Gość: zeus IP: 80.48.174.* 09.05.10, 21:09 Prosiłbym o opinie jak jest w tym technikum,i ogólnie,czy się opłaca iść tam do szkoły. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Technikum Handlowe w "Kozerówie" IP: *.flash-net.pl 12.05.10, 19:16 nauczyciele spoko :) przygotowują solidnie do egzaminu zawodowego :) a jeżeli już to nie pisz "Kozerówa" tylko "Prymasówka" bo jak przez przypadek ktoś z ZSP 1 zobaczy Twój wpis to się obrazi ;) pzdr ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mechanik Re: Technikum Handlowe w "Kozerówie" IP: *.tktelekom.pl 12.05.10, 21:14 Kozerówa to Kozerówa żadne dziwne nazwy nie pasują bo tak jest od lat :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Technikum Handlowe w "Kozerówie" IP: 80.51.159.* 12.05.10, 21:35 Całe wieki była KOZYRÓWA i nagle jakie oburzenie, ale podobno nauczyciele tam uczący mają kompleks na tym punkcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Technikum Handlowe w "Kozerówie" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.10, 21:50 Kozyrówa od lat the best.Nazwa od nazwiska byłego dyrektora ś,p p.Kozyry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Technikum Handlowe w "Kozerówie" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.10, 23:27 a czego oczekujesz od szkoły w ogóle???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolona Re: Technikum Handlowe w "Kozerówie" IP: 188.33.158.* 13.05.10, 17:30 skończyłam i jestem zadowolona. Dużo rzeczy wyniosłam , mimo tego, że tak naprawdę zdarzało mi się olewać naukę. Aktualnie będąc na studiach w dużym mieście to, że jestem po Tech. bardzo pomoga. Pracodwacy zgodnie twierdzą, że jeśli zatrudniają studentów to właśnie z tytułem (po średniej):) Nauczyciele są w porządku, owszem zdarzają się wyjątki:D W każdym razie ja mogę polecić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeus Re: Technikum Handlowe w "Kozerówie" IP: 80.48.174.* 16.05.10, 12:34 Gdzie odbywają się praktyki?.Trudno jest się dostać na ten profil?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Technikum Handlowe w "Kozerówie" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.10, 22:52 praktyki załatwiasz sobie sam, nie jest trudno tam się dostać, biorą wszystkich chętnych ale z załatwioną wcześniej praktyką (załatwiaj już dziś), może wstrzymaj się ze złożeniem dokumentów do ogłoszenia wyników matury i egzaminów zawodowych, życzę ci powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeus Re: Technikum Handlowe w "Kozerówie" IP: 80.48.174.* 18.05.10, 21:27 Pytałem się,i szkoła załatwia praktyki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: broda Re: Technikum Handlowe w "Kozerówie" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.10, 22:06 Praktyki załatwia szkoła, zależy jak trafisz, ale z reguły ciekawe. Artystycznie można się rozwinąć, wycieczki są fajne, właśnie z jednej wróciłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Technikum Handlowe w "Kozerówie" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.10, 22:37 Ha.czyli wyszło na moje, zeus, załatwiaj sobie praktykę, bo nie wiadomo gdzie trafisz, życzę ci sukcesów naukowych. A propos też zweryfikuję to moje źródło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Technikum Handlowe w "Kozerówie" IP: 83.1.117.* 23.05.10, 23:00 Skończyłam technikum handlowe w Kozerówie i powiem Ci gdybym miała taką możliwość wróciła bym tam jeszcze raz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolona Re: Technikum Handlowe w "Kozerówie" IP: 188.33.131.* 25.05.10, 16:55 Zeus ja nie radzę isć na praktyki, które szkoła ci załatwi. każdy zakład i sklep Cię przyjmie. Oni mają miesięczną pomoc za darmoszkę. Jest kilka punktów w TBG, gdzie przyjdziesz na 4 h i nic nie będziesz robić. Jak nie masz 2 z przedmiotów , które są wliczane w punkty spokojnie Cię przyjmą. Co do opinii pode mną. Oj też bym wróciła :) Do lekcji z P. Język, P. Miłkowską i jeszcze innymi fajnymi nauczycielami :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Technikum Handlowe w "Kozerówie" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.10, 19:53 A jaka jest szansa dostania się na studia po tej szkole?Czy kładą nacisk na przedmioty zawodowe, najbardziej potrzebne czy nauczyciele od "dupereli" tez są wymagający? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeus Re: Technikum Handlowe w "Kozerówie" IP: *.helionet.pl 01.06.10, 12:28 Jakie są to sklepy?,oczywiście bez reklamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeus Re: Technikum Handlowe w "Kozerówie" IP: *.helionet.pl 01.06.10, 12:30 Podobno bez problemu przyjmują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc kozyrówa, a nie Kozerówa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.10, 11:48 Przecież ta szkoła nie nazywa się KOZERÓWA, a KOZYRÓWA, od nazwiska KOZYRA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: kozyrówa, a nie Kozerówa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.10, 16:00 Ta szkoła to ZSP1, praktyki odbywa się nie tylko w sklepach, ale także w hutowniach, firmach, przesiębiorstwach handlowych. Jeżeli chodzi o technikum handlowe to są miesięczne praktyki w drugiej i tzreciej klasie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeus Re: Technikum Handlowe w "Kozerówie" IP: 80.48.174.* 15.06.10, 21:01 Macie więcej informacji na temat tego profilu w tej szkole?. Odpowiedz Link Zgłoś