Dodaj do ulubionych

Stolarz oszust

23.04.13, 22:21
Przestrzegam wszystkich przed Stolarzem z Biechówka Panem Rafałem G. Nie dotrzymuje terminów zawartych w umowie, nie odbiera tel lub ma go wyłączonego ,nie można go zastać w miejscu zamieszkania, podaje najróżniejsze powody przesunięcia terminu, po zrezygnowaniu z usług ciężko jest otrzymać zwrot zaliczki. Odradzam wszystkim!!!
Obserwuj wątek
    • buzz-astral Re: Stolarz oszust 24.04.13, 20:30
      Miesiąc się spóźnił z terminem to zaraz oszust. Ale drzewo już posadził na oferowane wyroby
    • grzegorz.palaszewski Re: Stolarz oszust 07.12.16, 16:10
      Jeszcze lepszy jest SYLWESTER FLORCZAK z ANNĄ KOWALSKĄ - na umowie fałszywy adres, po wzięciu zaliczki - zapadli się pod ziemię , poszukiwani przez policję . Naciąganie na zaliczki, stało się ich sposobem życia. Poszukiwanie przez policję
    • olek2808 Re: Stolarz oszust 16.05.19, 21:58
      Witam,proszę o namiary na Siebie w sprawie tego stolarza.Pozdrawiam Marcin
    • canidy_g.pl Re: Stolarz oszust 23.10.25, 17:27
      Uwaga na Maksym Majchrzak i Emilię Szkudlarek. Wyłudzają zaliczki i nie realizują zamówień.
      • canidy_g.pl Re: Stolarz oszust 23.10.25, 17:42
        canidy_g.pl napisał:
        Uwaga na Maksym Majchrzak stolarz i Emilię Szkudlarek. Wyłudzają zaliczki i nie realizują zamówień.
        Firmy Loft meble, Max Design oraz Spark Retail.
        • joekonto Re: Stolarz oszust 17.11.25, 15:25
          Mam umowę z tym stolarzem i nie mogę teraz wyegzekwować zrobienia mebli z jego strony. Proszę o kontakt na mail joekonto@gmail.com, chcę się dowiedzieć czy Pan/Pani jest w dokładnie takiej samej sytuacji :/
      • maksym44 Re: Stolarz oszust 26.11.25, 09:17
        Komentarz zawiera nieprawdziwe informacje. Nigdy nie wyłudzaliśmy żadnych pieniędzy, a wszystkie zamówienia realizujemy zgodnie z ustaleniami. Osoby mające jakiekolwiek pytania lub wątpliwości prosimy o kontakt bezpośredni – chętnie wszystko wyjaśnimy. Prosimy też o powstrzymanie się od rozpowszechniania fałszywych oskarżeń.
        • pako_g.pl Re: Stolarz oszust 26.11.25, 10:32
          maksym44 napisał:

> Komentarz zawiera nieprawdziwe informacje. Nigdy nie wyłudzaliśmy żadnych pieni
          > ędzy, a wszystkie zamówienia realizujemy zgodnie z ustaleniami. Osoby mające ja
          > kiekolwiek pytania lub wątpliwości prosimy o kontakt bezpośredni – chętnie wszy
          > stko wyjaśnimy. Prosimy też o powstrzymanie się od rozpowszechniania fałszywych
          > oskarżeń.

Maksym, sprawa sądowa i karna w toku. Dziesiątki poszkodowanych. Proszę, nie ma co się wybielać.

Proszę nie dać się oszukać, w każdym razie proszę nie mówić, że nie ostrzegałem.
          • andy43 Re: Stolarz oszust 26.11.25, 10:43
            Potwierdzam, niestety duża grupa oszukanych osób. Niedługo po pobraniu zaliczki Maksym zrywa całkowicie kontakt. Też składam pozew i zawiadomienie do prokuratury.
      • maksym44 Re: Stolarz oszust 29.11.25, 13:52
        Dzień dobry,
        Odpowiadam na zamieszczony powyżej komentarz, który niestety zawiera nieprawdziwe i krzywdzące informacje dotyczące mojej działalności. Chciałbym jasno podkreślić, że nie mam żadnego związku z opisanymi praktykami, a treści te są całkowicie niezgodne z prawdą i szkodzą mojej reputacji.
        W swojej pracy stawiam na pełną transparentność, rzetelność oraz stały kontakt z klientami. Każdy projekt realizuję na podstawie jasnych ustaleń i umów, a wszystkie wpłaty są potwierdzane oraz rozliczane zgodnie z ustaleniami. Nigdy nie stosuję działań, które mogłyby narazić kogokolwiek na straty.
        Jeśli ktoś ma pytania lub wątpliwości, zapraszam do bezpośredniego kontaktu — chętnie wszystko wyjaśnię. Proszę również o zgłaszanie administracji wpisów, które zawierają oszczerstwa, aby opinie na portalu były rzetelne i oparte na faktach.
        Pozdrawiam, Maksym
        • andy43 Re: Stolarz oszust 30.11.25, 23:16
          Widzę, że jest grubo. Najwyraźniej poważne zaburzenia, wyparcie rzeczywistości lub po prostu wredne kłamanie. Zapewniam, że jest bardzo wielu poszkodowanych na bardzo duże pieniądze. Prokuratura prowadzi śledztwo. Proszę nie dać się zmanipulować temu człowiekowi.
        • adam1992 Re: Stolarz oszust 19.02.26, 08:31
          Sprawa w toku sądowym. Pan Maksymilian jest mi winien ponad 50 tyś zł. W sprawie szczegółów proszę dzwonić 781 977 777. Znam jego praktyki. Pobiera zaliczki i nie realizuje zamówień

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka