Dodaj do ulubionych

Do piesków Mastalerza

IP: *.pppoe.sistbg.net 12.10.10, 19:53
Zasadnicze pytania podające w wątpliwość moralne a i intelektualne predyspozycje kandydata na fotel prezydenta:
primo:
Patrząc na stronę TSM dowiadujemy się, że prezesem może być członek TSM z wykształceniem WYŻSZYM jednakże w konkursie na stanowisko prezesa TSM jednym z kryteriów było posiadanie przez kandydata wykształcenia wyższego PRAWNICZEGO lub TECHNICZNEGO. Skoro obecny kandydat na prezydenta nie spełniał kryteriów konkursu to
W JAKI SPOSÓB ZOSTAŁ PREZESEM TSM ????

secundo:
"choroba" kandydata na fotel prezydenta jest znana. Potrafi być przewlekła i trwać dłuższy okres czasu. Czy w razie ponownych problemów stan zdrowia kandydata na prezydenta będzie mu umożliwiał pełnienie obowiązków?

tertio:
komitet wyborczy kandydata na prezydenta umieszczał w toku kampanii dodatkowe reklamy w pasie drogowym. Gdy komitet kandydata na prezydenta otrzymał faktury do zapłacenia to zamiast płacić .... rozwiązał się. Faktury można pisać na Berdyczów....

To są TRZY przykłady nieskazitelności kandydata na prezydenta Tarnobrzega, który wcale nie rozpoczął kampanii wyborczej tylko reklamuje swojego bloga.

Z typowym dla lewicy naciąganiem prawa Mastalerz jawi mi się jako ucieleśnienie rządów Millera. Ilość afer dokonanych przez czerwonych baronów jest nie mniejsza niż to, co zawdzięczamy Balcerowiczowi czy też AWS.

Patrząc na dotychczasową działalność kandydata na prezydenta Tarnobrzega po prostu boję się.
Obserwuj wątek
    • Gość: gbur Re: Do piesków Mastalerza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.10, 21:20
      bez obrazy @Darko, ale skoro tak, to Ty tez jestes pieskiem/suką... (nick moze mylic, stad wariantywnosc)
      czyją? mozna wiedziec? :)

a poza tym masz racje
      • Gość: Tede Re: Do piesków Mastalerza IP: *.tktelekom.pl 12.10.10, 21:27
        Popieram Darko
      • Gość: Darko Re: Do piesków Mastalerza IP: *.pppoe.sistbg.net 12.10.10, 21:32
        gbur:
        Wcale nie jestem fanem obecnego układu w "pałacu prezydenckim" lecz NIE DOSTRZEGAM OZNAK POPRAWY NA LEPSZE przy zmianie na Norberta.

Mniejsze zło?

A dlaczego mam wybierać zło, choćby mniejsze.

Mój krzyk to:

CHCĘ WYBIERAĆ DOBRO !!!
        • Gość: welur Re: Do piesków Mastalerza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.10, 07:57
          Z całym szacunkiem Darko, z Twoich wpisów na tym forum właśnie wynika, że popierasz ten układ, który panuje... Mówisz o mniejszym źle, tylko skąd taka pewność że będzie to mniejsze zło, a nie mniejsze dobro.
          Poniekąd rozumiem Mastalerza - gdy ktoś chamsko i być może z naruszeniem prawa (to oceni sąd a nie my na forum) wszelkimi metodami usiłuje zgnoić człowieka i usuwa z TSM - to pewnie zarówno ja jak i ty skorzystałbyś z możliwości zapewnienia sobie bytu... Jeżeli ZUSowskie kontrole nic nie udowodniły to niestesty w tym kraju jest zasada domniemania niewinności - jedna z podatwowych, która dotyczy wszystkich, również Mastalerza... Opluć człlowieka jest bardzo prosto, a szczególnie anonimowo...
          Druga sprawa zadałem sobie trud i sprawdziłem - na fotel prezesa trzeba było mieć tylko wyższe... zatem też jeżeli jest możliwość i ktoś poważnie myśli o rządzeniu miastem to tzw. przystanek w TSM to dobra szkoła. Z tego co wiem nie toczą się żadne prokuratorskie sprawy przeciwko Mastalerzowi - zatem w TSM nie narozrabiał, w przeciwieństwie do obecnego namaszczonego Prezesa...

Zdaję sobie sprawę, że możesz mi przypiąć łatkę "pieska Mastalerza" jedank staram się patrzeć i myśleć obiektywnie i szerzej... To co mamy aktualnie w mieście niestety nie napawa optymizmem. Zwolennicy Jana będą mówić że jest wspaniale: miasto się rozwija, pięknieje, etc. etc. Ja widzę to zupełnie inaczej i mam do tego prawo. I czym mam z tego powodu być opluwany i niszczony dziesiątkami wpisów z różnymi nickami...
          Nie.
          Mam swój pogląd na miasto: miasto straciło szansę rozwojową, którą z powodzeniem wykorzystali sąsiedzi, środki unijne gdyby nie gospodarka wodno-ściekowa ( nota bene źle skalkulowna i niedopracowana ) byłyby na żenująco niskim poziomie, czysty Tarnobrzeg zamienia się w śmietnik, rozwój - pytam gdzie? ja jakoś nie widzę, ale za to widzę powiązania towarzyskie...
          Dlatego każdy wybór odsuwający aktualną władzę od żłobu będzie "dobry", wniesie trochę świeżości i innego spojrzenia na rzeczywistość...
          Z poważaniem
    • Gość: proboszcz Re: Do piesków Mastalerza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.10, 09:35
      może jakiś validol na uspokojenie weź?
    • Gość: marta1953 Re: Do piesków Mastalerza IP: 80.48.35.* 13.10.10, 18:23
      A patrzac na obecnego prezydenta to przes te wszystkie lata to tylko mu brzuch urusl wiekszy .
      • Gość: aga1977 Re: Do piesków Mastalerza IP: *.net-access.pl 13.10.10, 18:43
        Kiedy Szybkarączka odda naszą kasę, którą nazbierał na L4 . Teraz nią szasta eksponując wszędzie swą nalaną gębę.
    • Gość: krzyś Re: Do piesków Mastalerza IP: 80.48.35.* 13.10.10, 21:03
      Darko ,bez wzgledu kim jesteś wymagasz opieki psychologa.Zadziwiające są twoje lęki. Pozdrawiam
      • Gość: zaw Re: Do piesków Mastalerza IP: 83.1.121.* 14.10.10, 05:57
        Tylko Mastalerz zmieni ten układ .
        • Gość: _Tbg_ Re: Do piesków Mastalerza IP: *.flash-net.pl 14.10.10, 07:55
          Awansuje na barona SLD?
    • Gość: dog Re: Do piesków Mastalerza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.10, 07:50
      Stresik?
    • Gość: Agiii Re: Do piesków Mastalerza IP: 83.1.118.* 15.10.10, 08:16
      Widać odrazu czyim Ty jesteś pieskiem hehehe. Nieładfnie kundelku, nieładnie hehe. Ale Pisiorki tak właśnie robią, ta taktyka jest juz znana. Głosuj na kogo chcesz i daj takie samo prawo innym a nie piszesz jakieś bzdety niuzasadnione. Pozdrawiam piesiaczku.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka