Dodaj do ulubionych

Technikum Handlowe w "Kozerówie"

IP: 80.48.174.* 09.05.10, 21:09
Prosiłbym o opinie jak jest w tym technikum,i ogólnie,czy się opłaca iść tam
do szkoły.
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Technikum Handlowe w "Kozerówie" IP: *.flash-net.pl 12.05.10, 19:16
      nauczyciele spoko :) przygotowują solidnie do egzaminu zawodowego :) a jeżeli
      już to nie pisz "Kozerówa" tylko "Prymasówka" bo jak przez przypadek ktoś z ZSP
      1 zobaczy Twój wpis to się obrazi ;) pzdr ;)
      • Gość: mechanik Re: Technikum Handlowe w "Kozerówie" IP: *.tktelekom.pl 12.05.10, 21:14
        Kozerówa to Kozerówa żadne dziwne nazwy nie pasują bo tak jest od lat :P
        • Gość: gośc Re: Technikum Handlowe w "Kozerówie" IP: 80.51.159.* 12.05.10, 21:35
          Całe wieki była KOZYRÓWA i nagle jakie oburzenie, ale podobno nauczyciele tam
          uczący mają kompleks na tym punkcie.
          • Gość: Andrzej Re: Technikum Handlowe w "Kozerówie" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.10, 21:50
            Kozyrówa od lat the best.Nazwa od nazwiska byłego dyrektora ś,p
            p.Kozyry
    • Gość: monika Re: Technikum Handlowe w "Kozerówie" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.10, 23:27
      a czego oczekujesz od szkoły w ogóle????
      • Gość: zadowolona Re: Technikum Handlowe w "Kozerówie" IP: 188.33.158.* 13.05.10, 17:30
        skończyłam i jestem zadowolona. Dużo rzeczy wyniosłam , mimo tego,
        że tak naprawdę zdarzało mi się olewać naukę. Aktualnie będąc na
        studiach w dużym mieście to, że jestem po Tech. bardzo pomoga.
        Pracodwacy zgodnie twierdzą, że jeśli zatrudniają studentów to
        właśnie z tytułem (po średniej):)
        Nauczyciele są w porządku, owszem zdarzają się wyjątki:D
        W każdym razie ja mogę polecić.
    • Gość: zeus Re: Technikum Handlowe w "Kozerówie" IP: 80.48.174.* 16.05.10, 12:34
      Gdzie odbywają się praktyki?.Trudno jest się dostać na ten profil?.
      • Gość: monika Re: Technikum Handlowe w "Kozerówie" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.10, 22:52
        praktyki załatwiasz sobie sam, nie jest trudno tam się dostać, biorą wszystkich
        chętnych ale z załatwioną wcześniej praktyką (załatwiaj już dziś), może
        wstrzymaj się ze złożeniem dokumentów do ogłoszenia wyników matury i egzaminów
        zawodowych, życzę ci powodzenia :)
        • Gość: zeus Re: Technikum Handlowe w "Kozerówie" IP: 80.48.174.* 18.05.10, 21:27
          Pytałem się,i szkoła załatwia praktyki.
          • Gość: broda Re: Technikum Handlowe w "Kozerówie" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.10, 22:06
            Praktyki załatwia szkoła, zależy jak trafisz, ale z reguły ciekawe.
            Artystycznie można się rozwinąć, wycieczki są fajne, właśnie z
            jednej wróciłem.
            • Gość: monika Re: Technikum Handlowe w "Kozerówie" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.10, 22:37
              Ha.czyli wyszło na moje, zeus, załatwiaj sobie praktykę, bo nie wiadomo gdzie trafisz, życzę ci sukcesów naukowych. A propos też zweryfikuję to
              moje źródło.
              • Gość: Ewa Re: Technikum Handlowe w "Kozerówie" IP: 83.1.117.* 23.05.10, 23:00
                Skończyłam technikum handlowe w Kozerówie i powiem Ci gdybym miała taką
                możliwość wróciła bym tam jeszcze raz!!!
                • Gość: zadowolona Re: Technikum Handlowe w "Kozerówie" IP: 188.33.131.* 25.05.10, 16:55
                  Zeus ja nie radzę isć na praktyki, które szkoła ci załatwi. każdy
                  zakład i sklep Cię przyjmie. Oni mają miesięczną pomoc za darmoszkę.
                  Jest kilka punktów w TBG, gdzie przyjdziesz na 4 h i nic nie
                  będziesz robić.

Jak nie masz 2 z przedmiotów , które są wliczane w punkty spokojnie
                  Cię przyjmą.

Co do opinii pode mną. Oj też bym wróciła :) Do lekcji z P. Język,
                  P. Miłkowską i jeszcze innymi fajnymi nauczycielami :)
                  • Gość: gośc Re: Technikum Handlowe w "Kozerówie" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.10, 19:53
                    A jaka jest szansa dostania się na studia po tej szkole?Czy kładą nacisk na
                    przedmioty zawodowe, najbardziej potrzebne czy nauczyciele od "dupereli" tez są
                    wymagający?
                  • Gość: zeus Re: Technikum Handlowe w "Kozerówie" IP: *.helionet.pl 01.06.10, 12:28
                    Jakie są to sklepy?,oczywiście bez reklamy.
                  • Gość: zeus Re: Technikum Handlowe w "Kozerówie" IP: *.helionet.pl 01.06.10, 12:30
                    Podobno bez problemu przyjmują.
                    • Gość: gośc kozyrówa, a nie Kozerówa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.10, 11:48
                      Przecież ta szkoła nie nazywa się KOZERÓWA, a KOZYRÓWA, od nazwiska KOZYRA.
                      • Gość: gość Re: kozyrówa, a nie Kozerówa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.10, 16:00
                        Ta szkoła to ZSP1, praktyki odbywa się nie tylko w sklepach, ale
                        także w hutowniach, firmach, przesiębiorstwach handlowych. Jeżeli
                        chodzi o technikum handlowe to są miesięczne praktyki w drugiej i
                        tzreciej klasie.
    • Gość: zeus Re: Technikum Handlowe w "Kozerówie" IP: 80.48.174.* 15.06.10, 21:01
      Macie więcej informacji na temat tego profilu w tej szkole?.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka