Dodaj do ulubionych

wsh- studia mgr

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.09, 10:54
mam zamiar isc na 2 letnie studia mgr w tbg na kierunku ekonomia... czy ktos
moze konczyl ten kierunek?? one sa 2 letnie dla osob po nie ekonomicznym
lic... mysle sie tam wybrac ale chcialbym poznac jakies opinie?? czy jest
bardzo ciężko??
Obserwuj wątek
    • Gość: ij Re: wsh- studia mgr IP: 83.1.122.* 18.09.09, 12:01
      latwo,3semestry
      • Gość: john Re: wsh- studia mgr IP: *.smsiarkowiec.pl 20.09.09, 14:40
        łatwe?studia mgr łatwe?trochę szacunku dla tych co się starają....proszę nie
        zaniżać poziomu Uczelni przez wlasne lenistwo.
        • Gość: ola Re: wsh- studia mgr IP: 83.1.122.* 20.09.09, 14:53
          to ja nie wiem jakie masz predyspozycje do nauki jesli uwazasz ze ci
          az tak b trudno,wiadomo wszedzie trza sie uczyc,ale to nie
          politechnika
          • Gość: john Re: wsh- studia mgr IP: *.smsiarkowiec.pl 20.09.09, 19:06
            uwazasz, że na politechnice trzeba się więcej uczyć?w jakim Ty świecie
            zyjesz....aaaa chyba, że świadomość, że tu jest niższy poziom na politechnice to
            coś dla Ciebie....brak słów....wstyd i tyle, że tarbnobrzeskie Uczelnie mają
            studentów z takim podejściem-takie jest moje zdanie na ten temat.
          • Gość: john Re: wsh- studia mgr IP: *.smsiarkowiec.pl 20.09.09, 19:09
            Rozróżniajmy kwestie-nowa Uczelnia dobiero pracująca nad renomą i Uczelnia
            mająca prestiż ze względu na pracę w to włożoną za sprawą dłuższego istnienia w
            czssie. Tarnobrzeżanie, dajcie szanse ludziom, który z pelną świadomością i
            ambicją wybrali to miasto do studiowania.
    • Gość: renia Re: wsh- studia mgr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.09, 16:22
      osobiście skończyłam te studia rok temu i powiem iż łatwo nie było,
      większoś wykładowców jest z Krakowa z UJ, jednego miałam z Warszawy
      a pozostali to Kielce, Rzeszów, Stalowa wola, Tarnobrzeg. Do każdego
      egzaminu trzeba było się przyłożyć aby zdać na dobrą ocenę a
      obecności dla prawie wszystkich wykładowców to była świętość i
      dlatego nie zgadzam się co z poniektórymi osobami na tym forum,
      wiadomo to nie UJ czy Politechnika ale to też szkoła
      • Gość: magister Re: wsh- studia mgr IP: 83.1.124.* 21.09.09, 21:43

ja znam takiego doktora który ma tylko tytuł i nic więcej a prawników
        jest na pęczki tylko z prawem są na bakier, czasem jest tak że ci co siedzą na
        ławkach i piją mamrota lepiej go znają, o nie doszkoleni
        prawnicy co wy na to?
        • Gość: woźny Re: wsh- studia mgr IP: *.92b.tarnobrzeg.pilicka.pl 22.09.09, 08:10
          czy tam napewno jest ekonomia na mgr ? bo z tych kierunków co wiem to nie ma
          • Gość: eva Re: wsh- studia mgr IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 22.09.09, 18:41
            to jest czy nie ma mgr ????
          • Gość: renia Re: wsh- studia mgr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.09, 13:55
            ekonomia jest na pewno, sprawdz sobie na stronie wsh tarnobrzeg
        • Gość: co za problem? Re: wsh- studia mgr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.09, 19:13
          my na to, że skoro Ci tak imponuje wiedza prawnicza meneli popijających mamrota, to nic prostszego jak do nich dołączyć; wkrótce sam zostaniesz kolejnym menelem biegłym w prawie mamrotowym. Co za problem?
          • Gość: magister Re: wsh- studia mgr IP: 83.1.124.* 22.09.09, 23:03
            nawzajem
            • Gość: STUDENT Re: wsh- studia mgr IP: 83.1.118.* 26.09.09, 14:51

RACJA STUDIUJ GDZIE INDZIEJ NIZ W TBGU. IDZ NA UMCS TO ZOBACZYSZ
              ROZNICE
              • Gość: john Re: wsh- studia mgr IP: *.smsiarkowiec.pl 27.09.09, 13:44
                Wiele wykładowców stwierdza, że chociazby PWSZ w Tarnobrzegu ma wyższy poziom
                wiedzy u studentów niż UMCS. Nie mylmy studiowania w typowo studenckim mieście z
                poziomem wiedzy i nauczania na poszczególnych uczelniach.
                • Gość: just remember John Re: wsh- studia mgr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.09, 17:20
                  >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>john -
                  wiele - to może być np. dziur w moście, lub innych rzeczy,
                  wykładowców może być tylko wielu! Just remember.
                • Gość: hahaha Re: wsh- studia mgr IP: *.pppoe.sistbg.net 28.09.09, 08:43
                  Kto ci takich głupot nagadał. Wyższy poziom ha,ha,ha. Tam "studiują" ci co na
                  świadectwie maturalnym mieli "mniej niż zero".
                  • Gość: ania Re: wsh- studia mgr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.09, 19:37
                    o przepraszam ja świadectwo maturalne miałam z czerwonym paskiem
                    więc nie pisz takich głupot bo chyba ,,bogiem,, nie jesteś, a to że
                    studiowałam tu na miejscu było przyczyną choroby bliskiej osoby
                  • Gość: john Re: wsh- studia mgr IP: *.smsiarkowiec.pl 29.09.09, 13:25
                    Dziwne, bo jestem doktorantem UMCS i znam opinie wykładowców z mojego wydziału.
                    Jednak ja juz kończę z Wami te dyskusje. Pozdrawiam.
                  • Gość: john Re: wsh- studia mgr IP: *.smsiarkowiec.pl 29.09.09, 13:27
                    Poza tym jest jeszcze ych finansów na studia w innym mieście. Ale cóż "Jak
                    ubogie jest życie, gdy się zyje tylko dla siebie"- coś o tym wiecie moi drogi
                    mistrzowie generalizacji.
                    • Gość: kora75 Re: wsh- studia mgr IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 10.03.14, 14:27
                      słyszałam że otworzyli na WSH w Tarnobrzegu nowe specjalności na magisterce... Skończył ktoś może Ekonomikę bezpieczeństwa publicznego i ochronę? Ciekawa specjalność ale nie wiem czy była od zawsze czy powstała teraz.... Pomóżcie:)
                      • Gość: Karol Re: wsh- studia mgr IP: *.kielce.vectranet.pl 11.03.14, 22:19
                        To nowa specjalnosc - nikt jej jeszcze nie skonczyl - sam sie zastanawiam nad jej wybraniem w pazdzierniku.
    • Gość: Wszechwiedzący odpowiedz IP: *.kielce.vectranet.pl 11.03.14, 22:17
      Z tego, co wiem, to nowa specjalnosc - nie ma zadnego rocznika, ktory by te specjalnosc skonczyl. Brzmi ciekawie - sam sie zastanawiam nad jej wyborem.
      • Gość: adam Re: odpowiedz IP: *.play-internet.pl 12.03.14, 06:16
        a co o niej będziecie robic - U czeka z otwartymi rekami, studia dla studiów nie mają sensu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka