Dodaj do ulubionych

O co chodzi?

10.03.11, 16:52
Zastanawiam się nad tym dlaczego ciągle znikają posty dotyczące wynajmu mieszkań. Ja sama 2 razy umieściłam post dotyczący tego,że chce wynająć mieszkanie i 2 razy został on usunięty. Ostatnio ktoś inny również zamieścił podobny post i także zniknął. Pytam więc o co chodzi? czy nie można wrzucać tutaj tego typu zapytań?
Obserwuj wątek
    • kulfon131 Re: O co chodzi? 10.03.11, 17:31
      Przeczytaj regulamin forum, może wtedy nie będziesz zadawać takich głupich pytań.
      • musia_20 Re: O co chodzi? 10.03.11, 21:17
        Widzę,że nie masz co robić i strasznie Ci się nudzi, dlatego odpowiadasz na wszystkie posty, które są tu zamieszczane. No cóż....każdy ma jakieś hobby....;]
        • tobacco123 Re: O co chodzi? 10.03.11, 22:22
          hehe ja rownież zauważyłam ten fakt, kulfonowi sie nudzi.
          twoje watki znikaja pewnie dlatego, że nie mozna umieszczac ogloszen na forum, a szkoda.... brakuje miejsca, gdzie moznaby oglosic cos oraz poszukac ogloszen z naszego terenu.
          • kulfon131 Re: O co chodzi? 11.03.11, 09:10
            Brakuje miejsca? Umyj sobie oczy. Na samej górze listy wątków jak wół stoi: "Ogłoszenia dla Świecia"! Rozgarnij się troszeczkę, zanim zaczniesz komuś imputować. :P
        • kulfon131 Re: O co chodzi? 11.03.11, 09:14
          A co ci przeszkadza, że się udzielam w co niektórych wątkach (bo wcale nie w każdym)? Tak jak ty wrzucasz co chwilę wątki o wynajmie (na forum, które nie jest do tego przeznaczone), a potem zakładasz kolejny, w którym się głupio dziwisz, że są one usuwane, tak i ja mogę tobie na to twoje wielkie zdziwienie udzielić odpowiedzi. :) Skoro zadajesz pytanie, to chyba oczekujesz na nie odpowiedzi, czy może nie? :)
    • dulinkaa Re: O co chodzi? 11.03.11, 07:57
      musia_20, zerknij do góry :) Jest wątek przyszpilony: ogłoszenia dla Świecia.
      Pozdrawiam i zyczę miłego dnia :)
    • musia_20 Re: O co chodzi? 11.03.11, 11:53
      Zamieściłam takie zapytanie tylko 2 razy tak na marginesie. Jeśli chodzi o ogłoszenia o wynajem mieszkań to wiem,że jest taka zakładka ale ludzie z tego "miasta" raczej nie wrzucają ogłoszeń do internetu, dlatego też zadaje pytanie tutaj, na które oczywiście Jaśnie Wielmożny Panie Kulfonie oczekuję odpowiedzi;] Mimo wszystko dziękuje za zainteresowanie moim postem i za odpowiedzi, i więcej "głupich" pytań zadawała nie będę, gdyż jakie "miasto" tacy ludzie...
    • musia_20 Re: O co chodzi? 11.03.11, 11:54
      Jeszcze chciałam dodać, że w żadnym wypadku nie przeszkadza mi to,że udzielasz się tak aktywnie na tym forum. Jak już wspomniałam każdy ma swoje hobby, pasje i zainteresowania:P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka