Gość: ja IP: *.smsiarkowiec.pl 08.06.10, 12:28 prosże o pomoc dla powodzianina poruszającego się na wózku inwalidzkim,kontakt wojtek35l@wp.pl więcej informacji podczas kontaktu mailowego ze względu na żarty forumowiczów nie podam tu nr telefonu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zbych Re: prosże o pomoc IP: *.adsl.inetia.pl 08.06.10, 18:30 Jakiej pomocy ten człowiek oczekuje? Proszę coś napisać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: prosże o pomoc IP: *.flash-net.pl 08.06.10, 23:00 jakieś środki czystości, żywność pościel w tej chwili przyda się wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: helena Re: prosże o pomoc IP: 80.50.161.* 09.06.10, 08:00 Gdzie Pan mieszka, gdzie ewentualnie dostarczyć dary? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: prosże o pomoc IP: *.flash-net.pl 09.06.10, 15:57 mieszkam prywatnie u znajomych podam nr telefonu 503 162 448 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: prosże o pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.10, 16:04 Właśnie wysłałam Ci maila.Znam teraz nr telefonu,ale jak masz czas ,to możesz odpisać na maila.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: prosże o pomoc IP: *.flash-net.pl 09.06.10, 16:21 odpisałem pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: prosże o pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.10, 16:52 Dzięki za maila,zadzwonię w najbliższym czasie.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: prosże o pomoc IP: *.smsiarkowiec.pl 11.06.10, 12:17 Dziękuje Pani Gosi za okazaną pomoc, szkoda że tylko jedna osoba jest wrażliwa na krzywdę ludzką, inni sobie potrafia żarty robić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: prosże o pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.10, 13:02 Rozmawiała pani ze mną dwa razy.tak ,jak się umawiałyśmy, w poniedziałek ok.9.rano zadzwonię,zawiozę od razu dzieci do szkoły.Dzisiaj nie mogę przyjechać ,bo dopiero wróciłam od rodziców,pieliłam ziemniaki ,a wtedy ,gdy z panią rozmawiałam ,to akurat kupowałam paszę dla kur i nawóz.Pozdrawiam znajoma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: prosże o pomoc IP: *.flash-net.pl 12.06.10, 22:40 Jeśli ktoś chce pomóc to najbardziej potrzebna sa środki czystości, proszki do prania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: prosże o pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.10, 23:22 Przywiozę w poniedziałek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: prosże o pomoc IP: *.flash-net.pl 13.06.10, 22:04 proszę o kontakt mailowy ale tylko poważne osoby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: prosże o pomoc IP: *.flash-net.pl 16.06.10, 23:06 Znajoma dziękuje bardzo za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: powodzianin Re: prosże o pomoc IP: *.flash-net.pl 18.06.10, 23:45 Gdyby nie prywatne osoby nie dostałbym zupełnie niczego, bardzo serdecznie wam dziękuję za pomoc, bo jak wiadomo teraz potrzeba jest wszystkiego, z domu została tylko ruina, żeby chociaz piętro się uratowało byłoby inaczej, dzisiaj z żalem w sercu patrzyłem jak wyrzucane jest wszystko co miałem, ale cóż trzeba żyć dalej i wierzyć że będzie lepiej a dzieki ludziom tacy jak wy, trwać w nadziei że nie zostało sie samemu, że choc nie ma się już nic, to jednak coś zostało WY. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: prosże o pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.10, 07:22 Przyjadę na pewno,tylko dzieci jeszcze śpią,więc mogę być trochę później.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lllll Re: prosże o pomoc IP: *.flash-net.pl 21.06.10, 16:16 idź do roboty i nie sęp na forum z tego co wiem i tak nic nie dostaniesz, nikt Ci już nie pomoże zostałeś sam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: llll Re: prosże o pomoc IP: *.flash-net.pl 21.06.10, 16:17 a ja zrobie wszystko żeby Ci nikt nie pomógł nie znam Cię ale tak zrobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: prosże o pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 16:51 Do Kreski!-jesteś okrutna!Dałabym Ci kopa w ....,ale nie ma takiej możliwości! Mylisz się i to grubo.Ten sympatyczny i miły człowiek "wpadł" pod moje skrzydła i szybko go nie wypuszczę!!! Do Wojtka- nie dziękuj mi tutaj ,bo ludziom przeszkadza czyjaś bezinteresowność.Napisałam Ci wiadomość na pocztę.Życzę miłego dnia.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ,kolezanka wiesia Re: prosże o pomoc IP: *.flash-net.pl 21.06.10, 23:09 kreska Ty chyba masz z głową coś nie tak, nikt Ci nie karze ikomu pomagać ale nie pisz tu takich bzdur, znajoma brawo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: prosże o pomoc IP: *.smsiarkowiec.pl 22.06.10, 11:27 pisząc na tym forum myslałem , że odezwą się do mnie życzliwe osoby chętne wspomóc nie tylko rzeczowo ale mjiłym słowem również, jednak widzę, ze to co tutaj co niketórzy piszą to jakies nieporozumienie, bardzo przykro, że tak się zachowujecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalia Re: prosże o pomoc IP: *.smsiarkowiec.pl 22.06.10, 13:34 wiem napewno ze temu panu potrzebne jest teraz wszystko począwszy od mydła, a skończywszy na meblach, wiec nie piszcie głupot tylko jak możecie to pomóżcie, on napewno ucieszy się z wszystkiego, przecfież nie wyjdzie na ulicę i nie będzie wyciągał ręki, podejrzewam, że skoro pisze na forum to wstydzi się tergo że musi prosić o pomoc, być moze gdyby był zupełnie zdrowy nie byłbny do tego zmuszony, trochę serca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margo64 Re: prosże o pomoc IP: 83.1.125.* 22.06.10, 18:41 proszę podaj numer telefonu lub gg, spróbuje ci pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: prosże o pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.10, 22:16 kontakt-wojtek@wp.pl, nr 503 162 448 Pozdrawiam.Pozwoliłam sobie odpowiedzieć na Twoje pytanie,najlepiej zadzwoń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: prosże o pomoc IP: *.flash-net.pl 22.06.10, 22:19 troszkę inny mail jest do mnie wojtk35l@wp.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: proże o pomoc IP: *.flash-net.pl 22.06.10, 22:26 znajoma pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: proże o pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.10, 22:27 Przepraszam,pomyliłam się,Ty też.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karchrrama Re: proże o pomoc IP: *.smsiarkowiec.pl 23.06.10, 15:28 pomogłabym Ci, ale nie mam środków, szkoda bo widzę że niewiele osób chcę Ci pomóc, tak to jest że zostaje się samemu takie życie life is brutal and somethimes kopas w dupas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: proże o pomoc IP: *.flash-net.pl 23.06.10, 17:59 ponawiam prośbę o pomoc jeśli ktoś chce mni wspomóc proszę o kontakt wojtek35l@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś