Dodaj do ulubionych

prezentacje

IP: 87.204.101.* 02.10.06, 22:24
służe pomocą przy robieniu prezentacji multimedialnej Wychodzą mi one całkiem
nieźle
Obserwuj wątek
    • Gość: Wujas Re: prezentacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 11:04
      Nie wierze! Pokaż.
      Ja bym poprosił próbkę ze skrolowaną i skalowaną mapą, odczytem danych z bazy
      SQL w internecie i z wykresami flashowymi generowanymi dynamicznie na podstawie
      zawartości modyfikowanych plików XML. Zrobisz? Pokaż jakiś przykład.
      • snajper23 Re: prezentacje 03.10.06, 14:19
        Oj jaki ty mądry jesteś wujas a długo szukałes takiego przykładu w necie? Koles
        chce komus pomóc może nie umie zrobić wszystkiego ale chce pomóc i to sie liczy
        a Ty jak umiesz robić takie rzeczy to sobie rób a nie odpisuj na czyjeś posty
        • Gość: Wujas Re: prezentacje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.06, 18:42
          Nie, nie umiem robić takich rzeczy. Dlatego zapytalem ty pyskaty durniu,
          właśnie człowieka, który pomoc w tym czymś oferuje.
    • Gość: power Re: prezentacje IP: 87.204.101.* 03.10.06, 19:01
      do Wujas koleś nauczyłeś się kilku zwrotów i myślisz że świeciesz moge postarać
      się coś takiego zrobić ale to będzie kosztowało to jak zgadzasz się ??
      • Gość: Wujas Re: prezentacje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.06, 19:16
        Wiem, że będzie kosztowało. I nie "nauczyłem się kilku zwrotów", tylko to część
        oględnej specyfikacji zlecenia.
        Do zarobienia jest duża kwota. Zanim jednak zaczniemy o tym rozmawiać, muszę
        zobaczyć jakąkolwiek próbkę Twoich możliwości. Nie mam ochoty tracić czasu,
        żeby np. za miesiąć okazało się, że masz 15 lat (zresztą tak można sądzić
        chociażby po tym jak nie potrafisz używać swojego ojczystego języka), i że
        tylko nauczyłeś się zmieniać slajdy w pirackim Power Poincie.
        Na razie zbieram oferty od firm, które takie rzeczy robią "z palcem w nosie".
        Kryterium wyboru jest więc cena. Masz 5 dni na sklecenie czegoś co pokaże, ze w
        ogóle rozumiesz o czym piszę. Wystaw linka do ściągniecia próbki, to zaczniemy
        rozmawiać.
        • Gość: Power Re: prezentacje IP: 87.204.101.* 04.10.06, 22:20
          Powiem Ci tylko tyle że to co piszesz jest śmieszne <lol2> ubawiłem się po
          pachy :) GOOD JOKE WUJAS
          • Gość: Wujas Re: prezentacje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.06, 07:41
            No tak. Kiedy napisałem prawdę:
            - o Twoim wieku (vide <lol2> czyli naleciałość "generacji GG"), :D
            - kleceniu pokazu slajdów za pomocą pirackiego oprogramowania biurowego,
            - nieznajomości ojczystego języka,
            to jest to smieszne? Wytłumacz mi, co w tym smiesznego? Ja widze tylko fakt, że
            Ty jesteś smieszny.
            Złożyłem Ci konkretną propozycję, a Ty nie potrafisz się przyznać do tego, że
            kompletnie nie rozumiesz co masz zrobić. I na koniec nawet nie potrafisz się do
            niej ustosunkować, reasumując wszystko śmiechem (jak mniemam; nerwowym,
            wynikającym z cząstkowego zrozumienia swojej indolencji).
            Jesteś najlepszym przykładem dzisiejszej młodzieży; niedouczony, zarozumiały, z
            przeświadczeniem, że wszystko potrafi i jest "the best", "cool" trendy"
            i "jazzy". :) A to niestety nieprawda. :D
            Ucz się, ucz, człowieku, albo rób sobie w domku te "prezentacje" i nadal
            uważaj, że jesteś super! :)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka