faciu 07.11.02, 15:56 Czuć ją, juz się zbliża i będziemy śmigać na nartach... Słyszał może ktoś o nowym wyciągu koło Laskowej?? - ma mieć ponoć 2 km długości.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yhwh Re: Idzie zima...Narty w Laskowej 07.11.02, 18:38 eeeeeeeeeeee, nie wierze w to Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: Idzie zima...Narty w Laskowej 08.11.02, 10:52 yhwh napisał: > eeeeeeeeeeee, nie wierze w to Tak słysząłem od niejakiego M. D co mieszkał niedaleko Ciebie i chodził do klasy z Mają..Jak będzie naprawdę to się okaże zimą.. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ttrraa Re: Idzie zima...Narty w Laskowej IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.11.02, 14:03 słyszłem o tym wyciągu - dokładnie to ma być na Rozdzielu niedaleko "Bacówki u Wojtka" - ale czy to wystartuje w ty roku to niewiadomo bo przecież na Łysej Górze też miałbyć w tym roku piękny oświetlony i naśnieżany sztucznie a efektów nie widać. Może p. Czeczutka jak wygra wybory w niedziele to coś zacznie się dziać w tym kierunku - wkońcu to zawzięty sportowiec. Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: Idzie zima...Narty w Laskowej 08.11.02, 14:38 Gość portalu: ttrraa napisał(a): > Może p. Czeczutka jak wygra wybory w niedziele to coś zacznie się dziać w tym > kierunku - wkońcu to zawzięty sportowiec. Sportem jego są mode panienki :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Narciarz Re: Idzie zima...Narty w Laskowej IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.11.02, 20:21 > Może p. Czeczutka jak wygra wybory w niedziele to coś zacznie się dziać w tym > kierunku - wkońcu to zawzięty sportowiec. >Sportem jego są mode panienki W takim razie w Limanowej będzie dom publiczny? Bo ja już widzę jak pan z. pomaga przy budowie wyciągu: kopie dół, zalewa go betonem i krzyczy "władza bliżej obywateli" (władza powiatowa mam nadzieę a nie władza miasta Limanowa) Odpowiedz Link Zgłoś
faciu A jednak będzie wyciąg Laskowa-Kamionna ! :) 21.11.02, 22:46 W środowym dodatku wybiórczej turystryka-narty, jest reklama nowego wyciągu Laskowa Kamionna...Bedzie tam 5 wyciągów 1. długość wyciągu 1250, trasa-1450; 2. wyciąg-160, trasa-180; 3. wyciąg-220, trasa 300; 4. wyciąg -400, trasa-600; 5. wyciąg-240, trasa-300 Otwarcie wyciągu 15-20XII.. Stok będzie sztucznie naśnieżany i co ważne -OŚWIETLONY !! Na dole i u góry mozliwość zjedzenia, spania no i picia piwa... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
nehebrecky Re: Działa !!!!!!!! n/txt 15.02.03, 00:02 Fakt , działa! I to jak! Byłem, byłem, bardzo mi się podobało, choć może lekko zbyt dużo ludzi, ale same trasy bardzo przyjemne - niezbyt ostre, ale dla mnie w sam raz. Będę tam częściej jeżdził i polecam innym. Netoperek slyszysz???? Odpowiedz Link Zgłoś
ja_sem_netoperek Re: Działa !!!!!!!! n/txt 15.02.03, 12:31 nehebrecky napisał: > Fakt , działa! I to jak! > Byłem, byłem, bardzo mi się podobało, choć może lekko zbyt dużo ludzi, ale same > > trasy bardzo przyjemne - niezbyt ostre, ale dla mnie w sam raz. Będę tam > częściej jeżdził i polecam innym. > Netoperek slyszysz???? Pewnie, jade, jade!!!! dzis to pewnie nie dam rady, ale jutro z toba sie wybiore, zaraz do ciebie sle sms'a by sie umowic NA NARTY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: Działa !!!!!!!! n/txt 17.02.03, 19:02 Wstyd sie przyyznać ale na nim jeszcze nie jeździłem...Moi znajomi byli i stwierdzili że dużo ludzi, łagodny stok i drogo....i nie ma z kim jechać,....No chyba że sam zorganizuję sobie transport, ale wtedy moze się zima skończyć..:) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_sem_netoperek Re: Działa !!!!!!!! n/txt 17.02.03, 23:29 faciu napisał: > Wstyd sie przyyznać ale na nim jeszcze nie jeździłem...Moi znajomi byli i > stwierdzili że dużo ludzi, łagodny stok i drogo....i nie ma z kim jechać,....No chyba że sam zorganizuję sobie transport, ale wtedy moze się zima skończyć..:) duzo ludzi tylko w weekendy, bylem rowniez dzisiaj i bylo luzno. Stoki podobaja mi sie, nie sa ekstremalne, ale o tym by byly zbyt lagodne nie mozna powiedziec. Natomiast ceny - to jest problem - sa wysokie, jednak inne wyciagi, ktore odwiedzam nie sa tak drogie. dziwne, nie rozumiem takiej polityki Odpowiedz Link Zgłoś