Dodaj do ulubionych

Zespół Szkół Menedżerskich

IP: *.chelmno.mm.pl 13.04.08, 20:43
Co myślicie na temat Zespołu Szkół Menedżerskich
przy ul. Żwirki i Wigury 6 ineresuje mnie opinia uczniow i czy
wysokie jest tam czesne?
Obserwuj wątek
    • Gość: uczeń Re: Zespół Szkół Menedżerskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.08, 08:03
      wszystkie informacje tu znajdziesz

www.zsm-swiecie.pl/zsm2/
    • Gość: Qba Re: Zespół Szkół Menedżerskich IP: *.nice.hnet.pl 15.04.08, 09:14
      I będzie po nich menedżer jak z koziej d... trąbka
      • Gość: Ganja man Re: Zespół Szkół Menedżerskich IP: *.adsl.inetia.pl 15.04.08, 20:57
        wkurza mnie takie cos jak ktos najezdza na szkole tak zwana "wasiak" tak
        naprawde to jest szkola jak kazda inna z tego co wiem to jest tam wiekszy rygor
        niz w innych tego typu szkolach!!! zeby zaliczyc sprawdian trzeba miec 45%
        czyli tak jak w innych szkolach albo i gorzej. moim zdaniem jest tam ciezko a
        wiem dobrze bo tam chodze;p i w gim mialem srednia 4,3 a tu mam ledwo 3,0 ;/
        wiec szkola nparwde super wymagajaca ale z KLASA:p
        • Gość: ucxzennica Re: Zespół Szkół Menedżerskich IP: *.adsl.inetia.pl 15.04.08, 20:59
          tam sa sami nauczyciele z zsp czerwonego liceum i bialego wiec pomyslcie czy
          jest tam rzeczywiscie tak KOLOROWO jak niektorzy twierdza;p
          • Gość: Widzący Re: Zespół Szkół Menedżerskich IP: *.adsl.inetia.pl 16.04.08, 17:08
            hehe jak Brandtowka sobie tam radzi to znaczy , ze nie ma tam wysokiego
            poziomu...w ZSP nie mogła sobie poradzic w 1-wszej klasie i zostala kibelka noo
            i drugi rok tez zapowiadal sie na kibel i sie przeniosla do Menadżera...wiec
            odpowiedz macie jaki tam jest poziom <hahaha>
            • Gość: W 76 Re: Zespół Szkół Menedżerskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.08, 19:52
              Wejdż na stronę tej szacownej szkoły, a dowiesz się o co chodzi.
              Powitają Cię numerami kont niestety.
    • agnieszkarak123456 Re: Zespół Szkół Menedżerskich 08.06.24, 16:18
      ja bym nie chciał się uczyć w tej szkole ze względu na historię tej szkoły
      prawdziwa historia założenia szkoły jest następująca, Józef Wasiak wysyła swoją żonę Elżbietę Wasiak by pracowała jak pani do towarzystwa u arabów w Libii. Elżbieta nawet była w ciąży z jednym z arabów. Za zarobione przez Elżbietę pieniądze, Józef otwiera szkoły Oskar w Świeciu. Ile to trzeba czasem poświęcić aby móc jeździć mercedesem. Ale dla niektórych ważniejsze są pieniądze niż rodzina.
    • karolina13041980 Re: Zespół Szkół Menedżerskich 08.06.25, 14:10
      Jest to szkoła moich rodziców. Moja matka Elżbieta Wasiak pojechała do Libii masować arabów aby móc zarobić na tę szkołę. Jak to u arabów musiała masować wszystko. Ale tato Józef Wasiak jest zadowolony, że matka ciągnęła co ciągnęła, aby on teraz mógł jeździć mercedesem. Czasem trzeba się sprzedać. Ja też zrobiłam to samo co matka się puściłam ze swoim szefem. Teraz moi rodzie Józef i Elżbieta Wasiak mogą się pochwalić, że osiągnęli w życiu sukces. Nikt nie chciał się przyjaźnić z moją mamusią że ciągnęła w Libii co ciągneła, ale teraz jest szczęśliwa że taki sukces zrobiła.
    • karoilnawasiak Re: Zespół Szkół Menedżerskich 27.09.25, 18:36
      Szkola załył mój ojciec Józef Wasiak, za pieniądze, które zarobiła moja matka pracując jako "masażystka ;)" arabów w Libii. Także aby mój ojciec Józef Wasiak mógł jeździć mercedesem, moja matka Elżbieta Wasiak, musiał robić ciekawe rzeczy arabom.
      Jak Karolina Wasiak, to wszystko widziałam i mama nauczyła mnie, żeby zarobić pieniądzę trzeba wiedzieć komu pociągnać. Pracując na Żotej 44 ciągnełam zarówno mojemu szefowi jak mojemu podwykonawcy Agnieszcze Rak, obecnie mojej partnerce Anieszcze Wasiak.
      Tylko tak mogłam ukryć mój romans z szefem ze Złotej 44, nikt nie uwierzy, że miałam z nim romans skoro jestem obecenie z Agnieszką Rak a raczej Agnieszką Wasiak.
      Tak sie robi karierę, aby zarobić trzeba sie sprzedać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka