Dodaj do ulubionych

prosże o pomoc

IP: *.smsiarkowiec.pl 08.06.10, 12:28
prosże o pomoc dla powodzianina poruszającego się na wózku
inwalidzkim,kontakt wojtek35l@wp.pl więcej informacji podczas
kontaktu mailowego ze względu na żarty forumowiczów nie podam tu nr
telefonu
Obserwuj wątek
    • Gość: zbych Re: prosże o pomoc IP: *.adsl.inetia.pl 08.06.10, 18:30
      Jakiej pomocy ten człowiek oczekuje? Proszę coś napisać.
      • Gość: ja Re: prosże o pomoc IP: *.flash-net.pl 08.06.10, 23:00
        jakieś środki czystości, żywność pościel w tej chwili przyda się wszystko.
        • Gość: helena Re: prosże o pomoc IP: 80.50.161.* 09.06.10, 08:00
          Gdzie Pan mieszka, gdzie ewentualnie dostarczyć dary?
          • Gość: ja Re: prosże o pomoc IP: *.flash-net.pl 09.06.10, 15:57
            mieszkam prywatnie u znajomych podam nr telefonu 503 162 448
            • Gość: znajoma Re: prosże o pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.10, 16:04
              Właśnie wysłałam Ci maila.Znam teraz nr telefonu,ale jak masz
              czas ,to możesz odpisać na maila.Pozdrawiam.
              • Gość: ja Re: prosże o pomoc IP: *.flash-net.pl 09.06.10, 16:21
                odpisałem pozdrawiam
            • Gość: znajoma Re: prosże o pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.10, 16:52
              Dzięki za maila,zadzwonię w najbliższym czasie.Pozdrawiam.
              • Gość: ja Re: prosże o pomoc IP: *.smsiarkowiec.pl 11.06.10, 12:17
                Dziękuje Pani Gosi za okazaną pomoc, szkoda że tylko jedna osoba
                jest wrażliwa na krzywdę ludzką, inni sobie potrafia żarty robić.
                • Gość: znajoma Re: prosże o pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.10, 13:02
                  Rozmawiała pani ze mną dwa razy.tak ,jak się umawiałyśmy, w
                  poniedziałek ok.9.rano zadzwonię,zawiozę od razu dzieci do
                  szkoły.Dzisiaj nie mogę przyjechać ,bo dopiero wróciłam od
                  rodziców,pieliłam ziemniaki ,a wtedy ,gdy z panią rozmawiałam ,to
                  akurat kupowałam paszę dla kur i nawóz.Pozdrawiam

znajoma
                  • Gość: ja Re: prosże o pomoc IP: *.flash-net.pl 12.06.10, 22:40
                    Jeśli ktoś chce pomóc to najbardziej potrzebna sa środki czystości, proszki do
                    prania.
                  • Gość: znajoma Re: prosże o pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.10, 23:22
                    Przywiozę w poniedziałek.
                    • Gość: ja Re: prosże o pomoc IP: *.flash-net.pl 13.06.10, 22:04
                      proszę o kontakt mailowy ale tylko poważne osoby
                      • Gość: ja Re: prosże o pomoc IP: *.flash-net.pl 16.06.10, 23:06
                        Znajoma dziękuje bardzo za pomoc
                        • Gość: powodzianin Re: prosże o pomoc IP: *.flash-net.pl 18.06.10, 23:45
                          Gdyby nie prywatne osoby nie dostałbym zupełnie niczego, bardzo serdecznie wam
                          dziękuję za pomoc, bo jak wiadomo teraz potrzeba jest wszystkiego, z domu
                          została tylko ruina, żeby chociaz piętro się uratowało byłoby inaczej, dzisiaj z
                          żalem w sercu patrzyłem jak wyrzucane jest wszystko co miałem, ale cóż trzeba
                          żyć dalej i wierzyć że będzie lepiej a dzieki ludziom tacy jak wy, trwać w
                          nadziei że nie zostało sie samemu, że choc nie ma się już nic, to jednak coś
                          zostało WY.
                          Pozdrawiam
    • Gość: znajoma Re: prosże o pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.10, 07:22
      Przyjadę na pewno,tylko dzieci jeszcze śpią,więc mogę być trochę
      później.Pozdrawiam
      • Gość: lllll Re: prosże o pomoc IP: *.flash-net.pl 21.06.10, 16:16
        idź do roboty i nie sęp na forum z tego co wiem i tak nic nie
        dostaniesz, nikt Ci już nie pomoże zostałeś sam
        • Gość: llll Re: prosże o pomoc IP: *.flash-net.pl 21.06.10, 16:17
          a ja zrobie wszystko żeby Ci nikt nie pomógł nie znam Cię ale tak
          zrobie
          • Gość: znajoma Re: prosże o pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 16:51
            Do Kreski!-jesteś okrutna!Dałabym Ci kopa w ....,ale nie ma takiej
            możliwości!
            Mylisz się i to grubo.Ten sympatyczny i miły człowiek "wpadł" pod
            moje skrzydła i szybko go nie wypuszczę!!!
            Do Wojtka- nie dziękuj mi tutaj ,bo ludziom przeszkadza czyjaś
            bezinteresowność.Napisałam Ci wiadomość na pocztę.Życzę miłego
            dnia.Pozdrawiam
            • Gość: ,kolezanka wiesia Re: prosże o pomoc IP: *.flash-net.pl 21.06.10, 23:09
              kreska Ty chyba masz z głową coś nie tak, nikt Ci nie karze ikomu
              pomagać ale nie pisz tu takich bzdur, znajoma brawo
              • Gość: ja Re: prosże o pomoc IP: *.smsiarkowiec.pl 22.06.10, 11:27
                pisząc na tym forum myslałem , że odezwą się do mnie życzliwe osoby
                chętne wspomóc nie tylko rzeczowo ale mjiłym słowem również, jednak
                widzę, ze to co tutaj co niketórzy piszą to jakies nieporozumienie,
                bardzo przykro, że tak się zachowujecie
                • Gość: natalia Re: prosże o pomoc IP: *.smsiarkowiec.pl 22.06.10, 13:34
                  wiem napewno ze temu panu potrzebne jest teraz wszystko począwszy od
                  mydła, a skończywszy na meblach, wiec nie piszcie głupot tylko jak
                  możecie to pomóżcie, on napewno ucieszy się z wszystkiego, przecfież
                  nie wyjdzie na ulicę i nie będzie wyciągał ręki, podejrzewam, że
                  skoro pisze na forum to wstydzi się tergo że musi prosić o pomoc,
                  być moze gdyby był zupełnie zdrowy nie byłbny do tego zmuszony,
                  trochę serca
                • Gość: margo64 Re: prosże o pomoc IP: 83.1.125.* 22.06.10, 18:41
                  proszę podaj numer telefonu lub gg, spróbuje ci pomoc
                  • Gość: znajoma Re: prosże o pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.10, 22:16
                    kontakt-wojtek@wp.pl, nr 503 162 448
                    Pozdrawiam.Pozwoliłam sobie odpowiedzieć na Twoje pytanie,najlepiej
                    zadzwoń.
                    • Gość: ja Re: prosże o pomoc IP: *.flash-net.pl 22.06.10, 22:19
                      troszkę inny mail jest do mnie wojtk35l@wp.pl pozdrawiam
                      • Gość: ja Re: proże o pomoc IP: *.flash-net.pl 22.06.10, 22:24
                        wojtek35l@wp.pl
                        • Gość: ja Re: proże o pomoc IP: *.flash-net.pl 22.06.10, 22:26
                          znajoma pozdrawiam serdecznie
                        • Gość: znajoma Re: proże o pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.10, 22:27
                          Przepraszam,pomyliłam się,Ty też.Pozdrawiam
                          • Gość: karchrrama Re: proże o pomoc IP: *.smsiarkowiec.pl 23.06.10, 15:28
                            pomogłabym Ci, ale nie mam środków, szkoda bo widzę że niewiele osób
                            chcę Ci pomóc, tak to jest że zostaje się samemu takie życie life is
                            brutal and somethimes kopas w dupas
                            • Gość: ja Re: proże o pomoc IP: *.flash-net.pl 23.06.10, 17:59
                              ponawiam prośbę o pomoc jeśli ktoś chce mni wspomóc proszę o kontakt
                              wojtek35l@wp.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka