987ania 20.05.09, 12:51 docs.google.com/a/gazeta.pl/Presentation?docid=dgzxx93q_1sr2v4xgg&hl=en Zdjęcia zrobiła Paulina. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalia2010 Re: Zdjęcia z łódzkiego zlotu 20.05.09, 13:17 O kurcze załapałam się nawet na dwa zdjęcia:) Szkoda tylko, że nie ma żadnego zdjęcia z Effuniak:) Odpowiedz Link
e.m.i1 Re: Zdjęcia z łódzkiego zlotu 20.05.09, 14:52 Jak to dobrze, że mnie tam nie ma:) Odpowiedz Link
mauzonka Re: Zdjęcia z łódzkiego zlotu 20.05.09, 17:07 987ania, slicznie wyszłaś:) Szczególnie mi się podoba to zdjęcie, jak gestykulujesz, tak orrrrganizacyjnie:) Odpowiedz Link
beniutka_bo Kostiumy COMEXIM 20.05.09, 17:36 Widziałam na fotkach zdjęcia comeximowych kostiumów-czy któraś z Was je oglądała/mierzyła?Jak wrażenia? Piszę tutaj,bo moje pytanie w wątku kostiumowym pozostało bez odpowiedzi. Odpowiedz Link
velika Re: Kostiumy COMEXIM 20.05.09, 23:05 Ja zamówiłam afrykę, czekam na dostawę. Oczywiście podzielę się wrażeniami;) Odpowiedz Link
psuj-ka [OT] Kostiumy COMEXIM 21.05.09, 16:52 tą trójkątową, czy zwykłą? bo mnie ciekawią większe miseczki w tych trójkątach :> a do zdjęć nie mogę się dostać, bo nie mam poczty gazetowej, chlip ;( Odpowiedz Link
ewik-mysza Re: Zdjęcia z łódzkiego zlotu 20.05.09, 21:19 tam jest tylko dostęp jak sie ma poczte gazetowa? bo mi wchodzi na rejestracje konta gazetowego, a tego nie chce robic. Odpowiedz Link
987ania Re: Zdjęcia z łódzkiego zlotu 20.05.09, 21:26 już teraz każdy powinien mieć dostęp. Odpowiedz Link
ewik-mysza Re: Zdjęcia z łódzkiego zlotu 20.05.09, 21:42 niezupełnie.. ciągle po zalogowaniu mam "Aby aktywować pocztę z adresem ewik-mysza@gazeta.pl musisz uzupełnić dane. Wypełnij formularz." Odpowiedz Link
mirka.zdzirka Re: Zdjęcia z łódzkiego zlotu 20.05.09, 22:08 Potwierdzam, że jest problem. Nie potrzebuję kolejnej poczty, więc nie chcę się rejestrować na gazetowej, a zdjęcia mimo wszystko chciałam zobaczyć. Odpowiedz Link
kasica_k Re: Zdjęcia z łódzkiego zlotu 20.05.09, 23:30 Fotki bardzo profesjonalne, gratuluję autorce. Bardzo ładnie się prezentują te Comeximy na wieszaczku. Że o pięknych kobietach nie wspomnę. Ania nie tylko wygląda organizacyjnie, ona jest super orrrganizatorem :-) W sumie to żałuję, że nie podskoczyłam do Łodzi. No ale nie bardzo się dało. Odpowiedz Link
effuniak Re: Zdjęcia z łódzkiego zlotu 21.05.09, 06:29 Zdjęcia cudne !!!! Nata i Madzia - wyszłyście bossssko - inne kobietki też Aż mi szkoda, że nie mam takiego zdjęcia- hlip hlip - może też bym tak fajnie wyszła - buuuuu Ale zdjęcia - perfect Gratuluję autorce :) Odpowiedz Link
987ania Re: Zdjęcia z łódzkiego zlotu 21.05.09, 16:34 mauzonka, kasica, effuniak i wszystkie kochane kobiety, bardzo Wam dziękuję za wszystkie miłe słowa. Szczególnie jako mama siedząca w domu, u której poczucie własnej wartości leży, to dla mnie bardzo ważne. Pokombinuję żeby zdjęcia były widoczne, bo naprawdę nie wiem co mam tam zaznaczyć, żeby było widać. Odpowiedz Link