30.03.05, 11:50
Mam pytanie czy ktoś z was korzystał z kursów do nauki języków SITA? Czy one
są coś warte - czy jest to zwykła pospolita kiszka, która kosztuje kupe forsy.
Obserwuj wątek
    • bohun.strw Re: Sita ??? 01.04.05, 23:17
      jest to kosztowne ale przy pełnej mobilizacji jesteś w stanie w pół roku być
      dostatecznie obytym w podstawowym posługiwaniu się angielskim.
    • bohun.strw Re: Sita ??? 01.04.05, 23:21
      zapomniałem dopowiedzieć, że nie mam żadnych związku ani powiązań z
      propagatorami tego sposobu nauki
      • lesteer Kosztowne,tzn ile? 02.04.05, 08:50
        Możesz określic o jakie kwty chodzi?
        senks
    • javac2 Re: Sita ??? 02.04.05, 15:31
      BOHUN - jedno pytanko? Czy uczyłeś się od podstaw czy już wcześniej miałeś
      kontakt z językiem. Mnie intereseowały by kursy dla średniozaawansowanych - co o
      tym myslisz? - Tylko obiektywnie:) - Pozdrawiam.
      • bohun.strw Re: Sita ??? 14.04.05, 22:03
        trochę czasu upłynęło, nie było mnie, stąd to opóźnienie.Ja nie uczestniczyłem w
        tego typu kursie ale mój znajomy od niemal podstaw - z potrzeb zwodowych,
        wymagana była dostateczna znajomość języka- w ciągu niespełna roku opanował
        angla i posługuje się nim na tyle swobodnie że nie potrzebuje w kontaktach z
        kontrahentami zagranicznymi tłumaczy i swobodnie rozmawia przez telefon.Weż pod
        uwagę,że pracuje w branży technicznej i to jest dodatkowa trudność opanowanie
        zwrotów specjalistycznych. Na razie tyle - nie wiem czy jeszcze te wiadomości są
        Ci potrzebne. Jesli tak- spróbuję udzielić Ci szczególowszych info. Pozdrawiam
        • krzysiek-junior Re: Sita ??? 14.01.07, 00:22
          słuchajcie kupiłemsobie sita z jezykiem angielskim ucze sie tego jezyka od gim
          słabo go znam czy sita pomoze mi w dosyc szybki sposub nauczyc sie jezyka??jak
          powininna wygladac lekcja w domu bo słyszałem ze najpierw włancza sie płytke
          relaksujaca a potem ta ze słówkami czy jakos tak prosze o pomoc
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka