Gość: xenia IP: *.smsiarkowiec.pl 15.09.10, 20:52 Jeśli się orientujecie odpowiedźcie mi czy można zaraz po maturze rozpocząć dwa kierunki studiów czy w ten sposób,że jeden zaczynam a kolejny dopiero mogę na 2 roku jak to jest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
itakto Re: ?? 15.09.10, 21:00 pewnie,spokojnie,mam znajomych ktorzy dziennie tak robia,duzo jest nauki i czasami egzaminy musza przekladac=terminowo ale daja rade Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xenia Re: ?? IP: *.smsiarkowiec.pl 15.09.10, 21:02 Ale wiesz może jak to jest czy mogę od razu po maturze dwa studiować czy najpierw jeden a za rok kolejny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łuczony Re: ?? IP: 83.238.199.* 16.09.10, 00:30 Ale jesteś łuczono i mondro. Pracodawcy będo cię rozrywać miedzy sobo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.10, 07:45 Możesz spokojnie zacząć jednocześnie dwa kierunki. Musisz być zdolna i uparta, żeby sobie poradzić. Znam 2 takie dziewczyny, co studiują 2 kierunki ale są naprawdę bardzo zdolne i wiedzą , czego chcą . Jeśli czujesz , że dasz radę, to spróbuj. Obie są na dziennych. Powodzenia. znajoma ze wsi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.10, 08:35 studiować 2 kierunki owszem ale nie 2 na dziennych, przecież z któryś z zajęć musiala by zrezygnowac a prawda jest taka że czasami obecność jest obowiązkowa, więc szkoda by było zawalić jeden z tych kierunków jak już sie decyduje na 2. Najlepsze wyjście to 1 kierunek studia dzienne i 1 studia zaoczne lub wieczorowe, wtedy da się radę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ralok Re: ?? IP: *.server4rent.eu 16.09.10, 08:49 Jak studiuje sie 2 kierunki na dziennych to wchodzi sie w cos co zwie sie trybem indywidualnym, nie jest sie przypisanym do okreslonej grupy tylko chodzi sie tak jak pasuje na zajecia. Oczywiscie wszystkie musza byc odbebnione, ale mozesz wybrac czy isc np we wtorek o 15 czy w srode o 12 na te same zajecia tylko z inna grupa. W ten sposob mozesz pogodzic oba kierunki, jesli chodzi o egzaminy to tez mozna sie dogadac, ale to juz zalezy od profesora czy asystenta u ktorego sie zdaje. Jak czujesz sie na silach to dzialaj. Napewno ci to nie zaszkodzi, conajwyzej nie bedziesz studiowac tylko sie uczyc ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xenia Re: ?? IP: *.smsiarkowiec.pl 16.09.10, 09:29 Chcę studiować 2 kierunki dziennie bardzo spokrewnione zresztą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tcgvb Re: ?? IP: 83.1.122.* 16.09.10, 22:45 xenia, chcesz studiowac a nie wiesz tak podstawowych rzeczy? Nie potrafisz tez wlasciwie zatytulowac teatu ktory zakladasz? Wracaj do podstawowki nieuku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xenia Re: ?? IP: *.smsiarkowiec.pl 16.09.10, 23:25 Jak miałam niby zatytułować?A jeśli chodzi o pytanie to nie byłam pewna czy już teraz po maturze mogę 2,bo ,że dwa mogę to wiem bo mogę i 4. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xenia Re: ?? IP: *.smsiarkowiec.pl 17.09.10, 13:40 Ciekawe jakie Ty skończyłeś studia buhahaha.Pewnie zaledwie zawodówkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gbur Re: ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.10, 23:34 @xenia, jesli chodzi ci o marketing i zarzadzanie i w-f na UJ, czyli u Jakubowicza, to sie nie szczyp, tylko od razu podejmij trzeci kierunek... jakas kosmetologie albocóś:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xenia Re: ?? IP: *.smsiarkowiec.pl 16.09.10, 23:45 Będę studiowała chemię i biotechnologię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrty Re: ?? IP: 83.1.122.* 16.09.10, 23:52 No kur.wa, nikt nie czyta forum od deski do deski, wchodzi się w te wątki, która interesują? Jak mam stwierdzić, czy ten temat jest interesujący skoro zatytułowałaś go ?? Na marketing nawet nie idź, bo z takim myśleniem nie wróżę Ci kariery nawet jeśli skończysz te studia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gbur Re: ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.10, 23:55 jesli tak, to szacun do samej ziemi :) i przepraszam za kpiny pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: ?? IP: *.flash-net.pl 02.10.10, 16:48 moja kosmetyczka skończła biotechnologię i teraz robi mi pazurki, więc się zastanów czy gra warta świeczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xenia Re: ?? IP: *.smsiarkowiec.pl 02.10.10, 23:04 Zwyczajnie nie podjęła trudu,by sięgać wyżej. Odpowiedz Link Zgłoś