Gość: Magda IP: *.cpe.marton.net.pl 06.07.07, 20:37 Jestem z Chełmna i prosze was o porade...u nas w miescie niema dobrego ginekologa i Chce sie wybrac do P.Włodarczyka mozecie napisac jakim jest ginekologiem.Z gory dziekujie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pacjentka Re: Dr.Leszek Włodarczyk opinia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 09:15 Włodarczyk jest ok jest ordynatorem ,fajny jest też Przeperski też pracuje na oddziale prowadził moją ciążę przyjmuje w Bydgoszczy na Jagiellońskiej w oficynie na przeciw lotu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Dr.Leszek Włodarczyk opinia IP: *.stk-net.pl 16.07.07, 17:25 Dr Włodarczyk jest miły niestety tylko dla swoich pacjentek które mu płacą za wizytę!!Na oddziale lub jeśli np.robisz usg w szpitalu nie należy do najprzyjemniejszych osób!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Dr.Leszek Włodarczyk opinia IP: *.cpe.marton.net.pl 16.07.07, 20:26 dr.Wlodarczyk jest bardzo mily bez wzledu czy przyjmujie prywatnie czy na oddziale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Dr.Leszek Włodarczyk opinia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 11:45 dla mnie był miły ,a mu nie płaciłam! może wymyj się porządnie to będzie lepszy! hehehhehe Odpowiedz Link Zgłoś
myczek79 Re: Dr.Leszek Włodarczyk opinia 15.12.17, 02:11 nigdy w zyciu, odradzam, gbur Odpowiedz Link Zgłoś
rafalinarafinia Re: Dr.Leszek Włodarczyk opinia 28.04.26, 13:25 Również nie polecam dr. Leszka Włodarczyka przyjmuje w poradni K na nfz w Tucholi . Wczoraj miałam umówiona wizytę na którą czekałam 6 tygodni a niestety nie zostałam.przyjeta bardzo nieprzyjemny i chamski lekarz nigdy nie spotkałam sie z takim.zachowaniem . Co prawda za wizyty prywatne widać ze ma pozytywne opinie ale niestety na nfz to całkiem inny człowiek. Nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś