Dodaj do ulubionych

Przygotowanie do matury

17.11.10, 20:20
witam.
w 2010r skończyłem szkołę średnia ale nie podszedłem do matury,chciał bym to zrobić za rok czyli w 2011r. powiedzcie mi gdzie mógłbym najlepiej sie przygotować tzn.jakaś szkoła czy ktoś w Tbg.zajmuję sie przygotowywaniem do matury bo wiem że samemu napewno będzie mi o wiele trudniej.
I jak to jest w szkole u pana J.Sandrakuły?
Obserwuj wątek
    • Gość: Pikolo Re: Przygotowanie do matury IP: *.smsiarkowiec.pl 17.11.10, 23:09
      Zacznijmy od tego czy złożyłeś wstępną deklarację?A u pana J.Sadrakuły też trzeba się uczyć,żeby zdać.I cos mi się wydaje,że już jest późno na naukę do majowej matury...Powiedz z czego najbardziej chciałbyś się przygotować to może podpowiemy Ci odpowiednich korepetytorów i będzie Ci lżej.I z tego co wiem maturę zdaje sie w macierzystej szkole,czyli tej co kończyło się szkołę średnią.Można w innej w przypadku,gdy ta do której chodziłeś jest zlikwidowana.
      • Gość: yunivers Re: Przygotowanie do matury IP: 83.1.121.* 18.11.10, 16:38
        mi jedynie chodzi o j.angielski i matematykę polecacie kogoś z tych przedmiotów?
        • Gość: Pikolo Re: Przygotowanie do matury IP: *.smsiarkowiec.pl 18.11.10, 16:55
          Z matematyki pana Wołowika,angielski pani Trela.
          • yunivers Re: Przygotowanie do matury 19.11.10, 14:21
            a można zapisać się na jakieś zajęcia przygotowujące ogólnie do matury czy pojedynczo muszę chodzi na korki i płacić po 40zł za godz.bo wolę zapłacić ok.300zł na cały miesiąc niż płacić po 40zł bo wtedy to drogo mnie wyniesie :(
            • Gość: Pikolo Re: Przygotowanie do matury IP: *.smsiarkowiec.pl 19.11.10, 17:02
              Nic o czymś takim niewiem w Tbg.
              • yunivers Re: Przygotowanie do matury 23.11.10, 10:17
                a masz namiary do tych ludzi? chodzi mi przeważnie o angielski :)
    • Gość: zawodnik Re: Przygotowanie do matury IP: 66.90.104.* 23.11.10, 11:34
      nie myslales o korepetycjach?
      • yunivers Re: Przygotowanie do matury 23.11.10, 13:26
        myślałem ale licząc 40zł za godz. a tych godzin trochę będzie potrzebnych więc trochę mnie to szarpnie po kieszeni :/ oraz chodzi mi o kogoś kto potrafi przekazać wiedzę w przyjazny sposób a nie tylko odklepać godzinę i skasować 40zł

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka