Dodaj do ulubionych

WC-D.Rynek

IP: *.swiecie.vectranet.pl 06.11.10, 18:17
Kto wie ?, czy w planie remontu rynku w Świeciu, przewidziane są nowe szalety. Wiem, że starych napewno nie będzie. Jak nie będzie nowych współczuję turystą. Myślę, że jest to bardzo ważny temat.
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: WC-D.Rynek IP: 77.245.242.* 06.11.10, 18:32
      Będą specjalne drzewka posadzone gdzie będzie można skorzystać z ich uroku gorzej z tym drugim... a fontanna jeszcze będzie (bidet) w 100% powodzenia.
      • Gość: iii Re: WC-D.Rynek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.10, 18:38
        założycielu - tym turystom !
      • Gość: ja Re: WC-D.Rynek IP: *.adsl.inetia.pl 06.11.10, 18:41
        Szalety będą,ale na małym rynku.W miejscu gdzie były kiedyś,niestety nie wiem gdzie.
    • Gość: radny.... Re: WC-D.Rynek IP: *.swiecie.vectranet.pl 07.11.10, 13:42
      Mają być zakupione 4-y "TOI-TOI"-e. Radni zastanawiają się gdzie je postawić, czy na czterech końcach rynku lub wokół nowej fontanny. Decyzja zapadnie na najbliższym spotkaniu rady miejskiej i burmistrza.
      • Gość: burmiszcz Re: WC-D.Rynek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.10, 20:05
        jakby co to możecie wpaśc do mnie do urzędu się wysr.... smiało nie krępujcie się :)
    • Gość: emeryt.. Re: WC-D.Rynek IP: *.swiecie.vectranet.pl 07.11.10, 21:08
      Tak gadasz Tadeusz przed wzborami, po wborach nie dasz sie u siebie wysr..c.
      • Gość: marcel Re: WC-D.Rynek IP: *.swiecie.vectranet.pl 08.11.10, 09:49
        mają być
        • Gość: a masz! Re: WC-D.Rynek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.10, 13:44
          na rynku powinien być szalet, jeśli go zlikwidują, pójdę się odlać i ode*rać do UM
          jak mnie nie wpuszcza do kibla albo będą stawiać opór - zorganizuję pikietę!
          panie Niepogodny , hola!
    • Gość: Asio Re: WC-D.Rynek IP: *.swiecie.vectranet.pl 12.11.10, 18:27
      Z tymi szaletami to zawsze była masakra jakas u nas! Czy są, czy nie ma to i tak są ludzie, którzy żałują 2zł i wolą oddać potrzeby gdzie indziej: Przy ul. Batorego nie zliczę ile razy ludzie załatwiali się w bramie. A najlepsze, że nigdy nie można było odpilnowac takiego łajzy! Raz nawet nasrane było! Ohyda! A w to, że zużytą podpaske sobie ktoś wymieniał i zostawił, to już chyba nikt nie uwierzy! Ale tak było naprawde! Tylko czekałem, żeby dorwać takiego! Zaraz bym dzwonił po straż miejską. Na szczęscie juz tam nie mieszkam, więc problem z głowy.
    • Gość: ktoś.. Re: WC-D.Rynek IP: *.swiecie.vectranet.pl 15.11.10, 20:05
      W bramach, które sa nie zabezpieczone robią siku i kupy tzw. "nochy", szkoda im było wydać 2-a zł w płatnym kiblu. Grosz do grosza i jest już wineczko.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka