Gość: wyborca IP: *.111.131.66.static.crowley.pl 19.11.09, 17:15 Powiedział jednemu z lokalnych dzienników Norbert Mastalarz. Ciekawe kto go wybierze na prezesa ? Skoro ostatnim razem przegrał 13 do 1 . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kk Re: "Chcę wrócić do TSM na gwiazdkę" IP: *.smsiarkowiec.pl 20.11.09, 13:57 kkkkk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ap Re: "Chcę wrócić do TSM na gwiazdkę" IP: *.flash-net.pl 20.11.09, 18:19 Na gwiazdke chyba poto zeby dostac swiateczna paczke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sołdzielca Re: "Chcę wrócić do TSM na gwiazdkę" IP: 83.1.124.* 21.11.09, 23:07 g-no nie wróci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolno Mu chcieć Re: "Chcę wrócić do TSM na gwiazdkę" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.09, 13:38 >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Gość portalu: wyborca napisał(a): > "Chcę wrócić do TSM na gwiazdkę" Powiedział jednemu z lokalnych dzienników Norbert Mastalarz. Ciekawe kto go wybierze na prezesa ? Skoro ostatnim razem przegrał 13 do 1.< Czy to znaczy, że, Twoim zdaniem, nie wolno Mu tego chcieć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ap Re: "Chcę wrócić do TSM na gwiazdkę" IP: *.flash-net.pl 22.11.09, 14:58 Wolno jak sie chce to do toalety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak się chce to... Re: "Chcę wrócić do TSM na gwiazdkę" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.09, 21:25 jak się chce do toalety, to trzeba szybko, bo jak wolno, to może komuś nie wytrzymać zwieracz i poleci p_ap_ka w gacie. A wtedy już jest smród! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 99 Re: "Chcę wrócić do TSM na gwiazdkę" IP: *.flash-net.pl 23.11.09, 19:06 no wlasnie smrod juz jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdfghj Re: "Chcę wrócić do TSM na gwiazdkę" IP: *.merinet.pl 25.11.09, 07:44 Jeśli wróci to oznaczać będzie triumf niekompetencji. Wszyscy mają w pamięci jego nieudolność jako prezesa. Może szczeka ładnie na sesjach ale to w pracy rzeczowej raczej to nie pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdfghj Re: "Chcę wrócić do TSM na gwiazdkę" IP: *.merinet.pl 25.11.09, 07:45 jak z tą krową która dużo beczy ale mało mleka daje Odpowiedz Link Zgłoś