Dodaj do ulubionych

Dni Tarnobrzega

IP: *.flash-net.pl 03.09.10, 22:03
czy ktoś może wie, czy dni tarnobrzega są odwołane ... bo cos mi sie tak obiło o uszy w związku z
zagrożeniem powodzią. Martwię się bo mój syn tam poszedł. a wiem , że stan wisły jest wysoki i z
godziny na godzinę sie podnosi.
Obserwuj wątek
    • Gość: julka Re: Dni Tarnobrzega IP: *.opera-mini.net 03.09.10, 22:18
      Nie odwołali. Jest słychać muzykę nawet na ul Kochanowskiego.Miłej nocy,pozdr. j.
      • Gość: katastrofista Re: Dni Tarnobrzega IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.10, 22:43
        odwolane bo nie dosc ze woda wysoka to jeszcze spodziewane sa opady sniegu gradu zab i
        epidemia cholery na nadolu
        przynajmniej zubilewicz tak twierdzil i pojawilo sie ostrzdzenie dla tbga na pasku w tvnie a ja tvnowi
        wierze jak biblii

z ostatniej chwili... traba powietrzna nad tbgiem i przewidywane trzesienie ziemi
        spieprzam do piwnicy... pa:)
        • Gość: imprezowicz Re: Dni Tarnobrzega IP: *.merinet.pl 03.09.10, 22:47
          z tego co wiem wstęp na wały zabroniony
    • 4vardtramp Re: Dni Tarnobrzega 03.09.10, 22:46
      Brawo Panie Prezydencie! Brawo Rada Miasta!
      Ilu powodzian np. z Sobowa czy Wielowsi bawi się dzisiaj na imprezce? Za parędziesiąt minut darcia
      miasto wypłaciło w krytycznym momencie duże pieniądze kilku szarpidrutom a prawdziwie
      potrzebujący pomocy ludzie jak zwykle zostali pozostawieni sami sobie.
      Co tam jesień. Jaśnie Państwu dupa nie moknie i marznąc nie będzie. Nie jestem przeciwnikiem
      rozrywek dla gawiedzi ale obecny czas na igrzyska wybraliście chyba najgorszy.
      Mnie uczono: najpierw obowiązek (w tym wypadku naprawa wałów), a dopiero potem
      wypoczynek i zabawa.
      Normalnie prorocze Wyspiańskiego "Wesele". A chocholi taniec zaprawionych piwem małolatów
      pod rozmokniętym wałem trwa! W tym samym czasie ludzie z Sobowa uciekają z domów.
      • Gość: znajoma Re: Dni Tarnobrzega IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.10, 22:50
        Do Trampa- znowu jest zagrożenie?
        • 4vardtramp Re: Dni Tarnobrzega 03.09.10, 22:53
          Telewizja na pasku: "Sokolniki: mieszkańcy sami się ewakuują"
          • Gość: znajoma Re: Dni Tarnobrzega IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.10, 22:57
            Dzięki, idę włączyć telewizor. Pytałam, bo wybierałam się jutro do Sokolnik. Nie pojadę .W takim
            razie w pełni popieram Twoją wypowiedź. Pozdrawiam . znajoma
        • straznik_prawdy Re: Dni Tarnobrzega 03.09.10, 22:58
          Gdzie jest Donald Cudak ? Załatał już wał w Sandomierzu ? Zamiast naprawiać wały
          to zajmują się pałowaniem ludzi na krakowskim przedmieściu. Toi jest teraz
          największy problem obecnego rządu. Poza tym jeszcze by brakowało tego aby
          samorząd w Tarnobrzegu odkładał na coś co powinny załatwić już dawno
          świętokrzyskie służby wojewódzko - rządowe.
          • Gość: m. Re: Dni Tarnobrzega IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.10, 23:11
            pochwal sie co bierzesz,bo bredzisz i masz takie wizje ,że szkoda gadać!
          • Gość: drógi imprezowicz Re: Dni Tarnobrzega IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.10, 23:11
            eeeeeeeeeee nie siej defetyzmu. widzialem donalda na przywislu jak sypal waly wiec odpusc
            gosciowi choc dzis
          • Gość: abc Re: Dni Tarnobrzega IP: *.31173.se 04.09.10, 09:02
            straznik_prawdy napisał:

> Gdzie jest Donald Cudak ? Załatał już wał w Sandomierzu ? Zamiast naprawiać wał
            > y
            > to zajmują się pałowaniem ludzi na krakowskim przedmieściu. Toi jest teraz
            > największy problem obecnego rządu. Poza tym jeszcze by brakowało tego aby
            > samorząd w Tarnobrzegu odkładał na coś co powinny załatwić już dawno
            > świętokrzyskie służby wojewódzko - rządowe.

Widać nie do końca wlazłeś w doope,jeszcze Ci łeb wystaje to szczekasz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka