kolorów, ale tylko brązowa (ostatecznie kremowa, ale tej nie chcę) koszulka pasuje. I nie domyślili się biedacy, że wszyscy będą zamawiać kolor pasujący im do kompletu. Teraz są w szoku i nie mają pomysłu, co z tym zrobić. Pomijam już, że mogliby się postarać o spodenki do innych kolorów. Ja w tej sytuacji odsyłam im spodenki, bo wysyłając mi je obiecali, że zaraz doślą resztę. Ale ten powód mnie powiedzmy zaskoczył... Odpowiedz Link
silv_via Cotton Lace Shift Dress 14.03.11, 19:29 Zamówiłam tę sukienkę i jestem bardzo rozczarowana :( Sukienka sama w sobie bardzo ładna, ładnie wykonana, chociaż ciemniejsza niż na zdjęciach. Zamówiłam rozmiar 8SC przy biuście 30G i 64 cm w talii. W biodrach (94cm) jest na styk, za to w talii mogłabym sobie włożyć jeszcze dwie dłonie. W biuście leży ładnie za to odstaje na karku. Poza tym jest dłuższa niż się spodziewałam, za kolana). Odpowiedz Link
rudaa26 Zwrot 17.03.11, 11:06 Wiem ze juz gdzies o tym czytałam ale teraz za cholerę tego nie mogę odnaleźć. Jakim listem należy odesłać paczkę. Jakiś polecony czy może priorytet? Poza tym mam pytanie dotyczące wypełnienia formularza zwrotu. Jeśli chodzi o angielski to rozumiem wszystko doskonale tylko nie nie pokoi mnie to że tam nie wypełniam właściwie nic tylko powód zwrotu. Czy dobrze myślę? Na polskich formularzach zwrotu wypisujemy kwotę jaka powinna być nam zwrócona itd. Slicznie proszę o pomoc:-) Odpowiedz Link
kasiadj07 Re: Zwrot 17.03.11, 14:36 Odsyłać można zwykłym listem poleconym lub paczką jak coś większego. Ważne, żeby nie było za potwierdzeniem odbioru. To potwierdzenie nie dotyczy właśnie naszych standardowych przesyłek, za potwierdzeniem wysyłają do nas sądy na przykład lub urzędy, wtedy jest taka specjalna żółta karteczka, która wraca do nadawcy. Czyli można spokojnie zwykłym poleconym. Ten ich formularz też mnie zdziwił, ale wystarczy wypełnić powód zwrotu, oni przesyłają pieniądze spowrotem na kartę, z której sciągnęli pieniądze, kwotę mają przecież wpisaną w systemie. Odpowiedz Link
silv_via Re: Zwrot 17.03.11, 18:33 Ja dzisiaj właśnie wysyłałam rano zwrot- poszło w firmowym pudełku. Wysłałam listem priorytetowym, bo panie na poczcie powiedziały mi, że jak jest wysłane "za potwierdzeniem nadania" to i tak musi to ktoś pokwitować... zapłaciłam 15,30 zł :) Odpowiedz Link
agata272 Fioletowy płaszczyk - ktoś testował? 18.03.11, 00:49 Wrzucili na przecenę fioletowy płaszcz zimowy - w dodatku w recenzjach na bravissimo piszą, że proporcje dla kogoś wysokiego i rozmiar należy zaniżać, więc mam szansę na zakup odpowiedniego płaszcza jesienno-wiosennego (bo że się nadaje na naszą zimę, to nie wierzę ;) w ulubionym kolorze. Ale niestety nie znalazłam żadnej recenzji na LB. Może któraś z forumek go kupiła lub przynajmniej przymierzała, tyle że się nie pochwaliła? Bardzo proszę o pomoc, bo mi rozmiar wykupią zanim się zdecyduję ;). Odpowiedz Link
femalespirit Re: Fioletowy płaszczyk - ktoś testował? 23.03.11, 14:35 Ja mam ten plaszczyk, na mnie jest idealny (mam 173 cm wzrostu), do kolan, talia na swoim miejscu. Zwykle nosze w Bravissimo 16 RC i teraz tez taki wzielam (stanik nosze 34FF, a rozmiar konfekcyjny polski 44). Jest cieplutki, nosilam go takze w mroz, pieknie lezy, tylko pasek jest do bani (tani plastik). I jest to nie tyle fiolet, co wpadajacy w fiolet fuksjowy róż. Jeśli jest Ci dobrze w zimnych kolorach, powinien Ci pasowac. agata272 napisała: > Wrzucili na przecenę fioletowy płaszcz zimowy - w dodatku w recenzjach na bravi > ssimo piszą, że proporcje dla kogoś wysokiego i rozmiar należy zaniżać, więc ma > m szansę na zakup odpowiedniego płaszcza jesienno-wiosennego (bo że się nadaje > na naszą zimę, to nie wierzę ;) w ulubionym kolorze. Ale niestety nie znalazłam > żadnej recenzji na LB. Może któraś z forumek go kupiła lub przynajmniej przymi > erzała, tyle że się nie pochwaliła? Bardzo proszę o pomoc, bo mi rozmiar wykupi > ą zanim się zdecyduję ;). Odpowiedz Link
femalespirit Re: Fioletowy płaszczyk - ktoś testował? 23.03.11, 14:36 Jeszcze dodam, ze jestem dosc szeroka w ramionach, a ten plaszczyk mnie nie poszerzyl na gorze, co jest dla mnie rzadkoscia w grubych, zimowych rzeczach. Odpowiedz Link
zazulla wrzucisz zdjęcia do galerii? 27.03.11, 11:27 Płaszcz nie jest już dostępny online, ale płaszczy bravissimowych w ogóle nie ma w galerii. Odpowiedz Link
femalespirit Re: wrzucisz zdjęcia do galerii? 02.05.11, 18:05 Niestety nie mam dostepu do galerii. Odpowiedz Link
irenka65f A gdzie są wyprzedaże? 26.03.11, 14:05 A gdzie są przeceny ciuchów bravissimowych? Bo po zmianie strony i rozdzieleniu ubrań od bielizny nie umiem znaleźć. Odpowiedz Link
yaga7 Re: A gdzie są wyprzedaże? 26.03.11, 14:17 Nie ma. Dostałam od nich jakiegoś maila, że wyprzedaż ciuchów miała się zakończyć 16 marca chyba albo coś koło tego. W każdym razie na pewno przed uruchomieniem nowej strony. Odpowiedz Link