Dodaj do ulubionych

Chirurg stomatolog - kogo polecacie????

IP: 188.33.86.* 26.04.10, 20:43
Witam pilnie szukam DOBREGO!!! i DELIKATNEGO chirurga stomatologa do usunięcia
ósemki :( Kogo polecacie??? Ja słyszałam o jakiejś Pani w starym pogotowiu ale
to ponoć nie dość że starsza kobieta to na dodatek straszna sadystka i na
dodatek okropnie nie miła!!! Polećcie mi kogoś sprawdzonego - sprawa bardzo
pilna bo zaczyna boleć... :(:(:(
Obserwuj wątek
    • Gość: m. Re: Chirurg stomatolog - kogo polecacie???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.10, 21:10
      ta krzykliwa to być może Korczyńska,a na Wyspiańskiego w I pawilonie
      jest dr Sąsiadek.Ona chyba jest łagodna.:-))
    • snooker147 Re: Chirurg stomatolog - kogo polecacie???? 26.04.10, 21:25
      p.Korczyńska - szybko i...szybko...malo bezbolesnie - traume mam do dzis a rwala
      mi ponad rok temu ;p

jest jakis koles chirurg szczekowy ale nie pamietam jak sie nazywa..

w ostatecznosci Korczynska moze byc (tylko tam strasznie wali fajami co troche
      czlowieka zniecheca do siedzenia tam)
      • Gość: kasia Re: Chirurg stomatolog - kogo polecacie???? IP: 109.243.31.* 26.04.10, 22:00
        No właśnie "chyba" może być... Ja wolałabym przeczytać od Was "tak, ta jest
        dobra, sprawdziłam na sobie!" Ponieważ, pewnie jak każdy od małego mam stracha
        do dentystów, zawsze dbałam o zęby z największą starannością i nigdy ( jak na
        swoje 20 pare lat) nie wyrywałam zęba u dentysty!!! Sama myśl napędza we mnie
        taka traumę, że czasami zastanawiam się co bardziej mnie boli - strach przed
        dentysta czy chory ząb? Dlatego potrzebuję SPRAWDZONEGO chirurga...chyba mnie
        rozumiecie... :( A co do Pani Sąsiadek z pawilonów byłam u niej z zapytaniem co
        jak i za ile - cena nawet, od 200 do 350zł w zależności jak ząb jest ukorzeniony
        - tylko zastanowiło mnie jedno - skąd ona to ma wiedzieć jak powiedziała, że nie
        zawsze potrzebuje zdjęcia rtg!? Będzie sprawdzać w trakcie??? brrrrrrr :(:(:(:(
        POMOCY!!!
        • Gość: gbur Re: Chirurg stomatolog - kogo polecacie???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.10, 22:14
          na pewno delikatna /taki byl jeden z wymogow/ jest pani J. Adamczyk,
          ktora przyjmuje na Wyspianskiego w pawilonach;
          dla mnie niestety to byla wada, bo czasem potrzeba jest
          zdecydowania, a nie cackania sie z pacjentem; per saldo ta pierwsza
          opcja bywa mniej bolesna :)
          • Gość: lola Re: Chirurg stomatolog - kogo polecacie???? IP: 83.1.121.* 26.04.10, 22:59
            Polecam p. doktor Korczynska. Ma swoj styl , mozna sie czepiac, ale
            jest fachowcem. Bylam, przezylam i polecam. Jest zdecydowana i sie
            nie cacka z pacjentem ale robi co do niej nalezy. Jezeli zalezy Ci
            na szybkim i fachowym zabiegu -polecam i nie zrazaj sie
            komentarzami, ze jest niemila. Jest siwetnym fachowcem.Kazdy sie boi
            i zaden stomatolog nic na to nie poradzi. Zbierz sie w sobie i
            idz.Najlepiej jak najwczesniej - ona lubi jak pacjenci przychodza
            wczesnie rano. Najlepiej na 7.
    • Gość: znajoma Re: Chirurg stomatolog - kogo polecacie???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.10, 22:23
      Kojarzę p.doktor .Byłam u niej z kilkuletnią córką,gdy miała mieć
      aparat na zęby.Miała mieć mały ,,zabieg"nad górną szczęką.Pani nie
      zrobiła na mnie wrażenia.Nie zagadywała dziecka ,nie opowiadała,że
      nie będzie bolało itp.Kazała jej otworzyć buzię ,zrobiła,,ciach"
      skalpelem.Ranka szybko się wygoiła.Zrobiła to szybko i fachowo.Byłam
      niedawno u dentysty.Co chwilę mówiła,,,mogę panią znieczulić,będzie
      bardzo bolało,czy nie jest pani słabo?,oj, dziąsło krwawi!
      itp".Dziękuję za te czułości.Pozdrawiam i życzę powodzenia.
      • Gość: kasia Re: Chirurg stomatolog - kogo polecacie???? IP: 109.243.31.* 26.04.10, 22:31
        MASAKRA!!! chyba wybiorę opcje bez wyrywania - paczka Ibupromu i krzyżyk na drogę :(
        PS. ktoś może sadzić, że panikuję - i będzie miał rację!!! Boje się OKROPNIE!!!
        • Gość: znajoma Re: Chirurg stomatolog - kogo polecacie???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.10, 22:33
          a nie da się wyleczyć?( ze znieczuleniem)
          • Gość: kasia Re: Chirurg stomatolog - kogo polecacie???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.10, 08:50
            niestety ósemki tzw zęby mądrości mają to do siebie że są bardzo słabo
            zmineralizowane i szybko się psują, moja pani dentystka ratowała go przez jakiś
            czas ale stwierdziła że to walka z wiatrakami i kazała go usunąć :(
    • Gość: sprawdzone Re: Chirurg stomatolog - kogo polecacie???? IP: *.stalowa.pilicka.pl 27.04.10, 07:14
      Ja Ci radzę idź do pani doktor Jaworskiej (na ul. Kochanowskiego)
      Niech się schowa chirurg. Sprawdziłam na sobie - usuwała mi wrośnięty korzeń.
      Mogę polecić z czystym sercem.
      • Gość: kasia Re: Chirurg stomatolog - kogo polecacie???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.10, 08:54
        A ta pani Jaworska jest zwykłym dentysta czy chirurgiem dentystycznym? bo byłam
        u kilku zwykłych dentystów i żaden nie chciał się podjąć wyzwania usunięcia
        zęba mądrości, twierdzą, że tu koniecznie musi być chirurg bo może zajść taka
        sytuacja, że trzeba będzie albo rozciąć dziąsło i co wtedy? :(
    • Gość: mati Re: Chirurg stomatolog - kogo polecacie???? IP: *.poczta.lublin.pl 27.04.10, 09:10
      Wojciech Jakuszewski na ulicy Budowlanych 42 w Miechocinie - tam spróbuj. Mój znajomy miał jakiegoś nietypowego zęba którego jakoś nikt nie chciał podjąć się wyrwania. Jakuszewski pomógł. Tu masz opinię - www.znanylekarz.pl/11902/prywatny-gabinet-stomatologiczny-w-jakuszewski/stomatolog-protetyk/tarnobrzeg
      • Gość: pacjent Re: Chirurg stomatolog - kogo polecacie???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.10, 11:21
        rwałam wczoraj zbeba u Pani dr Podgórskiej - polecam
    • Gość: Inka Chirurg stomatolog - kogo polecacie IP: *.grupadomex.com.pl 16.06.14, 15:07
      Ja nie polecam dr Jaworskiej!!!

Kilka lat temu zaproponowała mi nadstawienie korony zęba. Uznałam to za wyjście lepsze niż jego rwanie. W efekcie źle obsadziła ćwiek [ za co jeszcze mi się oberwało!] i po spiłowaniu plomby do kształtu zęba okazało się, że nie dość, że plomba nie ma koloru białego tylko niebieskawy, w środku zęba najnormalniej wystaje mi ćwiek w kształcie gwiazdki to jeszcze wdało mi się jakieś zapalenie. To był ostatni raz kiedy siedziałam u niej na fotelu...
      • Gość: basia Re: Chirurg stomatolog - kogo polecacie IP: *.free.aero2.net.pl 16.06.14, 16:44
        faktycznie mało ktory dentysta leczy ośemkę....mowią ze nie warto,ze trudno dostepna ,ze lepiej osunąc,ze mozna by tylko kanałowo ale po co jak i tak przeszkadza...itd.(usuwałam dwie zepsute,trzecią mam zdrową).
        moja denstystka odesłała mnie do chirurga szczękowego, ktory przyjmował kiedyś w Sanitasie a teraz jest szefem w poradni przyszpitalnej...Bylam zadowolona.,bezpłatnie,bezbolesnie,profesjonalnie.Oczywiscie wszystko zalezy od tego jaki masz przypadek,czy jest jakiś ropien,zgorzel,czy trzeba nacinać,dlutowac czy nie...ale na 100% daje tyle znieczulenia ile chcesz.W moim przypadku naciął i wyrwał w 15 sekund,znajomą dłutował pol godziny.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka