Dodaj do ulubionych

Idzie zima...Narty w Laskowej

07.11.02, 15:56
Czuć ją, juz się zbliża i będziemy śmigać na nartach...
Słyszał może ktoś o nowym wyciągu koło Laskowej?? - ma mieć ponoć 2 km
długości..
Obserwuj wątek
    • yhwh Re: Idzie zima...Narty w Laskowej 07.11.02, 18:38
      eeeeeeeeeeee, nie wierze w to
      • faciu Re: Idzie zima...Narty w Laskowej 08.11.02, 10:52
        yhwh napisał:

> eeeeeeeeeeee, nie wierze w to

Tak słysząłem od niejakiego M. D co mieszkał niedaleko Ciebie i chodził do
        klasy z Mają..Jak będzie naprawdę to się okaże zimą..
        :))
    • Gość: ttrraa Re: Idzie zima...Narty w Laskowej IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.11.02, 14:03
      słyszłem o tym wyciągu - dokładnie to ma być na Rozdzielu niedaleko "Bacówki u
      Wojtka" - ale czy to wystartuje w ty roku to niewiadomo bo przecież na Łysej
      Górze też miałbyć w tym roku piękny oświetlony i naśnieżany sztucznie a efektów
      nie widać.
      Może p. Czeczutka jak wygra wybory w niedziele to coś zacznie się dziać w tym
      kierunku - wkońcu to zawzięty sportowiec.
      • faciu Re: Idzie zima...Narty w Laskowej 08.11.02, 14:38
        Gość portalu: ttrraa napisał(a):

> Może p. Czeczutka jak wygra wybory w niedziele to coś zacznie się dziać w tym
        > kierunku - wkońcu to zawzięty sportowiec.

Sportem jego są mode panienki
        • Gość: Narciarz Re: Idzie zima...Narty w Laskowej IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.11.02, 20:21
          > Może p. Czeczutka jak wygra wybory w niedziele to coś zacznie się dziać w tym
          > kierunku - wkońcu to zawzięty sportowiec.

>Sportem jego są mode panienki

W takim razie w Limanowej będzie dom publiczny? Bo ja już widzę jak pan z.
          pomaga przy budowie wyciągu: kopie dół, zalewa go betonem i krzyczy "władza
          bliżej obywateli" (władza powiatowa mam nadzieę a nie władza miasta Limanowa)
    • faciu A jednak będzie wyciąg Laskowa-Kamionna ! :) 21.11.02, 22:46
      W środowym dodatku wybiórczej turystryka-narty, jest reklama nowego wyciągu
      Laskowa Kamionna...Bedzie tam 5 wyciągów 1. długość wyciągu 1250, trasa-1450;
      2. wyciąg-160, trasa-180; 3. wyciąg-220, trasa 300; 4. wyciąg -400, trasa-600;
      5. wyciąg-240, trasa-300
      Otwarcie wyciągu 15-20XII..
      Stok będzie sztucznie naśnieżany i co ważne -OŚWIETLONY !!
      Na dole i u góry mozliwość zjedzenia, spania no i picia piwa...
    • faciu Działa !!!!!!!! n/txt 10.02.03, 14:04
      • nehebrecky Re: Działa !!!!!!!! n/txt 15.02.03, 00:02
        Fakt , działa! I to jak!
        Byłem, byłem, bardzo mi się podobało, choć może lekko zbyt dużo ludzi, ale same
        trasy bardzo przyjemne - niezbyt ostre, ale dla mnie w sam raz. Będę tam
        częściej jeżdził i polecam innym.
        Netoperek slyszysz????
        • ja_sem_netoperek Re: Działa !!!!!!!! n/txt 15.02.03, 12:31
          nehebrecky napisał:

> Fakt , działa! I to jak!
          > Byłem, byłem, bardzo mi się podobało, choć może lekko zbyt dużo ludzi, ale
          same
          >
          > trasy bardzo przyjemne - niezbyt ostre, ale dla mnie w sam raz. Będę tam
          > częściej jeżdził i polecam innym.
          > Netoperek slyszysz????

Pewnie, jade, jade!!!! dzis to pewnie nie dam rady, ale jutro z toba sie
          wybiore, zaraz do ciebie sle sms'a by sie umowic
          NA NARTY!!!
          • faciu Re: Działa !!!!!!!! n/txt 17.02.03, 19:02
            Wstyd sie przyyznać ale na nim jeszcze nie jeździłem...Moi znajomi byli i
            stwierdzili że dużo ludzi, łagodny stok i drogo....i nie ma z kim jechać,....No
            chyba że sam zorganizuję sobie transport, ale wtedy moze się zima skończyć..:)
            • ja_sem_netoperek Re: Działa !!!!!!!! n/txt 17.02.03, 23:29
              faciu napisał:

> Wstyd sie przyyznać ale na nim jeszcze nie jeździłem...Moi znajomi byli i
              > stwierdzili że dużo ludzi, łagodny stok i drogo....i nie ma z kim
              jechać,....No chyba że sam zorganizuję sobie transport, ale wtedy moze się zima
              skończyć..:)

duzo ludzi tylko w weekendy, bylem rowniez dzisiaj i bylo luzno.
              Stoki podobaja mi sie, nie sa ekstremalne, ale o tym by byly zbyt lagodne nie
              mozna powiedziec.
              Natomiast ceny - to jest problem - sa wysokie, jednak inne wyciagi, ktore
              odwiedzam nie sa tak drogie.
              dziwne, nie rozumiem takiej polityki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka