Dodaj do ulubionych

Poszukiwania

IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 16.08.02, 14:38
Poszukuję nieskomplikowanego miejsca do życia na tym świecie; czy ktoś z Was
wie gdzie takie jest i czy wogóle mam czego szukać??? Czy też mam przyjąć to
co daje mi los bez buntowania się. A może jestem naiwna?
Obserwuj wątek
    • faciu Re: Poszukiwania 16.08.02, 14:44
      To nie zależy tylko od miejsca - skomplikowanie siedzi Ci pewnikiem w głowie..
      Ale góry sa OK - tutaj można odetchnąć, co nie jest bez znaczenia....
      • Gość: * Re: Poszukiwania IP: *.chello.pl / *.chello.pl 16.08.02, 15:07
        Lubię góry, spędzam tam dużo czasu, ale cos mnie gryzie. Masz racje chyba muszę
        się tam znowu wybrać by nabrać dystansu do pewnych spraw.
        • faciu Re: Poszukiwania 16.08.02, 15:51
          No to chybaj ku nam !!!!

:))
          • mirrek Re: Poszukiwania 16.08.02, 16:51
            faciu napisał:

> No to chybaj ku nam !!!!
            >
            > :))

miales raczej na mysli ....ku mnie ...hehehe...Faciu to roman jakich malo ;))
            • Gość: * Re: Poszukiwania IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 16.08.02, 16:55
              A Ty?
              • Gość: otho Re: Poszukiwania IP: 217.97.141.* 16.08.02, 17:10
                Faciu jest wciąż sprawcą wielu.....
                • faciu Re: Poszukiwania 16.08.02, 17:39
                  Ej dziady i kto to gada ????
                  Ja jestem niesamowicie spokojny człowiek
                  • Gość: * Re: Poszukiwania IP: *.chello.pl / *.chello.pl 16.08.02, 17:51
                    czyżby...? czytałam inne wasze teksty, mozna sobie o Was na ich podstawie
                    niezłe zdanie wyrobić, ale - nie osądzaj człowieka po wyglądzie... ;-)
                    • faciu Re: Poszukiwania 16.08.02, 18:18
                      Trzeba sobie pożartować, a i głupio pogadać od czasu do czasu nie szkodzi...
                      Ale to nie każdy łapie.. no i ma do tego prawo !!
                      Wolny kraj, wolne forum.....
                      :)))
                      • Gość: * Re: Poszukiwania IP: *.chello.pl / *.chello.pl 16.08.02, 18:52
                        faciu napisał:

> Trzeba sobie pożartować, a i głupio pogadać od czasu do czasu nie szkodzi...
                        > Ale to nie każdy łapie.. no i ma do tego prawo !!
                        > Wolny kraj, wolne forum.....
                        > :)))
                        masz racje trzeba sobie czasem pozartować... ;-)
                        • faciu Re: Poszukiwania 16.08.02, 19:16
                          To gdzie w te góry się wybierasz ???
                          Świętokrzyskie.... ??
                          • Gość: * Re: Poszukiwania IP: *.chello.pl / *.chello.pl 16.08.02, 19:31
                            faciu napisał:

> To gdzie w te góry się wybierasz ???
                            > Świętokrzyskie.... ??
                            w Tatry, ewentualnie Gorce lub Pieniny. Zabierasz sie ze mną?
                            • faciu Re: Poszukiwania 16.08.02, 19:54
                              W góry ja zawsze chętnie - tylko zależy kiedy ??
                              Urlop dopiero we wrześniu, chyba że na weekend...
                              • Gość: * Re: Poszukiwania IP: *.chello.pl / *.chello.pl 16.08.02, 20:57
                                faciu napisał:

> W góry ja zawsze chętnie - tylko zależy kiedy ??
                                > Urlop dopiero we wrześniu, chyba że na weekend...
                                do końca sierpnia mogę tylko w tygodniu, a we wrześniu spoko. Wybiorę sie po
                                niedzieli na jeden dzień, muszę. Inaczej nie dam rady
                                • faciu Re: Poszukiwania 16.08.02, 21:35
                                  No to spoko, we wrześniu może być...A jak jesień to tylko Tatry !!!
                                  A propos - Jesteś z Krakowa ??
                    • mirrek Re: Poszukiwania 16.08.02, 22:47
                      Gość portalu: * napisał(a):

> czyżby...? czytałam inne wasze teksty, mozna sobie o Was na ich podstawie
                      > niezłe zdanie wyrobić, ale - nie osądzaj człowieka po wyglądzie... ;-)

raczej po tym co pisze ;))....co Ty wiesz o....., zwlaszcza na podstawie tych
                      smiesznych wypocin ktore przeczytalas ;)), ...nie pomyslalas co na to Twoj
                      chloptas, jezeli przeczyta tekst o Twoich poszukiwaniach ;))
                      • faciu Re: Poszukiwania 17.08.02, 08:58
                        Ja nie mam żadnego chłoptasia .....
                      • Gość: * Re: Poszukiwania IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 17.08.02, 11:14
                        mirrek napisał:

> Gość portalu: * napisał(a):
                        >
                        > > czyżby...? czytałam inne wasze teksty, mozna sobie o Was na ich podstawie
                        > > niezłe zdanie wyrobić, ale - nie osądzaj człowieka po wyglądzie... ;-)
                        >
                        > raczej po tym co pisze ;))....co Ty wiesz o....., zwlaszcza na podstawie tych
                        > smiesznych wypocin ktore przeczytalas ;)), ...nie pomyslalas co na to Twoj
                        > chloptas, jezeli przeczyta tekst o Twoich poszukiwaniach ;))

spytaj sie go sam, ale uprzedzam, że możesz się zdziwić jego odpowiedzią
                      • Gość: * Re: Poszukiwania IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 17.08.02, 11:25
                        mirrek napisał:

> Gość portalu: * napisał(a):
                        >
                        > > czyżby...? czytałam inne wasze teksty, mozna sobie o Was na ich podstawie
                        > > niezłe zdanie wyrobić, ale - nie osądzaj człowieka po wyglądzie... ;-)
                        >
                        > raczej po tym co pisze ;))....co Ty wiesz o....., zwlaszcza na podstawie tych
                        > smiesznych wypocin ktore przeczytalas ;)), ...nie pomyslalas co na to Twoj
                        > chloptas, jezeli przeczyta tekst o Twoich poszukiwaniach ;))

Każdy szuka swojego miejsca na ziemi. Myślałam,że trochę "pofilozofujecie", że
                        przeczytam coś fajnego, mądrego; w końcu to poważne forum :-), a przynajmniej
                        tak o nim szłyszałam i że tym się różni od zwykłego czata. Pozdrawiam i życzę
                        miłego dnia :-)) !
                    • Gość: Ptak Re: Poszukiwania IP: *.bresa.com.pl 19.08.02, 09:17
                      Zwłaszcza w przypadku facia :-)
                      • faciu Re: Poszukiwania 19.08.02, 20:29
                        Gość portalu: Ptak napisał(a):

> Zwłaszcza w przypadku facia :-)

Mooooooowwwwaaaaaa!!!!
                        Najbliższe seminarium z filozofii faciowskiej w pierwszy weekend września..
                        Weźta indeksy to Wam zaraz zaliczenie wpiszę jeśli tylko mądrze gadać
                        bedziecie....
                        • Gość: Ptak Re: Poszukiwania IP: *.bresa.com.pl 20.08.02, 08:26
                          :-)))))))))))))))))))
                  • mirrek Re: Poszukiwania 16.08.02, 22:00
                    faciu napisał:

> Ej dziady i kto to gada ????
                    > :))
                    > Ja jestem niesamowicie spokojny człowiek

spokojny owszem , ale okrutnie niewyzyty, nie przepuscisz zadnej "sikorze" w
                    realu ;))
                    • faciu Re: Poszukiwania 17.08.02, 09:01
                      Taaa... zwłaszcza tym co mają 4,5%...
                      Bull shit !
                      • Gość: otho Re: Poszukiwania IP: 217.97.141.* 17.08.02, 09:59
                        Lubisz nabuzowane sikory???
                        • faciu Re: Poszukiwania 17.08.02, 11:37
                          Niee... takie szybko pękają. I wogóle to ja wolę rosół z kury.....No i gołąbki
                          w sosie pomidorowym.
                          :)
                          • Gość: otho Re: Poszukiwania IP: 217.97.141.* 17.08.02, 12:51
                            sodomita?
                            • faciu Re: Poszukiwania 17.08.02, 13:02
                              Smakosz i koneser...hehehe
                              Czy to też perwersja ???
    • mirrek Re: Poszukiwania 17.08.02, 15:05
      Gość portalu: * napisał(a):

> Poszukuję nieskomplikowanego miejsca do życia na tym świecie; czy ktoś z Was
      > wie gdzie takie jest i czy wogóle mam czego szukać??? Czy też mam przyjąć to
      > co daje mi los bez buntowania się. A może jestem naiwna?

dziwne zadajesz pytania jak na osobe ktora powinna czuc sie szczesliwa....moge
      doradzic Ci tylko jedno - nie zadawalaj sie byle ochlapem w zyciu, nie lap sie
      na pierwsza okazje z brzegu jaka podsuwa Ci los , ciagle szukaj,... bo bedac
      osoba nietuzinkowa stac Cie na cos lepszego ;))))
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka