jacaaa2 25.04.04, 19:47 dzisiaj chyba coś było na ten temat w TVN ,jakiś tescik narodowy na prawo jazdy -wiem ze mozna to jeszcze zrobic w internecie i sprawdzic swoja wiedze na ten temat autotest.onet.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aleks44 Re: AUTOTES 25.04.04, 20:10 przepisy o ruchu drogowym sie zmieniają,wiec sobie poczekam i popatrze jak madrzejsi odemnie radzą sobie w tym autotescie.wolałbym na spokojnie ,a nie tak na huuuura Odpowiedz Link Zgłoś
jacaaa2 Re: AUTOTES 25.04.04, 20:11 alle plama zrobiłem test bardzo szybko tak bez zbytniego zastanowienia sie,po prostu tak jak na drodze,nie masz zbytnio czasu na zastanowienie sie co robisz ,a tu niespodzianka oni napisali mi ze jestem niedzielnym kierowca i stwarzam zagrozenie na drodze ,ale sie wk........13 lat prawo jazdy ,zadnych wypadków a tu masz niedzielny kierowca ciekawe co wyjdzie tym co faktycznie sa tymi niedzielnymi kierowcami i faktycznie stwarzaja to zagrozenie p.s. niedzielny nie jestem bo dziś nawet nie jezdzilem :) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: AUTOTES 25.04.04, 20:27 nie przejmuj sie ,ja tez uwazam sie za niedzielnego kierowce Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: AUTOTES 25.04.04, 20:30 ja tego testu jeszcze nie robilam heheeh,ale zaloze sie ze wyjdzie ze mnie podwojny niedzielny kierowca, hehehhe tutaj sie prosciej jezdzi niz u was cmok Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: AUTOTES 25.04.04, 20:40 dlatego ja podchodze do tej sprawy na luzie,test testem , a zycie zyciem i nie mozna brac tego tak ,ze jak sie dostalo 5 z testu to jest sie swietnym kierowca,a ten z 3 czy 2 zlym.bo teoria ,a praktyka to dwia bardzo rozniace sie od siebie stwierdzenia i nie mozna na nich tylko polegac.znalem kierowce , z ktorego wszyscy sie smiali i uwazali go za mula za kierownica,a w sytuacji gdzie on jechał i wygladal jak by drzemal,wyskoczylo mu dziecko na droge a on potrafil ominac i dalej wygladal jak by drzemal.to sie w glowie nie miesci, caly czas wszystko pod pelna kontrola,zero emocji. Odpowiedz Link Zgłoś
jacaaa2 Re: AUTOTES 25.04.04, 20:42 fakt faktem ,ale nadal jestem ciekaw co tez innym powychodzi jak zrobia sobie ten tescik Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: AUTOTES 25.04.04, 20:43 test to tylko taie ogolne rozeznanie w temacie, ale nie wyznacznik umijetnosci kierowcy cmok,zgadzam sie aleks:) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: AUTOTES 25.04.04, 21:02 znam wiele przypadkow,gdzie kierowcy zawodowi dali plame i nawet nie wiedzieli co zrobili.nie dalej jak miesiac temy na skrzyzowaniu krakowska,strozowska to ze swiatlami stalem o 6 rano na czerwonym,razem z autobusem na przeciw i po malej chwili autobus przejechal na czerwonym swietle,tak przyglupialem ze nie wiedzialem co sie stalo.mozna podawac dziesiatki sutuacji ktore dzieja sie na na naszych drogach. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: AUTOTES 25.04.04, 21:06 czasem sie czlowiek zagapic z tym czerwonym swiatlem,odpukac nigdy mi sie to nie zdazylo,ale bylam pasazerem w aucie ktore przejechalo na czerwonym swietle skrzyzowanie w minneapols, takim wielkim,zatloczonym miescie.To bylo szczescie ze nas nikt nie walnal! ja sie zaczelam drzec obok ,czerwone,czerwone, ale juz bylo za pozno zeby auto zatrzymac,teraz jak sie mi trafi jechac z ta osoba to ja po prostu bacznie obserwuje jak on jedzie.Na szczescie nie trafiaja mi sie jazdy z ta osoba) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: AUTOTES 25.04.04, 21:11 masz racje ,tak moze sie zdarzyc i potem boisz sie z ta osoba jezdzic jest kilka osob z ktorymi boje sie jezdzic.po prostu nie jada pewnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: AUTOTES 25.04.04, 21:15 osobiscie to raczej ja wole byc za kierownica heheheh Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: AUTOTES 25.04.04, 21:19 to tak jak ja,tym bardziej ze tylko ja w domu mam prawo jazdy zona miala robic ale musiala zrezygnowac Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: AUTOTES 25.04.04, 23:19 bo miala malo czasu na nauke ,a potem juz nie bylo kiedy Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: AUTOTES 25.04.04, 23:40 ja musialam zrobic prawko w polsce bo szkola tego wymagala a tutaj to musialam jezdzic cmok Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: AUTOTES 25.04.04, 23:55 moj siostrzeniec,mial prawko polskie,ale tam w stanach kazali mu zrobic jeszcze raz i zrobil i jezdzi. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: AUTOTES 26.04.04, 16:23 e tam, jezdze non stop tak naprawde trzy lata a prawko mam od prawie 14 no to nie taki stary cmok stazem praktycznym Odpowiedz Link Zgłoś
jacaaa2 Re: AUTOTES 26.04.04, 23:28 p.s. do tematu srednia odpowiedzi dla facetów wynosiła prawie 37 ,a ja nastukałem 41 -to i tak niezle -no ale mimo wszystko to niedzielny kierowca ,hehe czyli wychodzi na to ze wszyscy w polsce to niedzielni kierowcy,a ciekawe jak wypadli by ci zawodowi kierowcy,tirów i autobusów (Gorlickiego PKS też) Odpowiedz Link Zgłoś
delfinek27 Re: AUTOTES 27.04.04, 00:34 a mnie pochwalili że jestemn świadomym kierowcą i t d he he he Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: AUTOTES 27.04.04, 05:26 no to dobrze ze ty delfinku dobrze sie spisujesz,malo tylko na forum pisalas dzis buuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: AUTOTES 27.04.04, 08:49 delfinku gratuluje ,to Ty jesteś szatan za kierownicą. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: AUTOTES 27.04.04, 17:55 wlasnie pozazdroscic delfinkowi umiejetnosci! Odpowiedz Link Zgłoś
korky Re: AUTOTES 27.04.04, 15:10 a ja tam go nie robiłem - bo to tylko teoria - a zresztą niedawno zdawałem prawko to chyba nie muszę sobie nic powtarzać, nawet nie mam ochoty :) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: AUTOTES 27.04.04, 17:56 no tak swoj stres masz juz za soba, nalezy odpoczac cmok:) Odpowiedz Link Zgłoś
korky Re: AUTOTES 28.04.04, 14:08 swoje już odbębniłem "bęb bęb bęb" :) i starczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: AUTOTES 28.04.04, 17:15 tak mowisz?nie bebnij wiec za glosno ,ludzi wyploszysz cmok Odpowiedz Link Zgłoś
patrick78 Re: AUTOTES 30.04.04, 17:08 Wyszlo na to,ze ze mnie jest niedzielny kierowca,czyzbym musial cos pocwiczyc? Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: AUTOTES 30.04.04, 19:52 e jak wypadkow nie robisz, nie rozwalasz auta to jest ok! Odpowiedz Link Zgłoś
patrick78 Re: AUTOTES 30.04.04, 21:48 Kraks nie robie, nie rozwalam aut wiec racje masz Ellenai! Odpowiedz Link Zgłoś