Dodaj do ulubionych

Zdrowa żywność

17.01.14, 12:36
Witam czy w Świeciu jest jakiś sklep ze zdrową żywnością ? Nie chemicznymi warzywami ?!?
Obserwuj wątek
    • mala.ekonomia Re: Zdrowa żywność 19.01.14, 21:56
      Jest niedaleko starego rynku. Tj. na ulicy klasztornej niedaleko top sicret, caymana i volcano.
      • koko.spoko Re: Zdrowa żywność 20.01.14, 01:34
        Czyli gdzieś w okolicy klasztora. Dziękuję za info
    • olej_123 Re: Zdrowa żywność 29.05.14, 08:53
      Witam Otrzymałam kupon rabatowy!!! Przy zakupie w sklepie ze ZDROWĄ ŻYWNOSCIĄ www.zielonynurt.pl otrzymasz 15 zł!!! Kod o treści: MA142205A Kupon dostępny dla pierwszych 100 osób !!! Kto pierwszy ten lepszy.
      Pozdrawiam Marta :)
      • wi_to Re: Zdrowa żywność 29.05.14, 10:16
        Takk !!! sklepy ze zdrową żywnością a to jest opłacalne w dziseijszych czasach w Miastach ? to pewnie tam muszą sprzedawać panie charytatywnie lub siostry zakonne. Zdrowa Żywność bajki. Jak sam zerwiesz żywność u rolnika szwagra,który wie co gdzie rośnie to jest to Zdrowa Żywność.
        - sam rolnik teraz podsypuje pod rośliny, aby plony się ładnie prezentowały i szybko sprzedawały.
        -miastowi we wszystko uwierzą !!! hahah :DDDDDDDD
        • piotr2_pl Re: Zdrowa żywność 29.05.14, 15:32
          O ile się orientuję nie ma czegoś takiego jak "zdrowa żywność" Każda żywność jest zdrowa.
      • radziowi Re: Zdrowa żywność 22.06.14, 23:36
        Sporo artykułów w dobrej cenie można zakupić na www.cosdlazdrowia.pl
    • piotr2_pl Re: Zdrowa żywność 13.06.14, 14:01
      Przecież to są wysoko przetworzone produkty. W życiu nie wziąłbym tego do ust. Co to ma wspólnego ze zdrowiem?
    • gabolex Re: Zdrowa żywność 02.10.23, 17:53
      koko.spoko napisał(a):

> Witam czy w Świeciu jest jakiś sklep ze zdrową żywnością ? Nie chemicznymi warz
      > ywami ?!?

A po co kupować w sklepie stacjonarnym, jak często taniej można kupić przez internet? Masz wiele sklepów internetowych z dużym asortymentem i dodatkowymi rabatami od wielkości zamówień. Na przykład TU masz przy 3 produktach 2%, przy 6 - 3%, a po przekroczeniu 300 zł jeszcze dodatkowe 2% rabatu, więc w rzeczywistości można sporo zaoszczędzić kupując to samo, co z stacjonarnym sklepie.
      • brunetkiblondynki Re: Zdrowa żywność 02.06.25, 10:34
        Jedzenie wysoko przetworzone jest głównym źródłem problemów zdrowotnych . Tak samo woda która pijemy i z której jesteśmy zbudowani 65,%powinna być najwyższej jakosci.
        Ta która leci z kranu jest mocno zanieczyszczona i nie daj sobie wmówić że jest inaczej. Jak nalejesz ja do wanny to jest żółta . I my to pijemy
        Czysta woda powinna być krystalicznie bezbarwna i bezwonna.
        • brunetkiblondynki Re: Zdrowa żywność 02.06.25, 10:36
          Znalazłem dla zainteresowanych ciekawe opinie o sprawdzonej firmie co montuje odwrócona osmozę, jedyną sprawdzona metoda oczyszczania wody która jest prozdrowotna, a nawet pijąc ja w dużych ilościach lecznicza.

"Mam urządzenie osmotyczne od lat bardzo wielu lat, mają też i moi znajomi - jesteśmy mega zadowoleni.
          Co pół roku technik dzwoni, umawia się i serwisuje moje urządzenie Osmotyczne. Wszystko jest bardzo profesjonalne. Mogę zapłacić gotówką lub przelewem. Pieniądze za serwis nie są wysokie.
          O niczym nie muszę myśleć, urządzenie pracuje idealnie, niewielki odrzut wody. Ważne wodę mam czystą i bezpieczną.
          Moje urządzenie posiada Wieczystą Darmową Gwarancję z której skorzystałam kilka razy.
          Uważam, że złe opinie piszą ludzie, którym zależy sprzedawać tanie badziewie, które nie ma żadnego serwisu. Znam takich, którzy kupili takie byle co, nie serwisowali, bo niby nie potrzeba, udawali, że piją czystą wodę a po roku szukali serwisu aby ratował im to coś, lub rezygnowali bo odrzut był dramatyczny.
          Także każdy ma to co lubi. Jedni solidność od Hydropure jak ja a inni byle co."
          Kontakt do technika w rejonie kujawsko-pomorskie
          667-920-873 profesjonalne doradztwo i darmowy montaż, u mnie się sprawdziło w 100%
          Jest godny polecenia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka