Gość: Edward_K IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 02.04.04, 19:36 Każdy posiadacz trabanta z Trabnta z Tarnobrzega proszony jest o wpisanie się!!! POKAŻCIE ILU WAS JEST !!! (mile widziany model) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ZwickAuer Re: Tarnobrzescy Trabanciarze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.04, 22:14 Ja mam półtora Trabanta, ale wpisuję się tylko raz. Nr 1 - 601 biała limuzyna z 1977r, przebieg tylko 60tys! Od 27 lat w rodzinie, nigdy go nie sprzedam! Nr 2 na spółkę z innym trabanciarzem, 601, rocznik od 1966 do 1988. Stan - w rozsypce. Ogólnie Trabanty to rewelacja. A Ty Edward co masz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edward_K Re: Tarnobrzescy Trabanciarze IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 03.04.04, 12:53 Noszę się z kupnem Trabanta (poluję na 601 kombi) "...szkoda że moi rodzice nie są tak entuzjastycznie nastawieni do tej marki..." EEEEHHHHHH.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZwickAuer 601 kombi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.04, 17:06 Słuchaj Edward, Znam kogoś z Tarnobrzega, kto chce sprzedać 601 kombi. Rok 1984, kolor żółty, elektroniczny zapłon, przyciemniane szyby z tyłu, deska obklejona skórą, garażowany itd. Ogólnie bardzo polecam Trabanty, szczególnie jako pierwsze auto, na niezbyt dalekie trasy. Zalety mógłbym wymieniać długo, ale nie wiem czy to właściwe miejsce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wspólnik Re: 601 kombi IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 05.04.04, 11:37 Małe sprostowanie: rocznik 85, jest na giełdzie w Cartoon Trabant Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edward_K Chętnie ale.. IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.04, 19:01 WOHA!!! Dzięki za odzew. Niestety do zakupu (jak dojdzie) to dojdzie w okolicach wakacji (może po) 1) prawka jak narazie brak (NARAZIE) 2) kasa a co za tym idzie = Rodzice (których to cały czas usilnie przekonuję, a argumenty mi się kończą!!! [na msze dać,czy jak?]) 3) posiadam już 12letni samochód m-ki SKODA, który z tego co się orientuję będzie przeznaczony dla mnie Jednym słowem kasy brak, akceptacji brak Traba brak, ale się nie poddaję, jakieś światełko w tunelu istnieje (udowoniłem [rodzicom] zę nie ma co porównywać Trabanta z Maluchem. P.S. Oj! .. ale się napisałem !? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trabant Re: Tarnobrzescy Trabanciarze IP: *.kielce.uw.gov.pl 22.06.04, 15:32 ja mam trabanta z 1984 ale stoi i robi za kurnik bo nie ma silnika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: proboszcz Re: Tarnobrzescy Trabanciarze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.04, 12:05 Pozdrowiony kombi z silnikiem VW, niezawodna maszyna Amen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZwickAuer Re: Tarnobrzescy Trabanciarze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.04, 06:21 Korozja Ci go zeżre :-) Hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal Re: Tarnobrzescy Trabanciarze IP: *.pcz.pl 11.06.04, 22:23 witam ja posiadam tarabancika 601's (limuzyna) rosznik 1987 kolor żółty z czarnymi elementami :) czasami mozna go zobaczyc na ul,Kwiatkowskiego, niedaleko "grosika" pozdrawiam wszyskich trabanciarzy z tbg miech mixol bedzie z wami :) p.s. CT- z tbg odezwijce sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal Re: Tarnobrzescy Trabanciarze IP: *.pcz.pl 25.06.04, 11:04 Czesc Edward :) jestes moze w klubie CARTOON TRABANT?? wiesz moze czy odbywaja sie jakies spoty? pozDDRawiam Odpowiedz Link Zgłoś