Dodaj do ulubionych

Zajazd Amigo - wesele

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.09, 17:33
Proszę o opinie co do organizacji wesel w Amigo. z Góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • d.su Re: Zajazd Amigo - wesele 09.11.09, 19:20
      miałam w tym roku. polecam - obsługa ok, bardzo dobre jedzenie i w dużych ilosciach
      • Gość: mapi Re: Zajazd Amigo - wesele IP: 194.181.134.* 09.11.09, 20:51
        Bylam ostatnio na weseleu w amigo wszystko ok super obsluga jedzenie tez bardzo
        dobre zmiescie sie duzo ludzi alejedyny minus to sala do zabawy jest bardzo mala
        wiec jesli wesele nie jest na duza ilosc gosci to polecam
      • Gość: Monika Re: Zajazd Amigo - wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.09, 19:59
        A co z dekoracją sali? Troszkę ten bordowy kolor mnie wystraszył. Fakt, dawno
        zamawiałam sale może coś się zmieniło. Dużo wcześniej przed weselem wybierałaś
        dania. Mają coś ciekawego w propozycjach?
      • wislocki12 Za pół ceny 29.08.16, 20:36
        I to wszystko, oczywiście, za pół ceny! ;-)
    • Gość: rr Re: Zajazd Amigo - wesele IP: *.smsiarkowiec.pl 20.11.09, 13:42
      rr
    • Gość: Dorota i Krzysztof Re: Zajazd Amigo - wesele IP: 83.1.117.* 13.01.10, 14:04
      Polecamy Amigo na wesele w 100%!!!!!!. Serwowane dania są bardzo smaczne i
      estetycznie podane, obsługa bardzo miła. Niczego nie brakło na stołach. Pełen
      profesjonalizm!!!!. Naszym zdaniem najlepszy lokal w Tarnobrzegu. Goście
      zorganizowanym przyjęciem byli zachwyceni.
      • Gość: michaltbg Re: Zajazd Amigo - wesele IP: *.smsiarkowiec.pl 13.01.10, 20:34
        Jeśli chodzi o lokal to bardzo ładne wnętrze obsługa i jedzenie ok.Troszkę mała
        sala dlatego najlepiej zamiast kapeli wziąć dj'a.
    • Gość: Marta Re: Zajazd Amigo - wesele IP: 83.1.112.* 13.01.10, 22:45
      Najlepszy lokal w mieście. Super żarcie : świeże, smaczne, dobrej
      jakości, dużo. Wszyscy byli bardzo zadowoleni. Wesele miałam w lecie
      tak więc korzystaliśmy z fajnego terenu z tyłu zajazdu ( dużo
      zieleni, plac zabaw dla dzieci, stoliki ,parasole itp.)Polecam
      wszystkim nie tylko na wesela ale i na inne okazje. Planuję tam
      chrzciny - jestem pewna że się nie zawiodę.
      • Gość: Gosiek Re: Zajazd Amigo - wesele IP: 83.1.112.* 23.01.10, 18:15
        Mieliśmy tam wesele tydzień temu. Nie żałujemy bo lokal jest ok!
        obsługa miła, jedzenie pyszne, niczego nie brakowało na stołach,
        można się dogadać w każdej sprawie.Polecamy jak najbardziej!
        lepszego lokalu nie znajdziecie w Tbg!
    • Gość: Gość Re: Zajazd Amigo - wesele IP: *.adsl.inetia.pl 31.01.10, 22:27
      Monia, to kiedy to wesele????
    • Gość: gosc Re: Zajazd Amigo - wesele IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 18.09.13, 17:01
      Jak najbardziej polecam..
      Mieliśmy wesele w Amigo w sierpniu, jedzenie jest bardzo dobre i świeże, porcje są dość duże. Miła obsługa, lokal elegancki, ładny wystrój, zwłaszcza światełka na sali tanecznej ;). Przyjemny ogród za budynkiem zajazdu. Byliśmy bardzo zadowoleni :).
      • Gość: kamilka Re: Zajazd Amigo - wesele IP: *.sandomierz.pilicka.pl 21.09.13, 16:09
        polecam Wam zajebisty lokal REZYDENCJA SANDOMIERSKA , coś cudownego, sala przepiękna, w życiu takiej nie widziałam,byłam na weselu u koleżanki. wszystko bardzo mi się podobało, fajnie
        • Gość: amelia Re: Zajazd Amigo - wesele IP: *.sandomierz.pilicka.pl 23.09.13, 19:44
          to w amigo jeszcze robią wesela?
        • Gość: oliwka Re: Zajazd Amigo - wesele IP: *.stalowa.pilicka.pl 08.11.13, 17:15
          byliśmy z narzeczonym w rezydencji sandomierskiej, faktycznie robi wrażenie, ale z terminami na 2014 już kiepsko, zastanawiamy się nawet nad przeniesieniem na 2015. jeśli chodzi o amigo, to nie pytaliśmy, bo nie bardzo nam się podoba sala taneczna
          • Gość: Ela Re: Zajazd Amigo - wesele IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 06.02.14, 21:48
            Ostatnio robiłam w zajazd Amigo chrzciny i lokal super , nowe wnętrze bardzo pozytywnie mnie zaskoczyło, zmieniło sie od czasu kiedy robiliśmy tam wesele w 2012 . Co do jakości jedzenia to niezmiennie bardzo dobre , nawet powiem ze super a wybredna jestem. Obsługa błyskawiczna i miła
    • a.kawa Re: Zajazd Amigo - wesele 29.08.16, 13:27
      Podtrzymuję opinię w tym roku :) Robiliśmy tam wesele w sierpniu. Jedzenie przepyszne (i baaardzo dużo), obsługa rewelacyjna. Właścicielka jest świetną babką, z którą można się dogadać o każdej porze dnia i nocy ;)
      • e-zybi Re: Zajazd Amigo - wesele 29.08.16, 14:08
        Szkoda tylko, że babka, co do nocy...zawsze większa frajda z młodszą ;-)
      • polak1706 Re: Zajazd Amigo - wesele 29.08.16, 15:22
        Balangi, imprezy suto zakrapiane, zarzygane podłogi, powroty na 4 łapkach... jak ja kocham ten klimat :-)
        • genia50 Re: Zajazd Amigo - wesele 29.08.16, 15:45

Tam robią dobre,przeważnie domowe jedzenie,ręcznie lepią i wyrabiają bardzo smaczne i "prawdziwe".Nie wiem jak teraz,ale do niedawna tak było.
        • wislocki12 Klimaty 29.08.16, 20:39
          Ciekawe, skąd znasz owe kochane klimaty? Myślę, że ze słyszenia... ;-))
        • palacz67 Re: Zajazd Amigo - wesele 30.08.16, 06:54
          Czworakowanie jest zdrowe dla kręgosłupa:-) Pozdrawiam:-)
          • e-zybi Re: Zajazd Amigo - wesele 30.08.16, 07:08
            Korzystaj jak najczęściej ;-)
        • e-zybi Re: Zajazd Amigo - wesele 30.08.16, 07:05
          Cóż! niektórych ciągnie do korzeni, co...? ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka