Gość: sztaszek IP: *.jaslo.sdi.tpnet.pl 18.07.02, 17:12 no chłopaki i dziewczynki. jedziemy z koksem. georghe skoro sam nie chcesz załozyć nowego tematu o czarnych to ci pomogę. TYLKO CZARNI ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jepat Re: CZARNI JASŁO 2002/2003 jesień 19.07.02, 06:41 jakby mieli grać w moich okolicach to dajcie znać ,zobacze co oni za jedni:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: CZARNI JASŁO 2002/2003 jesień 22.07.02, 08:05 Wygraliśmy z Wisłoką na wyjeździe 1:0. Niestety nie będzie grał Zajdel - przeszedł gdzieś na Śląsk, Łukaczyński wybrał (chyba) Polonię Przemyśl, Dziobek nie grał bo kontuzja, Żuławskiego też nie było w składzie - ale z optymistycznych wieści - w Dębicy był Pokrywka - niestety nie grał bo chory ale prawdopodobnie zobaczymy go w tym sezonie znowu w Jaśle. Szkoda mi bardzo Zajdla - dobry jest.. Dębica ma ponoć bardzo okrojony skład - grało chyba 5 albo 6 juniorków. Słyszeliście o wzomcnieniach Resovi ??? oj będzie ciężko... Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: CZARNI JASŁO 2002/2003 jesień 22.07.02, 09:21 Zajdel odszedło ??!!!!!!!!!!! O JA PIER.... Gorzej być nie mogło. Pokrywka go nie zastąpi. Teraz brakuje jeszcze żeby Dziobek gdzieś odfrunął i po imprezie. A miało byc tak pięknie.... Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: CZARNI JASŁO 2002/2003 jesień 22.07.02, 13:55 Wyczytałem, że Zajdelek studiuje na śląsku i będzie grał w Górniku MK Katowice. Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: CZARNI JASŁO 2002/2003 jesień 23.07.02, 07:48 Wczoraj na treningu był facet o nazwisku Pielech (albo Mielech) pomocnik z Rzemieślnika Pilzno. Pokrywka załatwiony na sezon a prawdopodobnie jeszcze ktoś dojdzie do składu. Zobaczymy już niedługo.. Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: CZARNI JASŁO 2002/2003 jesień 23.07.02, 09:50 Widziałem ten trening bo akurat przejeżdżałem ul. Kasprowicza. Trenowało chyba ze 40 chłopa....... he he przynajmniej trenuja solidnie i to daje jakąś nadzieję bo wzmocnienia (osłabienia ?) nie rokują zbyt dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: galicjan Re: CZARNI JASŁO 2002/2003 jesień IP: *.inter / 192.168.0.* 23.07.02, 15:14 dostaniećie w dupe od galicji cisna galicja sie wzmocniła i znowu przegracie tak jak w pucharze Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: CZARNI JASŁO 2002/2003 jesień 24.07.02, 07:04 I potem się obudziłeś, a obok Ciebie wiesz co było......... Grunt to poczucie humoru. :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: CZARNI JASŁO 2002/2003 jesień 24.07.02, 08:01 he he dawno takiego optymisty nie widziałem - miło zacząć dzień od zwalenia się ze śmiechu pod stół... Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: CZARNI JASŁO 2002/2003 jesień 24.07.02, 08:30 Nowy zawodnik w Czarnych to Mariusz Pielech, który grał ostatnio w Rzemieślniku Pilzno. Facet ma 27 lat, jest wychowankiem Igloopolu Dębica, a grywał w takich klubach jak Dolcan Zabki, Świt Nowy Dwór (oba startowały w II lidze). Gra jako pomocnik. Tak sobie myślę, że razem z Pokrywka mogą stworzyć ciekawą pomoc. Żeby tak jeszcze Zajdelek nie odszedł.......... Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: CZARNI JASŁO 2002/2003 jesień 24.07.02, 08:43 Bardzo dobre pociągnięcia ze wzmocnieniem pomocy - pisaliśmy o tym zresztą - faktycznie szkoda Zajdla ale coraz więcej optymizmu we mnie... ech szkoda że pierwszy mecz to wyjazd. Panie Georghe, Staszku ? i pozostali ukryci kibice może jakaś mała inauguracja sezonu ? Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: CZARNI JASŁO 2002/2003 jesień 24.07.02, 08:53 gadacz napisał: Panie Georghe, Staszku ? i pozostali ukryci kibice może jakaś mała inauguracja sezonu ? Co masz na mysli ? Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: CZARNI JASŁO 2002/2003 jesień 24.07.02, 09:11 jakieś wstrząśnięte nie mieszane przed pierwszym gwizdkiem - to mam na myśli !!! Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: CZARNI JASŁO 2002/2003 jesień 24.07.02, 09:31 A ja myślałem, że może wyjazd do Sędziszowa. Ja chyba pojadę ( Staszek na pewno - bo to zdaje się jeszcze większy przekręt na tym punkcie niż ja :))))))) Twoja propozycja bardzo mi sie podoba, proponujesz na trybunie czy w jakims innym miejscu ? (park, kula pod supersamem, czy może Ogródek Jordanowski ?) A to widzieliście ? Najbardziej podoba mi się podpis pod zdjęciem Roberta Gorzynika w dziale "skład"..... rrjks.republika.pl Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: CZARNI JASŁO 2002/2003 jesień 24.07.02, 10:41 Wszystkie z podanych lokalizacji są genialne choć obsługa marna. Coś wymyślimy ale o tym na emilka :) anonimowość dalej jest ponad Niemcy na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sztaszek Re: CZARNI JASŁO 2002/2003 jesień IP: *.jaslo.sdi.tpnet.pl 24.07.02, 15:55 gadacz napisał: > Bardzo dobre pociągnięcia ze wzmocnieniem pomocy - pisaliśmy o tym zresztą - > faktycznie szkoda Zajdla ale coraz więcej optymizmu we mnie... ech szkoda że > pierwszy mecz to wyjazd. Panie Georghe, Staszku ? i pozostali ukryci kibice > może jakaś mała inauguracja sezonu ? ja nie piję to raz, a w sędziszowię bedę to dwa, a trzy nie jestem staszek tylko sztaszek ! CZARNI JASŁO HOOLIGAN'S ! TYLKO CZARNI ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sztaszek Re: CZARNI JASŁO 2002/2003 jesień IP: *.jaslo.sdi.tpnet.pl 24.07.02, 16:36 www.czarnijaslo.host.sk/ Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: CZARNI JASŁO 2002/2003 jesień 25.07.02, 12:33 W sparigu: Stal Rzeszów - Czarni 2:3 Bramki dla Czarnych: Mastaj, Cionek, Kasprzyk. Czarni prowadzili juz 3:0, ale w ostatnich minutach starcili dwie bramki. Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: CZARNI JASŁO 2002/2003 jesień 27.07.02, 08:46 Ech szkoda że nie w sezonie :( Ale to napawa optymizmem - ciekawi mnie ile Stal wytrzyma w 3 lidze .. mam cichutką nadzieję że się wymienimy miejscami. Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: CZARNI JASŁO 2002/2003 jesień 30.07.02, 08:35 Wrócił Zajdel do Czarnych !!!! W zeremisowanym meczu ze Stalową Wolą grali i Pielech i Pokrywka. Cel jest jeden, a przed nami (mam nadzieję ) jeden z najładniejszych sezownów. Skład wygląda naprawde świetnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sztaszek Re: CZARNI JASŁO 2002/2003 jesień IP: *.jaslo.sdi.tpnet.pl 30.07.02, 15:10 nasi zremisowali ze stalówką 1:1, a jutro gramy z krosnianką w jaśle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GALICJAN Re: CZARNI JASŁO 2002/2003 jesień IP: *.inter / 192.168.0.* 30.07.02, 19:01 GADACZ ani wam zajdel nie pomoże bo my galicjawejdziemy do 3ligi a wy dopiero na nastepny sezon jak wam sie uda mamy kasy dużodla piłkarzy i sedziów i obserwatorów a także dla ozpn rzeszów pastwisko dopuscili do gry jak posmarujesz to jedziesz pstrag flaszeczka i3liga Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: CZARNI JASŁO 2002/2003 jesień 31.07.02, 08:13 Galicjan - chłopie - już Cię prosiłem - nie przy śniadaniu teraz będę 35 minut przecierał ekran bo go poplułem ze śmiechu okruszkami pysznej bułeczki zmieszanej z kawą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GALICJAN Re: CZARNI JASŁO 2002/2003 jesień IP: *.inter / 192.168.0.* 31.07.02, 10:38 gadacz dobrz zrobiłeś że sie tą bułeczką nie zadłwiłeś bo byłby znajomy pogrzeb a kwiaty drogie Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: CZARNI JASŁO 2002/2003 jesień 02.08.02, 08:16 Nic tak dobrze nie rozluźnia po przegranym meczu jak znajomy pogrzeb :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kóniu Re: CZARNI JASŁO 2002/2003 jesień IP: 2.3.STABLE* / *.gazeta.pl 04.08.02, 19:13 no nareszczie nowy sezon i kibicowanie czarnym.wpadnie sie kilka razy na meczyk i się obejrzy Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: CZARNI JASŁO 2002/2003 jesień 12.08.02, 08:31 No to nadrabiamy zaległości bo przez te urlopy jeden wynik uciekł. Na inaugurację: Lechia Sędziszów - Czarni 1:2 W drugim meczu: Czarni - Syrenka Roźwienica 2:0 ...ale to wszystko nic !!!! Wczoraj byłem na meczu drugiej drużyny, która wygrała z Gamartem, UWAGA, UWAGA, LADIES AND GENTLEMAN 9:1 !!!!!!!!!!!!!!! To był mecz !!!!!!!!!!!!! Jak tak dalej będą grać to sie przerzucę na rezerwy.... Gadacz, żałuj chłopie, że tego nie widziałeś. To była demolka ! Czarni nie strzelili dziesiątej bramki chyba tylko dlatego, że na tablicy nie można ustawić wyniku dwucyfrowego. Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: CZARNI JASŁO 2002/2003 jesień 12.08.02, 09:02 Gra - cóż - marność - trzeba się cieszyć z punktów. Fajnie że II tak młóci - może wpłynie dobrze na niektórych "stranieri" zmiana miejsca na jakąś kolejkę w 2 drużynie ... Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: CZARNI JASŁO 2002/2003 jesień 17.08.02, 10:38 0:0 w New Sarzyna - pierwsze punkty stracone i to ponoć w bardzo kiepskim stylu... ups aż się boje Stali Sanok.. Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: CZARNI JASŁO 2002/2003 jesień 17.08.02, 11:55 Ty sie boj Stali Sanok, ty sie boj Stali Mielec:-)))))) Zartowalem, bo gromy ostatnio tak, ze sie ino bszydkie wyrazy w gembie klembiom. Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: CZARNI JASŁO 2002/2003 jesień 17.08.02, 12:28 A kiedy mecz w Jaśle ??????????? Bo w końcu chyba muszę się tam udać !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: CZARNI JASŁO 2002/2003 jesień 17.08.02, 13:32 Prosza, prosza, Marysia w koncu sie pilkom noznom zainteresowala. kto by to pomyslol:-) Kobita i pilka:-)))) No to Georghe i Gadacz musicie piyknie Marysie na stadionie przyjonc:-)))) Zadnych zupek i innych mocniejszych trunkow, doping kulturalny. Bedzieta mieli nowego kibica Czarnych:-)))) Marysia, uszyj se sukienke w barwy klubowei ucz sie piosenek o Czarnych Jaslo:- )))) Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: CZARNI JASŁO 2002/2003 jesień 17.08.02, 18:44 Zapraszamy Marysię na stadion bardzo serdecznie :))) weźmiemy ją do środeczka. Następny mecz w środę ze Stala Sanok. Bedzie dobrze.:) W uzupełnieniu info Gadacza dodam, że druga drużyna Czarnych znowu sprawiła lanie rywalom wygrywając 4:1. Rezerwy są na pierwszym miejscu w tabeli. :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: CZARNI JASŁO 2002/2003 jesień 17.08.02, 19:14 Wiela ludzi chodzi u Was na mecze? Odpowiedz Link Zgłoś
jepat Re: CZARNI JASŁO 2002/2003 jesień 17.08.02, 23:05 kolor napisał: > Wiela ludzi chodzi u Was na mecze? Powinno chodzić jak najwięcej,lepsze to niż stać pod płotem i chlać bez sensu browara Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: CZARNI JASŁO 2002/2003 jesień 18.08.02, 01:57 kolor napisał: > Wiela ludzi chodzi u Was na mecze? Na pierwszą drużynę ok. 700-900 do tysiąca na najbardziej atrakcyjne mecze. Myślę, że jak wejdziemy do III-ligi to 1,5 tys murowane. Na rezerwy ok. 300 głów. Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: CZARNI JASŁO 2002/2003 jesień 18.08.02, 02:57 no to musicie chyba stadion podszykowac na III lige, bo to i wiencej ludzi bydzie chodzic, mosze canal+ jakoms transmisyjke pusci:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jepat Re: CZARNI JASŁO 2002/2003 jesień 18.08.02, 03:25 Zastanawiali się co zrobić w Jaśle ,no właśnie -stadion pierwszoligowy ,sugestia poddana piłkarzom to olbrzymia siła motywacyjna Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: CZARNI JASŁO 2002/2003 jesień 18.08.02, 03:48 kolor napisał: > no to musicie chyba stadion podszykowac na III lige, bo to i wiencej ludzi > bydzie chodzic, mosze canal+ jakoms transmisyjke pusci:-))))) Na trzecią lige zdaje się są już wymogi, że ileś tam miejsc musi mieć foteliki. Jak wejdziemy to działacze będą mieli zgryz bo fotelików na stadionie Czarnych nie ma. Słyszałem taka nieoficjaną informację, że Miasto ma Czarnym budować nowy stadion (gdzieś koło basenów, kortów i hali sportowej - tak aby powstał cały kompleks sportowy - JAK W MIELCU :)))), ale to jest infO nie sprawdzone. Czarni od 1910 roku grają mecze przy ulicy Śniadeckich i to się nazywa TRADYCJA !! (jak w "Misiu"):)))))) Nie podoba mi się ten pomysł, bo tradycję trzeba szanować, ale z drugiej strony stadion na którym grają Czarni (a własciwie teren) należy do Huty Szkła w Jaśle i w każdej chwili Huta może ich tego terenu pozbawić, a zwłaszcza w ostatnim okresie gdzie budowa drogi południowej zabrała parking dla pracowników Huty, a w najbliższym czasie może zabrać i stadion. Odpowiedz Link Zgłoś
jepat Re: CZARNI JASŁO 2002/2003 jesień 18.08.02, 04:05 Ja uważam ze w erze mody na aktywny wypoczynek tylko samobójca polityczny zabrałby miastu stadion. Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: CZARNI JASŁO 2002/2003 jesień 18.08.02, 08:46 Watpie ze huta zburzy stadion. Przeciez Georghe bys na to nie pozwolil, nie?:- ))) Bylbys Rejtan z Jasla:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: CZARNI JASŁO 2002/2003 jesień 21.08.02, 19:28 Czarni - Stal Sanok 2:0 Bramki Mastaj i Zajdel BRAWO ! Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: CZARNI JASŁO 2002/2003 jesień 22.08.02, 07:42 Mastej strzelił bramkę z asysty Zajdelka .... ech brakowałoby nam nasego Zajdelka... świetny Pokrywka i rewelacyjny Dziobek - CZARNI III liga !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: CZARNI JASŁO 2002/2003 jesień 23.08.02, 07:17 Za Dziennikiem Polskim: Marek Dyląg, szkoleniowiec Rafinerii/Czarnych. - "Wciąż powtarzam, że w IV lidze nie ma słabeuszy i nikt nie odda nam punktów za darmo. Liczę na pełną zdobycz, chociaż ucieszy mnie nawet remis." To o meczu w najbliższą niedzielę w Pilźnie. Co ten nasz trener bredzi ? Remis w Pilźnie ? To może my gramy nie o awans tylko o utrzymanie tylko o tym nie wiemy ......... Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: CZARNI JASŁO 2002/2003 jesień 25.08.02, 20:25 Rzemieślinik Pilzno-CZARNI 1:1 Trzeba powiedzieć, że jest to dla nas wynik wręcz REWELACYJNY w świetle tego co wyczyniał na boisku pseudo-sędzia z Tarnobrzega ! Nie wiem w jakim składzie wystąpią nasi w kolejnym meczu bo po tym dzisiejszym połowa drużyny zamelduje się u lekarza ! Najbardziej ucierpiał Walaszczyk, który już w 13 min. musiał zejść z boiska po faulu na nogi od tyłu, który bezwzglądnie kwalifikował sie czerwoną kartkę. Dodam jeszcze, że "pan w czerni" nie uznał prawidłowo zdobytej bramki zaraz na początku meczu przez Cionka i usunął z boiska Mirka Pokrywkę, zawodnika najlepszego na boisku. Siedziałem na trybunach za jakimiś działaczami Rzemieslnika, przy czym jeden mocno zapity wcale nie krył się z faktem, że dzisiaj Pilźnianom nie może stać się żadna krzywda, czytaj: sędzia czuwa ! Pozostała część towarzystwa tego "napitego" goscia uciszała, ale cóż facet był na tyle wstawiony że wszystkich miał w nosie i gadał swoje. Kończę bo jak sobie przypomnę tego czarnego z gwizdkiem to ...... Ps. Ciekawe co jutro prasa regionalna napisze o tym meczu. Zobaczymy jakich mamy obiektywnych sprawozdawców na meczach. Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: CZARNI JASŁO 2002/2003 jesień 28.08.02, 08:16 Przed dzisiejszym meczem, za Dziennikiem Polskim: "Czarni: tylko zwycięstwo Po remisie w Pilźnie Rafineria Czarni podejmuje Izolatora Boguchwała i jest zdecydowanym faworytem tego meczu. Przed zbytnim optymizmem przestrzega jednak trener jasielskiego zespołu Marek Dyląg. - Nie ma słabych drużyn i mecz z Izolatorem będzie również trudny. W tej lidze niemal każdy może wygrać z każdym, o czym świadczą wyniki wielu meczów. Chcemy oczywiście zwyciężyć. Drużyna gra lepiej niż w pierwszych dwóch meczach. Chciałbym, aby zawodnicy zaprezentowali dobry futbol - powiedział Marek Dyląg. W jasielskim zespole nie wystąpią kontuzjowani Kamil Walaszczyk (brutalnie sfaulowany w Pilźnie) oraz Robert Mastaj." Dobrze, że tylko Walaszczyk "nie przeżył" ostatniego meczu. Mógłby do Jasła przyjechać sędzia SŁAWEK z Tarnobrzega (ten który sędziował w Pilźnie)- chętnie zroiłbym mu małe kuku. Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: CZARNI JASŁO 2002/2003 jesień 29.08.02, 08:11 Wczoraj zobaczyliśmy kandydatów do spadku (izolator to straszna kiszeczka) i powiało trochę optymizmem - gdyby tak poprawić skuteczność była by dwucyfrówka. Dwie ( z czterech ) ostatnie bramki Zajdla to majstersztyk.... jak tak dalej pójdzie to ulice Śniadeckich zmienią na ulice Zajdla... Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: CZARNI JASŁO 2002/2003 jesień 29.08.02, 09:05 No to jeszcze wynik dopiszmy CZARNI - Izolator Boguchwała 6:1 !! Tabela: 1. Resovia 6 18 17-4 2. Górnovia 6 15 20-7 3. Wisłoka 6 15 7-3 4. Raf./Czarni 6 14 13-3 5. Kańczuga 6 10 9-8 6. Pogoń 6 9 15-11 7. Galicja 5 9 6-2 8. Kolbusz. 6 8 7-7 9. Unia 6 7 3-3 10. Stal M. 6 7 5-6 11. Syrenka 6 7 8-11 12. Lechia 5 6 7-6 13. Rzemieślnik 6 5 12-10 14. Stal S. 6 5 6-9 15. Sokół 6 5 2-6 16. Izolator 6 3 9-24 17. Strug 6 2 3-9 18. Sanovia 6 0 3-23 Gadacz, właśnie przed chwilą nieźle się uśmiałem. "Dziennik Polski" wstawił Cionka do "jedenastki kolejki". "Tempo" w swojej relacji pisze o ładnej bramce strzelonej przez Zajdla, ale nie tej ostatniej tylko "przed". Ta też była ładna, ale przy ostatniej wysiada. Relację podpisał Szczygieł :)))))))))))))) Następny wyjazd to Górnovia, potem Sanovia u siebie, a potem........... RESOVIAAAA !!!! WSZYSCY NA RZESZÓW !!! :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: CZARNI JASŁO 2002/2003 jesień 29.08.02, 10:24 Cionek w 11 - kolejki widziałem to w "Dz. P" i też byłem zaskoczony - widziałbym tam bardziej Pokrywke niż jego... jeśli już ktoś musiał się z Czarnych tam znaleść... Co do bramki (tej ostatniej) to Szczygieł mógł po prostu nie zrozumieć tego co zaszło na stadionie - to nie było zrozumiałe dla ludzi o tak nikłym sysytemie postrzegania zdarzeń na boisku... to co zrobił Zajdel było genialne więc nie do końca zrozumiałe dla niektórych - (taką mam teorie) - hm. ale przyznasz że nie pamiętasz kiedy ktoś dostał owacje na stojąco na Czarnych :) Acha zapomnieliśmy o dwóch ważnych momentach - Pan spiker powiedział: trener M. Dylą DESYGNOWAŁ do gry....:) oraz nowa deficja klasycznego hat - trika :) rozdzielonego branką i połowami spotkania ubarwiły to widowisko.. Piękna jest komentatorska NOWOMOWA. Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: ZAJDEL SHOW ........ 29.08.02, 13:08 NOWOMOWA komentatorska jest przecudnej urody, a ta w wykonaniu Wita L. nie mieści się w żadne ramki :)))))))) Wiesz jaką notę dostał Zajdelek w Nowinach ? DZIESIĄTKĘ !!!! Nie pamiętam, że by ktoś taką dostał. A propos owacji.... dwa sezony temu cała drużyna miała owację na stojąco po meczu z Nową Sarzyną. Ludzie nie wyszli ze stadionu tylko czekali na zawodników schodzących do szatni i bili brawka aż miło. Dla takich chwil warto chodzić na mecze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GEORGHE Re: ZAJDEL SHOW ........ IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.02, 23:25 Wiadomość na razie nieoficjalna Górnovia -Czarni 0:0 :((((( Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Czarni III liga !!! 03.09.02, 09:06 0:0 potwierdzam oficjalnie.. ale nie jest to zły wynik szczególnie tam. Pewnie niejedna z drużyn zgubi tam punkty ... Resovia ma szanse coś zgubić - teraz chyba jadą do Leżajska a później Czarni jadą do Rzeszowa.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bobo Re: Czarni III liga !!! IP: 2.3.STABLE* / *.jaslo.karpaty.pl 04.09.02, 11:51 Ktoś powiedział że w tym sezonie walka o awans rozegra sie pomiędzy Resovią a Wisłoką, ale jestem optymistą i myśle ze nasi jeszcze nieźle namieszają :D Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Czarni III liga !!! 11.09.02, 07:42 Kolejny mecz ligowy: Czarni - Sanovia Lesko 2:0 i o tym meczu lepiej jak najszybciej zapomnieć. Wczoraj tj. we wtorek Czarni zagrali w Odrzykoniu z Zamczyskiem mecz Pucharu Polski. Czarni wygrali 7:0, w drużynie grało tylko 4-5 zawodników z pierwszej drużyny. Podobał mi się zwłaszcza pozyskany niedawno z Krośnianki Zych. Facet rewelacyjnie gra głową i jest niesamowicie ambitny. Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: Czarni III liga !!! 11.09.02, 07:59 Słyszałem że M. Dyląg złożył rezygnacje - powód - konflikt ze starszą częścią druzyny. Chyba już się zaczął początek końca. Obym się mylił. Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Czarni III liga !!! 11.09.02, 08:45 gadacz napisał: > Słyszałem że M. Dyląg złożył rezygnacje - powód - konflikt ze starszą częścią > druzyny. > Chyba już się zaczął początek końca. Obym się mylił. No chyba jednak nie zlożył, bo wczoraj prowadził zespół. Stałem wczoraj tuż obok ławki i słyszałem gadki prezesa do zawodników. Nie za bardzo mi się to podobało - nie miało nic wspólnego z profesjonalizmem. Nie chcę o tym pisać na forum. Gadacz, jedziesz na Rzeszów ? Bo jeśli tak to może byśmy sie tam gdzieś skumali? Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: Czarni III liga !!! 11.09.02, 08:49 Wczoraj po powrocie z meczu złożył rezygnacje. Tylko że nie wiem do końca jak zareagował prezes - ale jak się dowiem to napiszę. Zresztą - ponoć Jasłowski jest bez pracy jakby co... W Rzeszowie będę od 9-ej rano w sobotę. Jak mi się przeciągnie to zostane na meczu. Zadzwonię do Ciebie kole południa. Jakby co to się zabierz z kimś a wrócimy razem... Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Czarni III liga !!! 11.09.02, 09:21 To wszystko jest jakieś popieprzone ! Trzy dni przed najważniejszym meczem w rundzie, zawodników będzie ustawiał na boisku jakiś nowy trener ? PARANOJA !! Kto to jest ten Jasłowski ? On zdaje się prowadził kiedyś Karpaty. Jakby facet był dobry to by nie był bezrobotny. Dupa będzie nie trzecia liga !!! Prezesunio coraz bardziej mi się nie podoba, ale cóż jego kasa, jego decyzje. Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Jutro Resovia ! 13.09.02, 08:38 Gadacz, jutro w meczu z Resovią poprowadzi M. Dyląg. Przeczytałem jego krótką wypowiedź w "DP" więc Twój informator coś chyba ściemniał. Może miał na myśli stan rzeczy już po meczu z Resovią bo jeśli wtopimy to pewnie głowa trenera spadnie..... Ps. Mam nadzieję, że jutro będziesz miał przy sobie telefon. Nie zapomnij go właczyć ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: Jutro Resovia ! 13.09.02, 08:56 Mój informator już karmi rybki w Jasiołce w cementowych bucikach. Było coś po pucharze Polski w klubie. Dogadali się najwyraźniej i dali czas do meczu z Resovią. Dziś kole 13-ej będę wiedział czy jadę do Rz. bo tam jak zwykle nikt nic nie wie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bobo Re: Jutro Resovia ! IP: 2.3.STABLE* / *.jaslo.karpaty.pl 14.09.02, 21:05 To było dzisiaj bylem na meczu i WYGRALIŚMY !!!!!!!!!! :D sedzia cos malo gwizdał dla naszych ale wazne jest ZWYCIESTWO !!!!! btw. gorzynik dal niezłego strzała na koncu :D (kto byl ten wie o co chodzi) :) Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Jutro Resovia a pojutrze III - liga !!!!!!!!!! 16.09.02, 09:29 Gość portalu: Bobo napisał(a): > btw. gorzynik dal niezłego strzała na koncu :D (kto byl ten wie o co chodzi) :) Byłem na tym meczu i nie za bardzo łapię o co idzie z Gorzynikiem ????? Sędzia skurwiel drukował dla Resovii aż miło ! W pierwszej połowie dwa faule na polu karnym na naszych zawodnikach przy czym jeden ewidentny i co ? I NIC !! Dla Resovii w pierwszej połowie boczny puścił dwa razy dwumetrowego spalonego. Drukował, ale trzeba przyznać że robił to bardzo inteligentnie.... w końcu sędzia "pierwszoligowy"... Na szczęście Czarni nie dali Resovii i sędziemu okazji do wyrównania. Tak naprawdę to Resovia poza pierwszymi 15 minutami nie grała nic ! Czarni zagrali super uważnie, obrona wręcz znakomicie. Szkoda dwóch sytuacji sam na sam z bramkarzem - Lachowicza i jednej Pokrywki. Mogło byc spokojnie 3:0. Poprzeczka dla Resovi to przypadkowy farfocel. Podobała mi się rzeszowska pubilka. Po meczu skandowali: "nic się nie stało, Resovio nic się nie stało..." Bobo to co z tym Gorzynikiem ? Ps. Aha, no i nasi zawodnicy super się po meczu cieszyli. Wszyscy zrobili kółeczko i śpiwali: JKS, JKS, JKS................. :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bobo Re: Jutro Resovia a pojutrze III - liga !!!!!!!!! IP: 2.3.STABLE* / *.jaslo.karpaty.pl 16.09.02, 15:47 Z gorzynikiem był taki trik że na około 1-min przed końcem nasz zawodnik został zfaulowany :P wtedy sędzia zagwizdał "raz" ale dość przeciągle i tamten pomyślał ze to juz koniec meczu :) zaczął biev do szatni z rękami w górze :D gdy spostrzegł ze tylko on biegnie odwrócił sie i w ewidentny sposob machnął ręką :D wyglądało to przezabawnie ale oczywiscie kazdy moze sie pomylic :) co do sedziego to nie bede sie wypowiadał bo poza tym że nie gwizdał naszym fauli to ze wzgledu na miejsce w ktorym stałem (na wale) nie bardzo widziałem czy był spalony czy nie !! Ważna wygrana !!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Jutro Resovia a pojutrze III - liga !!!!!!!!! 16.09.02, 19:36 Ja również stałem na wale i widziałem taką jedną znajomą "gębę" z Jasła :))))) A z "Gorzałką" to faktycznie niezłe jaja, szkoda, że nam to uciekło (piszę nam bo byłem na meczu z dwoma kumplami) :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: Jutro Resovia a pojutrze III - liga !!!!!!!!! 17.09.02, 08:18 Bardzo żałuje że mnie zaatakowała wściekła grypica. Napiszcie Geroghe i Bobo swoje wrażenia o zawodnikach i grze naszych chłopkaków. Co tam robił Lachowicz ?! Wrócił ?! Jeśli tak to extra - prosiło się poprawić siłę ataku. Teraz mam nadzieję że już bez tarć personalnych i wzajemnych animozji droga do III ligi prosta i bez przeszkód. Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: Jutro Resovia a pojutrze III - liga !!!!!!!!! 17.09.02, 10:08 Co tu pisać ? Zupełnie obiektywnie byliśmy od Resovii lepsi chociaż początek meczu wskazywał, że będzie bardzo ciężko bo Resovia przycisnęła, ale tylko przez pierwsze jakieś 10-15 minut i ostatnie również ok. 15., ale wtedy nasi nawet nie specjalnie próbowali już coś grać. Cofneli sie taktycznie. Nasi w ciągu całego meczu byli znacznie częściej przy piłce, grali dojrzalej. Resovia grała trochę "na aferę". Jeśli chodzi o sędziego to już pisałem, że czuwał żeby nasi skrzydeł nie rozwinęli (boczni czuwali jeszcze bardziej). Co do zawodników to uważam, że rewelacyjne zagrał Tomek Niżnik. Facet był nie do przejścia. Zresztą cała obrona zagrała na szóstkę ! Dobrze grał Paweł Kasprzyk - przytrzymywał piłkę, ładnie zgrywał głową. Mirek Pokrywka to oczywiście klasa i nic nie dodawać nie trzeba. Zajdelek niezły, ale go pilnowali dość dobrze więc miał utrudnione zadanie. Niespodziewanie zagrał w tym meczu Mastaj, ale chyba był najsłabszy na boisku. Zmienił go Lachowicz i kilka razy szarpnął (dwa razy był sam na sam i spudłował),ale widać że miał dłuższą przerwę w poważnym graniu (w niedzielę byłem na rezerwach, Lachowicz zagrał cały mecz, ale potrierdził brak ogrania i poza szybkością nie pokazał niczego szczególnego) Jeśli poternuje i pogra to na pewno będzie z niego wiele pociechy. Tak naprawdę o trzecią ligę będzie cholernie ciężko bo Resovia myślę będzie miała wielu "pomocników" w drodze do awansu. Zobaczymy. Teraz cięzki mecz z Kąńczugą potem wyjazd do Leżajska i trochę powinno sie rozjaśnić. Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: CZARNI JASŁO 2002/2003 jesień 25.09.02, 21:42 Kolor, miałe� napisać :)) Czarni - MKS Kańczuga 1:1 Wracam do meczu Czarnych z Resoviš. Sędziował wtedy niejaki Fijarczyk ze Stalowej Woli (były piłkarz pierwszoligowy). Pisłem o dwóch niepodyktowanych karnych dla nas w tym meczu. W ostatni weekend sędzia "Fujarczyk" przeszedł samego siebie bo nie podyktował CZTERECH rzutów karnych w meczu pierwszej ligi pomiędzy Legiš, a Odra Wodzisław. Trzech dla Legii, jednego dla Odry. Teraz tršbi o tym ogólnopolska prasa, a sprawš zajšł się PZPN. Mam nadzieję, że PZPN pozwoli "Fujarczykowi" odpoczšć od piłki, a nam kibicom od jego osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: CZARNI JASŁO 2002/2003 jesień 28.09.02, 20:05 Dzisiaj Resovia zremisowała u siebie ze Stalą Mielec 0:0 !!!!! Jutro wygrać w Leżajsku i mamy tylko 1 punkcik straty do lidera ! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loki Re: CZARNI JASŁO 2002/2003 jesień IP: 2.3.STABLE* / *.jaslo.karpaty.pl 28.09.02, 22:07 no to swietna wiadomość :D mam nadzieje ze jutro wygramy :D Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: CZARNI JASŁO 2002/2003 jesień 28.09.02, 22:47 Szukam chetnych do wyjazdu do Leżajska na mecz. Kto się pisze? Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: CZARNI JASŁO 2002/2003 jesień 29.09.02, 19:22 Jak przed chwilą doniósł mi Gadacz, Czarni polegli w Leżajsku 2:0 :(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: CZARNI JASŁO 2002/2003 jesień 08.10.02, 10:55 Czarni-Kolbuszowianka 3:1 Gadacz, właśnie przed chwilą dostałem SMS-a od Ciebie z wynikiem meczu, szedł tylko trzy dni....... Myślałem, że mnie tam rozniesie bez wyniku. Napisz coś o meczu. Jak gra i co tylko możesz. Sedzia drukował ? Czytałem w DP jak strasznie żalili się działacze Kolbuszowianki. Jak to z trybun wyglądało? Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: CZARNI JASŁO 2002/2003 jesień 09.10.02, 08:43 Nie powiem nic bo zdychałem całą sobotę i na myśl o podniesieniu głowy na wysokość 3 cm panikowałem - a co dopiero pójście na stadion...(ech ! gdzież ta świeżość dnia następnego )... Ale z tego co wiem (od wiernych kibiców) Kolbuszowianka miała powody do złości szczególnie przy okazji karnego. Ponoć po przerwie Czarni dopiero zaczeli grać. W sobotę będziesz ?! Acha a smska wysłałem w ten dzień co otrzymałeś bo miałem wyczerpanę karte w komórce i zadzwoniłem do Ciebie w sobotę ze stacjonarnego (wiesz ile mnie zdrowia kosztowało podniesienie słuchawki ?!!!!) - ale odebrała kobieta i powiedziała że nie zna żadnego Dżordża ( no ładnie!!!!).. Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: CZARNI JASŁO 2002/2003 jesień 09.10.02, 14:16 gadacz napisał: > Acha a smska wysłałem w ten dzień co otrzymałeś bo miałem wyczerpanę karte w > komórce i zadzwoniłem do Ciebie w sobotę ze stacjonarnego (wiesz ile mnie > zdrowia kosztowało podniesienie słuchawki ?!!!!) - ale odebrała kobieta i > powiedziała że nie zna żadnego Dżordża ( no ładnie!!!!).. Nie wiem gdzie zadzowniłeś i o kogo pytałeś, ale na pewno nie do mnie bo nie było w domu nikogo. :) W sobotę oczywiście będę. ZDRÓW ! Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: CZARNI JASŁO 2002/2003 jesień 14.10.02, 08:00 Po najlepszym meczyku w tym sezonie remis 1:1 - szkoda bo naprawdę zagrali świetny mecz !! Odpowiedz Link Zgłoś
kier1 Re: CZARNI JASŁO 2002/2003 jesień 17.10.02, 15:37 W ostatniej kolejce czarni mają grac z cisna nie bedą grali bo cisna wycofuje swoja drużyne z rozgrywek po meczu z resovia jeszcze chce spuścić manto resovi brak kasy powód wycofania sie Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: CZARNI JASŁO 2002/2003 jesień 18.10.02, 08:36 Kurcze ! niespodzianka niezbyt przyjemna - szkoda Cisna to zaskakująco dobra ekipa. Co się stało Kier ? daj coś więcej danych . Miało być przecież tak pięknie... Życzę powodzenia w rozwaleniu Resovii - trzymam kciuki za godne pożegnanie. Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: CZARNI JASŁO 2002/2003 jesień 18.10.02, 10:49 Skąd takie info ? Coś mi się wierzyć nie chce, że tak szybko stało sie to co nieuniknione (mam na myśli rozkład Galicji). Jeżeli drużyna faktycznie wycofa się z rozgrywek po meczu z Resovią to i tak wszystkie wyniki Cisnej zostaną anulowane, a przeciwnicy dostaną walkowery. Może to i lepiej ? Przynajmniej odpadnie z rywalizacji klub , który słynął z dwóch rzeczy: kartoflisko zamiast boiska i kupowanie sędziów, działaczy ect.... Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: CZARNI JASŁO 2002/2003 jesień 20.10.02, 19:25 Stal Mielec-CZARNI 1:0 Pierwsza połowa bez ambicji, bez walki, beznadzieja. W drugiej trochę walki, ale w dziesięciu trudno wygrać choć Czarni byli lepsi. Zegnaj III ligo ? :(( Odpowiedz Link Zgłoś
gadacz Re: CZARNI JASŁO 2002/2003 jesień 21.10.02, 14:11 w 10-ciu ?! Za co i kogo ? Słusznie czy nie słusznie ?! Cała wiosna Georghu przed nami może nie będzie tak źle ! To tylko dwie porażki w sezonie. Szkoda bardziej głupich remisów - porażki kiedyś przyjść muszą - tych remisów mogło nie być tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: GADACZ 25.10.02, 08:35 Czarni - Strug w sobotę o 14.00. Do zobaczyska i nie zapomnij....... Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: CZARNI JASŁO 2002/2003 jesień 27.10.02, 21:36 Czarni-Strug Tyczyn 2:0 Bramki: Lechowicz i Kasprzyk. Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: CZARNI JASŁO 2002/2003 jesień 03.11.02, 20:22 Jak niesie nieoficjalna wieść gminna, Czarni wygrali w Nisku z Sokołem 3:2 mimo, że przegrywali juz 0:2. Druga przyjemna wiadomość to porażka Resovii z Syrenką Roźwienica. Znów wstępuje nadzieja na awans ! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: CZARNI JASŁO 2002/2003 jesień 12.11.02, 12:16 W ostatnim meczu sezonu Czarni-Galicja prawdopodobnie nasza drużyna otrzyma walkowera ponieważ goście przyjechali w ośmioosobowym składzie i nie wyszli na płytę. Nasza drużyna na zakończenie pierwszej rundy zajmuje trzecie miejsce mając do Resovii 3 punkty straty. Dziękuję za uwagę - to wszystko co miałem do powedzenia w tym wątku. Odpowiedz Link Zgłoś