giks 19.11.03, 17:48 ..na super prezent na święta? macie jakiś pomysł na prace sezonową?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zawisza777 Re: Jak zarobić? 19.11.03, 19:34 sezonowa czy letnia? dobrze rozumie...? jesli tak to niestety naj. jest emigracja...np.do USA na wakacje na 4 m. a terez mam nadzieje na GB jak rynek otworza od 1.05 mam nadzieje! Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: Jak zarobić? 19.11.03, 20:08 aż tyle to mi nie potrzeba żeby jechać tak daleko ;) a ja ja pisze p prezentach na święta to co mi tu z wakacjami wyskakujesz? ehh zawisz obudź się ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza777 Re: Jak zarobić? 19.11.03, 20:10 moim zdaniem po zwrotem "praca sezonowa" kryje sie praca okresie letnim! oki wiem ze swieta ale myslalem ze jestes b. do przodu :D eeeh nie wiem w sumie jak ktos kogos szuka to sprzatania przed swietami to OK albo sie zatrudnij jako Elfica ;) Odpowiedz Link Zgłoś
giks Elfica? hmm... 20.11.03, 17:17 To chyba muszę się uśmiechnąć ładnie do YaRa szkoda tylko, że on nic nie mówi o Świętach....chyba zacznę mieć pesymistyczne myśli :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
jacaaa2 Re: Jak zarobić? 19.11.03, 20:01 jak zarobić-można robić świateczne porzadki,............... a takie by mi sie przydały niestety tylko brak czasu a może checi Odpowiedz Link Zgłoś
boski_yaro Re: Jak zarobić? 20.11.03, 08:44 A była okazja ku temu Z tego co mnie pamięć nie myli to ktoś kiedyś proponował ci niezłą pracę z nienajgorszym wynagrodzeniem, ale wybrałas inną instytucję SZKODA Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: Jak zarobić? 20.11.03, 12:03 no tak będziesz mi wypominał do końca życia ............. ehh to było dawno a ja mam na myśli coś takiego krótkotrwałego nie koniecznie na umowe co by mi pozwoliło uzupełnić brak ok 400 zł ;) jak sadzę. Ale jeśłi ich mieć nie będe to też będzie OK. tylko wtedy zamiast szmpana na sylwestra będę miała wino musujące marki DORATO ;) które przecież też jest dobre ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza777 Re: Jak zarobić? 20.11.03, 15:13 Wiesz Giks nie ma sie co przejmowac zawsze mozesz sie gdzies zalapac na Sylwka i problem wydania na szampana powinien odpasc! a 400 zl. nawet jak cos mozna zawsze jakos wykombinowac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: Jak zarobić? 20.11.03, 15:16 tylko jak? żeby to się opłacało w dodatku było legalne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza777 Re: Jak zarobić? 20.11.03, 17:00 eeeee legalne ;) :D hi hi to ja nie wiem ;) handel kapciami na rynku ? :D Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Jak zarobić? 20.11.03, 17:05 przykre to jest ,ze nie mozna nawet sezonowo sobie dorobic,wrrrrrrrrrrrr:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
verayka Re: Jak zarobić? 20.11.03, 18:46 ... na pewno nie siedziac w domu i piszac jakies bzdety na forum !!! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Jak zarobić? 20.11.03, 18:58 no coz, kazdy moze sie tu wypowiadac:)))niemniej jednak warto pomyslec nad trescia wypowiedzi.Poza tym wolna wola,nie trzeba wchodzic na to forum,nikt nikogo nie zmusza do pisania tutaj, mozna zalozyc sobie prywatne forum i tam sie wyzywac ile dusza pragnie, prawda? Warto taka wypowiedz poprzec argumentami majacymi oczywiscie sens.Krotkie bezsensowne zdanie kazdy moze sobie"klepnac",pozdrawiam:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: Jak zarobić? 20.11.03, 19:12 no cóż to takie średnio miłe z Twojej strony było, ale... po pierwsze nie znasz sytuacji tak jak inni którzy w tym wątku napisali. Jak dla mnie to jesteś tu nowa/y. Każdy ma prawo do własnej opinii i jej wyrażania. Po drugie pytanie było raczej retoryczne jeśli nie zdążyłeś zauważyć :P a to, że napisałam post to wcale nie znaczy, że siedzę w domu i nic nie robię. Lepiej by było chyba napisać coś bardziej konkretnego niż takie gupawe zdanko i to z błędami ;) No i jeszcze jedno : nie bradzo rozumiem co tak Cię zdrażniło w tym wątku, że taka wypowiedź się pojawiła z Twojej strony? Odpowiedz Link Zgłoś
verayka Re: Jak zarobić? 20.11.03, 20:04 poprostu nie moge zrozumiec jak caly czas mozna siedziec i co 5-10 minut wypowiadac sie na forum??? A moze lepiej by bylo ruszyc sie gdzies, chocby do pracy??? Rozumiem, ze moze lubisz rozwijac to gorlickie forum, ale przynajmniej piszcie o czyms konkretnym, a nie o samych bzdetach! Moze jakies ambitniejsze tematy? Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: Jak zarobić? 20.11.03, 20:18 no to może jakaś propozycja tematu??? a jeśli szukasz jakiegoś mniej ruchliwego forum to może się przeniesiesz np. na Wadowice czy Oświęcim ;) Zauważ że na innych forach posty są wysyłane nawet co minute lub jej ułamki. A poza tym forum po to właśnie jest żeby na nim pisać. I z całym szacunkiem ja mam pracę a nawet 2 :P tak samo jak inni użytkownicy tegoż forum. Tylko chyba zapomniałaś, że można pracować w domu lub mieć nienormowany czas pracy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
verayka Re: Jak zarobić? 20.11.03, 20:27 to jak robisz cos to pisz konkretniej. A tak poza tym to rowniez z calym szacunkiem, ale jaka to praca skoro daje Ci czas co 5-10 minut pisac na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Jak zarobić? 20.11.03, 20:33 veryaka,ja zachecam ciebie do zakladania fajnych watkow :)))))chetnie podyskutuje na roznie tematy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Jak zarobić? 20.11.03, 20:31 veryaka,toleracja:)))))koniecznie toleracja, ludzie sa rozni,:)))))my doceniamy twoje wypowiedzi, tylko na Boga,bez agresji ok?Mamy prawo do tego co robimy i mysle ze nikogo nie obrazamy,ty masz prawo do wypowiedzi ale bez atakow ok?:)))))))pozdrawiam:)))Ja nie widze nic zlego w siedzieniu necie jaki siedzieniu z daleka od kompa:))))nie generalizuj prosze:))) Odpowiedz Link Zgłoś
verayka Re: Jak zarobić? 20.11.03, 20:36 ... nie ma agresji... chyba nie wiecie co to agresja skoro tak sadzicie... ja sie tylko zastanawiam skad i jak mozna miec tyle czasu.... ???? .... czysta ciekawosc.... Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Jak zarobić? 20.11.03, 20:50 i calkiem rozumiem twoja ciekawosc:)))))) jezeli chodzi o mnie to ja jestem poza krajem i po prostu tesknie,rekomprensuje to sobie tym forum,czuje sie blizej domu,a tak sie sklada ,ze mam dostep do netu caly dzien i moge z niego korzystac wiec to robie.Zostalo mi to umozliwione ze wzgledu na to ,ze jestem daleko od rodziny i mam wolny czas w srodku dnia:))))Jest duzo mam ,ktore sa spedzaja duzo czasu w domu i rozmawiaja na necie:))))pozdrawiam:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
verayka Re: Jak zarobić? 20.11.03, 21:00 ... ale czy nie uwazasz, ze siedzenie przed monitorem caly dzien to marnotrawienie go??? A tak wogole... to gdzie mieszkasz teraz??? Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Jak zarobić? 20.11.03, 21:13 wiesz co? to chyba zalezy od punktu widzenia:))) dla mnie to nie jest czas stracony,bo dzieki temu mam dostep do polskiej prasy, do wiadomosci i co wazne do ludzi,ktorych tutaj nie mam:))) czesc mnie zawsze tam zostanie:))))a jestem w usa,na odludziu ,ktore bardzo lubie nawiasem mowiac:) wiele jest tez osob dla ktorych net jest okienkiem na swiat.Jezeli jakas zagoniona mama,siadzie przed komputerem i pogada z kims w przerwie miedzy sprzataniem, bawieniem sie z dzieckiem,zakupamy i roznymi obowiazkami to jest moim zdaniem ok:))))Przeciez ona siedzi w domu i moze czuc sie samotna,prawda???:)))) pozdrawiam serdecznie:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
verayka Re: Jak zarobić? 20.11.03, 21:20 ... mnie jest ciezko to zrozumiec... mam zbyt malo czasu na takie rzeczy i ciezko mi sobie wyobrazic, ze mogloby byc inaczej.... Dlaczego jednak nie pisac na forum cos co sie nadaje na forum, a nie rozmowy wyjete jakby prosto z jakis prywatnych rozmow... Czasami wydaje mi sie ze np "Giks" z tego co zauwazylam pisze po to tylko zeby pisac, zeby cos bylo dodatkowego, czasami nie koniecznie konkretnego... Dlaczego jednak wyjechalas z kraju... I rozumiem, kontakt jest wazny... Pozdrawiam.... Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Jak zarobić? 20.11.03, 21:33 veryaka,bo moze czujemy sie samotni i chcemy pogadac o swoich problemach i juz:)))) zagladnij na forum np."dziewczny po 30tce"tam tak jest caly czas i ja rozumiem ze to jest wlasnie takie przeznaczenie tamtego forum,ale moze my szukamy osoby do porozmawiania gdzies blisko,prawda???I dlatego rozmawiamy tutaj:)))))))A w ogole to dzieki za twoje wypowiedzi:)))))trzeba poznawac inny punkt widzenia:))) innaczej byloby to kolko wzajemnej adoracji:))))pozdrawiam serdecznie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
grekaa a mnie się tu podoba! 21.11.03, 12:26 a mnie się tu podoba! Jak jakiś temat mnie nie jara to nie piszę nic i do niego nie wracam. Skąd jesteś? Z Gorlic???? Tu dzieje się wiele rzeczy właśnie związanych z tym miastem! A że czasem wejdzie niespodziewanie zdanko z prywatnego życia.......cóż:-) i to się może zdarzyć. My tu jak wielka rodzina:-))))))))))))) Giks, tak trzymaj!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ll6 Re: a mnie się tu podoba! 21.11.03, 13:07 mi sie tez podoba, a niektorzy widze ze maja jakies sredniowieczne podejscie do pracy - dzis praca to nie manufaktura, jak sobie czas zorganizujesz i robisz wszystko co do ciebie nalezy to jest ok. a nawet lepiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza777 Re: a mnie się tu podoba! 21.11.03, 14:02 TEz prawda...mozna miec prace z dostpem do "neta" i nie koniecznie miec cos na glowie przez caly czas co pozwala na rozmowy. I nikomu nic do tego jak kazdy z nas spedza ten czas czy pisze bzdety czy nie!. Forum jest ogolne dostepne i wszyscy maja prawo wyrazic swoje zdanie lacznie z Verayka. Widocznie ma wlasne podstawy do takiej wypowiedzi ..dlatego nie przychylam sie do propozycji Elle w zadnym wypadku.Musicie pamietac ze "kanal Gorlice"" nie nalezy tylko do nas i kazdy robi tu co chce co jest zgodne z "Net-etykieta" i ogolnymi zasadami dobrego zachowania . A ataki i prowokacje (nie mowie o Verayaka) zdarzaja sie wszedzie i musicie sie do tego przyzwyczaic i zwyczjanie czasem to "olac". Pozdrawiam Verayka !! i zycze milej pracy...;) Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai hmmm,zawisz o jakiej moje propozycji mowisz? 21.11.03, 18:35 bo cos nie"kumam" a myslenie mam ciezkie dzis,buuuu,oswiec mnie dobry czlowieku,co zrobilam i teraz nie zdaje sobie z tego sprawy??/pozdrawiam:))0 Odpowiedz Link Zgłoś
verayka Re: a mnie się tu podoba! 21.11.03, 20:15 ... dla mnie to nie jest poprostu zrozumiale, ze wzgledu na zycie jakie prowadze, nie mam czasu ... Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza777 Re: a mnie się tu podoba! 22.11.03, 12:36 Swoimi czynami sama sobie zaprzeczasz... Odpowiedz Link Zgłoś