soter_mlodszy 14.03.04, 21:25 mówię już dzisiaj Wam, do jutra...ciau!:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anaiss Re: Dobranoc..................................... 14.03.04, 21:26 pa, soterix miłych snów :-) cmok anaiss Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Dobranoc..................................... 14.03.04, 22:30 Dobranoc od "sąsiadki" :)) wesołych snów młodym, życzę ;-) /polecam film na TV 1 "Dziewiate wrota" Polańskiego/ ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Dobranoc..................................... 16.03.04, 20:57 zegnam Was dzisiaj to juz koniec mojego nadawania:-) słodkich snów! Wasz soter! Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Dobranoc..................................... 16.03.04, 21:19 ja dzisiaj za jednym zamachem wpiszę się w wątku "Dzień Dobry" i "Dobranoc" ostatnio mam jakiś wstręt do klawiatury, mam nadzieję, że nie jest to żadna przewlekła choroba ;-) dobranoc wszystkim śpijcie dobrze :-) anaiss p.s. nie wiecie może, czy są jakieś specjalne okulary dla osób, które dużo pracują przy kompiku, a nie mają żadnej wady wzroku? Zdaje się, że moje oczy coś się ostatnio na mnie gniewają :-( Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Dobranoc..................................... 16.03.04, 21:27 Dobro dobro bo przi freli Póda zaroz wyrko ścielić. Odpowiedz Link Zgłoś
marowit Re: Dobranoc..................................... 16.03.04, 22:47 Dobranoc forumowiczom zyczy marowit. Wskoczylem na nocke do domu. Kolega kupil sobie super samochod to zabral mnie na przejazdzke z bydgoszczy do brodnicy. Jutro rano wracamy wiec do zobaczenia w piatek lub sobote. Pozdrawiam wszystkiech i zycze kolorowych snow! marowit Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Dobranoc..................................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.04, 23:20 Wpadam i życzę Brodnicy DOBRANOC :)) Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Dobranoc..................................... 17.03.04, 18:52 koncze dzisiejszą sesję z FB, wiec musze powiedziec i pewnie dobrejnocy, choć wcześnie, ale nie chodze spac z kurami:-)...idę na spacer! ave.soter! Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Dobranoc..................................... 17.03.04, 21:01 miłej przechadzki soterix :-) cmok anaiss Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Dobranoc..................................... 17.03.04, 23:04 Życzę Wam również spokojnej nocy ;-) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Dobranoc..................................... 18.03.04, 20:57 juz czas Wam powiedziec...dobranoc! a to życzyłem Wam ja, soter! forumowicz I klasy:-) hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Dobranoc..................................... 18.03.04, 21:22 dobranoc forumki :-)) a. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Dobranoc..................................... 18.03.04, 21:48 No to i ja Wam zycze dobrej nocy, milych snow i najprzyjemniejszego poranka. Do jutra. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Dobranoc..................................... 18.03.04, 22:22 Dobranoc, Wszystkim! Kolorowych snów ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
luzak83 Re: Dobranoc..................................... 18.03.04, 23:23 nie mowie dobranoc bo nie wiem kiedy wstane Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Dobranoc..................................... 22.03.04, 21:50 czas już...najwyższy położyć się i odpocząć! Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Dobranoc..................................... 22.03.04, 22:59 Dobranoc, dobranoc, jutro tez dzien. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Dobranoc..................................... 23.03.04, 00:25 Dobranoc Wszystkim :) Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Dobranoc..................................... 23.03.04, 22:00 dla moich milusińskich forumowiczów...dobranoc...na dziś...papa!:-) Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Dobranoc..................................... 24.03.04, 21:16 papapa...lece na meczyk...spjcie dobrze:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Dobranoc..................................... 24.03.04, 21:22 miłego oglądania, dużo emocji :-)) a. Odpowiedz Link Zgłoś
carrissimus1 Re: Dobranoc..................................... 28.03.04, 23:04 dobranoc soterku i Cała Reszto! Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Dobranoc..................................... 28.03.04, 23:34 Dobranoc zmeczonej Brodnicy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Dobranoc..................................... 29.03.04, 22:36 Dobrej nocy zycze calej Brodnicy i w Bydgoszczy jednej milej osobie. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Dobranoc..................................... 29.03.04, 22:54 No to Dobranoc, moze kiedys pogadamy??? hehehe Pozdrówki dla Forumków Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Dobranoc..................................... 31.03.04, 23:47 Zaś sie piyknie pokulało Oby jutro ryż sie chciało Bliknoł żech na "wielki woz" No i nynać ida już. Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Dobranoc..................................... 02.04.04, 20:53 toja50 napisała: > i w Bydgoszczy jednej milej osobie. oj, to o mnie chodzi?? miło się poczułam :-))) pozdrówka anaiss Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Dobranoc..................................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.04, 22:19 Miłej Anaiss jeszcze jedne zyczenia, Dobrej nocy ;-) Soterowi naszemu, oczywiście, ŻE TEŻ! ;-) Rzeczjasna Wszystkim Forumowiczom, domowym i gościowym ;-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marowit Re: Dobranoc..................................... 02.04.04, 22:30 A ja zycze Anaiss, naata(-cie), soterowi i innym ktorych nie zapamietalem (za trudne nickname :)) zmeczony marowit Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naata Re: Dobranoc..................................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.04, 22:38 A więc śpij dobrze Marowicie! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Dobranoc..................................... 02.04.04, 22:39 dobranoc kochane forumki :-)) śpijcie dobrze, a w weekend odpoczywajcie i nabierajcie sił całusy wirtualne dołączam :-) anaiss Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Dobranoc..................................... 03.04.04, 21:55 miła a Ciebie istota, Anaiss! Dzięki i równiez wesołego jeszcze(?) wieczoru, bo łikend, i błogiego snu! Dobranoc wszystkim :-) Odpowiedz Link Zgłoś
marowit Re: Dobranoc..................................... 03.04.04, 22:06 Dobranoc i kolorowych snow zycze naszym paniom :) marowit snijcie o puchowych lakach :) Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Dobranoc..................................... 03.04.04, 22:08 zaglądam na forum po męczącym dniu, to już chyba rytuał, bo nie wyobrażam sobie dwóch dni bez forum :-) mam nadzieję, że miło spędzacie wolny czas, buzi uśmiechniętej Wam życzę, słońca i bezwietrznej niedzieli... tymczasem śpijcie słodko jak aniołki :-) anaiss p.s. nie przelukrowałam? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Dobranoc..................................... 07.04.04, 23:33 zmykam do dalszego pisania mojej pracy... dobranoc forumki anaiss Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Dobranoc..................................... 08.04.04, 00:11 Myśla że już wszyscy śpiom Teroz tukej post swoj dom Dyć zarozki nynać ida Ale dzisioj jeszcze przida. Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Dobranoc..................................... 15.04.04, 18:36 juz koncze na dzisiaj! a jutro wpadne bardzo późno!;-( p.s. an!;-) trzymaj wachtę!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Dobranoc..................................... 15.04.04, 19:16 soter_mlodszy napisał: > p.s. > an!;-) trzymaj wachtę!;-) > tak jest!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sowa ;-) Re: Dobranoc..................................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.04, 22:52 Dobranoc Brodnicy, kolorowych i spokojnych snów ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Dobranoc..................................... 16.04.04, 17:45 czołem Brodnicy! wchodzę na antenę;-) pozdrawiam serdecznie p.s. an!;-) wielkie dzięki, wspaniały z Ciebie komandor!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Dobranoc..................................... 16.04.04, 19:54 soter, uważaj na siebie i nie przemęczaj się, pogoda sprzyja raczej relaksowi niż wytężonej pracy :-) odpoczywaj sobie w weekend :-) an(aiss) Odpowiedz Link Zgłoś
carrissimus1 Re: Dobranoc..................................... 16.04.04, 23:45 spadam, nie będę gadał sam ze sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Dobranoc..................................... 17.04.04, 00:29 carrissimus, ze mną też nie? Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Dobranoc..................................... 18.04.04, 21:58 żegnam Was!;-) idę na snookera...! dobrej nocy duszki...!;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
carrissimus1 Re: Dobranoc..................................... 19.04.04, 00:43 miłego, pracowitego, słonecznego tygodnia życzy: car.1 Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Dobranoc..................................... 19.04.04, 16:31 soter_mlodszy napisał: > żegnam Was!;-) > idę na snookera...! > dobrej nocy duszki...!;-)))) > > grać czy oglądać ? Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Dobranoc..................................... 20.04.04, 19:07 oglądać an!;-) wiesz, u Nas jest na miasto tylko jeden stół do bilarda i to jeszcze nie snooker!;-((( a moze w Bydzi... są??? Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Dobranoc..................................... 20.04.04, 20:23 ups... to ja ignorantka jestem, bo myślałam, że nie istnieje żadna różnica :-) wiem, że w Bydgoszczy jest klub "Mega" niedaleko szpitala klinicznego i tam czasami moi znajomy chodzą pograć, więc może tam mają. A i jeszcze w "Galerii Pomorskiej" przy kręgielni widziałam jakieś stoły ;-) ale to nie moja dyscyplina, więc nie jestem zaznajomiona... Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Dobranoc..................................... 20.04.04, 22:16 Pozdrawiam FB i dobrej nocy życzę! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Dobranoc..................................... 21.04.04, 22:32 ciepłej, dobrej nocy, pięknych snów, przyjemnego poranka :-) anaiss Odpowiedz Link Zgłoś
marowit Re: Dobranoc..................................... 24.04.04, 23:17 Dobranoc FB. Slodkich snow.... marowit Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Dobranoc..................................... 25.04.04, 09:53 nasz marowit, nasz marowit...nie pisze wiesci z placu boju!;-))) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
soter_mlodszy Re: Dobranoc..................................... 03.05.04, 23:19 śpij dobrze Brodnico! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stokrotka Re: Dobranoc..................................... IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.04, 20:56 Bardzo zmęczona stokrotka mówi Brodnicy DOBRANOC:-) Już czas na sen... Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Dobranoc..................................... 12.07.04, 23:38 Wszystkim miłym Forumowiczom z FB, Dobranoc i pozdrówki od sąsiadów z FG ;-) Odpowiedz Link Zgłoś