Gość: vio IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 06.02.02, 11:56 No i mamy pięć setek. Pół tysiąca. Znowu szmpanik!! Idziemy dynamicznie. Rozkręcamy się na dobre. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiehu Re: Mamy 500!!! 06.02.02, 12:12 Jako ciekawostkę mogę powiedzieć, że Tebegielka ( Tarnobrzeska Lista Dyskusyjna) - przeżywa kryzys. Jesen z listowiczów stwierdził, że najwiecej głosów zabrano w dyskusjach dotyczących piwa i Radia Maryja ... . Ja naprawdę chyba im wyślę zaproszenie do nas. Przyznaje się jeszcze tego nie zrobiłem .... Vio tylko nie bij kolegi !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vio Re: Mamy 500!!! IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 06.02.02, 12:18 No właśnie wyślij im wiehu i wybaczam ci, że jeszcze tego nie zrobiłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiehu Re: Mamy 500!!! IP: *.mielec.sdi.tpnet.pl 06.02.02, 12:25 Dzięki ... wiedziałem, że jesteś wyrozumiały. Zrobie to po 13 tej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vio Re: Mamy 500!!! IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 06.02.02, 14:58 Dobrze czekamy cierpliwie. Odpowiedz Link Zgłoś
wiehu Re: Mamy 500!!! 06.02.02, 20:41 Na Tebegielce napisano tak: Zupelna cisza panuje na liscie. Jest wiele interesujacych spraw w naszym miescie, ktore moglyby tu byc omawiane. Miasto jest w kompletnej zapasci, bezrobocie coraz wieksze, prawie wszystki firmy produkujace cos zostaly zlikwidowane a budynki zamienione na dyskoteki / Ponar, Wymyslow, mleczarnia Wielowies/. W prasie miejscowej dziennikarze opisuja wypadki drogowe i uroczyste otwarcia z przecieciem wstegi przez miejscowych VIPow / obowiazkowo ze zdjeciem, wybory wszak coraz blizej / jakichs kompletnie nieistotnych instytucji. Albo lista nie nadaje sie do wymiany pogladow na rozne sprawy miasta albo nikogo nic nie interesuje. Widac z tego, ze najbardziej pasjonowaly listowiczow ceny piwa i ataki na Radio Maryja. pozdrawiam Konrad ... oby nam sie to nie zdarzyło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vio Re: Mamy 500!!! IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 07.02.02, 12:25 Nie ma mowy. My o pierdołach przecież nie piszemy. Dziwią mnie zresztą takie wypowiedzi. Narzeka że nic sie nie dzieje a sam nie zaproponował żadnego tematu. Mówienie o wszystkim na raz nie ma przecież sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
wiehu Re: Mamy 500!!! 08.02.02, 10:41 ... i między innymi jestem przeciwnikiem nabijania postów dla ich ilości. Lepiej mało ale treściwie. Odpowiedz Link Zgłoś