gochalip Asiq_R 12.10.09, 12:27 polecam - kupiłam stanik sportowy - bardzo szybka wysyłka, towar nowiusieńki Odpowiedz Link
gochalip aheller - Allegro 12.10.09, 12:34 podobnie - szybka wysyłka, miły kontakt - nie dziewczyny wina, że źle dobrałam rozmiar Odpowiedz Link
czarnaa_iness aheller - ja też polecam 20.10.09, 19:21 Kupiłam ostatnio używaną Elle Macpherson. Stanik zgodny z opisem (wystawiony jako "w stanie bardzo dobrym"), a nawet na żywo wygląda lepiej, bo śladów użytkowania nie wytropiłam:) Poza tym cena w miarę przystępna jak na rzecz używaną - uwzględniam tu swoje podejrzenia, że ta pani wystawia towar z lumpeksów i dlatego nie napiszę, że tanio;) Kopiuję swój komentarz z allegro: "Bardzo sprawna transakcja, towar dokładnie jak w opisie i na zdjęciach - gorąco POLECAM!" Odpowiedz Link
ptasia Planetbrazaar (eBay) 20.10.09, 16:02 błyskawiczna wysyłka (+ email z info o wysyłce), stanik (w przyjemnej cenie :) zgodny z opisem, zapakowany w 2 worki foliowe + bibułkę. Odpowiedz Link
bebe.lapin chickpea0000 22.10.09, 10:53 Stanik co prawda poszedl do zwrotu bo nie pasowal, ale sprzedawce polecam jak najbardziej. -szybka wysylka, towar dobrze zapakowany -dobra komunkacja (nt. mozliwosci wymiany na inny rozmiar) -zwrot bez problemu, szybki zwrot pieniedzy na konto przez pay&pal Odpowiedz Link
ewelina_1 onefiveone - ebay 24.11.09, 00:14 Bardzo miły kontakt, bardzo szybka wysyłka, przystępne ceny. Odpowiedz Link
agn44 Bellami z allegro 24.11.09, 19:34 U BELLAMI kupiłam dwa komplety bielizny Panache z wyprzedaży. Pani pomogła w doborze odpowiedniego rozmiaru. Jeden stanik okazał się niestety za duży (drugi był idealny) ale bez problemu mi go wymieniła na mniejszy. Rozmiary bielizny można kupować na zamówienie - wystarczy wysłać e-mail z zapytaniem czy dany rozmiar jest dostępny. Również jeśli jest się zainteresowanym innym modelem, którego nie ma na aukcjach - można zapytać, a Pani sprawdzi w hurtowni (mi poszukała). Pani bardzo miła i cierpliwa. Na maile odpowiadała nawet w niedzielę. Na koniec moich zakupów powiedziała, że mam u niej zniżkę na modele z nowej kolekcji - mam nadzieję, że będzie pamiętać o obietnicy, jak następnym razem będę coś kupować :) Odpowiedz Link
irenka65f zurihome kto coś wie? 26.11.09, 00:16 Na ebayu znalazłam takiego sprzedawcę, ale mam bardzo mało opinii. Może ktoś coś wie na jego temat? Odpowiedz Link
avarie ksmuz - allegro 21.01.10, 17:57 Szybka wysyłka, Fauve India kupiona w idealnym stanie. Piękne, dokładne zdjęcia na aukcji i rzetelny, szczegółowy opis. Jestem bardzo zadowolona! Odpowiedz Link
margo13ak tudii - z Allegro 19.03.10, 21:18 Kupuję u nich KrisLine w miłych cenach - od 85 do 100zł, nowe z metkami. Dobry kontakt, bezproblemowa transakcja. Wymienili mi niekompatybilny model na inny - bez żadnych grymasów. W zasadzie przed kupieniem trzeba się z nimi skontaktować, żeby ustalić ewentualny/możliwy zwrot/wymianę, ale raczej idą na rękę kupującemu. Dwie transakcje, jedna z wymianą - żadnych problemów. Odpowiedz Link
greylin anney - allegro 19.03.10, 22:07 www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3549853 głównie maskaradki w baardzo fajnych cenach :) bielizna nowa, pochodzi ze sklepu fabrycznego, nie posiada metek (papierowych i tych wszytych - tylko metka z rozmiarem). Wysyłka z UK, ja brałam opcję "z polski" - ale mi na czasie nie zależało. Jak czegoś nie ma aktualnie wystawione to można zapytać :) Odpowiedz Link
ptasia Re: anney - allegro 08.04.10, 21:54 ciekawe, co się stało, dzisiaj wystawiła nowe aukcje...? Odpowiedz Link
whiteanney Re: anney - allegro 27.04.10, 10:34 mantha napisała: > konto zawieszone :-( chwilowo, przez niejasna sytuacje z zakupem (ja kupowalam sukienke) ale jzu zostalo wyjasnione , teraz czekam na odwieszenie ;) pozdrawiam anney Odpowiedz Link
psuj-ka Re: anney - allegro 25.04.10, 14:07 Również mogę śmiało polecić :) warto dopytywać o swoje wymarzone staniki, anney często może je zorganizować :) Odpowiedz Link
staniczek-net Re: SPRZEDAWCY z serwisów aukcyjnych - POLECAMY! 25.04.10, 14:08 na mojeciuchy.pl jest mnostwo fajnych, duzych stanikow - zajrzyj do mnie - mcgoskaszo! Odpowiedz Link
zireael00 Re: magda_230 - Allegro 27.04.10, 17:44 Bardzo udane zakupy. Miły, supersprawny kontakt, bezproblemowa, błyskawiczna wymiana i przyzwoite ceny. W ofercie pani Magdaleny są Panaszki (Superbra i Maskaradki) oraz Freye. Odpowiedz Link
irenka65f Re: bras-bras-bras 15.05.10, 18:53 Jeszcze raz pytam bo właśnie u niego zamówiłam i jeszcze nie zapłaciłam bo nie zgadza mi się koszt przesyłki z tym co było napisane na aukcji. Miało być 2 funty i 0,50 za następną rzecz, a najpierw automat doliczył mi 4 teraz w mailu dostałam informację, że 3,5. Zamówiłam stanik i majtki do niego, więc uważam, że nie podnosi to jakoś znacząco kosztów pakowania czy opłaty pocztowej. Odpowiedz Link
irenka65f raczej nie 15.05.10, 19:18 Odpuściłam dyskusję bo nie będę się pieklić z powodu 1,5 funta, ale na przyszłość raczej odpuszczę tego sprzedawcę. Z e-bay wciąż chamousey ma u mnie największego plusa. Odpowiedz Link
buka_rozzie galeria rajstop z allegro 31.08.10, 15:08 allegro.pl/show_shop.php?shop_id=9789757 sprzedawca ma nie tylko rajstopy ;D koleżanka kupowała, miły kontakt, profesjonalna obsługa ;) Odpowiedz Link
wodadobra [ebay] intimate-touch - polecam 21.09.10, 18:45 Kupiłam na ebay koszulkę shock absorbera za niewielkie pieniądze tj.9.9funta a przesyłka była darmowa!. 15.09 kupiłam, zapłaciłam przez PP wieczorem a 16tego została nadana przesyłka zwykłym listem (nie biorę signed for bo to dla mnie strata pieniędzy przy kwotach, które przeznaczam na transakcje). Koszulkę dostałam 20.09 w poniedziałek. O wysyłce zostałam powiadomiona. Koszulka zapakowana do koperty. Jestem zadowolona. Odpowiedz Link