javac2 30.03.05, 11:50 Mam pytanie czy ktoś z was korzystał z kursów do nauki języków SITA? Czy one są coś warte - czy jest to zwykła pospolita kiszka, która kosztuje kupe forsy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bohun.strw Re: Sita ??? 01.04.05, 23:17 jest to kosztowne ale przy pełnej mobilizacji jesteś w stanie w pół roku być dostatecznie obytym w podstawowym posługiwaniu się angielskim. Odpowiedz Link Zgłoś
bohun.strw Re: Sita ??? 01.04.05, 23:21 zapomniałem dopowiedzieć, że nie mam żadnych związku ani powiązań z propagatorami tego sposobu nauki Odpowiedz Link Zgłoś
lesteer Kosztowne,tzn ile? 02.04.05, 08:50 Możesz określic o jakie kwty chodzi? senks Odpowiedz Link Zgłoś
javac2 Re: Sita ??? 02.04.05, 15:31 BOHUN - jedno pytanko? Czy uczyłeś się od podstaw czy już wcześniej miałeś kontakt z językiem. Mnie intereseowały by kursy dla średniozaawansowanych - co o tym myslisz? - Tylko obiektywnie:) - Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
bohun.strw Re: Sita ??? 14.04.05, 22:03 trochę czasu upłynęło, nie było mnie, stąd to opóźnienie.Ja nie uczestniczyłem w tego typu kursie ale mój znajomy od niemal podstaw - z potrzeb zwodowych, wymagana była dostateczna znajomość języka- w ciągu niespełna roku opanował angla i posługuje się nim na tyle swobodnie że nie potrzebuje w kontaktach z kontrahentami zagranicznymi tłumaczy i swobodnie rozmawia przez telefon.Weż pod uwagę,że pracuje w branży technicznej i to jest dodatkowa trudność opanowanie zwrotów specjalistycznych. Na razie tyle - nie wiem czy jeszcze te wiadomości są Ci potrzebne. Jesli tak- spróbuję udzielić Ci szczególowszych info. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek-junior Re: Sita ??? 14.01.07, 00:22 słuchajcie kupiłemsobie sita z jezykiem angielskim ucze sie tego jezyka od gim słabo go znam czy sita pomoze mi w dosyc szybki sposub nauczyc sie jezyka??jak powininna wygladac lekcja w domu bo słyszałem ze najpierw włancza sie płytke relaksujaca a potem ta ze słówkami czy jakos tak prosze o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś