hendon 08.10.07, 11:27 mam prosbe do was poszukuje pilnie mechanika lubelektromechanika na koszutce ..bede wdzieczny za wszelkie info ..nie jestem ze slaska Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
b999 Re: mechanik-elektromechanik 08.10.07, 12:04 Niestety Koszutka nie obfituje zbytnio w takie punkty usługowe - więcej tego typu fachowców znajdziesz w Dębie lub na Wełnowcu. Na Słonecznej 50 na terenie Elektromontażu (naprzeciwko cmentarza - mieści sie tam mała stacja benzynowa) jest jeden mechanik, natomiast jeśli chodzi o elektrykę to bodajże na ul. Norwida jest jeden. W Dębie na ul. Dębowej i jej przedłużeniu - ul. Agnieszki mieści się całkiem sporawe "zagłębie" mechaników, blacharzy, elektryków... Bo rozumiem, że chodzi o samochód? Mapa miasta poniżej: mapserver.um.katowice.pl/website/katowice/viewer.htm Odpowiedz Link Zgłoś
hendon Re: mechanik-elektromechanik 08.10.07, 12:59 tak chodzi o samochod , widze ze problem jest z tym znalezieniem , najlepiej jak to by byl jakiś taki złota raczka Odpowiedz Link Zgłoś
bronkiewa Re: mechanik-elektromechanik 08.10.07, 13:14 przejedź w okolice "miasteczek garażowych" takie jest za wzmiankowanym Elektromontazem i popytaj kolesi co tam se przy autach dłubią.. Z reguły zawsze maja tam jakiegoś szpenia, złota rączkę... Odpowiedz Link Zgłoś
support.agent Re: mechanik-elektromechanik 08.10.07, 19:27 Witam, Polecam zakład "Rudkol" Sp.j. Autoelektronika 40-718 Katowice Opolska 16 Katowice TEL (32) 2039367 i warsztat na Mickiewicza, nie mam przys sobie numeru. Obydwa 3 minuty z Koszutki w kierunku na plac Wolności.. Fiat Bravo gasł i nie trzymał obrotów. Podejrzewałem, że chodzi o silnik krokowy, finalnie okazało się że uszkodzony jest regulator wolnych obrotów. Koszt nowego to ok 800 -1000 pln a na Opolskiej taki młody, bytry chłopak przeczyścił, podłubał i finalnie naprawił za 120 pln. pozdrawiam, sa Odpowiedz Link Zgłoś